Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mrmax

mrmax

#7318860 Napisano: dzisiaj o 00:39:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7316123 Napisano: 24.11.2025 13:37:37 w Smolar
donia7 napisał(a):

taak napisał(a):

W laureatach jest zakładka z Jana Niezbędnego

faktycznie...ale czy wyniki podpięte?

teraz już podpięte w wynikach Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7314572 Napisano: 18.11.2025 12:30:50 w Zapowiedzi konkursów
mietowa napisał(a):

Słuchajcie, a czy w ogóle była platforma joy w zeszłym roku na święta? Jeśli nie, to literówka z datą im się wkradła na plakacie.

była Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

mrmax

#7314534 Napisano: 18.11.2025 10:31:50 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragony dino jacobs saszetki Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7313532 Napisano: 14.11.2025 07:11:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
luko922 napisał(a):

FBkatarzyna36 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pojaszek napisał(a):

Może jakiś błąd, bo mi też takiego maila wyslali. Wątpię by az 2 osoby nie odesłały paragonów.

Numer transakcji podaje się z dołu z tego, co pamiętam... Może był źle podany.

W temacie: zestaw Whiskas z Kauflanda. Na bezrybiu... emotka

To mnie teraz załamaliście. Ja chyba podałam z góry. No i 500 zł pewnie poszło…

Ja nigdy nie wygrałem w Karlsbadzie wcześniej: nie jest tak, że oni wybierają główne dopiero po weryfikacji z poprawnie nadesłanych paragonów? Wtedy miałoby to sens. I raczej nie jest to błąd, bo mam maila z DPD, że paczka już w drodze 

to już teraz wiadomo czemu wygrałeś główną, bo oni chyba mają taką politykę, że główne dają później, jak już widzą komu można, i to tym którzy nie mają żadnej historii emotka  
a w temacie: sweter nutella z rana Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7313270 Napisano: 13.11.2025 09:56:30 w Żabka
ewelka1979 napisał(a):

Może powinniśmy napisać do ich zleceniodawcy czyli JACKA?

nie wiadomo do końca gdzie pisać, poszło na b-f@b-f.com, ale bez odpowiedzi, ciężko znaleźć też maila do polskiego oddziału
ale w przypadku olewania konkursu Finlandii, jak poszło parę maili do sponsora, to z dnia na dzień się obudzili Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7313265 Napisano: 13.11.2025 09:45:06 w Żabka
nawrotkatv napisał(a):

JD - też dla mnie cos nie tak, ale teraz konkurs z lodami też rozwiązany i chyba tylko jedna osoba z forum wygrała - mam rację czy cos mnie omineło?

akurat przy lodach było o wiele mniej nagród, a przy JD gdzie zakup dość drogi, dziwne że na tyle bonów do Żabki nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7313176 Napisano: 12.11.2025 20:50:50 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

mrmax napisał(a):

kasiax1123 napisał(a):

Mi zniknęły kody z shottini........ 
Myślicie, że da się coś jeszcze zrobić o tej godzinie?

Nie da się, bo konkurs był do wczoraj, więc zniknęły zgodnie z datą

wysyłanie zgłoszeń jest zgodnie z regulaminem do dzisiaj

To dzwonić na infolinię i podadzą kody po weryfikacji konta Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7313173 Napisano: 12.11.2025 20:46:29 w Żabka
kasiax1123 napisał(a):

Mi zniknęły kody z shottini........ 
Myślicie, że da się coś jeszcze zrobić o tej godzinie?

Nie da się, bo konkurs był do wczoraj, więc zniknęły zgodnie z datą Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7313027 Napisano: 12.11.2025 14:44:35 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

malmika napisał(a):

Podejrzane bo u mnie też chcą numer konta  emotka

u mnie chcą paczkomat więc pewnie z moim pisaniem - bidon

są już wyniki podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7312963 Napisano: 12.11.2025 12:41:56 w Czy informują/ informowali?
czarny_kot napisał(a):

Halloween w Lidlu za ostatnie dni?

na stronie jest pełna lista: https://halloweenwlidlu.pl/laureaci/ Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7312752 Napisano: 11.11.2025 14:21:40 w Żabka
masza napisał(a):

