Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6189686 Napisano: 28.04.2016 00:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Garnier Super pharm.

Przed chwilą wysłany o 23.50 wysłany sms- nie było zwrotki przez 7 minut. Wysłałem ponownie o 23.58..i też zwrotki brak..Żadnej.. Ktoś tak ma? Może trzeba było mi drugiego nie wysyłać..a czekac do jutra i pisac reklamacje.. A tak, to chyba drugi paragon będzie mi potrzebny-choć ta sama treść smsa?

(siec Orange) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6189410 Napisano: 27.04.2016 14:35:52 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

anus napisał(a):

ciekawe, czy VIPy powiadomione? emotka

Licze że jeszcze nie...

Powiadomione główne Vipy Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6188166 Napisano: 25.04.2016 12:00:26 w Biedronka
ace napisał(a):

nelunia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja wysłałem może 5 zgłoszeń i bez zaskoczenia - NIC emotka

hehe, ja jeszcze mniej, bo aż 2 i czekam na telefon emotka , chyba by musial się cud zdarzyć emotka

Podobno nadzieja umiera ostatnia emotka

eee spoko, w drugim etapie wysłałam 3 zgłoszenia i miła pani uraczyła mnie kartą na stówkęemotka

Ja na cały konkurs posłałałam 4 zgłoszenia (po jednym na etap) i jak na razie stówka wpadła z 1 i 2 etapu, ale czekam teraz na 3 etap (tylko coś nie dzwonią... emotka ), bo liczę na 100% skuteczność emotka

To może taka taktyka agencji, by "hurtowników" nie nagradzać i moje 32 puszki...to za dużo... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6188164 Napisano: 25.04.2016 11:58:35 w Biedronka
Dzisiaj oni chyba VIPów poinformują... czytam reg i wynika, że wszystkie paragony musi wysłać.. Przeliczyłem swoje i jakby jeden się zagubił..

trudno sobie wyobrazić wyjazd za ponad 90 tys zł dla 2 osób   na mecz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6188162 Napisano: 25.04.2016 11:54:06 w Biedronka
Czyli jak zadzwonią, chociaż zgłoszenie było przez formularz to trzeba odesłąć paragon mailem
i..
po ilu dniach oni informują że paragon dobry/ lub zły?

czyli kiedy by była rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6188107 Napisano: 25.04.2016 10:16:02 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

mia napisał(a):

darog napisał(a):

Coca Cola w sumie wysłane 32 zgłoszenia i zero wylosowanych...
Która rundę teraz informują??

Jest tam rezerwa?

Jest rezerwa, wygląda, że leci na bieżąco.
Zaczęli (mam nadzieję, że nie skończyli!) etap III.

Kurczę, tak bym chciała choć raz w loterii wygrać... A mam mniej zgłoszeń niż 32...

To oni dzwonią nawet jak przez formularz było zgłoszenie i wpisany mail?? 250 osób tygodniowo...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6188101 Napisano: 25.04.2016 10:09:56 w Biedronka
Coca Cola w sumie wysłane 32 zgłoszenia i zero wylosowanych...
Która rundę teraz informują??

Jest tam rezerwa?

Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6187623 Napisano: 22.04.2016 22:29:06 w Czy informują/ informowali?
Everyday... informują o szczoteczkach? Ale jak? Wyniki są gdzies na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6186876 Napisano: 21.04.2016 11:58:37 w Carrefour konkursy
estrelitta napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ktoś wie, dlaczego Velvet wciąż informuje laureatów? Z ciekawości pytam emotka Czas mieli do 19.04.

może coś im zaszwankowało i się w porę kapnęli, że nie wyszły wszystkie. Ale dzisiaj też eski idą tak na raty emotka

dziś przyszedł sms z Velvet Carrefour PONOWNIE na ten sam numer tel. co 2 dni temu. czyu to na pewno nowe smsy? Czy po prostu powtórzone? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6178123 Napisano: 30.03.2016 20:47:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

darog napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Usunęli listę zwycięzców z wedel. Dziwne, nie?

http://wkuchnizwedlem.wedel.pl/zwyciezcy

ja widze cała liste zwycięzców

Nadal nie poprawiona - są same imiona, są inicjały nazwiska.

