Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6224873 Napisano: 04.07.2016 23:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy! 

Nie brałam udziału w tej akcji, ale po Waszych wpisach przeczytałam regulamin i może rozwiązaniem zagadki jest 12 punkt tegoż regulaminu. Osobiście mam dobre zdanie o tej agencji.

Mylisz się, czyżbyś myślała,że my fikcyjnymi paragonami zgłaszamy się do akcji za 3-4 zł? Akcja Tortex i Ramy pokazuje,że to ściema. Ja osobiście mam fatalne zdanie o tej agencji,więc jeśli z niej jesteś albo jesteś z Ostrowa, Kobierna i innych sławetnych miejscowości (no , chyba,że flaga u Ciebie tylko)  to myślę,że powinnaś iść już spać i nie chwalić swojej agencji

Mieli kiedys jakiś konkurs: nagrody koszulki, piłki  (Bayern  Monachium? chyba/) trzeba było kupić FA, mój paragon był prawidłowy, data , wszystko..nagrody mi nie dali, napisali w mailu, iż został odrzucony ble ble ble.. nie spełnia jakiś tam wymagań. A to była bzdura! Nie chciało mi sie z nimi negocjować, niech spierniczają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224752 Napisano: 04.07.2016 18:27:26 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

nataszka napisał(a):

żabka RIO było już informowane?

Na forum cisza. Do dzisiaj mają czas.

tez czekam...ale już późna pora a nagród było w sumie bardzo mało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224724 Napisano: 04.07.2016 17:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

assal napisał(a):

Uwaga!
Konkurs Grasz czy grasz Lecha.
Widzę w regulaminie, że jest do 3 lipca, a mi wyświetla na stronie tutaj, że do piątego emotka

Nie gram tam, ale regulaminowo kończy się dzisiaj... Posiadam nawet paragon na bieżący etap na wymianę/sprzedaż w dniu dzisiejszym... emotka

Tu nie tylko paragon jest ważny ale też foliopak...

Jestem w posiadaniu tego foliopaka, który po północy pójdzie do kosza...  emotka

foliopak to ogólnie nie problem...posiadając 1 można go sfotografować/zeskanować na pierdylion możliwości...

I właśnie dlatego wcześniej wspomniałam, że posiadam paragon nie wspominając o tym foliopaku... emotka

To na ten konkurs trzeba było miec paragon z konkretnego etapu..?
Mój paragon sobie leżał,, aż w końcu ostatniego dnia ledwo coś tam zdążyłem zgłosić do konkursu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224277 Napisano: 03.07.2016 16:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

czy ktoś wygrał konsole z paragonem za 1 gr? bo że piwo wygrane, to czytałem-że tak.
https://grajoemocje.pl/zasady_regulamin

a tam w ogóle były jakieś konsole do wygrania? emotka

a jeśli chodzi o piłkarzyki, to tak - wygrał, ale czy "paragon przejdzie weryfikacje" to już inna para kaloszy  emotka

tak, edzia, racja! piłkarzyki! ale skoro paragon przeszedł weryfikacje i piwo dali- to znaczy paragon prawidłowy za 1 grosz.. więc dlaczego miałby nie przejść weryfikacji na piłkarzyki? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224267 Napisano: 03.07.2016 15:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wygrał konsole z paragonem za 1 gr? bo że piwo wygrane, to czytałem-że tak.
https://grajoemocje.pl/zasady_regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224174 Napisano: 02.07.2016 22:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

to w mojej skrzynce nic nie ma a mieszkam blisko od sklepy

Wiesz, popytaj, może u Ciebie dadzą w sklepie.

Ja do ABC mam około 200 metrów.. nie było żadnych książeczek ani u mnie ani u sąsiadek..
i obskurny ten sklep,, tam chyba chodzą tylko desperaci, do których nagle goście mają przyjechac a nic w lodówce nie ma, a jest najbliżej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224173 Napisano: 02.07.2016 22:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loreal Cannes - jest gdzieś jakaś lista zwycięzców? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6224171 Napisano: 02.07.2016 22:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
victorious napisał(a):

darog napisał(a):

Ten Mediolan z premii Kibica i konsole z ostatniego etapu już rozdane?
czy ktoś kto NIC nie wygrał ma szanse na ten Mediolan/czy tylko Ci, którzy wygrali konsole?

