Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2946
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ostatni etap-były powiadomienia?
jak to wygląda?
najpierw mail wysyłaja i o weryfikacji podają zwycięzców na www? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to oni biorą kasę za prowadzenie konkursu, to oni jeśli chcą to moga paragon sprawdzić u źródła, co więcej nie mają prawa wymagać aby poszczególne sklepy w Polsce wpisywały w swoich systemach takie nazwy jak oni sobie życzą. chcą weryfikowac paragon- prosze bardzo, ale nie mają prawa odrzucac- bo im się zapis 'nie podoba" najlepiej do sponsora uderzac z czymś takim, czas ukrucic te praktyki...załuje, że o ta koszylkę z Bayern Monachium nie zawalczyłem..To oni muszą udowodnić że paragon jest sfałszowany, zakupiony niewłaściwy produkt, etc.. a nie konkursowicz że paragon OK..
A jeśłi pisza maila, że został zweryfikowany negatywnie to : dlaczego i co w tym paragonie nie tak?
Dla mnie to już pod paragrafy podchodzi, bezprawny zabór mienia i doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem.. Bo po co mi towar- na który specjalnie wydaje kase którą mógłbym przeznaczyć na co innego?? A w dodatku zabierana jest nagroda-mimo jak najbardziej właściwego paragonu?? Niecierpie ich.
Kiedyś użerałem się z nimi, żeby odesłali mi oryginał paragonu, miałem tam inny zakup konkursowy, korespondencja trwała 1,5 mies..odesłali po wielkiej wojnie,. bo to nie był zwykły bój... ale za późno- krowa Milka z Karlsbad przepadła. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tez czekam...ale już późna pora a nagród było w sumie bardzo mało.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To na ten konkurs trzeba było miec paragon z konkretnego etapu..?
Mój paragon sobie leżał,, aż w końcu ostatniego dnia ledwo coś tam zdążyłem zgłosić do konkursu.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://grajoemocje.pl/zasady_regulamin Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja do ABC mam około 200 metrów.. nie było żadnych książeczek ani u mnie ani u sąsiadek..
i obskurny ten sklep,, tam chyba chodzą tylko desperaci, do których nagle goście mają przyjechac a nic w lodówce nie ma, a jest najbliżej.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
czy ktoś kto NIC nie wygrał ma szanse na ten Mediolan/czy tylko Ci, którzy wygrali konsole? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ktos pisał, że wygrał kosz,
aczkolwiek konkurs drogi, nagród mało i nie specjalnie atrakcyjne. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
- czy rozwiązany? już chyba miesiąc minął?
Tam było 25 nagród - kosmetyki na rok?
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2946
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A czy wiadomo juz w koncu na dane jakiej firmy wysłac ten paragon? w regulaminie chyba tylko jest adres.. Wyświetl w wątku >>