Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6022075 Napisano: 25.05.2015 12:05:47 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

ucz sie ucz-nauka to do potęgi klucz emotka

Fanatyzm to nie potęga - to choroba emotka

frodo napisał(a):

No, może nawet trzeba będzie zapisać się do kółka różańcowegoemotka

i codziennie rano obowiązkowa msza emotka
=============================
Swoją drogą czekam na spełnienie obietnic...i jestem bardzo ciekawa skąd weźmie te 500 zł na każde dziecko czy podwyżki rent do najniższej krajowej emotka
============================
Żeby nie było, że tylko wybory mnie wkurzają - wkurza mnie dzisiejsza duchota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6021834 Napisano: 25.05.2015 00:53:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie m.in. to, że prawdopodobnie niedługo będę się musiała nauczyć wszystkich modlitw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019726 Napisano: 19.05.2015 23:25:15 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

To ze nie moge sie dostac ostatnio ns strone e konkorsow. Na wszystkich urzadzeniach w domu wyskakuje mi blad o informavja ze strons zawiera zbyt duzo przekierowan. I tak ptobuje odpalic strone caly dzien a udaje sie zaledwie raz i to przrz kilkanadcie minut zaledwie. Co jest grane?

Miałam to samo jak próbowałam wejść w regulamin konkursu Kauflanda  emotka

ondine napisał(a):Warto czerpać wiedzę z własnych doświadczeń, a nie zasłyszanych emotka  

Ale o co Ci teraz chodzi? Pisałaś, że pracowałaś w firmie badawczej. Ok. Pisałaś, jakie u Ciebie obowiązywały procedury. Ok. Pisałaś, że we wszystkich firmach konsultant może usunąć nasze dane z bazy, potem pisałaś, że to pewnie zależy od rodzaju działalności i wielkości firmy. Ok, doszłyśmy do porozumienia i obie się zgadzamy, że nie we wszystkich jest taka możliwość.

Idąc Twoim tokiem myślenia ( oczywiście chodzi mi o Twoją powyższą wypowiedź) , żeby się wypowiadać o wszystkich firmach, musiałabyś w każdej z nich pracować. Czy sugerujesz, że Ty pracując a firmie badawczej wiesz wszystko o każdej firmie zajmującej się telemarketingiem ( w tym o tych, o których ja pisałam - zapraszających na pokazy) i masz prawo się o tych firmach wypowiadać, a ja, jako osoba, która w takich firmach nie pracowała i wiedzę o niektórych ma od znajomych, nie mam takiego prawa? emotka  

======================
Wkurza mnie fb i głupota ludzi którzy tak "istnieją" 
Kolejny genialny profil https://www.faceb...85t/1444382965862271
Może niech wprowadzą legalizację topienia takich idiotów ( autorów)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019709 Napisano: 19.05.2015 22:38:07 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

A dwa , to że polazłam dziś w miasto w ramach relaksu na zakupy i du.a,bo żadne spodnie nie pasują na moja du.e
Rurki , rurki wszędzie , a jak nie rurki to jakieś super slim emotka  
A jak ktoś nie jest super , a tymbardziej  slim to co emotka
i oo
poszłam po spodnie i koszulki , a kupiłam portfel..

spróbuj w polecanym wcześniej C&A albo F&F w Tesco, tam też maja fajne rzeczy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019519 Napisano: 19.05.2015 16:15:16 w Wkurza mnie...
Wystarczy nie zaklinać rzeczywistości  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019465 Napisano: 19.05.2015 15:02:19 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

No ja też na początku nie napisałam, że KAŻDY ma możliwość tylko, że ogólnie mają możliwość, powyżej też przytoczyłaś mój fragment, w którym piszę, że zależy od firmy, więc naprawdę nie wiem czyje to czytanie ze zrozumieniem się "kłania" emotka chyba warto trochę wyluzować emotka
Z mojej strony też!

Serio? emotka
Ja widzę, że dopiero na samym końcu wspomniałaś, że to może zależy od rodzaju prowadzonej przez daną firmę działalności emotka

ondine napisał(a):

snowflake napisał(a):

snowflake napisał(a):

ondine napisał(a):

Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Popytałam i tez się nie zgodzę. To, że w jednym miejscu jest taka możliwość nie oznacza z automatu, że w każdym innym jest tak samo.

