Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6089989 Napisano: 08.10.2015 11:58:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

darog napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie chodzi o to, że nazwiska się pojawiają, tylko, ze ktoś zagrał na zmyślone. Osobno mama, osobno tata z dzieckiem, jeszcze ktoś tam emotka  tak jak ja bym zagrała na siebie np. Janina Kowalska (z kimś tam), na męża jako Janek Nowak z synem itp. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam emotka

lager- do 12.10 mają czas, aby powiadomić emotka

Aha, jeśli ktoś brał udział w konkursie i uważa, ze zwycięzcy oszukiwali, może składać reklamację,
domagać się wyjaśnień, można zyskać choćby to, że agencja będzie na przyszłość ostrożniejsza,
choć wszyscy pamiętamy, ze zdarzały się sytuacje pozbawiania nagród nieuczciwie zdobytych, 
walczyć o sprawiedliwość zawsze możnaemotka

Przeciez Agencja po takich zgłoszeniach o oszustwie natychmiast powinna zgłosić sprawę do prokuratury: za podawanie fałszywych danych, za oszustrwo, za usiłowanie wyłudzenia nagród w takiej i takiej wysokości.. I tego w reklamacjach należy się domagać. Bo inaczej pani U co ma syna: Maxa, Maxymiliana, Maxia, nigdy się niczego nie nauczy. A jeśłi choc raz odpowie za oszustwo, to bedzie uważała z Koninem / Poznaniem i całą reztą..

I dołączyć link..że pzrecież pani Monia już rolki posiada, a nie sa jej potrzebne, bo je sprzedaje
http://allegro.pl...lki-i5717581930.html

Ja zawsze jak walczę o nagrody to już widzę dla nich miejsce w swoim domu... A tu tyle na sprzedaż emotka

Nie jestem przeciwnikiem wygrania 10 pralek i sprzedawania,. co innego na dziadka/ babcie/ wujka// kazdy mnoży szanse, ale przekrętami sie brzydze. ale jeśli na jakies h..j wie jakie dane osobowe- to jest karalne i tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6089975 Napisano: 08.10.2015 11:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie chodzi o to, że nazwiska się pojawiają, tylko, ze ktoś zagrał na zmyślone. Osobno mama, osobno tata z dzieckiem, jeszcze ktoś tam emotka  tak jak ja bym zagrała na siebie np. Janina Kowalska (z kimś tam), na męża jako Janek Nowak z synem itp. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam emotka

lager- do 12.10 mają czas, aby powiadomić emotka

Aha, jeśli ktoś brał udział w konkursie i uważa, ze zwycięzcy oszukiwali, może składać reklamację,
domagać się wyjaśnień, można zyskać choćby to, że agencja będzie na przyszłość ostrożniejsza,
choć wszyscy pamiętamy, ze zdarzały się sytuacje pozbawiania nagród nieuczciwie zdobytych, 
walczyć o sprawiedliwość zawsze możnaemotka

Przeciez Agencja po takich zgłoszeniach o oszustwie natychmiast powinna zgłosić sprawę do prokuratury: za podawanie fałszywych danych, za oszustrwo, za usiłowanie wyłudzenia nagród w takiej i takiej wysokości.. I tego w reklamacjach należy się domagać. Bo inaczej pani U co ma syna: Maxa, Maxymiliana, Maxia, nigdy się niczego nie nauczy. A jeśłi choc raz odpowie za oszustwo, to bedzie uważała z Koninem / Poznaniem i całą reztą..

I dołączyć link..że pzrecież pani Monia już rolki posiada, a nie sa jej potrzebne, bo je sprzedaje
http://allegro.pl...lki-i5717581930.html Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6088572 Napisano: 06.10.2015 12:44:49 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

Czy były już wyniki z loterii  Wedla w Carrefour?Wygrał ktoś z forum,bo jakaś cisza w tym temacie?

