Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6036498 Napisano: 24.06.2015 23:48:28 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Działa Wam strona Jacobsa? Bo nie wiem, czy to kwestia mojego kompa, czy strona zawisła - nie mogę zapisać projektu emotka

U mnie działa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036496 Napisano: 24.06.2015 23:38:23 w Rossmann
myszania napisał(a):

Na "normalne" produkty Nivea u mnie bez problemu był kod emotka a nawet dwa emotka

Ale wiesz, kupując mała w podobnej cenie można mieć 3 paragony emotka

Zresztą wyobrażam sobie jaka będzie konkurencja i z moim szczęściem do Rossmanna ostatnio, to sobie ten rower zrobię z paragonów z origami emotka

jokan napisał(a):

to mozna je do konkursu brac? a jaki kod powinnam dostac? juz dawno dawno nie gralam na rossnecie odkad zrobili zmiany w konkursach

Na razie wygląda, że tak.
Musisz dostać 2gi paragon ( niefiskalny), na nim jest kod kreskowy z kodem i nazwą konkursu. Przy płaceniu kartą musisz dostać 3 paragony - zwykły, potwierdzenie płatności kartą i ten 3ci niefiskalny konkursowy. Jeśli nie dostaniesz paragonu niefiskalnego, wysyłasz fotkę zwykłego paragonu do BOKu Rossmanna ( nie pamiętam adresu maila ale wiele razy był tu podawany) i oni Ci przysyłają kod mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036481 Napisano: 24.06.2015 22:52:24 w Rossmann
serene napisał(a):

mi też przysłali emotka

bardzo dobrze  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036464 Napisano: 24.06.2015 22:17:45 w Rossmann
izak1000 napisał(a):

serene napisał(a):

ultrixx napisał(a):

A czy na miniaturkę deo Nivea drukuje się kod? Akurat pasuje mi kupić na wyjazd...

Mi się nie wydrukowalo- ale zaraz wyśle maila:)...może przyślą emotka

przysłali kod bez problemu.....

oby tylko tego nie zmienili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6035350 Napisano: 23.06.2015 00:33:49 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

A ja się nie zgodze z twierdzeniem, że kto nie kocha zwierząt, ten nie kocha ludzi. Ja zwierzęta szanuję, nie krzywdze ich i ostro się sprzeciwiam gdy ktoś to robi, wspieram różne akcje typu pomoc dla schronisk, ale nie kocham zwierząt. Podrapię psa sąsiadów za uchem, pogłaszczę kota rodziców, ale nie potrafię w sobie wzbudzić miłości do tych stworzonek. ludzi kocham. Kocham moją rodzinę, przyjaciół. Rozumiem tych, którrzy rozpływają się z miłości do swojego pieska czy kotka, jakoś mnie to nie drażni, ale nie chcę być potępiana za to, że nie kocham zwierzaków.

Według mnie własnie o to chodzi. Nie można nikogo zmusić do miłości, nie ważne o jaki gatunek chodzi. Ale trzeba mieć poukładane w głowie i nie krzywdzić zarówno tych, których się kocha, jak i tych, których się nie kocha a nawet nie lubi. Nie lubię kilku sąsiadek ale nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby którąś walnąć siekierą i żywcem zakopać ( to tak a propos ostatnich wydarzeń dotyczących psów). Nie rozumiem skąd w ludziach tyle bezwzględności, brutalności i brak jakiejkolwiek empatii?!

==================================
wkurza mnie "strzelająca" cieciorka w kuchni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6035334 Napisano: 22.06.2015 22:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elbowndg napisał(a):

Po jakim czasie od odania wynikow na wizaz przychodza maile ?

Nie ma żadnych maili ani pw z informacją o wygranej  emotka

myszania napisał(a):

Nie porzychodzą emotka
Chyba, że to był test. Wtdy dostajesz wiadomośc na forum najczesciej priv.

Wiadomość albo maila się dostaje tylko i wyłącznie z linkiem do ankiety wynikowej w przypadku testów  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034715 Napisano: 21.06.2015 16:04:38 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

Szukam informacji czy wiadomości od no-replay@fedeex.pl to jakiś spam? Bo dostałam wiadomość typu: 

bzowapani napisał(a):

Szanowny Kliencie, za pośrednictwem FEDEEX PARCEL dnia 20.06.15 została wysłana do Ciebie przesyłka o numerze XXXXXXXX składającej się z: sztuk paczek 1 Kurier nie dostarczył przesyłki na podany przez Ciebie adres, ponieważ nie zastał nikogo na miejscu.
W celu ponownego dostarczenia przesyłki prosimy o potwierdzenie pod poniższym linkiem -
http://fedeex.com.pl/tracking/xxxxxxx Po otrzymaniu PINU nasz kurier skontaktuje się w celu uzgodnienia dokładnego terminu dostawy.