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Nie wystarczy powiedzieć, żeby nas wpisali bo nie każdy telemarketer musi, nie każdy ma takie obowiązki i nie każdy ma taką możliwość   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019257 Napisano: 19.05.2015 12:32:53 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

To, że nie wszędzie jest tak jak piszesz, że telemarketer nie ma fizycznej możliwości wpisania ludzi na listę Robinsonów, a tym samym usunięcia danych z bazy. Zależy od firmy i należy próbować, a nie z góry zakładać, że oni nie mają takiej możliwości, tyle emotka

Kłania się czytanie ze zrozumieniem  emotka  Pisałam o firmach, w których pracują/pracowali moi znajomi, nie o wszystkich, co też wyraźnie zaznaczyłam. To Ty pisałaś, że wszędzie konsultanci mogą usunąć nasze dane:

ondine napisał(a):Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Więc się zdecyduj jak w końcu jest  emotka

A co do listy Robinsonów to tez nie jest wszystko takie pewne, telefony zależą m.in. od tego, kto jest właścicielem danej bazy.
Z mojej strony EOT Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019102 Napisano: 19.05.2015 00:24:23 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Ale co ma jedno do drugiego? Ja pisałam o firmach zapraszających na pokazy. I o tym, że taki telemarketer mając przed sobą jedynie kartki z wydrukowanymi danymi lub system komputerowy, który wybiera za niego numery nie ma możliwości usunięcia naszych danych z ich bazy. Siedzą, dzwonią, zapraszają i tak przez 8 godzin z przerwami, nie mając dostępu do usuwania danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6018799 Napisano: 18.05.2015 14:10:32 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Popytałam i tez się nie zgodzę. To, że w jednym miejscu jest taka możliwość nie oznacza z automatu, że w każdym innym jest tak samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6018333 Napisano: 17.05.2015 14:00:37 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że pisałam tu wczoraj i do dziś tego posta nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6018251 Napisano: 16.05.2015 22:54:57 w Wkurza mnie...
Ale to i tak nic nie da i konsultanci nie usuną Was z bazy danych. Po prostu nie mają takiej fizycznej możliwości. Mam kilkoro znajomych pracujących na tzw. słuchawce i albo dostają dane w postaci wydruku na kartkach A4 ( wersja prymitywna) albo dzwonią przez system komputerowy ( w nim mogą jedynie pisać komentarze i ustawiać późniejsza godzinę dzwonienia). Choćby taki konsultant zaznaczył, że ktoś chce być usunięty z bazy to i tak nikt wyżej tego nie zrobi i przy kolejnym pokazie w danym mieście dostaną czystą bazę i dalej będą dzwonić do tych samych osób. Konsultanci też nie wiedzą skąd maja nasze numery.

Ja albo zawsze mówię, że nie jestem zainteresowana i się rozłączam albo, że rodziców nie ma w domu ( tylko w tym przypadku mogą dzwonić później) . Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6017421 Napisano: 14.05.2015 21:07:02 w Wkurza mnie...
Zgadzam się z Wami, że większość tych firm to oszuści. Trzeba do nich jeszcze dodać tych, co oferują maszynki do golenia, bieliznę i biżuterię. Wczoraj dzwonili, że bieliznę wygrałam emotka

A co do pokazów to przyznaje, byłam na kilku...i nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać. Z pokazów Philipiaka byłam zadowolona...tzn z prezentu ( wtedy to był zestaw kosmetyków, szampon, balsam i krem do rąk - balsam, szampon - 200ml, krem - 100ml) bo pranie mózgu było tam na wysokim poziomie emotka
Z Zeptera mam 3 garnki ( dostałam, nie kupiłam - bo jednak ich cena jest dla mnie za wysoka) i jak dla mnie one są cudowne. Obecnie maja ok 10 lat i wyglądają jak nowe, szybciej się w nich gotuje niż w zwykłych, dużo łatwiej czyści. Z moim talentem kiedyś zapomniałam o gotujących sie ziemniakach, niepokój wzbudził we mnie zapach frytek w domu. Zanim się zorientowałam, że to z mojej kuchni, ziemniaków prawie nie było - w zamian była czarna gruba warstwa na spodzie garnka emotka Pierwsza moja myśl "no to po garnku..." ale wystarczyło na chwilę zalać samą wodą i wszystko szybko, ładnie zeszło. Dla porównania inny garnek moczyłam prawie 2 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016931 Napisano: 13.05.2015 21:59:34 w Rossmann

