Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6209194 Napisano: 07.06.2016 10:39:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
? dotarły cukierki Candy King Biedronka,, tyle, że wygraliśmy BILETY do kina.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6209064 Napisano: 07.06.2016 00:03:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
kursykon napisał(a):

clfan napisał(a):

Heh zwyciezce juz wykryli:

Wykryli i od razu usunął te zdjęcie ze swojej strony.

czyli co? mesia nie dostanie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6209047 Napisano: 06.06.2016 22:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zapytam tu.

SURF Biedra.

Nr paragonu- to ten na przeciwko daty? Czy systemowy na dole? Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6209034 Napisano: 06.06.2016 22:37:13 w Biedronka
SURF Biedra.
Numer paragonu to który trzeba podać? Ten na przeciw daty, czy na dole "systemowy"? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6209004 Napisano: 06.06.2016 22:20:40 w Połączenia nieodebrane
zaczytana-pola napisał(a):

darog napisał(a):

228884402

Automat Eski albo innego SPAMu.

dzięki ilonar Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6208994 Napisano: 06.06.2016 22:11:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Skąd Poznań lub Konin wziął tyle durszlaków i garnków?

http://eksperci-o...ion,get,id,4699.html Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6208413 Napisano: 06.06.2016 12:49:12 w Połączenia nieodebrane
228884402? niby Wawa...ale...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6207466 Napisano: 03.06.2016 19:13:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog - możliwe, skoro "Wielkie testowanie" w C4 miało promować Duracell, a nie było żadnych baterii na liście emotka

tu bardziej skomplikowane. Organizator Studio Versus, w załączniku są- ale tylko kosmetyki do twarzy.. do ciała można było wg regulaminu kupić..tylko ani jednego w tej tabeli w załączniku nie ma.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6207421 Napisano: 03.06.2016 18:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog - szampony chyba i tak nie są liczone, jako "do ciała", tylko jako "do włosów".

"Do ciała" mogłyby być np. balsamy nawilżające, dezodoranty albo peelingi emotka

a pomyliłem się joan, żele pod prysznic kupione.. tylko ten regulamin i załącznik mnie zwalił z nóg.. W treści wyraźnie:
3. ZASADY KONKURSU

3.1. Aby wziąć udział w Konkursie należy w trakcie trwania Konkursu:

A) dokonać zakupu dowolnych produktów

do pielęgnacji twarzy i/lub do pielęgnacji ciała marki NIVEA

za kwotę min. 30 zł,oferowanych w sieci Drogerii NATURA

tyle, że w tej tabeli chyba zapomnieli dodać asortyment kosmetyków DO CIAŁA..
  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6207302 Napisano: 03.06.2016 16:24:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natura Nivea.

kupilem kosmetyki do ciała...szampony..za 30 zł..tyle ze w regulaminie jest zapis: kup Nivea do twarzy i/lub ciała za min 30 zł...potem jest tabela ...a tam wszystko do twarzy...

Po co piszą w regulaminie kup DO CIAŁA. Skoro nie ma takiego asortymentu w tym załączniku..

Moze Versus nie rozumie, ze wstawił tylko tabele z kosmetykami do twarzy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6206610 Napisano: 03.06.2016 09:05:43 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

katrin1 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Budżet prosi mnie o skan dowodu osobistego, mam wysłać obie strony czy tylko awers? mogę zasłonić numer dowodu i pesel ? i w ogóle po co im skan dowodu?

Powinnaś im przesłać dowód tak, żeby odsłonięte były fragmenty z imieniem, nazwiskiem, adresem zamieszkania, ewentualnie początkiem PESEL. Resztę możesz ukryć.

Oni czasem wołają o kopię dowodu, nie należy się przejmować emotka

Chyba ktoś powinien w końcu załatwić oficjalnie te przesyłanie skanów dowodów osobistych, przydałoby się jakies oficjalne oświadczenie z np. od Rzecznika Praw Obywatelskich czy z Urzedu Ochrony Danych Os..

ps. nawet Banki nie mogą kserowac dowodów osobistych i przechowywać- i jest oficjalne stanowisko w tej sprawie. Poza tym , aby wątpię by w takich agencjach były zatrudnione osoby które moga i mają uprawnienia by przechowywac skany dowodów osobistych..

