Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5037411 Napisano: 24.02.2012 10:59:01 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

kursykon napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka

Po co szukać w necie, zadzwoń na numer z ogłoszenia to wyjaśnisz sobie wszystko z kimś kto Ci wyciął taki numer emotka

czyli co ma sama do siebie zadzwonić?Bo nie rozumiem emotka

Rozumiem Twoje wkurzenie-też bym się wkurzyła emotka Ostatnio do mojej siostry z kolei zadzwoniła jakaś babka z firmy windykacyjnej,że jakiś kuzyn mojego ojca z Chorzowa, z którym wcale nie utrzymujemy kontaktów ma jakieś długi i niby numer mojej siostry został podany jako numer kontaktowy do tego kuzyna emotka A jak się siostra pytała,skąd ta babka dzwoni,odpowiedziała,że instytucja finansowa,ale nie chciała podać nazwy emotka I tak kilka razy do niej dzwoni w ciągu dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5034257 Napisano: 22.02.2012 09:31:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
asia670 napisał(a):

Wiecie co?czy nie sądzicie,że kiedyś konkursy lub krzyżówki to była fajna zabawa?wysyłało sie jedną karteczkę i jak szczęscie dopisało,to nagroda wpadła,a teraz? jakies hurtowe smsy?Ja wysyłam po 1 sms i to nie codzień i udaje sie wygrywać.Z liona kiedys 6 sms/6 kupionych batonów/ i 500 trafiłam,z łaciatego też kilka i gotuję w Philipiaku i to jest fajne,a nie jak czytam i setkach sms-to ile te osoby inwestują???bez sensu.Pozdrawiam i zyczę wszystkim wielu wygranych za niewiele.... emotka

mi też zdarza się wygrać tylko 1 smsem:) Ostatnio w Pani domu był do wygrania w sondzie filmbox z 3 filmami na dvd i je wygrałam jednym zgłoszeniem.Natomiast ani w batonach ani w łaciatym nic nie trafiłam mimo że wysłałam jakieś 14 smsów,bo akurat kupujemy te produkty.Jak komuś jest pisana jakaś nagroda,to ją wygra nawet 1 zgłoszeniem:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5034134 Napisano: 22.02.2012 08:36:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

lizzie napisał(a):

W myśl zasady Głupi ma zawsze szczęście - dwoma smsami udało się wygrać 5 tysięcy emotka Bez prezentacji emotka
http://www.raffaello.pl/#/zwyciezcy/

oooo emotka gratulacje emotka

gratulacje lizzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033707 Napisano: 22.02.2012 05:56:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
frezja napisał(a):

gratuluje ilonar 2301 samochodu emotka emotka

także gratuluję Ilonko kolejnego autka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033685 Napisano: 22.02.2012 05:50:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
melissa napisał(a):

darekgryko napisał(a):

nocti napisał(a):

LOGITECH

http://www.poland.logitech.com/mini/

Tematem było hasło... a zwycięskie w postaci wizualizacji ...
Straciłam wiarę w kolejną firmę...

moim zdaniem to jest MONIAU kiedys w wynikach chyba GG widziałem taka wizualizację, też auto wygrane było, wizualizacja prawie identycza jak pamietam, i charakter pracy pisanej pasuje do niej. (tak mi sie zdaje)

nie,akurat to nie jest moniau aniżaden z jej słupów emotka To praca męża naszej forumowej koleżanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033126 Napisano: 22.02.2012 02:14:26 w Paragony
vilemo napisał(a):

jestem okrutnym, wredny człowiekiem, który ma wszystkie paragony tylko nie ten, który potrzebuje - obiecuję, że to pierwszy i ostatni raz - poszukuję paragonu z nutelli... emotka

ale tam się podawało numer paragonu, chyba że to inny konk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031632 Napisano: 21.02.2012 06:24:38 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Po co się wkurzać? I tak zawsze wina leży po obu stronach: żony i... teściowej. emotka

smsowicz w tym przypadku jest dokładnie tak jak mówisz emotka Przepraszam wszystkich,którzy się czują urażeni moimi ciągłymi wpisami,ale mnie po prostu nosi emotka Jedni wkurzają się z powodu braku nagród, niewygrania czegoś,a inni z powodów rodzinnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031622 Napisano: 21.02.2012 06:18:20 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka

Założę się że sprawa w rzeczywistosci nie wyglada tak prosto jak tutaj napisałaś i winny wszystkiemu temu nie jest Twój szwagier.
To ze dziecko ma katarek nie jest zezwoleniem do ograniczania kontaktów ojca z dzieckiem. Niech Tywoja siostra się puknie w dekiel i przestanie lepiej wymyslać głupie wymówki żeby tylko odseparować ojca od dziecka. Nie dziwię się że facet się wkurza i nasyła policję, na jego miejscu zrobiła bym tak samo.

jolcia,ja też tak uważam.Ale moje siostra nie chce nikogo odseparowywać,bo przecież powiedziała byłemu,że może zostać u nas z dzieckiem w osobnym pomieszczeniu-mamy duży dom.Dlatego wkurza mnie,że szwagier nie chciał ostać u nas, bo nie lubi naszej rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031572 Napisano: 21.02.2012 05:53:05 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5030940 Napisano: 21.02.2012 02:01:50 w GFK
wojtekgra napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

goralecka napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

martalobos napisał(a):

Dostal juz ktoś z gfk karte do telefonu? Bo mialy byc do 20 i cisza emotka

też czekam

teraz pewnie bedzie dopiero 29 emotka

własnie ja tez czekam nie wiecie nic wiecej ?