30 września nagrody zostały rozdane-- wg regulaminu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6088434 Napisano: 06.10.2015 10:32:07 w Czy informują/ informowali?
anet napisał(a):

hrundibakszi napisał(a):

joan napisał(a):

Czy laureatów poinformowała już loteria Lindor? emotka

też czekam

Ja też czekam emotka  na swoim profilu fb napisali by czekać cierpliwie  emotka

Nie bardzo rozumiem..przecież to losowanie. Nie muszą nic czytać. W regulaminie: że 5 października powiadomią na maila,. Co więcej max do 8. 10 trzeba podać dane kto leci...Wolne też załatwić trzeba... a to proste może nie być jak dalej będą zwlekać z losowaniem.

Nagród w zasadzie bardzo mało jak na taką droga i szwajcarską markę.. 10 toreb z cukierkami? No żeby 100 rzucili- byłoby normą. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6086136 Napisano: 02.10.2015 22:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

giulietta napisał(a):

boom30 napisał(a):

olunka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

buka napisał(a):

Mi się oba zdjęcia podobają. Złośliwi jesteście, z zazdrości . Z zazdrości że na ten pomysł sami nie wpadliście. 
Ja gratuluję kreatywności. Mam nadzieję że Monika tego nie czyta, szkoda jej nerwów.
Tak wiem, podpadnę , trudno, wyznaję zasadę że zazdrość i negatywne emocje sprawiają że los się odwraca (negatywnie)

może z zazdrości, może fakt że jesteśmy złośliwi...jedno jest pewne są pewne normy, nawet w konkursach, których po prostu się nie przekracza...amen

dla mnie - jako matki trójki dzieci - tez to nie jest normalneemotka

Zrozumcie, ze dzieci to aktorzy - a całość to scena.

Ale w was jest jadu, zastanawiam sie w czym tkwi fenomen tego forum. Że jednych gnoicie a innym gratulujecie. Jak zobaczycie Poznań, Aleksandrów, Przemyśl czy Wejherowo to od razu agresja. A czy oni już nie mogą grać ? Czy wy macie monopol, jesteście lepsi, bo solidarni w grupie? Czy ktoś mi to wyjaśni ?

jak najbardziej wyjaśnię odpowiadając tylko za siebie  emotka   na razie nie odpowiem szczegółowo... na razie... jednak uważam, że jeżeli ktoś nie posiada wiedzy "na czym to polega"  oraz znajomości przepisów to nie powinien się wypowiadać obrażając przy tym innych..... 

No właśnie, teraz już normalnie to nie można brać udziału w żadnym konkursie. Najlepiej od razu mieć prawników  emotka  Wygrasz kilka razy - źle, wstawisz swoje zdjęcie - źle, najlepiej chyba grać na słupy - na to wychodzi.

Noo.! Słupy były...W Koninie emotka Poza tym był Max, Maxio, Maksymilian o tym samym nazwisku.. i imieniu w różnym odmianach w jednym konkursie. Pozdrawaim i zajmij sie swoimi sprawami, zamiast zajmować się adwokaturą państwa U. A jeśłi oczekujesz wyjąsnienia- to najlepiej u psychologa. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6086027 Napisano: 02.10.2015 19:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buka napisał(a):

Mi się oba zdjęcia podobają. Złośliwi jesteście, z zazdrości . Z zazdrości że na ten pomysł sami nie wpadliście. 
Ja gratuluję kreatywności. Mam nadzieję że Monika tego nie czyta, szkoda jej nerwów.
Tak wiem, podpadnę , trudno, wyznaję zasadę że zazdrość i negatywne emocje sprawiają że los się odwraca (negatywnie)

Kreatywności to można gratulować-kiedy za każdym razem jest cos innego. To wg mnie jest autoplagiat. https://pl.wikipe...org/wiki/Autoplagiat Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6083781 Napisano: 29.09.2015 18:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Leonowy..W głowie był Unilever, toteż zakup RAMA Unilever..Nie przejdzie? Jak myślicie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6083264 Napisano: 29.09.2015 08:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

darog napisał(a):

