Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#2967466 Napisano: 27.12.2009 01:46:07 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

Wkurza mnie , ze na 3d podaj dalej ...Twoje punkty: 5012pkt.
Zajmowane miejsce: 101 ..
Na chwile obecna powinna byc pasta+ szczoteczka, ale do 10.1 kto to wie emotka
(ciekawe ile pkt maja osoby z pierwszej dziesiatki? )

Też bym się wkurzyła! Na pocieszenie masz ode mnie klik na 3D emotka

Wkurza mnie to, że ktoś warczy mi pod oknem samochodem i się skupić nie mogę! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2967361 Napisano: 27.12.2009 01:00:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że w konkursie we dwoje napisałam za oknem ogień rozpala zamiast w kominku ogień rozpala. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2967115 Napisano: 27.12.2009 11:56:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
primo1988 napisał(a):

no ja właśnie wysyłam praktycznie z jednego maila. Ewentualnie z 2 maila wysyła moja dziewczyna i ciągle nic.

To chyba masz MEGA pecha, mi co jakiś czas coś wpada, jakaś książka, płyta, czy gadżet. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2966920 Napisano: 27.12.2009 10:44:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
xnataliax napisał(a):

a może by tak wprpwadzić limit linków w stopce??

Po co?
Fajnie byłoby wprowadzić opcję zaznaczania, w których konkursach braliśmy udział, w których nie itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2966439 Napisano: 26.12.2009 11:10:51 w Rossmann
Czy jakieś konkursy czekają teraz na rozwiązanie? A raczej- czy my czekamy teraz na rozwiązanie jakiś konkursów? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2966324 Napisano: 26.12.2009 10:21:21 w Poczta kradnie
barbara1910 napisał(a):

puchiko napisał(a):

szarakk napisał(a):

crism napisał(a):

szarakk napisał(a):

wysłałam ksiazke poleconym priorytetem 3 tyg temu i do tej pory nie dotarła emotka

Warto skladac reklamacje czy lepiej sobie darowac, bo ze zlodziejami sie nie wygra?

Zawsze składam i prawie zawsze jestem na plus! emotka Raz tylko oddali mi mniej, niż warta była przesyłka, no ale nie była ona wysłana z podaną wartością.

przesylka wrocila do mnie, dwa razy awizowana. Adresat twierdzi, ze nie bylo zadnego awiza.

u mnie też zdarza się, że ja nie dostaję awiza jak i osoby, którym wysyłam paczki tez nie dostają emotka a przesyłka leży na poczcie

listonosz ma obowiązek przynieść list polecony do adresata czy może zostawiać awizo i nie brać go z poczty? U mnie jeden listonosz robi to nagminnie mimo, że ktoś jest w domu

ma obowiazek przyniesc pod wskazany adres...w razie nieobecnosci zostawia awizo emotka

U mnie listonosz przynosi wszystko do domu, nie ważne, czy list, czy MEGA paczka. Nie wiem, czy musi wszystko przynosić, czy nie, ale to robi. Czasem zdarzają się listy rozerwane, ale tylko przesyłki reklamowe itp., myślę, że w poszukiwaniu CZEGOŚ, ale raczej nie u mnie w Urzędzie Pocztowym... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2966059 Napisano: 26.12.2009 09:19:51 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

poldek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

emotka mnie też to wkurza emotka

i to jeszcze jak! emotka emotka emotka emotka

no, ja też men experta nie trafiłam emotka

Możecie podziękować osobom, które wygrały po kilka zestawów... Ja też niestety nie wygrałam emotka

a co to ma do rzeczy ? ktos wypelnil za pozno no to niestety nie wygral, norma w konka gdzie kto pierwszy to leprzy nie ma co innych obwiniac emotka

a w temacie wkurza mnie dzisiejszy dzien szary bury i ponury emotka

Nie obwiniam, tylko stwierdzam fakt emotka Jak to kto odbierze, jego sprawa.

bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie konkurs Polskiego Radia, już się co prawda skończył, ale jednak... WKURZA MNIE!!!

