Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mrmax

mrmax

#7367919 Napisano: 24.06.2026 12:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angelikas-kom napisał(a):

Jak zglosic się do tej loterii Nestle Mario? Przechodząc na strone kaze wybrać kraj i nic wiecej

zgłoszenia są od 1.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7367783 Napisano: 23.06.2026 20:16:35 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Kammilos napisał(a):

Cześć,dostałem dziś takiego maila od Smolara  i zastanawia mnie o jaką nagrodę z jakiej promocji Samsung chodzi? Wie ktoś może co to może być?

Jakies słuchawki, etui inny gadżet po zakupie telefonu lub  tabletu samsung? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7365789 Napisano: 17.06.2026 13:44:14 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

karkocka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Kupiłem 6 Coli na nową loterię Superman, dostałem tylko 1 kod. Czy ktoś ma podobny problem? W takich przypadkach pisać do agencji czy lepiej do Żabki?

Też nie dostałem wszystkich kodów. Napisałem zgłoszenie przez apkę Żabki. Na razie cisza emotka

mam to samo

Tu raczej trzeba oddzielnie robić zakupy każdej puszki 
"kupić w Sklepie co najmniej jeden ProduktPromocyjny i przed dokonaniem płatności za zakupy zeskanować Aplikację
Żappka"

Raczej nie. Ja dostałem dwa kody.
"3.5. Za każdy zakupiony Produkt Promocyjny Uczestnik otrzyma 1 Kod. Jeśli Uczestnik jednorazowo (w ramach jednej transakcji) zakupi więcej Produktów Promocyjnych otrzyma odpowiednio więcej Kodów – zgodnie z zasadą określoną w zdaniu poprzednim."

Ja kupiłam kilka i też tylko jeden kod mam ... Czekam na odp od żabki

U mojej partnerki to samo. Według regulaminu za każdy zakupiony produkt powinien być kod i można kupować wielokrotność razem, więc pewnie mają jakiś błąd i więcej osób ma problem… emotka

jest jakiś problem, nie tylko z tym konkursem, z innymi też przychodzi po jednym kodzie mimo wielokrotności Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

mrmax

#7365681 Napisano: 17.06.2026 10:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

mrmax napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

Moim zdaniem jeśli przedłużają konkurs to powinni też zwiększyć ilość nagród

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co.

to, że niektórzy objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gry nie zmienia się w trakcie trwania lub po fakcie

było zrobić prosto, 2 dowolne produkty hochlanda, z naciskiem na promowanie w KV nowego produktu, i problemu by nie było

Mi akurat udało się kupić w 3 biedronce. Wziąłem udział miedzy innymi ze względu na krótki czas trwania konkursu. Rozumiem też organizatora, ale wystarczyło od razu dać dłuższy termin albo skoordynować dostawy z konkursem. 
Przy dłuższym terminie pewnie też napisałbym lepszą odpowiedź 😅 

Ogólnie strasznie nie lubię przedłużanych konkursów. A najgorzej jak przedłużają w ostatniej chwili...wrrr...

dlatego jest to nieuczciwa praktyka, organizator zwalił, bo wystarczyło zrobić konkurs na 2 dowolne produkty Hochlanda ze skupieniem się na promocji w KV i innych materiałach promocyjnych nowego soSERA, albo ze znacznie dłuższym terminem, i wtedy nikt by nie miał żalu i zdążył kupić w pierwszej lepszej Biedrze bez latania po wielu w poszukiwaniu produktu promocyjnego Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7365664 Napisano: 17.06.2026 10:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

y objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gr

No ja też zjeździłam wszystkie Biedronki w okolicy i produktu nie było, uczciwie jest dać szansę zagrać każdemu, a nie próbować wykorzystać fakt, że pojawiła się wpadka logistyczna, i liczyć, że się wygra, bo inni nie mają dostępu do produktu, chociaż go szukają... 

Poza tym organizator zastrzegł możliwość zmiany regulaminu z ważnych powodów. Taki się pojawił, organizator o tym natychmiast poinformował, nie zabrali nagród, nie zmniejszyli ich wartości, nie zmienili zasad gry, że twoje zgłoszenie jest nieważne. Po prostu z powodu braku nowego towaru dali wszystkim możliwość uczciwego uczestnictwa... 

