Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6580299 Napisano: 13.03.2019 22:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobrze rozumiem,że teraz w loterii Kinder bueno trzeba zachować samo opakowanieemotka Kiedy w poprzedniej edycji wygrałam z rezerwy bilety do kina, zdaje mi się,że trzeba było kod wraz z paragonem.Regulamin czytałam przed chwilą, ale pora już dosyć późna, a nie chciałabym czegoś przegapić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6580257 Napisano: 13.03.2019 19:55:34 w Dziś cieszę się z.....
Wczoraj dzwoniłam do kliniki we Wrocławiu, w której na fb wygrałam zabieg epilacji łydek z zapytaniem, czy mogę sobie zamienić go na zabieg epilacji pach, gdyż na łydkach nie mam takich problemów emotka Obiecała podpytać kierowniczki czy można tak zrobić i dziś oddzwoniła,że można, "ale w sumie to pani będzie stratna, bo zabieg na łydki jest droższy". Nie patrzę na to w kategoriach,że będę stratna, skoro i tak mam zabieg gratis a na łydkach brak owłosienia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6579999 Napisano: 13.03.2019 11:13:18 w Dziś cieszę się z.....
Mój dziewięcioletni Siostrzeniec dostał się do Dolnośląskiego finału konkursu sudoku emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6579234 Napisano: 11.03.2019 12:35:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
zabieg epilacji laserowej łydek w lokalnym konkursie na Facebookuemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6579151 Napisano: 11.03.2019 10:29:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy ktoś mi podpowie, gdzie na tym opakowaniu tic tac jest ten kod emotka Powinnam przesypać te tic tac do miski i ten kod jest gdzieś w środku opakowania emotka Sorry za takie ciemnogrodzkie pytanie emotka

z tyłu frontowej ścianki, musisz wysypać większość, żeby go zobaczyć

Dziękuję za Twoją odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

cudaczek121

#6579148 Napisano: 11.03.2019 10:26:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi podpowie, gdzie na tym opakowaniu tic tac jest ten kodemotka Powinnam przesypać te tic tac do miski i ten kod jest gdzieś w środku opakowaniaemotka Sorry za takie ciemnogrodzkie pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6578970 Napisano: 10.03.2019 13:49:46 w Loterie bramkowe
tuw3105 napisał(a):

Prince Polo tez lipa pomimo wielu zgloszen. Nawet zabezpieczen captcha tam nie ma wiec wszystkie nagrody zgarnia pewnie 1 "sprytna" osoba emotka

Też jeszcze nic nie wygrałam w tym Prince Polo.Myślę, że tu po prostu trzeba mieć szczęście i tyle.Moja mama w czwartek mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła pytaniem, czy te wafelki Prince Polo, to mogą być na jednym paragonie czy muszą być na kilku osobnychemotka Mówię jej,że na oddzielnych.No i w piątek mi przyniosła grzecznie na 4 różnych po jednym wafelku emotka Na razie wbiłam tylko dwa i nic nie wygrałam,ale cieszy mnie,że mama ma takie "konkursowe myślenie" emotka W końcu mieszka od kilkunastu lat z konkursowiczką pod jednym dachem, to się czegoś nauczyła emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6578673 Napisano: 08.03.2019 20:09:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
52.30 zł z panelu Reaktor Opinii- dziś przelew dotarł emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6577454 Napisano: 05.03.2019 13:57:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do empiku z Kantar na 40 zł.Wow, jestem w szoku, że teraz natychmiast w momencie zamawiania nagrody, pokazuje mi się kod emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6576911 Napisano: 04.03.2019 10:16:44 w Żegnamy zmarłych
normafia napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Dzis w wieku 60 lat zmarł mój tato. Nie dochodzi to do mnie. Nie ma nic gorszego niż patrzenie na śmierć swojego rodzica. Reanimowaliśmy go, wezwalismy karetke, lecz nie zdolalismy do uratować. Proszę Was Drodzy abyscie pomodlili sie za duszę mojego taty. ,,Śpieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą"