Firma kurierska nazywa się "Fedex", przez jedno "E" emotka maila usuń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034564 Napisano: 20.06.2015 20:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamuun napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

kamuun napisał(a):

dostałam powiadomienie, że kurier ma dostarczyć przesyłkę od firmy bertelsmann, ma ktoś pomysł co to, bo mam pustkę w głowie emotka

Może to wirus? ja dostaję codziennie takie powiadomienia .

mam numer paczki i moge sprawdzic ja na stronie dhl, wiec raczej nie.
ale dzieki za odpowiedz emotka

Ale możesz sprawdzić czy sprawdziłaś? Bo to 2 rożne sprawy  emotka
Co im szkodzi dopisać jakiś numer w mailu?!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034140 Napisano: 19.06.2015 14:23:08 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Ja już mam potwierdzenie odczytania wiadomości, może tym razem sprawdzą wszystkie paragonyemotka

Ja już wczoraj rano miałam i się zdziwiłam emotka chociaż kiedyś już tak miałam a potem przed wysyłką bonów 2gie potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6033667 Napisano: 18.06.2015 15:39:27 w Kaufland konkursy
jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Od kiedy ten nowy konk Kaufland? Od jutra? Nie widzę w tej gazetce emotka

ok, dzieki - ja akurat mam inny adres zameldowania i zamieszkania, dlatego sie pytalam

Ciekawe czy im chodzi o zameldowanie stałe czy można podać też tymczasowe. Jakby nie było, to też zameldowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6031396 Napisano: 13.06.2015 12:52:05 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

że nie chcą (no bo chyba mogą?! czy to zbyt drogie?) ułatwić życia kobietom w ciąży i karmiącym. idę do apteki, kaszel mnie dusi, prawie wymiotuję przez to, a nic nie mogę kupić, wszystko niezalecane, zabronione, niewskazane... a jak po godzinnej męce uśpione dziecko budzę kaszlem, jak płuca sobie wypluwam, a wypluć nie umiem, bo zbyt suchy kaszel, to co? emotka  jakiś syrop dostałam, co tylko w razie konieczności, zaraz po wyjściu z apteki łyknęłam, a po 15 min dostałam takiego ataku, że nie wiedziałam gdzie się schować w sklepie, czy kibla szukać, czy w ogóle wyjść... ponarzekać trzeba.

Na kaszel dobry jest też syrop z buraka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6030745 Napisano: 11.06.2015 22:08:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

snowflake

#6030255 Napisano: 11.06.2015 12:30:43 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

co dziś wozi DPD ?

koszulki Dove? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022796 Napisano: 26.05.2015 13:55:50 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

Ale ludzie maja tzn. "ból dup." po tych wyborach widze.... pożyjemy zobaczymy co z swoich obietnic spełni... ciekawe czego nie rozliczacie Szoguna ze swoich obietnic (bo z tego co ja pamiętam z przed 5 lat to tez była mowa o obniżeniu podatków i innych obiecankach) których ani 1 nie spełnił wiec jak duda chociaz 2 spełni to juz jest lepszy.... bronek obudził sie w ostani tydzien po programie wojewódzkiego chyba sie ocknął ze przydało by sie cos zrobić ...<moim zdaniem żenada> .. ale mniejsza z tym najważniejsze ze te żale, dzień dwa po wyborach ...  ludzie demokracja wygrał nie "wasz" to teraz czas do narzekania i oceniania go bedzie za 5 lat i koniec... po co obrazać kogos kto go wybrał...

a druga osobną sprawa jest obrażanie katolików.... to juz poziom -5, każdy nowoczesny zwolennik P.O, uwaza sie za tolerancyjnego na maxa i wogole...ale wyszydzaja kogoś kto ma krzyż w domu i chodzi do kościoła ... A CO WAS TO OBCHODZI ! niech sobie nawet i 20 razy tam zasóa jak czuje taka potrzeba .... widocznie tolerancja nie jest w równowadze do wszystkich... bo jakby ktoś tak jechał po żydach to juz byłby skonczonym antysetminą i debilem...

Dawno się tak nie uśmiałam emotka
Piszesz o tolerancji i szacunku do innych a o Komorowskim piszesz "Szogun" i "bronek" ( z małej litery) emotka

Czy ja gdziekolwiek napisałam, że jestem zwolenniczką PO? Muszę Cię zaskoczyć ale nie jestem emotka i do Kościoła tez chodzę, o czym również pisałam. Dla mnie wybór między PO a PiS to żaden wybór...z tą różnicą, że Kaczyński, Rydzyk i Macierewicz ( zauważ, że napisałam nazwiska a nie tak, jak Ty słabe przezwiska...) wydają mi się być niebezpieczni. Gdyby w PiSiei w ich bliskim otoczeniu, ich i kilku innych osób nie było, to mój głos poszedłby na Dudę ( patrz...znów nazwisko a nie przezwisko).  emotka

Mnie się wydaje, że to Ty masz ból tylnej części ciała i wszędzie widzisz obrażanie katolików ( nie fanatyków) emotka
kubatbg napisał(a):

ale denerwuje mnie fakt że jak ktoś ma w domu krzyż i chodzi rano na msze to uwazany jest za "wieśniaka "(na bank od rydzyka) i na pewno w głowie średniowiecze.... i to jest  "cool" opcja jechac po katolikach.
ale tak samo ideloogiczni i fanatyczni są niektórzy  żydzi, muzułmanie, prawosławni, buddyści, WSZYSCY ! ale zwrócisz uwage na zachowanie np. kontrowejsynego zyda odrazu masz łatkę antysemity, faszysty ... to jest dziwne...