I mnie też. A inni po 3 zestawy wygrali emotka

Dokładnie, na tyle zgłoszeń... dziwne, chciałabym poznać sekret zwycięskich odpowiedzi. I śmiać mi się chce z wiadomych podziękowań
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2966026 Napisano: 26.12.2009 09:11:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

wkurza mnie że przytyłam 6 kilo i nawet mnie to nie motywuje by przestać żreć, za to przyszła mi myśl że wyprowadzić się do USA by ze swoją wagą wtopić się w tło ba a nawet wyglądać zajefajnie szczupło przy reszcie mieszkańców emotka

Marielu kontra typowa mieszkanka USA (kliknij tu) emotka

emotka emotka emotka dobre Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2965960 Napisano: 26.12.2009 08:55:54 w Allegro.pl - bez linków
Monika11 napisał(a):

Mam pytanko licytowałam aukcję na allegro i moja była najwyższa. Jednak dzisiaj panienka odwołała przed czasem .Czy mogła jeżeli ktoś licytował? Licytowałam dzieciaczkom gry teraz młodszy płacze

Ja miałam lepiej, licytowałam suknię, bardzo fajna, dość oryginalna. Koleś odwołał aukcję na kilka minut przed jej zakończeniem, cena minimalna była przekroczona, ja prowadziłam, ale widać, jemu nie pasowało. Zgłosiłam do adminów( czy jak im tam) Allegro. I coś tam wtedy zrobili, ale nie pamiętam co dokładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2965950 Napisano: 26.12.2009 08:53:25 w Wkurza mnie...
gocha26 napisał(a):

poldek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

emotka mnie też to wkurza emotka

i to jeszcze jak! emotka emotka emotka emotka

no, ja też men experta nie trafiłam emotka

Możecie podziękować osobom, które wygrały po kilka zestawów... Ja też niestety nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2965938 Napisano: 26.12.2009 08:49:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie konkurs Polskiego Radia, już się co prawda skończył, ale jednak... WKURZA MNIE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2963177 Napisano: 24.12.2009 09:03:23 w Popraw sobie humor...

zaczytana-pola

#2963076 Napisano: 24.12.2009 03:22:05 w Wkurza mnie...
marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!!

Czekam aż opublikują te nagrodzone. Jak będą to ciekawe listy, to ok, nie wściekam się. Ale swoją drogą... Dlaczego nie opublikowali od razu? Co to za problem? Czyżby poprawa błędów fleksyjnych, frazeologicznych i językowych wciąż trwała? emotka
Tego już za nas automat w Wordzie nie zrobi.

Ja mam już teraz komunikat: Sorry, page not found emotka

Będą w ogóle zamieszczone zwycięskie odpowiedzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2963072 Napisano: 24.12.2009 03:19:28 w Wkurza mnie...
zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

ja tez emotka

emotka mnie też to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2961278 Napisano: 23.12.2009 12:09:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek121 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

a zdarza się tak że o nagrode trzeba się upomnieć ?

oj,tak,niestety emotka

czasem człowiek się upomina, obiecują, że przyślą, a i tak guzik... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960624 Napisano: 22.12.2009 11:20:55 w TESCO konkursy
jarko44 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam NADZIEJÊ, że ten nieszczęsny EKOkonkurs z Tesco już na dobre się zakończył. Może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie... Tak, tak, wierzę w cuda emotka emotka [/quote
podobno przedłużyli do Wielkanocy emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960605 Napisano: 22.12.2009 11:12:43 w TESCO konkursy
Mam NADZIEJÊ, że ten nieszczęsny EKOkonkurs z Tesco już na dobre się zakończył. Może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie... Tak, tak, wierzę w cuda emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960543 Napisano: 22.12.2009 10:46:59 w Wkurza mnie...
marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2959249 Napisano: 22.12.2009 02:06:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że nic mi się nie chce! Nie chce mi się sprzątać, a jak już biorę się za sprzątanie, to robię więcej bałaganu, niż przed sprzątaniem.
Wkurza mnie, że nie mogę za cho**** wygrać tam gdzie chcę, a jak już wygrywam, to nie to, co chcę!
Wkurza mnie Lindt, Kasia i Tchibo! I Polskie Radio też!
Wkurza mnie to, że ktoś non stop spamuje mi skrzynkę informacjami o nowym forum konkursowym- nie jedna osoba! Jak będę chciała, to się zapiszę, jak nie, to nie, WKURZA MNIE TO! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2958791 Napisano: 22.12.2009 11:19:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
grusia napisał(a):

http://www.se.pl/...a-nagrod_123510.html

widzieliscie te wyniki ? Mam wrazenie ze wiele konkursow jest organizowanych przez ludzi delikatnie mowiac niemadrych.

Nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni, tak samo jak to, że wygrywają plagiaty, a Organizatorzy, nie mądrzy- to delikatnie ujęte... nagradzają takie prace i nic sobie z tego nie robią. Wyświetl w wątku >>
0 0