Ani Mediolan ani konsole z III etapu nie mają jeszcze właścicieli. emotka Zapewne wyniki pojawią się w poniedziałek. A szanse mają wszystkie zgłoszenia. Część konsol z I i II etapu padło na teksty nienagrodzone 50 PLN. Zatem, nie trać nadziei. emotka

no to nie tracę, dzięki za odp. victorious!
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6223980 Napisano: 02.07.2016 00:13:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ten Mediolan z premii Kibica i konsole z ostatniego etapu już rozdane?

czy ktoś kto NIC nie wygrał ma szanse na ten Mediolan/czy tylko Ci, którzy wygrali konsole? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6222172 Napisano: 29.06.2016 11:16:37 w Informują
luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

sms Poczuj na własnej skórze ducha piłkarskiej rywalizacji!

Z Tesco czy z Natury? 

też mam sms, ale za chiny ludowe nie pamiętam co to za konkurs.. zestaw kosmetyków i gadżety kibica ?? z nr 4628 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220817 Napisano: 27.06.2016 00:40:34 w Smolar
bridget napisał(a):

a co z Bakallandem ktoś cos wygral chociażby kosz?

ktos pisał, że wygrał kosz,
aczkolwiek konkurs drogi, nagród mało i nie specjalnie atrakcyjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220688 Napisano: 26.06.2016 13:48:25 w SZUKAM....
czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220682 Napisano: 26.06.2016 12:43:54 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

barbe_66 napisał(a):

dla mnie również każdy plagiat to skandal, ale jak widać dla niektórych takie zapożyczenia to norma, uważam że trzeba z tym walczyć i zgłaszać po prostu organizatorom w prywatnej wiadomości, jakiś czas temu w pewnym konkursie fejsbukowym, w którym sama nie brałam udziału ale sledze fanpage, zauważyłam ładnych kilka plagiatów, zdjęcia na żywca skopiowane z neta, nie siliłam się nawet na żadne komentarze bo z oszustami nie warto w jakąkolwiek dyskusję się wdawać tylko napisałam wprost do organizatora na privie, w podziękowaniu wyslali mi czekoladki! inna rzecz, że większość plagiatów to nastolatki mało świadome praw autorskich, ale gdy kopiuje dorosły to nie ma już żadnego 'ale'..

Zgadzam się w 100%. Co do czekoladek - doskonała reakcja organizatora, oby i inni tak robili. emotka

Organizator dostaje kase za swoją robotę i to nie małą..słaba to praktyka by za czekoladki dostawali lenistwo i brali kase za robote tego który wyszukał, zgłosił.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6220452 Napisano: 25.06.2016 09:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CZY te 100 stołów do piłkarzyków z Biedronki-piwo juz rozdane? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219675 Napisano: 24.06.2016 00:34:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea w drogerie Natura (zakupy za 30 zł) Studio versus
- czy rozwiązany? już chyba miesiąc minął?
Tam było 25 nagród - kosmetyki na rok?

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219674 Napisano: 24.06.2016 00:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

Dziękuję edzia21 emotka

ja też dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219637 Napisano: 23.06.2016 23:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

Czy w konkursie Gwiazdorski weekend w Cannes podawało się w formularzu numer telefonu?

nie, tylko imię oraz maila emotka

A czy wiadomo juz w koncu na dane jakiej firmy wysłac ten paragon? w regulaminie chyba tylko jest adres.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219634 Napisano: 23.06.2016 23:00:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

darog napisał(a):

"Ostateczna weryfikacja 16 czerwca...'"

dostał kos jakąś nagrodę?? (zestaw kibica)

http://poczujsile...gulamin_Konkursu.pdf

a laureaci już zostali powiadomieni?????

no chyba max do 16.06  łacznie z lista rezerwową i wysłaniem paragonów..Nikt nic nie wygrał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6219468 Napisano: 23.06.2016 17:16:09 w SZUKAM....
na jaka firmę trzeba wysłać dokumenty z konkursu Loreal Gwiazdorski weekend?? jest tylko adres...
https://www.e-kon...es.html#.V2v6pzVPI6U Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6218973 Napisano: 23.06.2016 00:02:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Ostateczna weryfikacja 16 czerwca...'"

dostał kos jakąś nagrodę?? (zestaw kibica)

http://poczujsile...gulamin_Konkursu.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0