emotka

Wyrazy współczucia emotka  W zeszłym tygodniu także w wieku 60 lat zmarł szwagier mojej mamy przyjaciółki.Był sam w domu, nagle dostał zawału serca i niestety nie dało się go już uratować.Coraz młodsi ludzie umierają,ech.Trzymaj się i bądź dzielny! Wyświetl w wątku >>
[*] 1 bmacieja

cudaczek121

#6576523 Napisano: 02.03.2019 14:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

dysia napisał(a):

kermit napisał(a):

isiulka napisał(a):

Uspokoje Was, ze nikt z Was nie będzie miał problemu z nagroda z prince polo, bo nikt z Was nie wygra emotka
loteria ogólnopolska, można kupić gdzie się chce a nagroda za 300 tys. 

Wygrac ktos wygra ale na pewno nie będzie się tu chwalił emotka  Dziękuje za uwagę.

E co Ty  godosz wogle. Ja tam już zaczęłam robić mały rekonesans w ofertach emotka

Isiulka z tego co pamiętam, nagrody o wartości ponad 100 000 tys  wpadały własnie tutaj

ja juz nawet obserwuję budowe apartamentowca w którym mam zamiar kupić małe co nie co a Wy mi tu piszecie że nikt nie wygra?

Ja tam bym się pochwaliła 300 tysiącami, serio.Mało tego wierzę głęboko,że nawet gdy ktoś wyśle jedno jedyne zgłoszenie na tę loterię, to może wygrać.Mam tylko nadzieję,że Agencja uczciwa i nie pójdzie kasa do "znajomych królika". Oj, mieszkanie we Wrocku bym sobie mogła kupić za tę kasę- zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6576174 Napisano: 01.03.2019 11:30:31 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem,że będę dziś bardzo monotematyczna, ale cieszę się z tych trzynastu lat na e-konkursach emotka Dziękuję Lepsonowi i Pionasowi za stworzenie miejsca w Sieci, do którego chce się wchodzić.Sama już nie wygrywam jakichś tam oszałamiających nagród- najczęściej to bony empik i drobnicę z lotto, a największą moją wygraną w tym roku jest 200 zł od Leszka z Biedry trzema zgłoszeniami, ale z  przyjemnością czytam o Waszych sukcesach i po cichu zdrowo zazdroszczę emotka Niech nam się wiedzie w tych konkursach i loteriach. Konkursów jest od groma, z pewnością każdy z Nas trafi prędzej czy później "nagrodę życia". Przez te wszystkie lata miałam przyjemność podczas różnych okazji poznać "na żywo" wielu z Was i za każdym razem są to bardzo miłe spotkania.E-konkursy to taki mój nałóg, z którego nie zamierzam się leczyć i jest dla mnie bardzo ważne, że mogę być częścią tej konkursowej społeczności, bo dzięki temu mam poczucie przynależności.Nie wiem, co mogę dodać więcej, chyba tylko to,że wzruszyłam się podczas pisania tego posta.W listopadzie skończę 35 lat, na Forum siedzę 13, to może ktoś podpowie, jaki procent swojego życia spędziłam na Forum emotka

Gratuluję Ci serdecznie takiego statusu i tak sobie myślę, że nasze Forum na pewno nie byłoby takie, gdyby nie Ty, Kasiu.  emotka emotka

Lejesz miód na moje serce pisząc do mnie w taki sposób, Karolino emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6576067 Napisano: 28.02.2019 22:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

caramela napisał(a):

kreatia napisał(a):

caramela napisał(a):

Mam takie pytanko emotka   jeśli konkurs polega na dokończeniu zdania, to wysyłając zgłoszenie zaczynanie od zdania które jest narzucone, czy  piszecie tylko samo dokończenie?

