Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6225203 Napisano: 05.07.2016 16:25:11 w Czy informują/ informowali?
grasz czy grasz
ostatni etap-były powiadomienia?
jak to wygląda?
najpierw mail wysyłaja i o weryfikacji podają zwycięzców na www? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224925 Napisano: 05.07.2016 09:21:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

kadett33 napisał(a):

...

jeśli chodzi o Rame to na paragonie musi się znaleźć min słowo Szefa itp, bez tego słowa Szefa są uznawane za nieprawidłowe i aby uznali trzeba mieć pieczątkę sklepu że to jest ten produkt.

Ja mam na paragonie 'Rama Smaż Jak'. Ciekawe czy przejdzie. Jeśli nie to tak dla zasady wysmaruje im pismo, bo denerwuje mnie takie coś strasznie. Robią akcję, ludzie uczciwie kupują, a tu takie kwiatki wychodzą. Zapewne to przykaz z góry, bo jaki miałby w tym interes szeregowy pracownik... emotka  

z tego co i wiadomo.. najczęsciej w takich reklamowych agencjach z nagrodami rodzina bliższa i dalsza- myslę, że tam jakiś podział jest w "udziałach" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224923 Napisano: 05.07.2016 09:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

kadett33 napisał(a):

...

jeśli chodzi o Rame to na paragonie musi się znaleźć min słowo Szefa itp, bez tego słowa Szefa są uznawane za nieprawidłowe i aby uznali trzeba mieć pieczątkę sklepu że to jest ten produkt.

Ja mam na paragonie 'Rama Smaż Jak'. Ciekawe czy przejdzie. Jeśli nie to tak dla zasady wysmaruje im pismo, bo denerwuje mnie takie coś strasznie. Robią akcję, ludzie uczciwie kupują, a tu takie kwiatki wychodzą. Zapewne to przykaz z góry, bo jaki miałby w tym interes szeregowy pracownik... emotka  

dokładnie.
to oni biorą kasę za prowadzenie konkursu, to oni jeśli chcą to moga paragon sprawdzić u źródła, co więcej nie mają prawa wymagać aby poszczególne sklepy w Polsce wpisywały w swoich systemach takie nazwy jak oni sobie życzą. chcą weryfikowac paragon- prosze bardzo, ale nie mają prawa odrzucac- bo im się zapis 'nie podoba" najlepiej do sponsora uderzac z czymś takim, czas ukrucic te praktyki...załuje, że o ta koszylkę z Bayern Monachium nie zawalczyłem..To oni muszą udowodnić że paragon jest sfałszowany, zakupiony niewłaściwy produkt, etc.. a nie konkursowicz że paragon OK..
A jeśłi pisza maila, że został zweryfikowany negatywnie to : dlaczego i co w tym paragonie nie tak?
Dla mnie to już pod paragrafy podchodzi, bezprawny zabór mienia i doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem.. Bo po co mi towar- na który specjalnie wydaje kase którą mógłbym przeznaczyć na co innego?? A w dodatku zabierana jest nagroda-mimo jak najbardziej właściwego paragonu?? Niecierpie ich.

Kiedyś użerałem się z nimi, żeby odesłali mi oryginał paragonu, miałem tam inny zakup konkursowy, korespondencja trwała 1,5 mies..odesłali po wielkiej wojnie,. bo to nie był zwykły bój... ale za późno- krowa Milka z Karlsbad przepadła. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224873 Napisano: 04.07.2016 23:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy! 

Nie brałam udziału w tej akcji, ale po Waszych wpisach przeczytałam regulamin i może rozwiązaniem zagadki jest 12 punkt tegoż regulaminu. Osobiście mam dobre zdanie o tej agencji.

Mylisz się, czyżbyś myślała,że my fikcyjnymi paragonami zgłaszamy się do akcji za 3-4 zł? Akcja Tortex i Ramy pokazuje,że to ściema. Ja osobiście mam fatalne zdanie o tej agencji,więc jeśli z niej jesteś albo jesteś z Ostrowa, Kobierna i innych sławetnych miejscowości (no , chyba,że flaga u Ciebie tylko)  to myślę,że powinnaś iść już spać i nie chwalić swojej agencji

Mieli kiedys jakiś konkurs: nagrody koszulki, piłki  (Bayern  Monachium? chyba/) trzeba było kupić FA, mój paragon był prawidłowy, data , wszystko..nagrody mi nie dali, napisali w mailu, iż został odrzucony ble ble ble.. nie spełnia jakiś tam wymagań. A to była bzdura! Nie chciało mi sie z nimi negocjować, niech spierniczają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224752 Napisano: 04.07.2016 18:27:26 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

nataszka napisał(a):

żabka RIO było już informowane?

Na forum cisza. Do dzisiaj mają czas.

tez czekam...ale już późna pora a nagród było w sumie bardzo mało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224724 Napisano: 04.07.2016 17:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

assal napisał(a):

Uwaga!
Konkurs Grasz czy grasz Lecha.
Widzę w regulaminie, że jest do 3 lipca, a mi wyświetla na stronie tutaj, że do piątego emotka

Nie gram tam, ale regulaminowo kończy się dzisiaj... Posiadam nawet paragon na bieżący etap na wymianę/sprzedaż w dniu dzisiejszym... emotka

Tu nie tylko paragon jest ważny ale też foliopak...

Jestem w posiadaniu tego foliopaka, który po północy pójdzie do kosza...  emotka

foliopak to ogólnie nie problem...posiadając 1 można go sfotografować/zeskanować na pierdylion możliwości...