snowflake

#6016732 Napisano: 13.05.2015 13:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan napisał(a):
Dokumentem wiążącym jest regulamin.
Normą jest, że firma A posiada fanpejdż prowadzony przez firmę B, a
konkurs organizuje firma C. Nie komunikują się ze sobą i każda plecie po
swojemu.

Wiem, że regulamin jest najważniejszy. Tylko, że w nim też nigdzie nie jest jednoznacznie napisane, że paragon ma mieć datę wcześniejszą niż zgłoszenie

ilus napisał(a):Naprawdę? emotka  to by było fajnie!
A podpowie ktoś, gdzie i co można najtaniej kupić na L'Oreal?

Tak, na forum konkursowym wizażu jedna z dziewczyn pisała do nich i taką dostała odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016682 Napisano: 13.05.2015 12:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

ilus napisał(a):

elotta napisał(a):

Wygrałam nagrodę dnia w konkursie Loreal, ale... nie mam paragonu emotka myślicie, że skoro mam 48 godzin na wysłanie danych to mogę jeszcze coś kupić i wysłać paragon z datą dzisiejszą lub jutrzejszą? emotka

Mam to samo emotka  nie przeczytałam, że trzeba coś kupić, inaczej bym tak nie zagrała. Wysłałam 1 zgłoszenie. Więc dołączam się do pytania emotka  Przy okazji masz może linka do regulaminu tego konkursu? U mnie nie chce otworzyć strony konkursowej, nie wiem czemu, próbowałam już w dwóch przeglądarkach.

Regulamin: http://poczujsiej..._cannes%20_final.pdf
Najpierw zakup, potem zgłoszenie.

L'oreal na fb twierdzi coś innego emotka Paragon ponoć musi być jedynie z okresu obowiązywania konkursu, nie sprzed zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016413 Napisano: 12.05.2015 20:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o uzasadnienie to osoby zajmujące się tą akcja bardzo szybko czytają i długo pracują, jednego maila o zakwalifikowaniu się do testu dostałam ok 2 minuty po uzupełnieniu formularza, wypełnianego po godzinie 21 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6015207 Napisano: 09.05.2015 13:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankasss napisał(a):

to chyba stara lista w II etapie było 1000 produktów AToderm

żadna stara lista

trampek napisał(a):
Mam pytanko bo załapalam sie do testow bioderma wyslalam wczoraj @ z danymi ale
widze, ze jest juz lsita laureatow i mnie nie ma tez tak macie czy to
moze jakas inna lista?

To całkiem inne konkursy...
1. lista laureatów jest z konkursu 15 lat biodermy
2. Maila masz chyba z testowania kremów Atoderm, kilka osób o tym pisało w MDW Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6010401 Napisano: 28.04.2015 14:45:54 w Rossmann
humanista napisał(a):

jakie jest haslo z nowej krzyżówki ze skarbu - widziałem tylko, że są piłki do wygrania

kto napisze, jakiej treści ma być sms?

na poprzedniej stronie jest wszystko napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6009956 Napisano: 27.04.2015 15:30:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka głupota ( żeby nie napisać bardziej dosadnie...)  emotka

Jak możecie to zgłaszajcie https://www.facebook.com/psypotwory Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6004888 Napisano: 14.04.2015 14:06:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurzają mnie telemarketerzy z operatorów komórkowych. To, ze mówią, że rozmowa potrwa 2-3 minutki, a trwa 11, to jedno... ale skąd oni biorą te "atrakcyjne" ceny oferowanych telefonów??? tu mówią, że cena rynkowa telefonu to 400-600 zł, a faktycznie 210-260. I "mam jedyną szansę na zdobycie telefonu za 1 zł, a jest on wart o wiele więcej"

zapewne od przełożonych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0