Rozumiem, taki mkonk, gdzie wygrało się flache- to oczywista oczywistość- osoba pełnoletnia.. ale i tu - ktoś kto przekazuje nagrode ( listonosz/ kurier- może byc zobowiązany do sprawdzenia dowodu osobistego) ale nikt z agencji na odległośc takie weryfikacje przeprowadzać..

takie mam zdanie.

Mam dokładnie takie samo zdanie. Dane typu pesel, nr dowodu są chronione, nie powinni od nas żądać skanów dowodu w żadnym konkursie. Wystarczyłoby oświadczenie że jesteśmy osobami pełnoletnimi ew. data urodzenia. Nie wiadomo gdzie te nasze dane sobie wędrują później i kto z nich może skorzystać emotka

Ja bym wysłała obydwie strony dowodu zasłaniając zdjęcie, nr dowodu i pesel. Chcą po prostu potwierdzić Twój adres zameldowania. Robią to wyrywkowo lub gdy im się coś nie zgadza emotka

Jaki adres zameldowania??

Już od chyba 2 lat dowody wydawane są bez adresu... Mam prawo przeprowadzać się co miesiac...A dowodu zmieniac nie musze, skoro jest ważny- wydany np 5 lat temu ...a na nim stary adres.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6206583 Napisano: 03.06.2016 08:37:40 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Budżet prosi mnie o skan dowodu osobistego, mam wysłać obie strony czy tylko awers? mogę zasłonić numer dowodu i pesel ? i w ogóle po co im skan dowodu?

Powinnaś im przesłać dowód tak, żeby odsłonięte były fragmenty z imieniem, nazwiskiem, adresem zamieszkania, ewentualnie początkiem PESEL. Resztę możesz ukryć.

Oni czasem wołają o kopię dowodu, nie należy się przejmować emotka

Chyba ktoś powinien w końcu załatwić oficjalnie te przesyłanie skanów dowodów osobistych, przydałoby się jakies oficjalne oświadczenie z np. od Rzecznika Praw Obywatelskich czy z Urzedu Ochrony Danych Os..

ps. nawet Banki nie mogą kserowac dowodów osobistych i przechowywać- i jest oficjalne stanowisko w tej sprawie. Poza tym , aby wątpię by w takich agencjach były zatrudnione osoby które moga i mają uprawnienia by przechowywac skany dowodów osobistych..

Rozumiem, taki mkonk, gdzie wygrało się flache- to oczywista oczywistość- osoba pełnoletnia.. ale i tu - ktoś kto przekazuje nagrode ( listonosz/ kurier- może byc zobowiązany do sprawdzenia dowodu osobistego) ale nikt z agencji na odległośc takie weryfikacje przeprowadzać..

takie mam zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6204667 Napisano: 31.05.2016 15:49:48 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

mam pytanie czy da sie jakos odzyskac lub zrobic duplikat paragonu tzn mam numer paragonu i sklep bo mam problem z kamisem wyslalam nie ten numer paragonu, a nie wiem gdzie jest ten prawidlowy juz wszystko przeszukalam emotka ? i zastanawiam sie bo chca skan czy da sie jakos odzyskac jakbym poszla do sklepu?

jeśli było płacone kartą visa, mastercard etc.. to owszem.. jak udowodnisz, że to TWÓJ paragon? a duplikat powinni wydać - ale właścicielowi. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6201700 Napisano: 24.05.2016 22:59:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy organizator ma prawo nie przyznać nagród w konkursie ze względu na słabą estetykę przesłanych prac? 