I nie będzie.
Oficjalna odpowiedź Wedla
'Odnosząc się do pełnych imion i nazwisk to według regulaminu w formularzu należy podać swoje dane osobowe niezbędne do udziału w Konkursie. Niezbędną daną osobową jest adres e-mail, umożliwiający kontakt z uczestnikiem. Regulamin nie wymaga natomiast podania pełnych danych osobowych.'

A z nieregulaminowej recenzji (tej z za dużą liczbą znaków, która wygrała jedną z głównych nagród) brali pod uwagę tylko pierwsze 1500 znaków... Oj, nieładnie, nieładnie...

Zatem wyciągnęli dane osobowe-w rubryce do wypełnienie było: nazwisko, podałem, nic nie wygrałem.. No i był temat, że jedna osoba tym samym foto wygrała iles razy

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6178058 Napisano: 30.03.2016 18:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
za to w D'AUCY nie rozdali nawet połowy nagród,
zrobili rundę dodatkową,
na 5 kompletów garnków rozdali AŻ! 2?!
Reszty nie chce mi się liczyć.. Konkurs DNO. I za to nic z tej marki nie kupię! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6178057 Napisano: 30.03.2016 18:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Usunęli listę zwycięzców z wedel. Dziwne, nie?

http://wkuchnizwedlem.wedel.pl/zwyciezcy

ja widze cała liste zwycięzców Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6177263 Napisano: 27.03.2016 12:39:43 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

wkurza mnie że koleżankę - złodziejkę inni znajomi próbują wybielić "bo żyć trzeba dalej" i ja z mężem po całej aferze złapania jej będziemy chyba tymi najgorszymi. Okradała nas od lat, kilka par, ale nikt jej na gorącym uczynku nie złapał i nikomu nie mówił. Dopiero niedawno po kolejnej chamskiej akcji się zgadaliśmy, postanowiliśmy to nagrywać i pokazać jej mężowi. Kosztowało nas to wiele nerwów, kombincji, analiz itp jak to najlepiej ugryźć. Wszystko wyszło, nawet o wiele wiecej (jej teściowej złodziejka próbowala wmówić Alzheimera, a przez przypadek wyszło że została złapana w pewnym zakładzie na gorącym uczynku). Potem szły od niej esy z przeprosinami - tylko nie do nas. Teraz jej mąż postanowił zrobić u nich spotkanie - nie do końca wiadomo w jakim celu, może kasę oddać i wszyscy tam poszli oprócz nas - na bank za wcześnie na opinię specjalisty czy to nie choroba, co by w moich oczach ją ułaskawiło. Naszym zdaniem nie powinno odbyć się to u nich, bo niezręcznie, ale to tylko nasze zdanie. Mało tego, tamci poszli i nawet wzięli flachy "dla rozlużnienia atmosfery", i po naszym tekście - to może jeszcze wino dla pani domu? - fochy. A ta dama przez 3 dni łaziła struta, po czym szybko doszła do siebie i znów błyszczy. Dodam jeszcze że bogaci, a ta kradła nie na jedzenie, ale dosłownie - na 4 kurtkę w sezonie lub 5 buty. Niby żyć trzeba dalej ale nie każdy złodziej jest kleptomanem a ja nie mam zamiaru robiąc imprezę zamykać wszystkiego na klucz. Kradła kase z torebek, kosmetyki, a mi nawet kinderjajka - 12 szt z 50 zakupionych do Przedszkola do paczek na Mikołaja. Niech ktoś mnie oświeci bo durnieję - co to za koleżanka która chodziła do innych po to żeby ich okradać? Czy ja mam przejść na tym do porządku dziennego i udawać że się nic nie stało? Niby już tak robić nie będzie - czołg mi tu jedzie. Ciekawe czego ona bardziej żałuje - tego że zawiodła znajomych czy tego że dobrze żarło i zdechło? Przecież robiłaby to dalej. Jak dla mnie chamstwo do potęgi.

