Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika mrmax

mrmax

#6772543 Napisano: 29.03.2021 09:48:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon wiosna w euro (taniej niż wartość zakupu) Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6772376 Napisano: 27.03.2021 16:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

superloser napisał(a):

santi333 napisał(a):

Czy ktoś może mnie uświadomić jak te same osoby/rodziny wygrywają multum kart 500 zł do Ikei z Delicji lub 100 zł z Lisnera?  Np. Anna S. w Delicjach jest prawie każdego dnia lub nawet parokrotnie danego dnia emotka Czyżby kupowała dziennie po kilkaset opakowań Delicji i wklepywała je przez całą dobę... emotka ?
W obu przypadkach loterię organizuje agencja AdValue.

Siedzi na kasie w ,swoim lub nie, sklepiku z godzina recznie ustawiona na kasie  emotka
Poslizg zegara o 5 minut albo godzine daje szanse grania na paragon przyszlosciowy, wydrukowany po wygranej a czas jest u niej na kasie jak Faro do Warszawy  emotka
Ot i tyle ... plus kazde ciastka za 5zl sprzedane w sklepie, dzieki pieczateczce staja sie "delicje", a ludzie paragony zostawiaja na ladzie....

Albo ktos moze kupowac i zwroty sobie robic, ale to zbyt problemowe  emotka

Jakkolwiek by się to nie odbywało, klany rodzinne, które rządzą np w Lisnerze ,rządzą w prawie każdej loterii bramkowej tego typu ... był czas przywyknąć, więc przestałam się tym przejmować i te loterie sobie całkowicie odpuściłam ... myślę,ze po pewnym czasie takich "odpuszczających" sobie osób będzie coraz więcej. Czy to komuś da do myślenia? Pewnie nie... chociaż mogłoby zleceniodawcy - to przecież jego pieniądze a efekt ...żenua  emotka

Co innego jest w sytuacji gdy loteria jest z kodami w opakowaniach. Zobaczcie że wtedy już tak te klany tak nie wygrywają, nagle nie mają takiego szczęścia i farta, gdy trzeba faktycznie wyłożyć kasę na produkt i go otworzyć, wtedy nawet nie mogą odsprzedać towaru, jeśli kod jest wewnątrz opakowania, i takie loterie są jedynie uczciwe. Niestety koszty organizacji są wtedy znacznie większe, bo trzeba zmieniać linię produkcyjną, ale tylko takie loterie mają sens w walce z nieuczciwymi drukarzami i kombinatorami. Wyświetl w wątku >>

mrmax

#6772341 Napisano: 27.03.2021 04:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

santi333 napisał(a):

Chodzi mi o to, że wbija ten 584 i nie trafia i ten sam już jej nie przejdzie drugi raz. Także co wbija 585, 586, 587, 588, 589 itd. Jeżeli siedzi przy kompie i wbija co chwile kody to może dojść np. do numeru 1584 i co wtedy? Żeby nabić na niego delicje musi najpierw wydrukować 1000 poprzednich paragonów...

Przecież nie musi nabijać non stop, może to robić np. po każdym kliencie. Wklepuje 584- wygrywa, to klepie delicje, wklepuje 584- nie wygrywa, to z tym numerem ma paragon klient.
Możliwości jest wiele, skoro nawet ludzie robili sami paragony... 

Ta metoda występuje o dziwo ciągle w tej Agencji. Wg mnie to nie paragony (może po części) ale coś nie teges z Agencja. zawsze 1 nagroda wypasiona i pieniądze co godzina (stały schemat) i we wszystkich ich loteriach- Anna S i rodzina, Violetta Z i rodzina, Piotr T, ród K. Nie wierzę, że trafiają, oni znają czas bramek albo ingerują w system emotka

Zwróćcie uwagę że przez pierwsze dni prócz imienia była jeszcze miejscowość, dziwnym przypadkiem szybko to zniknęło  emotka   jakby mieli cos do ukrycia emotka Wyświetl w wątku >>

mrmax

#6772254 Napisano: 26.03.2021 16:27:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

Czy bony z Auchan też wysyłali ? Widzę, że wysyłali prostownice emotka
https://www.e-kon...warzkopf-auchan.html

Bonow jeszcze nie wyslali emotka

bony wysyłali kurierem pocztexu, dotarły wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6771171 Napisano: 21.03.2021 09:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wielkanocny konkurs muszkieterów - macie zwrotki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6763217 Napisano: 05.02.2021 11:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać. emotka

ta agencja ma wyjątkowego pier***ca na punkcie pieczątek, bardzo lubią utrudniać proces weryfikacji, a nagrody wysyłają możliwie najpóźniej, raz informują o weryfikacji,  raz nie, potem nagle potrafią zaatakować znienacka z taką prośbą. Podobno z cashbackiem z Listerine też robią spory cyrk, z paragonami z rossmanna, gdzie nie ma info o pojemności butelek, więc jak gracie na konkurs, to od razu gnajcie po specjalne wydruki albo pieczątki. Jak dla mnie robią wszystko, by nie wydać nagród. Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

mrmax

#6758376 Napisano: 14.01.2021 11:06:58 w Smolar
roksana2802 napisał(a):