Jeśli taki punkt był zawarty w reg. to mogą niestety i często to wykorzystują.

zupy d'aucy - to było mistrzostwo świata, rozdali mniej jak 50%... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6199146 Napisano: 18.05.2016 21:20:54 w Zdjęcia naszych wygranych
katrin1 napisał(a):

Powinno być  ok 100 sztuk tych czekoladek, skoro 8 szt kosztuje w granicach 12 zł. Jest ich  tyle? emotka

ale...im większe opakowanie tym taniej wychodzi pralina Lindor... więc nie ma co liczyć w taki sposób jak wychodzi "najdrożej", a sponsor powinien dać nagrodę jak w cenach hurtowych..w końcu chyba 50 laureatów po 130 zł.. no..i jako luz..a nie w pudełkach to też taniej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6198990 Napisano: 18.05.2016 16:43:12 w Smolar
xjustx napisał(a):

mksmichal napisał(a):

A czy jest ktoś kto nie wygrał w MILI, mimo, że brał udział? Może wszystkim wysłali przez pomyłkę, których mieli w bazie.

ja nie wygrałam emotka  

tyle, że żadnej "bazy" mieć legalnie nie mogą.. bowiem dane podawane są wyłącznie ku przeprowadzeniu konkretnego konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6198988 Napisano: 18.05.2016 16:40:59 w Smolar
defed napisał(a):

bodzio213 napisał(a):

monikar napisał(a):

Już wiem jak Smolar "wybiera" zwycięzców swoich konkursów. Przed chwilą dostałam sms o wygranej piłce z Carlsberg Mila z tym, że ja...nie brałam udziału w tym  konkursie emotka emotka

Mam to samo emotka moge prosic o link do regulaminu bo nie wiem z ktorego okresu musi byc paragon

emotka  paragon musi mieć numer identyczny jak ten, który zgłosiłeś,
a skoro nie zgłosiłeś się do konkursu, nie będzie nagrody - widocznie im się pomyliło lub coś popsuło

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6198986 Napisano: 18.05.2016 16:39:05 w Smolar
parole21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

monikar napisał(a):

Już wiem jak Smolar "wybiera" zwycięzców swoich konkursów. Przed chwilą dostałam sms o wygranej piłce z Carlsberg Mila z tym, że ja...nie brałam udziału w tym  konkursie emotka emotka

emotka czyli sposób na smolara to nie wysyłać smsów? emotka doceniają, że się tyle nie gra pewnie emotka

No własnie nie mogłem sobie przypomnieć, że brałem udział w tym konkursie. Kupowałem innym piwa na ten konkurs i chyba za to Smolar mnie nagrodził emotka Zajrzałem w historię wysłanych smsów na numer 70908 i okazało się, że brałem udział w konkursie mili i Carlsberga, ale w grudniu 2015 emotka emotka emotka

bo to rezerwa rezerwowej rezerwa rezerwy...a co? paragonu nie masz? a Smolar uczciwy nie zostawił sobie nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6198796 Napisano: 18.05.2016 12:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

Pitach napisał(a):

vivi napisał(a):

yreks napisał(a):

Pitach napisał(a):

Ech,nie mogę już patrzeć na Lay'sy emotka
Apeluję do jakiejś dobrej duszy o poradę na pw - co trafia w gust tej agencji? Dziecię marzy o pufie,a ja wciąż trafiam jak kulą w płot...

nie tylko Ty, ja również walczę z wiatrakami ,,,

ja również nie odkryłam co rozbawi Szanowne Jury, jeśli ktoś poratuje wskazówką na PW będę bardzo wdzięczna emotka

Trzymam kciuki za wszystkich rozczarowanych i zniechęconych emotka

jak patrzę na te dymki to sama mam ochotę puścić dymka ew bąka bo nic mi do głowy nie przychodzi emotka
VENY BRAK 

A ja mam kilku takich wesołych znajomych dziś poprosiłam ich o pomoc, podali mi kilka fajnych dialogów ciekawe czy coś trafię . emotka  

A ustalone ze znajomymi uczciwie, że w razie wygranej autor hasła otrzyma należytą część??
Mam na myśli uczciwość i prawa autorskie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6198213 Napisano: 17.05.2016 14:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
to TV z ubiegłego tygodnia już rozdane?
jak to się ma? kto ma pufe - ten TV?
czy niekoniecznie wygrana pufa a TV jest? Wyświetl w wątku >>
0 0