Gdzie piszecie jak nie pojawia Wam się kod w aplikacji? Kupiłam 2 x Prince Polo i nie mam kodów

na kontakt@zabka.pl, w promocji biorą udział tylko te określone na ostatniej stronie regulaminu Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

mrmax

#7311902 Napisano: 07.11.2025 11:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Czy ktoś może ogarnia wyniki (na razie częściowe) z konkursu najedzony dwór?
nagród dziennych jest 45 laureatów 47?
na każdy tydzień przyznali jedna nagrode a miały byc dwie? Ktoś cos wie? Będą jeszcze uzupełniane?

tutaj roszady są, bo ci co byli w dziennych i przeszli na tygodniowe, to zwolnili miejsca, dla dziennych, na których miejsca wskoczyły nowe osoby, tak samo jak ktoś wyleci z tygodniowych na główną, tak zwolni miejsce tygodniowej dla kogoś z dziennych, a na miejsce zwolnionej dziennej, wskoczy ktoś nowy Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7311872 Napisano: 07.11.2025 09:57:17 w Czy informują/ informowali?
kaka72 napisał(a):

Lewiatan też z Toyotami już rozstrzygnięty?

już dawno, było na youtube na kanale smolara Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

mrmax

#7311559 Napisano: 06.11.2025 09:47:53 w Żabka
ewelka1979 napisał(a):

mrmax napisał(a):

M_M napisał(a):

mrmax napisał(a):

M_M napisał(a):

M_M napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

czy jack daniel blackberry już poinformowany?

coś informowali.
Widziałam 5 wpisów o zestawie i 0 o bonie. Dziwne...

pisałam maila, ale bez odpowiedzi.

to ta agencja od finlandii, też była cisza, mało wydanych nagród, poszło pare maili do sponsora, i nagle poleciały nagrody

to zasypcie ich mailami  emotka  po pierwszym rzucie 3 zestawów napisałam i na drugi dzień były kolejne

masakra, że tak trzeba działać, by uczciwie wydali nagrody, nie dość że naganiamy sprzedaż, wyniki, to jeszcze mamy pilnować agencji by wykonała swoje obowiązki za które ma płacone

na jakiego maila piszecie ?

na info@konkursjackdaniels.pl (można z dw do brown-forman@b-f.com) i na https://www.jackd...com/pl-pl/contact-us Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7311534 Napisano: 06.11.2025 09:30:31 w Żabka
M_M napisał(a):

mrmax napisał(a):

M_M napisał(a):

M_M napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

coś informowali.

to ta agencja od finlandii, też była cisza, mało wydanych nagród, poszło pare maili do sponsora, i nagle poleciały nagrody

to zasypcie ich mailami  emotka  po pierwszym rzucie 3 zestawów napisałam i na drugi dzień były kolejne

masakra, że tak trzeba działać, by uczciwie wydali nagrody, nie dość że naganiamy sprzedaż, wyniki, to jeszcze mamy pilnować agencji by wykonała swoje obowiązki za które ma płacone Wyświetl w wątku >>
1 M_M 0

mrmax

#7311525 Napisano: 06.11.2025 09:05:08 w Żabka
M_M napisał(a):

M_M napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

coś informowali.

to ta agencja od finlandii, też była cisza, mało wydanych nagród, poszło pare maili do sponsora, i nagle poleciały nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7311524 Napisano: 06.11.2025 09:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

BingoJa napisał(a):

harnas napisał(a):

Z Lajkonik Lorenz w Lidl były maile?

Dzienne masz na stronie, tygodniowe i główna będą 12.11

to widzę, pytanie czy poszły maile?

nie było jeszcze, bo oni żonglują na liście zwycięzców, jeśli ktoś wpada na tygodniową, to wypada z dziennych, i pewnie tak będzie z główną, jak wypadnie z tygodniowych, to ktoś inny wskoczy, i dopiero wyślą maile Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7309735 Napisano: 30.10.2025 12:11:09 w Czy informują/ informowali?
kanafapinifi napisał(a):

Konkurs najedzony dwór LIDL.
Widzę swoje dane na wygranej liście ale niestety e-maila brak. Ktoś miał podobny problem?

nie wysyłali jeszcze maili Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7309714 Napisano: 30.10.2025 11:06:26 w Czy informują/ informowali?
czarny_kot napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

ma ktoś info za 3 dzień pepsi?

Na stronie jest 17 os. Wychodzi na to że pierwszy dzień tylko informowali. Ktoś pisał że ma za 2 ale chyba coś nie tak

powiadomione do soboty (25.10) włącznie Wyświetl w wątku >>
0 0