Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6112835 Napisano: 16.11.2015 20:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tym konkursie Jacobs/Carrefour
https://www.e-kon...ur.html#.Vkou5L8sBXY
można pisać sms z polskimi literami? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109621 Napisano: 09.11.2015 20:52:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na leniwca:

26 października i 28 października : Leniuszek Januszek, Januszek Leniuszek Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109590 Napisano: 09.11.2015 20:13:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

No, to Wawel sobie wystawiło świadectwo...

Autor: jaromir m.

Uzasadnienie: Bo na czekoladzie znam sie lepiej od Was! emotka

ps. może ktoś z was wpisze im to na FB? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109589 Napisano: 09.11.2015 20:12:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No, to Wawel sobie wystawiło świadectwo...

Autor: jaromir m.

Uzasadnienie: Bo na czekoladzie znam sie lepiej od Was! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109488 Napisano: 09.11.2015 18:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

rogalino napisał(a):

Ja listę widzę cały czas, na pewno nei pierwsze 1000 zgłoszeń bo ja słałem w sobotę

a wygrał ktoś zgłoszeniem z ostatniego dnia?

Nie. Potwierdzenie o zaakceptowaniu zgłoszenia było na maila dziś o 9.00 - 10.00 - to juz wtedy pewnie liste mieli gotową..
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109458 Napisano: 09.11.2015 17:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

aurelito napisał(a):

elotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

czy wam też teraz znikneły wyniki z wawela?

A były już na stronie?

W ogóle coś mało osób się chwali mailami... Wszystko już?

oby nie!

no były i się  zmyły emotka

nie ma wyników, znikły? szkoda, że nikt tego nie skopiował, w każdym razie u mnie zgłoszenia poszły wczoraj po 23.00 (4), dziś około 9.00-10.00 przyszło potwierdzenie o zaakceptowaniu treści i zero wygranych.

Może do testów wybrali 1000 ALE PIERWSZYCH zgłoszeń...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6109453 Napisano: 09.11.2015 17:43:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

elotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

czy wam też teraz znikneły wyniki z wawela?

A były już na stronie?

W ogóle coś mało osób się chwali mailami... Wszystko już?

oby nie!

no były i się  zmyły emotka

nie ma wyników, znikły? szkoda, że nikt tego nie skopiował, w każdym razie u mnie zgłoszenia poszły wczoraj po 23.00 (4), dziś około 9.00-10.00 przyszło potwierdzenie o zaakceptowaniu treści i zero wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6107878 Napisano: 06.11.2015 12:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneta19790411 napisał(a):

darog napisał(a):

?????????????
JAK TO SIĘ ZMIEŚCIŁO W 1 SMS? Z POLSKIMI ZNAKAMI?
-" Barbie Rockowa Księżniczka będzie jeździła samochodem różowym, będzie u nas na osiedlu zjawiskiem wprost odlotowym. Bo jeśli nie wiecie, to nie
tylko małe dziewczynki na widok Barbie i różowego koloru robią słodkie
minki. Moja żona miłością do razu wprost zapałała, gdy na świat przyszła
córka nasza mała! Różowy wózek, ubranka i beciki, różowy pokoik i
różowe buciki. Teraz obie w tym różu się przechadzają i różowe bajki Barbie wciąż oglądają. Nie mogę powiedzieć, że ten róż mi pasuje, lecz dobry mąż szybko się dostosowuje. Dlatego dla moich Barbie to samochód marzeń, a że wysyłam smsa na konkurs - to ciąg dziwnych zdarzeń. Bo
pisać nie lubię, maturę oblałem, lecz spełnić marzenie Księżniczek
chciałem – mówi pan Radosław Urbaniak z Poznania, laureat „Wygraj z
Barbie”.

A dlaczego się miało zmieścić w 1 sms? Nie było takiego zapisu.

Musze wnikliwie czytać zatem regulaminy, bo wydawało mi się, że i polskich znaków nie można używać? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6107810 Napisano: 06.11.2015 12:13:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

i kolejny samochód do kolekcji rodziny U:
http://www.mmpozn...,artgal,t,id,tm.html

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.
A jeśli nie.. No cóż, niby dobrze wiedzieć, co teraz wygrywa.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

Chyba sobie jutro przekręcę do nich i zapytam jak wrażenia  emotka

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie

Jak widac i bez tego odpadamy na samym starcie emotka

?????????????
JAK TO SIĘ ZMIEŚCIŁO W 1 SMS? Z POLSKIMI ZNAKAMI?
-" Barbie Rockowa Księżniczka będzie jeździła samochodem różowym, będzie u nas na osiedlu zjawiskiem wprost odlotowym. Bo jeśli nie wiecie, to nie
tylko małe dziewczynki na widok Barbie i różowego koloru robią słodkie
minki. Moja żona miłością do razu wprost zapałała, gdy na świat przyszła
córka nasza mała! Różowy wózek, ubranka i beciki, różowy pokoik i
różowe buciki. Teraz obie w tym różu się przechadzają i różowe bajki Barbie wciąż oglądają. Nie mogę powiedzieć, że ten róż mi pasuje, lecz dobry mąż szybko się dostosowuje. Dlatego dla moich Barbie to samochód marzeń, a że wysyłam smsa na konkurs - to ciąg dziwnych zdarzeń. Bo
pisać nie lubię, maturę oblałem, lecz spełnić marzenie Księżniczek
chciałem – mówi pan Radosław Urbaniak z Poznania, laureat „Wygraj z
Barbie”.

