Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6599123 Napisano: 14.05.2019 00:08:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Nie kupiłem waniliowe.Pewnie baba mi nie dała,ale jutro zwracam im paragon wraz z danio.Wiem która to.Możliwe byłoby że nie wydrukował się kod przy zapłacie kartą?

Mi babeczka dała paragon i razem z tym dołączony wydruk z kodem Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6599020 Napisano: 13.05.2019 18:36:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest ktoś na forum, kto grał w Danio Biedronka i nie wygrał nawet serka, czy tylko ja jestem taka "wybrakowana" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6598849 Napisano: 13.05.2019 13:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja w tym Danio jeszcze nie grałam,ale czy jak np. zacznę potrząsać telefonem, to ta strona konkursowa mi nie zniknie emotka  Mam tak wściekle telepać tym telefonem czy wystarczy lekko przechylićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6598713 Napisano: 13.05.2019 10:32:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon na 100 zł do Carrefour z loterii Wawel z ostatniego etapu- poczta polska polecony Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6598682 Napisano: 13.05.2019 09:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka23 napisał(a):

o co chodzi z tym kodem z Danio w Biedronce? razem z paragonem coś się drukuje czy jak?

tam chyba powinni Ci dać jakiś paragon niefiskalny do tego Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6598198 Napisano: 10.05.2019 22:25:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
W Loreal zaliczyłam pierwsze pudło, natomiast udało się zdobyć 100 zł w zdrapce Mój pierwszy milion-kupiona jedna zdrapka emotka Gdzie te moje 193 miliony w Eurojackpot, ja się pytam emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6596058 Napisano: 06.05.2019 13:12:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???

nikt ci nic nie podpowie, bo przeciez to bramki - wysylaj i tak jest 50% szansy ze trafisz...trzymam kciuki

Bramki też przecież maja swój system ale niestety nie znam tej loteri, sms poszedł i nic nie wygrane emotka

Bramki też mają w sobie element losowości, więc dla mnie stricte loteria czy też owe bramki, to jeden pies. Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

cudaczek121

#6596048 Napisano: 06.05.2019 13:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pamiętajcie. Dziś na zalodowani.pl data 26.10.Kto się urodził tego dnia, potencjalnie szansę na nagrodę ma emotka Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

cudaczek121

#6596040 Napisano: 06.05.2019 12:54:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

jak wygramy, to w rossmannie bezproblemowo dopisek dają dla świętego spokoju emotka

Skoro to loteria Rossmanna to teoretycznie kasjerki/kasjerzy w Rossmannie powinni się doinformować, że w ich sieci jest loteria i bez focha przybić stosowne pieczątki. Inna sprawa, jeśli loteria dedykowana jest bezpośrednio Rossmannowi, to powinni organizatorzy loterii znać ichniejsze oznaczenia produktów i je respektować. Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

cudaczek121

#6595797 Napisano: 05.05.2019 19:06:26 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

atanerka napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A propos tego... wkurza mnie, że w sklepach kasjerzy sami z siebie nie dają potwierdzenia transakcji. Ale też to ciągłe: " Potwierdzenie drukować?"

Akurat zazwyczaj mi niepotrzebne i cieszę się, że nie dają więcej niepotrzebnego papieru, ale tym razem mam wyjątkowo pecha, bo nawet proszę o potwierdzenie, ale nie dają, bo nie. Dziś np. usłyszałam, że już za późno, bo terminal zdążył przetworzyć transakcję, a to trzeba powiedzieć na początku... Strasznie pod górkę mam z visą emotka