dokończenie emotka

zawsze przy takich dokończeniach zastanawiałam się jak agencje na to patrzą emotka  

już oni początek dobrze znają emotka

A jak nie znają, niech zajrzą do własnego regulaminu, to poznają emotka Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

cudaczek121

#6576063 Napisano: 28.02.2019 21:54:01 w Dziś cieszę się z.....
Wiem,że będę dziś bardzo monotematyczna, ale cieszę się z tych trzynastu lat na e-konkursach emotka Dziękuję Lepsonowi i Pionasowi za stworzenie miejsca w Sieci, do którego chce się wchodzić.Sama już nie wygrywam jakichś tam oszałamiających nagród- najczęściej to bony empik i drobnicę z lotto, a największą moją wygraną w tym roku jest 200 zł od Leszka z Biedry trzema zgłoszeniami, ale z  przyjemnością czytam o Waszych sukcesach i po cichu zdrowo zazdroszczę emotka Niech nam się wiedzie w tych konkursach i loteriach. Konkursów jest od groma, z pewnością każdy z Nas trafi prędzej czy później "nagrodę życia". Przez te wszystkie lata miałam przyjemność podczas różnych okazji poznać "na żywo" wielu z Was i za każdym razem są to bardzo miłe spotkania.E-konkursy to taki mój nałóg, z którego nie zamierzam się leczyć i jest dla mnie bardzo ważne, że mogę być częścią tej konkursowej społeczności, bo dzięki temu mam poczucie przynależności.Nie wiem, co mogę dodać więcej, chyba tylko to,że wzruszyłam się podczas pisania tego posta.W listopadzie skończę 35 lat, na Forum siedzę 13, to może ktoś podpowie, jaki procent swojego życia spędziłam na Forumemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6575857 Napisano: 28.02.2019 14:09:54 w Lotto i inne
W dniu swoich trzynastych urodzin...forumowych wygrałam 25 zł w zdrapce wielkanocnej emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6575741 Napisano: 28.02.2019 11:53:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trzynaście lat na forum- naprawdę nie wiem, kiedy to zleciało emotka Wprawdzie wygrywam już nie tyle co kiedyś, bo czasu i zapału coraz mniej i konkurencja większa emotka , ale i tak uwielbiam tu z Wami byćemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6575448 Napisano: 27.02.2019 14:41:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

lowmacp napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

W poniedziałek została nadana do mnie przesyłka kurier 48 Poczta Polska. Czy to z konkursu Lipikar?? Ktoś też dostał info?

ja też tam wygrałam, a nie dostałam info o nadaniu przesyłki emotka

W takim razie nie wiem cóż to jest emotka

o matko, przyjdzie to zobaczysz... afera jakby rozdawali darmowe batoniki ...

xpac, Ty to chyba nie znasz definicji słowa "afera". Lowmacp zadała normalne, kulturalne pytanie, więc o żadnej aferze nie może być mowy. Kiedy do mnie ma przyjść jakaś konkursowa przesyłka i dostaję o tym info smsem, to też mnie zżera ciekawość, co tam dla mnie wiozą i cieszę się niczym dziecko rozpakowujące prezent emotka Nie widzę w tym nic złego. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6575194 Napisano: 26.02.2019 15:25:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

ogólnie frugo śmiesznie -
główna 10000zl
1.stopnia 771zł x20
2.stopnia 13680zł x50

gdzie logika ?

Niby tak, ale jednak zapas frugo to nie jest wymarzona nagroda ( przynjamniej dla większości) i chyba zdają sobie z tego sprawę emotka  chociaż 13680zl to trochę duży musiałby być ten zestaw...

Pewnie im się zera pomyliły i miało być tylko 1368 złotych emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6574783 Napisano: 25.02.2019 15:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dotarł dziś do mnie na maila wygrany 1 lutego 2019 e-bon z konkursu Lecha w Biedronce. Orientuje się ktoś z Was może do kiedy on jest
konkretnie ważny i czy muszę gdzieś się zarejestrować,aby móc
zrealizować bonemotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0