Ja już mam, mail o 11 emotka

też dziś dostałam na maila 20 zł Heyah.Będzie na konki
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5030624 Napisano: 21.02.2012 12:37:45 w Czas na zmiany...
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ktoś zasugerował, aby założyć temat 1% podatku 2011 na pomoc

z tegorocznych PITów, żeby wszystkie informacje dotyczące osób potrzebujących były w jednym miejscu.

Co o tym myślicie?

Jeśli chcecie założyć to jak najprędzej, część osób już się rozliczyło.

a nie mogłoby to być w waku Pomoc potrzebującym
0 0

cudaczek121

#5029676 Napisano: 20.02.2012 08:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

olmix napisał(a):

emotka specjalnie włączałam kompa, żeby zagrać w viledę emotka i co...nawet nie udało mi się kliknąć graj strasznie muliło emotka

Przeklęta vileda, za cholerę formularz mi nie idzie: na przemiennie jak gram to albo stoi w miejscu, albo ups, byli szybsi. To znak, że sprzątanie nie jest moim przeznaczeniem. emotka

Jak to napisałaś zarania,to przypomniało mi się jak moja siostra przykleiła ostatnio do lodówki kartkę z napisem: Czysty dom jest oznaką zmarnowanego życia emotka Oczywiście spotkało się to z dezaprobatą mojej mamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5029231 Napisano: 20.02.2012 06:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Eh,żeby na 250 frytkownic nie trafić ani jednej to trzeba mieć mega pecha emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5027010 Napisano: 19.02.2012 07:31:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pantiktak napisał(a):

radosna napisał(a):

asia670 napisał(a):

czy zdarza się wam wykorzystywać np. te same sms na różne konki i zjakimi efektami?

Zdarza się, że wysyłam prawie taki sam sm. Ale nie można nastawiać się, że ten sam sms znowu przyniesie mi nagrodę, bo to wszystko zależy od agencji reklamowej, która ten konkurs organizuje. W związku z tym mam pytanie - jak oceniacie agencje? Która lubi ambitne pisanie, która wesołe, a która nie lubi rymowanek?

ambicji to rzadko gdzie uświadczysz, te agencje już nie organizują konkursów emotka

Zdarza mi się z niezłym rezultatem wysyłać na różne konki ten sam tekst-czasem tylko zmieniam nazwę produktu konkursowego, a reszta pozostaje bez zmian emotka Mało tego, namówiłam nawet kilka razy znajomych z forum,aby uskuteczniali takie zabiegi i udawało im się zgarniać nagrody w ten sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5026983 Napisano: 19.02.2012 07:19:08 w GFK
merynosek napisał(a):

radosna29 napisał(a):

Osługi finanse wywalilo mnie po wpisaniu kodu pocztowego smiechu warte

U mnie to samo emotka

u mnie też
0 0

cudaczek121

#5025523 Napisano: 18.02.2012 06:47:40 w GFK
Dziś miałam ankietę kosmetyki.Zaznaczyłam,że używam Dove,Nivea,Lirene i Ziaja no i się udało.Stan cywilny wolna,1 dziecko,miasto zamieszkania powyżej 500 tysięcy mieszkańców i 233 punkty mam emotka W dalszej części głównie Dove zaznaczałam i przeszło pozytywnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5023932 Napisano: 17.02.2012 06:58:56 w Carrefour konkursy
sylwika76 napisał(a):

Dziewczyny coś nie tak piszecie, do mnie wczoraj dzwoniła Pani informując mnie, że mam wygraną III stopnia z dnia 15.02 piszę o konkursie Dove w Carrefour - może z 13-tego dzwonili do osoby, która nie odebrała telefonu
a z wczoraj do Kogoś dzwonili?

a może oni tak trochę skaczą. Jednego dnia dzwonią do Ciebie,że masz z 15 nagrodę 3 stopnia, a np. w poniedziałek zadzwonią do kogoś innego,że ma nagrodę I stopnia też 15-tego.Dzwonią jak im się podoba
emotka Ja grałam wczoraj-16 lutego,więc nie wiem,czy mam się dalej łudzić,he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5023423 Napisano: 17.02.2012 01:14:58 w Carrefour konkursy
sylwika76 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

mahuska napisał(a):

wiem że dzisiaj z 13 dzwonili

u huhu no to czekam przy fonie emotka

mowicie o dove ?

tak myślę,że o dove:) A dzwonili już może z Dove Carrefour z wczoraj emotka W ogóle oni w z carrefour dove nie informują tak jak z tesco następnego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5022469 Napisano: 16.02.2012 08:15:25 w Paragony
Dziękuję wszystkim za pw odnośnie chęci zrobienia dla mnie zakupów Dove Carrefour-już nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0