Pokaż mi gdzie ktokolwiek tak pisał? emotka
Co do reszty tez już pisałam. Fanatyk to fanatyk bez względu na kolor skóry, wyznanie, płeć itp.  emotka

milax88 napisał(a):

Dokładnie. "Ból cenzura" - idealnie oddaje to, co dzieje się po wyborach. I chciałam dodać, że nie każdy kto głosował na Dudę to fanatyk (bo tak wygląda czytając powyższe komentarze). Nie powinno być w kościele agitacji, ale z drugiej strony to nie zdarza się wszędzie. Ja jestem i wierząca, i praktykująca i - wierzcie bądź nie - nigdy nie spotkałam się z namawianiem przez księdza na kogo powinnam głosować. Poza tym ludzie w większości głosowali na Dudę przeciw Bronkowi. Już same afery za PO powinny dać do myślenia. Ja się cieszę z wyników wyborów bo to świadczy o jakiejś zmianie. Cieszę się, że w tym roku będziemy mieli jeszcze szansę wyrazić swoje niezadowolenie i zapoczątkować zmiany.

Pokaz mi gdzie tak napisałam? emotka  A to, że u Ciebie w kościele nie ma agitacji nie znaczy, że nigdzie nie ma. Wybory rok temu...u mnie w Kościele ksiądz przed wyborami chwalił kandydata PiS na Prezydenta miasta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022497 Napisano: 25.05.2015 22:31:14 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

a gdyby tam wisiały plakaty z komorowskim to byłoby ok?

Oczywiście, że nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022494 Napisano: 25.05.2015 22:25:49 w Wkurza mnie...
Ale niektórzy to tak na  poważnie?  emotka  Dla mnie fanatyzm jest szkodliwy w każdej dziedzinie. Powtórzę fanatyzm - bo on był tematem żartów.
Pokażcie mi matkę, która myje podłogi 5 razy dziennie domestosem, żeby jej dziecko przypadkiem nie natknęło się na jakiegoś zarazka - też mogę sobie z niej pożartować. Koleżanka ( żeby nie było - inteligentna) z czasów szkoły średniej - żyjąca fit - w szkole jadła zawsze tylko ciemny chlebek, kiełki, sałata, jogurt naturalny, marchewki do chrupania itp.. Oprócz tego paliła papierosy - taka sama reakcja z mojej strony emotka  Z koleżanką mamy dar - potrafimy każdego kwiatka załatwić. Znajomi i rodzina się z nas przez to śmieją - nie czujemy się urażone emotka

Idąc tropem, że żartowanie o kimś jest przejawem niedojrzałości i braku szacunku do innych..to co z dowcipami? Przecież blondynki też czują się urażone emotka

Trochę to trąci podwójna moralnością. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022454 Napisano: 25.05.2015 21:23:54 w Wkurza mnie...
A mnie nie tyle wkurza, co zadziwia fakt, że można żartować z wszystkich tylko nie z katolików ( inna sprawa, że jest duża różnica między katolikiem a fanatykiem emotka   )  emotka
Ostatnio obiektem wyśmiewania została dziewczyna z urodzinowego konkursu Biedronki. Były teksty, że jak jej nie wstyd, że mogłaby reklamować leki na hemoroidy itp. i wszystko było w porządku. Ale jak się pojawia krzyż wbity w ogródku to nikt nie ma prawa się z tego śmiać...bo to podłe, puste zachowanie emotka
Sama czasami chodzę do Kościoła, czasami nie.

zaczytana-pola napisał(a):

snowflake, czekaj, czekaj. Postara się spełnić swoje obietnice emotka

Postarać to się każdy może  emotka  ale sobie i innym życzę, żeby na staraniach się nie skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022180 Napisano: 25.05.2015 13:54:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
krem Nivea z Wizażu Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022095 Napisano: 25.05.2015 12:23:05 w Wkurza mnie...
Ale wiesz, jest jeden warunek - musisz wstawić krzyż do ogródka emotka Jak nie masz ogródka - to do wszystkich okien emotka i codziennie się przed nim emotka
=======
Ps a gdzie wczoraj był Prezes Kaczyński? Pan Brudziński wyjaśnia: "Jarosław Kaczyński był wczoraj na Jasnej Górze - w miejscu świętym dla wszystkich Polaków zawierzył los tej kampanii, prezydentury i ojczyzny naszej Matce." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022077 Napisano: 25.05.2015 12:07:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Garnier Miracle Cream z Ogólnopolskiego Upiększania ( rezerwa) Wyświetl w wątku >>
0 0