dziwny regulamin. Kto inny jest organizatorem, a paragony/oświadczenia przesyłać do Ergo marketing? I czy ja dobrze rozumiem-wartośc pojedynczej nagrody głównej-pobyt w WARSZAWIE i pojeżdzenie ferrari + kieszonkowego 5 tys zł to razem to ponad 50 TYSIĘCY? Głupie. Aż sie nie chce w to grać, W dodatku tylko w weekend kwietnia 2016 można wykorzystać! raz w tygodniu ipad? Fatalny konkurs. jak Mediolan im się znudził, to mogli do Rzymu na zakupy zabrać. Weekend w Warszawie za 50 tysięcy..szał..;-(

a własciwie czemu tylko w kwietniu 2016 ? jest taki zapis? bo nie widziałam nic

tak, jest taki zapis od 1 kwietnia do 1 maja i..jeszcze, że konkretny weekend to ma być, bo 2 zwycięzców nie może w tym samym czasie korzystać.

za taka kase, jeśli juz nagroda ma byc wydana w Polsce mogliby dać główne nagrody w postaci organizacji wesela na 100osób w 2016r... Albo Fiaty na własnośc dać- tez włoski element... Konkurs beznadzieja. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6083189 Napisano: 28.09.2015 22:26:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.

W poprzednich edycjach aż chciało się grać, bo nagrody tak kusiły... 10 tysięcy do wydania w jeden dzień w Złotych Tarasach - ogromne szaleństwo, każdy chyba o czymś takim marzy, rok temu wyjazd do Mediolanu i również "kieszonkowe" emotka   taki potencjał konkursu i taka klapa..

dziwny regulamin. Kto inny jest organizatorem, a paragony/oświadczenia przesyłać do Ergo marketing? I czy ja dobrze rozumiem-wartośc pojedynczej nagrody głównej-pobyt w WARSZAWIE i pojeżdzenie ferrari + kieszonkowego 5 tys zł to razem to ponad 50 TYSIĘCY? Głupie. Aż sie nie chce w to grać, W dodatku tylko w weekend kwietnia 2016 można wykorzystać! raz w tygodniu ipad? Fatalny konkurs. jak Mediolan im się znudził, to mogli do Rzymu na zakupy zabrać. Weekend w Warszawie za 50 tysięcy..szał..;-( Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6082680 Napisano: 28.09.2015 11:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów.

Kasiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6082019 Napisano: 26.09.2015 17:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

szprotka napisał(a):

oj Pan Mirek z Albedo aż zaciera rączki, będzie śmigał po Poznaniu Nissanem i cały rok chodził z rodziną do kina  emotka

Pan Mirek to chyba ze Smolara emotka

assal, pamiętam ten konkurs. Tak samo słuszne wtedy były uwagi konkursowiczów co do nieregulaminowych 300 znaków, jak i teraz będą słuszne Albedo co do nieregulaminowych nr paragonów. Niestety. Szkoda tylko jednego- że rezerwy nie ma emotka

A czy nie można rezerwy "wywalczyć' poprzez takie uwagi do sponsora z wiadomością do organizatora? Nie ma tam w regulaminie zapisu-iz regulamin może ulec zmianie? / aneks / etc...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6082016 Napisano: 26.09.2015 17:10:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolidlo napisał(a):

Jeśli będą chcieli zagarnąć dla siebie to mogą specjalnie wybierać zgłoszenia z błędnymi numerami, bo numer systemowy to 4 cyfry a numer paragonu jest dłuższy. Jeśli nie będzie rezerwy to nagroda dla nich.

Bardzo dobre spostrzeżenie! celowo moga wybierać błędne numery=bo to jest po prostu wiadome: co znaczy num transakcji i ile ma cyfr oraz co znaczy numer na przecoiwko daty. w końcu to Agencja ktra dokładnie wie..jak wyglądają paragony.. A takie zagranie jest już raczej niezgodne z prawem-zatem sponsor powinien byc uprzedzony oraz ZAPYTANY: dlaczego godził sie na taki regulamin bez osób rezerwowych? A może potem podzieli się sponsor z organizatorem 50/50? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6082002 Napisano: 26.09.2015 16:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

ja ostatnio byłem w biedronce na otwarciu sklepu i mam numer paragonu 000027

Dokładnie - 6 cyfr -> moim zdaniem nie można tego wpisać jako 27.