Po prostu miejcie odwagę stanąć do uczciwej rywalizacji z każdym kto od początku chciał zagrać, a nie ze swojej winy nie mógł, mega niekoleżeńskie zachowanie, że uderza się w organizatora za to, że dał szansę wszystkim wziąć udział w konkursie. I to osobom, z którymi na co dzień wymieniacie serdeczności na forum...

a skąd można było założyć że towaru nie ma, skoro w niektórych sklepach było pod dostatkiem i nadal jest dostępny, tu nie było żadnej logistyki i liczenia na wpadkę, a wyjątkowo krótki czas konkursu, i to wystarczyło do oszacowania że w to warto zagrać Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7365657 Napisano: 17.06.2026 10:04:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co.

to, że niektórzy objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gry nie zmienia się w trakcie trwania lub po fakcie

było zrobić prosto, 2 dowolne produkty hochlanda, z naciskiem na promowanie w KV nowego produktu, i problemu by nie było Wyświetl w wątku >>
1 plaziks 0

mrmax

#7365650 Napisano: 17.06.2026 09:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7364153 Napisano: 12.06.2026 12:53:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
happybee napisał(a):

mrmax napisał(a):

happybee napisał(a):

czy milka monopoly z żabki już była wysyłana?

część wczoraj doszła, część dziś

a to jest jakieś info? bo pamiętam że uzupełniało się formularz gdzie mają wysłać chyba inpostem

są powiadomienia mailowe z inposta Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7364125 Napisano: 12.06.2026 12:03:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
happybee napisał(a):

czy milka monopoly z żabki już była wysyłana?

część wczoraj doszła, część dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7362958 Napisano: 10.06.2026 08:27:26 w Żabka
konkursowyy napisał(a):

Czy konkursy z żabki pojawiają się zawsze w środę?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7360516 Napisano: 02.06.2026 16:03:18 w Smolar
luko922 napisał(a):

Aha, przed chwilą wysłalem zgłoszenie z górnym numerem... Co to za zmiana nagle emotka

W lidlu zazwyczaj jest dolny numer ze środka, u smolara nie pierwszy raz Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7360450 Napisano: 02.06.2026 14:31:44 w Żabka
Majkii napisał(a):

mrmax napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

czy wiadomo kiedy bedzie jakas loteria piwna z " kafelkami" do odkrywania np z żywca lub harnasia?

od jutra, jak w zeszłym roku, zdrapki za zakup piw grupy żywiec

skąd info?

z wiarygodnego źródła emotka , poza tym ta akcja jest co roku w takim okresie, a od zeszłego ogarnia to agencja Nofsza Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

mrmax

#7360437 Napisano: 02.06.2026 14:03:57 w Żabka
ewelka1979 napisał(a):

czy wiadomo kiedy bedzie jakas loteria piwna z " kafelkami" do odkrywania np z żywca lub harnasia?

od jutra, jak w zeszłym roku, zdrapki za zakup piw grupy żywiec Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7359755 Napisano: 31.05.2026 13:10:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Sodastream z lidla saturatory i bony do lidla? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7359271 Napisano: 29.05.2026 07:47:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
- dwa bilety do Zamku Książ + Palmiarnia (ważne do 30.12.2026) za 70 zł
- hamak brazylijski dwuosobowy Arte Blue (EAN 4030454006125) za 120 zł z wysyłką
- voucher na Top 5 MYSTERY BOX (o wartości 239 zł) do pilkarskibox.pl za 100 zł
- dresy Tiger (bluza i spodnie w kolorze granatowym i brandowaniem Tiger Energy Drink) rozmiar M z wysyłką za 80 zł
- e-kartę podarunkową Media Expert 300 zł za 270 zł
- e-kartę podarunkową Media Expert 1500 zł za 1350 zł
- e-kartę podarunkową Decathlon 400 zł za 360 zł
- e-kartę podarunkową Spotify o wartości 72 zł (dla nowych i starych użytkowników) za 60 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7358826 Napisano: 27.05.2026 14:19:57 w Czy informują/ informowali?
aleksiak napisał(a):

Heineken idzie stopniowo?

tak, i jak patrzę od pierwszych dni od najniższych nagród emotka , ciekawe czy z ostatnich dni trafią się projektory Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

mrmax

#7356941 Napisano: 20.05.2026 19:12:02 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

mrmax napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

ktoś się chwalił już tyskim żabka na drugi etap?

Ten etap jest do dzisiaj

Był do 19, od dziś 3 etap

No napisałem to 19 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7356572 Napisano: 19.05.2026 17:20:27 w Żabka
kanafapinifi napisał(a):

ktoś się chwalił już tyskim żabka na drugi etap?

Ten etap jest do dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7355649 Napisano: 15.05.2026 12:20:49 w PODZIĘKOWANIA
tomasz3
Polecam, szybko i konkretnie, dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7354934 Napisano: 13.05.2026 10:36:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
a bony z żubra żabka 10 zł? coś wiadomo w temacie? Wyświetl w wątku >>
0 0