I właśnie dlatego wcześniej wspomniałam, że posiadam paragon nie wspominając o tym foliopaku... emotka

To na ten konkurs trzeba było miec paragon z konkretnego etapu..?
Mój paragon sobie leżał,, aż w końcu ostatniego dnia ledwo coś tam zdążyłem zgłosić do konkursu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224277 Napisano: 03.07.2016 16:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

czy ktoś wygrał konsole z paragonem za 1 gr? bo że piwo wygrane, to czytałem-że tak.
https://grajoemocje.pl/zasady_regulamin

a tam w ogóle były jakieś konsole do wygrania? emotka

a jeśli chodzi o piłkarzyki, to tak - wygrał, ale czy "paragon przejdzie weryfikacje" to już inna para kaloszy  emotka

tak, edzia, racja! piłkarzyki! ale skoro paragon przeszedł weryfikacje i piwo dali- to znaczy paragon prawidłowy za 1 grosz.. więc dlaczego miałby nie przejść weryfikacji na piłkarzyki? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224267 Napisano: 03.07.2016 15:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wygrał konsole z paragonem za 1 gr? bo że piwo wygrane, to czytałem-że tak.
https://grajoemocje.pl/zasady_regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224174 Napisano: 02.07.2016 22:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

to w mojej skrzynce nic nie ma a mieszkam blisko od sklepy

Wiesz, popytaj, może u Ciebie dadzą w sklepie.

Ja do ABC mam około 200 metrów.. nie było żadnych książeczek ani u mnie ani u sąsiadek..
i obskurny ten sklep,, tam chyba chodzą tylko desperaci, do których nagle goście mają przyjechac a nic w lodówce nie ma, a jest najbliżej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224173 Napisano: 02.07.2016 22:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loreal Cannes - jest gdzieś jakaś lista zwycięzców? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224171 Napisano: 02.07.2016 22:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
victorious napisał(a):

darog napisał(a):

Ten Mediolan z premii Kibica i konsole z ostatniego etapu już rozdane?
czy ktoś kto NIC nie wygrał ma szanse na ten Mediolan/czy tylko Ci, którzy wygrali konsole?

Ani Mediolan ani konsole z III etapu nie mają jeszcze właścicieli. emotka Zapewne wyniki pojawią się w poniedziałek. A szanse mają wszystkie zgłoszenia. Część konsol z I i II etapu padło na teksty nienagrodzone 50 PLN. Zatem, nie trać nadziei. emotka

no to nie tracę, dzięki za odp. victorious!
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6223980 Napisano: 02.07.2016 00:13:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ten Mediolan z premii Kibica i konsole z ostatniego etapu już rozdane?

czy ktoś kto NIC nie wygrał ma szanse na ten Mediolan/czy tylko Ci, którzy wygrali konsole? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6222172 Napisano: 29.06.2016 11:16:37 w Informują
luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

sms Poczuj na własnej skórze ducha piłkarskiej rywalizacji!

Z Tesco czy z Natury? 

też mam sms, ale za chiny ludowe nie pamiętam co to za konkurs.. zestaw kosmetyków i gadżety kibica ?? z nr 4628 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220817 Napisano: 27.06.2016 00:40:34 w Smolar
bridget napisał(a):

a co z Bakallandem ktoś cos wygral chociażby kosz?

ktos pisał, że wygrał kosz,
aczkolwiek konkurs drogi, nagród mało i nie specjalnie atrakcyjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220688 Napisano: 26.06.2016 13:48:25 w SZUKAM....
czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220682 Napisano: 26.06.2016 12:43:54 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

barbe_66 napisał(a):

dla mnie również każdy plagiat to skandal, ale jak widać dla niektórych takie zapożyczenia to norma, uważam że trzeba z tym walczyć i zgłaszać po prostu organizatorom w prywatnej wiadomości, jakiś czas temu w pewnym konkursie fejsbukowym, w którym sama nie brałam udziału ale sledze fanpage, zauważyłam ładnych kilka plagiatów, zdjęcia na żywca skopiowane z neta, nie siliłam się nawet na żadne komentarze bo z oszustami nie warto w jakąkolwiek dyskusję się wdawać tylko napisałam wprost do organizatora na privie, w podziękowaniu wyslali mi czekoladki! inna rzecz, że większość plagiatów to nastolatki mało świadome praw autorskich, ale gdy kopiuje dorosły to nie ma już żadnego 'ale'..

Zgadzam się w 100%. Co do czekoladek - doskonała reakcja organizatora, oby i inni tak robili. emotka

Organizator dostaje kase za swoją robotę i to nie małą..słaba to praktyka by za czekoladki dostawali lenistwo i brali kase za robote tego który wyszukał, zgłosił.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220452 Napisano: 25.06.2016 09:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CZY te 100 stołów do piłkarzyków z Biedronki-piwo juz rozdane? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219675 Napisano: 24.06.2016 00:34:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea w drogerie Natura (zakupy za 30 zł) Studio versus
- czy rozwiązany? już chyba miesiąc minął?
Tam było 25 nagród - kosmetyki na rok?

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219674 Napisano: 24.06.2016 00:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

Dziękuję edzia21 emotka

ja też dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219637 Napisano: 23.06.2016 23:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

Czy w konkursie Gwiazdorski weekend w Cannes podawało się w formularzu numer telefonu?

nie, tylko imię oraz maila emotka

A czy wiadomo juz w koncu na dane jakiej firmy wysłac ten paragon? w regulaminie chyba tylko jest adres.. Wyświetl w wątku >>
0 0