Jest zakładka w laureatach do konkursu "Poranny smak wygranej"-Dino, ktoś potwierdzi czy wyniki są podpięte?

podpięte Wyświetl w wątku >>

mrmax

#6750504 Napisano: 08.12.2020 09:28:48 w Smolar
jokan napisał(a):

w nowym konkursie Smolara - Tchibo Dino - brak rezerwy....czyżby uczyli się od innych? No szkoda...bo tak jeszcze pozostawała jakaś nadzieja.... emotka

ta nowa loteria w carrefour, leclerc, shell z piwami Desperados, Heineken i Żywiec - tak samo, bez losowania dodatkowego z nagród niewydanych, a tam nagrody są przypisane do numerów porządkowych zgłoszeń emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mrmax

#6742202 Napisano: 06.11.2020 14:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

może im się coś pomyliło z tym poleconym? to wbrew regulaminowi!

u nich regulamin wiążący jest tylko dla jednej strony emotka

Czekam trzeci dzień na odp mail- nie ma....

Z regulaminu

b)             Czytelnego skanu lub zdjęcia oryginału Dowodu Zakupu, z tytułu którego Laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych zgodny z §3.
  1. Laureaci,  są zobowiązani do przesłania ww. dokumentów czytelnym skanem lub zdjęciem  na adres Organizatora[email protected]w ciągu 3 dni roboczych od rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 2 niniejszego paragrafu. 
FAKT POWIEDZIELI POLECONYM, CHOĆ 2 RAZY BYŁA Z MOJEJ STRONY PROŚBA natychmiast w rozmowie tel o sprawdzernie regulaminu: CZY NA PEWNO?! PANI ODPOWIEDZIAŁA TAK - WYŁACZNIE LIST POLECONY????

Przy kamerkach też miało być @ a po dłuższym czasie i tak chcieli paragon pocztą

Kamerki.....po 2 miesiące weryfikują.

ta agencja to dramat, i lubią utrudniać weryfikacje dokumentów, właśnie takim ganianiem na pocztę o byle g... Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6742069 Napisano: 06.11.2020 09:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

może im się coś pomyliło z tym poleconym? to wbrew regulaminowi!

u nich regulamin wiążący jest tylko dla jednej strony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6742067 Napisano: 06.11.2020 09:23:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Stokrotka Berlinki

- na bon 100 zł wysyłać listem poleconym/ czy mailem?
w regulaminie zdaje się mailem/ a przez tel pani powiedziała poleconym...

2 dni czekam na odp mail- nie ma...

niestety kazali poleconym  Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6736979 Napisano: 16.10.2020 21:35:48 w Kupię...
Kupie plecak designual z lecha Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6736479 Napisano: 15.10.2020 10:56:11 w Paragony na trwające konkursy
jutro będę mieć paragony Schweppes Polomarket po 6 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6734371 Napisano: 07.10.2020 14:23:20 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragon Lay's/Pepsi Tesco 8 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6734165 Napisano: 06.10.2020 17:36:26 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon lays Pepsi z tesco za 9 zl  Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6731891 Napisano: 26.09.2020 20:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

wea86 napisał(a):

soulfly napisał(a):

nataliii napisał(a):

Podpowiecie jak z agnecja First Jesli chodzi o weryfikacje paragonow? Chcą pieczątki czy nie? Bo właśnie kupiłam Jacobs w C4 i opis jest tylko Kawa ziarnista Jacobs. I zastanawiam się czy nie będzie potem problemów;)

Z c4 przejdzie.

Też miałam taki opis w C4 i kazali pieczatke

Ja też i nie kazali.

mi też kazali, szwagrowi też, więc chyba robią wyrywkowe kontrole Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6731260 Napisano: 23.09.2020 21:31:22 w Kupię...
kupię kody ps store i karty netflix Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6717594 Napisano: 23.07.2020 09:18:25 w Kupię...
kupię torbę żywiec Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6709577 Napisano: 15.06.2020 13:01:32 w Kupię...
kupię voucher Twoje soczewki w dobrej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#6701165 Napisano: 05.05.2020 18:21:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nataliii napisał(a):

A co z kaktusem?:) ktoś wogole wygral cokolwiek tam?

ktoś na fejsie pod postem tego całego kaktusa pisał wczoraj że wygrał 40 zł... Niewiem ile w tym prawdy bo z informacji wszelakich wynika że strona im tak działa że nie działa więc niewiem czy to nie jakaś podpucha była...

ale dzisiaj skasowali tą wiadomość,bo nie widzę

Server padl  emotka

kropka bordo jak zwykle osiąga szczyty swoich możliwości i staje na czubku amatorszczyzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0