U mnie w Żabkach to nawet nie pytają się czy drukować.. Z około 8 Żabek zostały 4, a w każdej z nich obsługa woła o pomstę do  nieba... ja wiem, że ciężkie czasy, ciężko o dobrego pracownika, ale ostatnio ludzie tam pracujący to po prostu robią tam z musu jak nic. Ani dzień dobry, ani dziękuje, ani całuj w ****! Jestem lekko po 30-stce , a moje poglądy są może starej daty, ale ludzie: Trochę kultury i szacunku do drugiego człowieka! Nie mówię, że klient to nasz Pan i nie oczekuję fanfar i kłaniania się, tylko SZACUNKU!
Wchodzę do Żabki, sama pierwsza mówię :dzień dobry! Nic. cisza. Dwie panie sprzedawczynie przy 2 kasach, dyskusje prowadzą w najlepsze, jakieś smiechy, chichy... Bez ani me, ani be bierze produkty wyłożone przeze mnie na ladę, kasuje. "8,75"- jedyne skierowane słowo do mnie. Mówię, że poproszę kartą ( loteria Visa). Dostaję paragon. Czekam jak to ciele na malowane wrota, druga Pani już uśmiech pod nosem...Wydrukowało się potwierdzenie, Pani myk bierze dla siebie na bok. Kolejne 5 sekund drukuje się potwierdzenie do loterii Visa i bon na colę...Pani myk dla siebie na bok. HALO! Ja tam stoję!
Na moje zwrócenie uwagi, że poproszę o wydruk transakcji dopiero je dostaję. Oczywiście o kupon na cole też się muszę prosić...
W pozostałych 2 Żabkach to nawet kupon i potwierdzenia się nie drukowały (być może jeśli nie drukuje pracownik potwierdzenia transakcji to i kupon na Colę się nie drukuje. Nie wiem, nie pytałam, już nie miałam nerwów i siły na dyskusję)
Dziękuje loterii Visa, dziękuje Żabkom, dla wygrania woreczka i piłki nie skorzystam emotka

p.s. Dla porównania: Belgia, kasa jednego ze sklepów Aldi/Lidl/jakikolwiek: Słyszę Dzień dobry od pracownika podchodząc do kasy! Podaje pieniadze, a on mówi: dziękuje!( shit! za fakt zapłacenia). Płacę, dziękuję. Słyszę: Proszę. A następnie : Miłego dnia/Miłego wieczoru/Miłego weekendu!
Czy naprawdę w Polsce tak się nie da? Czy w Polsce za mało zarabiają na tym stanowisku? Jeśli tak to Europa czeka! ooo przepraszam! Nie wiem czy z takim podejściem do pracy i ludzi, długo tam popracują! emotka

U nas w sklepach panuje samowolka, jak ktoś sam z siebie jest miły, to się grzecznie odezwie, a jak ktoś naburmuszony, to nawet na dzień dobry nie odpowie. W większości sklepów nawet chyba tego nie wymagają, nie ma żadnych szkoleń, bo w Żabce czy w Intermarche zrealizować bon u nowego pracownika to jest cud... Ale czego tu od nich wymagać, skoro często kierownictwo nie wykazuje się kulturą wobec klienta i pozostałych. Mi kiedyś babka w Tesco kazała iść zapłacić za jakąś rzecz do samoobsługowej kasy, bo ona nie wiedziała jak to skasować. Pomimo moich próśb nie wykazywała żadnych chęci, żeby zadzwonić po kierownika czy kogoś, kto by jej to wprowadził. Po prostu odłożyła ten produkt... a ja akurat płaciłam bonem i miałam wyliczone zakupy. Przez to że była tak chamska, to zapytałam po ile są jednorazówki i poprosiłam sto, żeby wydać cały bon. Babka oczywiście nie chciała liczyć tylu reklamówek, ale nie dałam jej wyboru. Okazało się, że nagle potrafi otworzyć usta do innych pracowników, żeby zapytać czy mają pakowane po sto, ale nie mieli... i musiała liczyć emotka   Zazwyczaj się nie mszczę, ale strasznie wkurzyło mnie takie lekceważące podejście do klienta. Jak do jakiegoś natręta... m

masz charakterek kocie:)

W trakcie trwania tej loterii, to ja uprzedzam kasjerów i kasjerki z Żabki jeszcze zanim paragon się wydrukuje, żeby mi dali wszystkie "te świstki z terminala", zanim ich nie wydrukują wcale albo od razu wylądują w koszu. Normalnie to wiadomo,że nie są mi one do szczęścia potrzebne,ale nawet uświadamiam panie w Żabce,że jest loteria, to one nic nie wiedzą.Mam taką babeczkę z Żabki do bólu grzeczną, która i dzień dobry/do widzenia powie, a nawet życzy mi miłego dnia. Aż ją któregoś razu pochwaliłam, że taka ugrzeczniona kulturalna jest i oby więcej takich- mówię do niej. Rozumiem, że ktoś może być zmęczony, znudzony, nie lubić swojej pracy. Ale to chyba nie jest wina Klientów, co nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6595668 Napisano: 04.05.2019 23:40:30 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Poszłam dzisiaj na spacer z pieskami na Orlika( 3 min. koło mojego domu )i emotka 130 kodów znalazłam łącznie z żywca i Heinekena emotka super