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6107166 Napisano: 05.11.2015 13:54:09 w Kaufland konkursy
monika11, defed, dzięki za odp. nic nie drukuje, wysyłam w treści maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6107148 Napisano: 05.11.2015 13:43:01 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby konkursu „Troszczymy się o jesienny budżet Waszej rodziny”
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o. zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), tylko i wyłącznie dla potrzeb przeprowadzenia konkursu „Troszczymy się o jesienny budżet Waszej rodziny”.

czy tą zgodę można wbić w treść mail, czy musi być w załaczniku z podpisem odręcznym? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6105375 Napisano: 02.11.2015 21:23:26 w Biedronka
ziolko napisał(a):

gratukuję marzeń emotka

czy laureaci mogą zdradzić, o jakich marzeniach pisali?? emotka  

Równiez gratuluję, czy laureaci mogliby napisać-czy mieli PRZED TEL. mail-tak jak jest w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6104601 Napisano: 01.11.2015 12:49:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Jeżeli faktycznie tylko osoby nowe wygrywają w Łaciatym to wielka niesprawiedliwość. W regulaminie nic nie wspominają o ograniczeniu na osobę czy gospodarstwo. A wręcz przeciwnie - sami zachęcają do wielokrotnego grania i wygrywania rozrzucając na poszczególne etapy części zastawy i zachęcając do skompletowania całości zestawu. Jestem zła, bo poświęciłam swój czas, którego mam bardzo mało na ten konkurs, a wychodzi na to że moje 4 zgłoszenia odpadły w przedbiegach bo wygrałam już 2 miski....:( Rozumiem, że moje życzenia mogły nie przypaść do gustu komisji, ale żeby tak nagle wszystkich z forum? Chyba odpuszczę sobie kolejne etapy.....

Mam podobne zdanie. Oczywiście przyznaję, że moje życzenia mogły być gorsze niż innych- chociaż w poprzednich etapach na życzenia w podobnym tonie udało się wygrać. Pech chciał, że akurat teraz zaczeli przesiewać konkursowiczów, bo akurat na tych "badziewnych"jak dla niektórych talerzykach, chyba najbardziej mi zależało.

W takim razie to lipa. Konkurs dotyczy życzeń- skoro ma ktoś polot i umie pisac- niech wygrywa i 10 kubków/ misek/talerzy... jest to niezgodne z regulaminem- bo regulamin nie wyklucza  laureata do otrzymania nagrody...bo juz wygrał...? W takim razie łaciate nieźle naciąga! po co mi te mleko i siedzenie nad wymyślaniem hasła- skoro oni mają swój "własny wewnętrzy regulamin"? Poza tym zauważyłem, że jak kiedyś jakąś pierdołę za 30 zł wygrałem w jakiejśc agencji- to na ten sam numer potem już nic...Może sie mylę, ale jak mam drugi tel- na inna kartę-to czasami cos zdarzy się, że "wylosują" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6102736 Napisano: 28.10.2015 23:24:19 w SZUKAM....
szukam informacji: kiedy odblokują mi wątki konkursowe-dodane 5 czy 6 dzisiaj konkursów i  nic. Blpokada. Długo się czeka na dostęp do wszystkiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6101922 Napisano: 27.10.2015 17:02:02 w Informują
aga67 napisał(a):

Geografia smaków, pip , z mapą, tel przed chwilą :790...505

Prawda. Informują, 10 min temu. Tylko...numer paragonu trzeba było wpisać ten na dole, a nie obok daty-więc nagrody nie będzie ;-( Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6100793 Napisano: 25.10.2015 20:31:08 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

ewa2333 napisał(a):

do kiedy jest czas na odesłanie oświadczeń z luksusu (przez formularz)?

Do piątku

dzięki-właśnie o to pytałem;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6100790 Napisano: 25.10.2015 20:28:54 w Biedronka
Mam pyt. Do kiedy można wysyłac na Luksuc te dokumenty: sjkan paragonu + oświadczenie? dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6098344 Napisano: 21.10.2015 16:45:43 w Biedronka
Zgadza sie, luksus zawitał do mnie i do wszystkich o których mi wiadomo, niektórzy nawet mają 2 zestawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6098285 Napisano: 21.10.2015 16:05:50 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

joan napisał(a):

szczupak napisał(a):

czy ktoś kto nie dostał od nich smsa a jest na liście dzwonił do nich w tej sprawie? i jest jakieś wyjaśnienie tej sytuacji?

Pewnie eski będą jeszcze szły, dostałam tylko jednego. Nie zamierzam nikomu głowy zawracać, mam zapisane, że informować mogą smsem do 27.10.2015, a ten dzień jeszcze nie nadszedł. Dajcie im żyć emotka

Ja też nie mam od nich ,ani 1 smska i cierpliwie czekam .

nie sprawdzamy haseł, ale to byłby cyrk, gdybym ani ja, ani nikt-a wiem że grali nie wygrał.. nikt z nas nie ma ani jednego sms// Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6097585 Napisano: 20.10.2015 21:31:35 w Biedronka
Czy Biedra z tego luxusu jakoś powiadomi? ja żadnego sms nie mam..
Znowu nic, na 7 tys nagród? mam chyba blokade przychadzących nagrodowych sms.. Wyświetl w wątku >>
0 0