Nie można ! Jakiś czas temu rozmawiałam na ten temat z panem ze Smolara, powiedział mi wówczas, że jeśli na paragonie jest  05647 , a ja wpiszę 5647, to w przypadku wygranej nie uznają mi tego paragonu. Akurat ja miałam wtedy inne zdanie, ale tłumaczył mi, że musi być dokładnie przepisany nr z paragonu, nawet, jeśli na początku jest "0"    

Dokładnie tak. I nawet jak jest "W" w numerze paragonu- (Orlen cola-nie dostałem nagrody) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6081998 Napisano: 26.09.2015 16:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

O ile wymóg nr systemowego jest dla mnie jasno określony w regulaminie, to już brak rezerwy daje do myślenia, że Organizator robi jednak wszystko, żeby jak najwięcej nagród zostawić dla siebie... Czyli im więcej osób się pomyli, tym większa ilość nagród dla Organizatora.... Mi to śmierdzi...

Więc może nalezy powiadomic sponsora?
W końcu za to płąci..Barziej mu chyba zależy na klientach- kupujących jego produkty-niz na Organizatorze-który i tak za robote ma zapłacone.
Pomyłka paragonowa- numerologiczna możliwa. Ale rezerwa byc MUSI.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6080128 Napisano: 24.09.2015 10:59:42 w Biedronka
cherry_coke napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mam problem z Leonem, wygrałam 4 walizki, wyslalam po 2 na 2 gospodarstwa. Dzisiaj dotarły tylko 2, po 1 na gospodarstwo. W regulaminie nie był ograniczeń, ale ktoś chyba dostał takie info telefonicznie. Jak jest u was?

Z tego co pamiętam było ograniczenie 1 na 1 gosp. bo czekałam na rezerwę. Ale nie jestem pewna na 100%

i mi się wydaje, że to ograniczenie na gospodarswo było..tylko gdzie ta rezerwa?? CZEKAM! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6079915 Napisano: 24.09.2015 00:00:16 w Pomocy!!!!
grabek03 napisał(a):

POMOCY!
ZGłosiłem sie do konkursu WEDEL z biedronki i mialem dwa paragony. Przez pomyłkę podałem numer paragonu na którym nie było nic z wedla. Czy jesli wygram i wyślę im inny paragon to nagroda przepadnie?

Proszę o szybką odpowiedź emotka

ja zgłosiłem numer paragonu u góry zamiast u dołu- a produkty jak najbardziej są i myślę, że nie zostanie to uznane.., a u Ciebie to napewno, zgłaszaj jeszcze raz i pisz szybko do nicjh maila-że pomyłka zaistniała Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6075514 Napisano: 17.09.2015 14:21:08 w Biedronka
Czy najpierw jest mail,, czy lista na www moc biedronkowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6073588 Napisano: 15.09.2015 12:59:33 w Biedronka
jeśli wczoraj wyałane na "moc nagród"-to kiedy wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6071906 Napisano: 11.09.2015 22:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

jola_asia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

toka napisał(a):

barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

Czy wszyscy, którzy czekali na Lecha z Żabki otrzymali przesyłki? Ja nadal czekam hm..

Ja tez czekam:-)Może dopiero kupują po tym jak sponsor patrzył im na ręceemotka

ja tez czekam

i ja czekam, nic do mnie nie dotarło emotka

Też czekam

ja też czekam

i ja i moi znajomi czekają..
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6070528 Napisano: 09.09.2015 22:04:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

bandit napisał(a):

no to ostatnia walka , skoczyłem do biedronki mam paragon i wysłałem zgłoszenie - oby sie coś trafiło emotka

ja piwa nie (w ogóle nie piję) piję teściu będzie miał 4 zgrzewki tyskiego 
kto by pomyślał że teściu może się do pomocy w konkursie przydać 

Ja dziś też w akcie desperacji wysłałem jedno na szybko... emotka

ja też rzutem na taśme.
Wyświetl w wątku >>
0 0