ja na spacerku trochę kasztelana ale same pudła 

o losie. pazerność ludzka mnie niekiedy przeraża.  emotka

Zbieranie z ziemi/chodnika konkursowych kapsli nazywasz pazernościąemotka Koleżanka dobrowolnie robi akcję sprzątania świata, dba o środowisko, a to,że przy okazji może coś dla siebie z tego wyhaczyć, to w czym problememotka Ona przecież tych kapsli nie ukradła emotka Czy ktoś zabronił temu komuś kto te kapsle wyrzucił na ziemię/chodnik popatrzeć tymi swoimi gałami, że tam jest konkurs i wysłać zgłoszenieemotka Nie. Jeśli ktoś jest pozbawiony konkursowych oczu, zwyczajnie widzi na butelkach/opakowaniach  mniej niż konkursowicz i na tym traci emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6595638 Napisano: 04.05.2019 20:08:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą piłka z Visy za transakcję 0.35 groszy emotka Wysłanych jakieś 8 kodów emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6595637 Napisano: 04.05.2019 19:49:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kody Żywiec oraz EB Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6595444 Napisano: 03.05.2019 19:45:48 w Dziś cieszę się z.....
Monika11 napisał(a):

Poszłam dzisiaj na spacer z pieskami na Orlika( 3 min. koło mojego domu )i emotka 130 kodów znalazłam łącznie z żywca i Heinekena emotka super

O rany, jak ci niedobrzy ludzi śmiecą- nieładnieemotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6594986 Napisano: 01.05.2019 17:19:05 w SZUKAM....
  • Czy wszyscy już dostali 100 zł z loterii Wawel w Carrefouremotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594980 Napisano: 01.05.2019 17:09:46 w Kupię...
Kupię kody EB oraz Żywiec Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594461 Napisano: 30.04.2019 00:24:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiejsza data na zalodowani.pl to 30.11 emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, venix 0

cudaczek121

#6594351 Napisano: 29.04.2019 16:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

doo napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Uwaga! Dziś w loterii zalodowani Koral wylosowano datę urodzin 10 LIPCA. Jeśli to Wasza data, zgłoście się koniecznie!

Mojego brata urodziny emotka  czy najpierw trzeba kupic loda a potem sie zglosic,czy można tez odwrotnie?

Data urodzin narzeczonego. Jak to właśnie jest. Kupić dzisiaj loda i zarejestrować się, jeżeli urodziłeś się 10.07? Nie mogę znaleźć regulaminu emotka

Może na wszelki wypadek kup jakiegoś najtańszego Korala i do nich napisz emotka

Na stronie loterii jest napisane,że jeśli się zauważy swoją datę urodzenia, należy DOKONAĆ ZAKUPU LODA TEGO SAMEGO dnia i zarejestrować zgłoszenie.

Możesz podać linka do wiadomości, że paragon musi być z tego samego dnia? Bo pkt. 23.4 regulaminu mówi tylko, że data i godz widniejąca na paragonie musi przypadać w okresie promocyjnym, przed dokonaniem weryfikacji prawa do nagrody. A wątek Masz pytania. Odpowiadamy o procesie weryfikacji pisze, że masz 5 dni na wypełnienie formularza weryfikacyjnego i podanie nr paragonu.
Chyba nie można tego rozumieć tak, że paragon musi być z dnia zgłoszenia, bo co będą mieli zrobić ci z 1. i 3. maja, gdy większość sklepów jest nieczynna

w regulaminie widziałam zapis, że data paragonu musi być wcześniejsza niż info o wygranej 

To znaczy,że jeśli dziś została wylosowana data 10 lipca, to ktoś miał kupić już wczoraj lodaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594348 Napisano: 29.04.2019 16:34:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@ doo  Sama już nie wiem w takim razie w FAQ na ich stronie widnieje takie coś:
Czy swoją datę urodzenia mogę zgłosić też w innych dniach? Nie, aby wziąć udział w loterii musisz zgłosić swoją datę urodzenia w tym dniu
samym, w którym została wylosowana Twoja Szczęśliwa Data Urodzenia. W końcu 1 i 3 maja są czynne żabki i Freshmarkety i tam też można kupić lody.Ewentualnie jakieś stacje benzynowe,ale nie wiem, czy tam sprzedają lody Koral. Wyświetl w wątku >>
0 0