Przeczytałem z zaciekawieniem.
Dziwi mnie jednak najbardziej zachowanie reszty znajomych. Chyba wykazując solidarnośc z panią złodziejką i jej mężem doprowadzą niestety do recydywy w jej zachowaniu.
Wystarczy elementarna wiedza z tego zakresu. jeśli ktoś nie zostanie dotkliwie i przykładnie ukarany będzie to robił nadal, może najpierw trochę mniej ale z czasem więcej niż przed 'złapaniem". Zagadka: Dlaczego złodzieje w końcu trafiają za kraty mimo tego, że ukradli "tylko kawe" ze sklepu? Bo zrobili to po raz 22...najpierw ochroniarz puścił, potem w innym sklepie sprzedawczyni podarowała, potem nawet jak już była policja to nawet sprawy nie zrobili "mała szkodliwośc społeczna czynu",, tak więc żadnej kary nie dostawał latami.. aż rozuchwalony ukradł w wielkim markecie pod samym okiem kamer.. i wtedy też sąd łaskawy dał tylko grzwne. tak czy siak. Opłaciło mu się to. Kradł dalej. Żył latami z kradzieży. W końcu po kilku latach posadzili.. A nie można było od razu" batem zlać"? Ta kobieta po pierwsze powinna być wyłaczona ze środowiska i traktowana przez resztę jak "trędowata" i powinna miec poczucie że każdy patrzy na jej ręce i obserwuje. Co więcej wszystko powinna zwrócić, wyprawić za własną kasę przeprosinową imprezę, etc.. Wtedy dopiero grupa znajomych otwarcie powinna powiedzieć- że dostała szansę- i żeby jej nie zmarnowała.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6177196 Napisano: 26.03.2016 18:56:09 w Carrefour konkursy
gryszelm napisał(a):

darog napisał(a):

Pytanie.
DANIO Carrefour.

2 czteropaki na jednym paragonie- tak jak na ulotce? Wydaje mi się, że jeden czteropak jest w regulaminie?

Dokładnie tak. Na ulotce inaczej, w regulaminie inaczej...

Ale dobrze rozumiem, że wg regulaminu wystarczy 1 czteropak Danio? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6177193 Napisano: 26.03.2016 18:50:09 w Carrefour konkursy
Pytanie.
DANIO Carrefour.

2 czteropaki na jednym paragonie- tak jak na ulotce? Wydaje mi się, że jeden czteropak jest w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

darog

#6177182 Napisano: 26.03.2016 18:13:23 w Udane wymiany - polecane nicki:)
lilu napisał(a):

Polecam Kasiul emotka

o to to...Kasiul OK. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6176122 Napisano: 23.03.2016 14:25:40 w Czy informują/ informowali?
defed napisał(a):

darog napisał(a):

nataszka napisał(a):

darog napisał(a):

czy Carrefour/ Nestle/ Bajkowy pokój/ już rozwiązany?

http://bajecznypokoj.pl/laureaci.html ,tak  obdarowali mnie 1 bonikiem

Dzięki za odp.. tylko skąd oni mają dane imię i nazwisko i podają "niezweryfikowany"? Skoro odp trzeba było wysłąć SMsem

No własnie nie mają, dlatego napisali "w toku weryfikacji" emotka

Mi chodzi o to, że mają na liście imie/nazwisko przy statusie "niezweryfikowany" ja nigdy przy wysłaniu SMS nie pisze na końcu swoich danych..więc stąd moje pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6176111 Napisano: 23.03.2016 13:55:07 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

darog napisał(a):

czy Carrefour/ Nestle/ Bajkowy pokój/ już rozwiązany?

http://bajecznypokoj.pl/laureaci.html ,tak  obdarowali mnie 1 bonikiem

Dzięki za odp.. tylko skąd oni mają dane imię i nazwisko i podają "niezweryfikowany"? Skoro odp trzeba było wysłąć SMsem Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6176101 Napisano: 23.03.2016 13:36:54 w Czy informują/ informowali?
czy Carrefour/ Nestle/ Bajkowy pokój/ już rozwiązany? Wyświetl w wątku >>
0 0