Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6180526 Napisano: 05.04.2016 20:46:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Power Bank Małego Głoda  Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6180208 Napisano: 05.04.2016 13:47:51 w Wkurza mnie...
0 0

snowflake

#6179513 Napisano: 03.04.2016 21:35:47 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wczoraj padł mi komputer stacjonarny-po włączeniu słychać tylko biiip, na monitorze czarny ekran.Teraz korzystam z laptopa mamy, bo wyjechała na tydzień,ale na nim ciągle mam komunikat,że to połączenie nie jest zaufane, kiedy tylko wchodzę na jakiś konkurs-np Desperados.Czy możecie mi podać model jakiegoś fajnego laptopa albo ewentualnie jakiejś akcji promocyjnej, gdzie za jego zakup dostanę jakiś zwrot?

Zobacz czy karta graficzna Ci się nie wysunęła 

Mnie to bardziej wyglada na spalony zasilacz  Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6174996 Napisano: 19.03.2016 23:30:40 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Się nie zgadzam. Nie wolno fakju pokazać nawet innemu kierowcy, a co dopiero klientowi w miejscu pracy. Odzywki kasjera również niesympatyczne - miałam podobną sytuację, gdy ukradli mi pieniądze z karty kredytowej, omal nie dostałam zawału w sklepie. Dobrze, że kasjerka jakaś milsza była, bo głupie komentarze nie były mi potrzebne.

Ale wiesz - słowo przeciw słowu, nie poznamy jedynej prawdy o zaistniałej sytuacji. Po każdej stronie taśmy może być burak emotka

Zdjęć innym tez nie wolno robić. Sądząc po stanowisku pracy "poszkodowanego" ( windykator terenowy) i stylu, w jakim odpowiada innym w komentarzach, jestem prawie pewna, że ta sytuacja nie jest opisana adekwatnie do zaistniałej. Równie dobrze "poszkodowany" na informację o braku środków na koncie, mógł powiedzieć do kasjera "ku... na pewno są, naucz się idioto obsługiwać terminal". Żale w takich sytuacjach są często przekoloryzowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6173510 Napisano: 15.03.2016 23:42:07 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

tylko w Niemczech statystycznie chyba cena 2  -3 wieksza  biorac  przelicznik złotówki do euro?

Nie wiem, jak elektronika ale np kosmetyki i lepszy alkohol są w Niemczech tańsze niż u nas ( porównując przeliczoną cenę). Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6172599 Napisano: 14.03.2016 15:37:16 w BelVita - konkurs śniadaniowy
stefania7 napisał(a):

nikt tu nikogo nie wkręca
to tajne hasło to kod, który każdy dostaje mailem - każde zgłoszenie ma swój niepowtarzalny kod

A przeczytałaś to, co napisałam? Te "tajne kody" to data, numer paragonu oraz numer systemowy paragonu, który wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6172556 Napisano: 14.03.2016 14:31:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
jokan napisał(a):

icotynato napisał(a):

stefania7 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

Trzeba pokazać paragon lub wydrukowanego maila ? Czy poprostu podaje się nazwisko i wydają według swojej listy ?

trzeba podać tajne hasło

to tajne hasło jest najważniejsze...bez niej tej drogocennej śniadaniowki Ci nie dadzą jak ostatnio mi nie dali emotka

a które to tajne haslo? taki kod czy co (sprawdze u siebie dopiero wieczorem)

Wydaje mi się, że Cię wkręcają emotka Te "tajemnicze" dane z maila to dane z wygranego paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6171224 Napisano: 10.03.2016 15:59:05 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

już powinny być, wgrywana była nowsza wersja BBCode.

Tak, teraz już są  emotka

Tylko u mnie im niższy rząd emotek, tym są mniejsze i mniej ostre. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6171198 Napisano: 10.03.2016 15:23:18 w Czas na zmiany...
Mam pytanie: zauwazyłam, że przy pisaniu posta nie mam ikonki z emotkami. To wina mojego kompa/przeglądarki itp. ( Chrome) czy zmian na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6171191 Napisano: 10.03.2016 15:13:22 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

Jeszcze niech ktoś napisze o tej szklance wody na starość...

