Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mrmax

mrmax

#7115925 Napisano: 11.08.2023 10:09:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

Czyli co… słodki upominek i umywamy ręce?

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł?

A co takiego zrobił Smolar? Nie dostałem żadnej informacji.

w crispers od felixa, gdzie były bilety na FEST, dali vouchery do ebilet Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7115886 Napisano: 11.08.2023 07:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł? Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7115790 Napisano: 10.08.2023 16:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7115151 Napisano: 08.08.2023 09:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś ma jakąś odpowiedź z 4ALL/Froneri w sprawie karnetów na FEST z lodów Oreo z Żabki? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7111979 Napisano: 27.07.2023 10:51:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czy aspe wysłało już te bony netto z otwieramy sezon piwnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7111013 Napisano: 24.07.2023 12:29:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam zestaw plażowy Jack Daniels & Coca-Cola (ręcznik + leżak) z wysyłką od organizatora za 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7109846 Napisano: 18.07.2023 17:41:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czy wszyscy dziś dostali karty rossmann z listerine od albedo, czy ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7108987 Napisano: 14.07.2023 21:22:21 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

Czy inPostem ze Smolara idą koce piknikowe z Mieszko?

Tak Wyświetl w wątku >>

mrmax

#7107323 Napisano: 10.07.2023 10:56:42 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam (wygrany numer + paragon) na pralkę Electrolux EW8F249PSPC (o wartości regulaminowej 3900 zł) z wysyłką od organizatora za 3000 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7106581 Napisano: 06.07.2023 13:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

mrmax napisał(a):

czy działa Wam kod z Jack Daniel's i Coca-Cola z Żabki, bo w formularzu na stronie po wpisaniu kodu wyświetla mi się "nieprawidłowy kod", ma ktoś podobny problem?

Nie działa. Czekam na odpowiedź od Żabki.

ja czekam z memo.. od wczoraj od 18 cisza emotka

wczoraj większość kodów nie doszła po 16, tragedia z tą aplikacją, idea fajna, ale wykonanie marne, a oni odpowiadają na maile jak się konkurs zakończy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7106567 Napisano: 06.07.2023 12:40:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy działa Wam kod z Jack Daniel's i Coca-Cola z Żabki, bo w formularzu na stronie po wpisaniu kodu wyświetla mi się "nieprawidłowy kod", ma ktoś podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7102965 Napisano: 23.06.2023 11:58:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam dwa karnety 4-dniowe na Opener Festival Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7096726 Napisano: 30.05.2023 21:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
działa wam formularz laureta z Heinekena z Żabki? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7095798 Napisano: 25.05.2023 17:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

Dobrze rozumiem, że te bony z nagrody 1 i 2 stopnia w dino trzeba wykorzystać na jednorazowych zakupach ?

na pewno bony będą w niższych nominałach, nie jako jeden bon o wartości 5 czy 10 tys., bo dino w dystrybucji ma tylko nominały 10, 20, 50 i 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7095724 Napisano: 25.05.2023 13:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

mrmax napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Burn Żabka, 200 nagród i 2 wpisy emotka  czy poszły też inne nagrody?

fortis emotka  większość wyparowała jak zwykle  emotka

Do mnie o dziwo doczłapał mejl o głośniku, ale ewidentnie Fortis ma problem z akcjami z żappką. Nie wiem, czy do nich część zgłoszeń nie dociera, czy problem tkwi w czymś innym, ale byłoby dobrze, gdyby inna agencja zajęła się obsługą tych promocji. emotka

jakby wszyscy przestali grać w fortisowe konkursy, to coś by się zmieniło, ale dobrze wiemy że chętnych nigdy nie będzie brakować, nawet na byle jakie nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
2 Ferdia, aja 0

mrmax

#7095710 Napisano: 25.05.2023 12:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Burn Żabka, 200 nagród i 2 wpisy emotka  czy poszły też inne nagrody?

fortis emotka  większość wyparowała jak zwykle  emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mrmax

#7095701 Napisano: 25.05.2023 12:23:14 w Czy informują/ informowali?
czy burn (ognista promocja) z żabki poszedł w całości, czy tradycyjnie, większość nagród wyparowała emotka ? Wyświetl w wątku >>
1 gema 0

mrmax

#7093456 Napisano: 15.05.2023 16:55:27 w Czy informują/ informowali?
Z jakiego numeru dzwonią z Rodowita? Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7092252 Napisano: 09.05.2023 14:50:01 w Kupię...
kupię voucher do hotelu ze spa kwotowy lub na konkretny zakres usług Wyświetl w wątku >>
0 0

mrmax

#7090727 Napisano: 29.04.2023 11:59:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam
- rower elektryczny Ecobike Traffic White 28” za 3900 zł 
- bluza lays żółta L - za 40 zł
- bluza lays zielona L - za 40 zł
- słuchawki AirPods 3.generacji z euti MagSafe za 750 zł
- kartę Hebe 200 zł - za 180 zł lub wymienię na inny bon o tej samej wartości
- bon Adidas 250 zł - za 220 zł lub wymienię na inny bon o tej samej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0