I zacznie obrażać myszanię - jaką to złą i wyrodną matką jest bo śmiała publicznie sie przyznać, że czasami ma dość emotka I że wychodzi dziś z domu zrobić paznokcie zamiast się zajmować dziećmi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6169109 Napisano: 04.03.2016 23:13:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zagubiona gdzieś Bioderma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6168888 Napisano: 04.03.2016 15:46:27 w Wkurza mnie...
ostatnio bardzo wiele rzeczy i ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6165628 Napisano: 26.02.2016 14:34:55 w Wkurza mnie...
aniabania napisał(a):

Wkurza mnie fatalne przeziębienie. Zaczęło się w poniedziałek od bólu gardła i z dnia na dzień jest coraz gorzej   emotka    A leków nie mogę brać prawie żadnych, bo jestem w ciąży. Czekam na moment, kiedy zamiast gorzej zacznie mi się poprawiać, ale to chyba jeszcze długo nie nastąpi...
Dobrze, że babcia się zlitowała i zabrała małą do siebie na pół dnia, to trochę odpocznę.

Na ból gardła dobry jest grapefruit emotka Do tego herbata z miodem ( najlepszy oczywiście spadziowy lub lipowy) , cytryną i dużą ilością imbiru emotka Pali jak diabli ale pomaga. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6165084 Napisano: 25.02.2016 14:52:24 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka  

No własnie, dlaczego? Klienta obowiązują ceny na półkach/przy produktach. Jeśli sie nie zgadzają z tymi na kasie, to juz problem sklepu i kierownika.

defed napisał(a):

Mi kiedys ktos probowal wmowic, ze jesli w sklepie sa czytniki cen, to sklep jest bez winy. Ale nie wiem na ile to prawda emotka

Ściema jak nic  emotka  W Biedr np czasami cena na czytniku i na kasie jest różna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6164246 Napisano: 23.02.2016 23:35:31 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Fakt dobrze że napisałaś, trzeba uważać na przypadkowe dziecko później płacenie 26 lat alimentów. Spotkanie raz w tygodniu co to za życie.
Jest więcej niebezpieczeństw niż korzyści!
Co robić i jak żyć?

Całkowicie sie z tym zgadzam. Jedynie słowo "przypadkowe" zamieniłabym na "każde"  emotka

Trzeba uważać na każde dziecko w ciele rzekomo dojrzałego i odpowiedzialnego mężczyzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6163192 Napisano: 21.02.2016 16:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

na batoniku pisze że trzeba miec wygrane opakowanie do odbioru nagridy wiec wg mnie nie trzeba paragonu i tym samym mozna kupowac przed 1 marca:)

Na batoniku to może wszystko pisać, obowiązuje regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6163050 Napisano: 20.02.2016 23:15:10 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

Podwyżka cen listów emotka

http://wyborcza.b...gach.html#BoxBizLink

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6162810 Napisano: 20.02.2016 00:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Wydaje mi się, że już to gdzieś czytałam niedawno... Deja vu? emotka

Już po formacie tekstu widać, że skądś skopiowane  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

snowflake

#6161060 Napisano: 17.02.2016 00:18:55 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie fejsbuka. Jak ustawić żeby to co ja piszę w komentarzu np. na jakimś dodanym wydarzeniu (które dodałem do lubię to) nie widziały inne osoby dodane przeze mnie do znajomych? Albo inaczej zadam pytanie, jak ustawić i co żeby inni nie widzieli co ja piszę u innych w komentarzach. Dzisiaj jak patrzyłem z innego konta dodanego na swoim koncie do znajomych, widziałem że wszystko widać.

Nie da się  emotka  Jak piszesz post na jakimś innym profilu to on z automatu jest publiczny i każdy go może zobaczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0