Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6880974 Napisano: 06.09.2022 20:21:14 w Czy informują/ informowali?
wino KUMALA? 
- do wczoraj mieli wybrać/ ktoś ma info?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6880363 Napisano: 03.09.2022 14:35:43 w UOKiK - Wielka Loteria w Biedronce - SONDA
? ale co? 
- nie rozlosowali/ nie wydali tych mieszkań po 500tys zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879950 Napisano: 01.09.2022 13:42:38 w Czy informują/ informowali?
SOPLICA mnie interesuje...ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879337 Napisano: 30.08.2022 10:05:39 w Czy informują/ informowali?
Do którego dnia SOPLICA poinformowana? Wyświetl w wątku >>

darog

#6879335 Napisano: 30.08.2022 10:05:19 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Czy Pastella już była? Na stronie jest "gratulujemy zwycięzcom", więc tak jakby już zostali poinformowani.

Była i była dyskusja,że zgłoszenia na kilka minut przed końcem nie przyjmowali Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879308 Napisano: 30.08.2022 08:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Basniowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może pani Agata S. ma swój mały sklepik i sama sobie wystawia paragony? Albo zbiera paragony po tych co kupili i paragon swój zostawili? Osób które zostawiają paragony jest mnóstwo. A kombinatorów nie brakuje. Ja od kilku lat przeglądam zwycięzców (o ile jest lista) loterii i naprawdę, słabo jak dużo tych samych osób w jednej loterii wygrywa różne badziewia. Nie oszukujmy się - miś Haribo czy zestaw żelków albo ciastka familijne o wartości 15 zł to nie są nagrody marzenie (no przynajmniej dla mnie) ale wiadomo, ludzie walczą o te większe. Czy warto? Czasami tak, często nie, zależy od podejścia. Ja już się nauczyłam że jak nie mam komu oddać kolejnej maskotki to lepiej o nią po prostu nie grać a jak się trafi bo wiadomo niektóre produkty po prostu się kupuje - to przy byle loterii szkolnej je oddaje. Dużo rzeczy tak oddałam. Nawet zeszłoroczny plecak z Nestle (dla dziecka z Ukrainy)  bo jeden miałam a drugi się walał po kątach. Ale naprawdę, jak kto lubi. Nie wiem jak to jest z tymi bramkami. W Lechu na set kapsli trafiłam aż raz, w Kozelu - od kilku lat próbuje głupie kufle (szwagier chce i dostarcza kapsle) i nigdy mi się nie udało a podobno ich jest duuuużo. Żywiec - się poddałam. Obecne nestle właściwie też się poddałam. Wolę konkursy w których się tworzy, pisze, wymyśla niż trafia w bramkę. 

Odechcialo mi sie dokladnie tak samo przy loterii Lavazza gdzie kawe lubie i przez kilka tygodni probowalam sie wbic w bramke. sprawdzalam listy i faktycznie Agata S. bardzo czesto sie tam pojawiala wiec moze ma na to sposob albo zwyczajnie kombinuje jako prywatny przedsiebiorca. zgodne jest to z zasadami gry jasne, nie zmienia to faktu ze sie odechciewa probowac emotka  

Dlatego uważam, że loterie nestle są uczciwe, z tego co widzę to współpracują z różnymi organizatorami, więc szkoda, że nie są to powszechne zasady. Można tam zgłosić jeden paragon na godzinę i tak powinno być! A nawet jeden na 4 godziny. Bo jako przeciętny klient sklepów spożywczych nie mam szans z tymi co mają dojścia w handlu.

to można obejść np zgłaszając jeden paragon z komputera, a drugi z telefonu na różne osoby. (żona/mąż). Plus dla nestle za to że w końcu w regulaminie mają iż na jedną osobę max 3 nagrody ale i tak tam ciężko trafić, przynajmniej mi. Wciąż pamiętam ich konkurs z mlekiem i plecakiem gdzie ludzie zgłaszali tak długo paragon aż było trafione (i weryfikacja przechodziła poprawnie). Z drugiej strony do tej pory na olx są do kupienia te plecaki więc nie było warto o to tak się bić ale niektórym mleko uderzyło do głowy i nazbierali tych plecaków całe stosy...

Lavazzy to ja mam na..lata uczciwie kupione. ZERO wygranych.
ps. nie widzę listy GŁÓWNYCH Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

darog

#6879303 Napisano: 30.08.2022 07:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy macie potwierdzenia zgłoszenia wczoraj z SOPLICY? Podziękowania na www były, 3 zgłoszenia wysłane
- na o2 doszło na mail.
- na wp.pl nie ma potwierdzeń Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6878819 Napisano: 27.08.2022 08:58:57 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Słuchajcie, był pewien konkurs Łomży 0%, który był pod adresem takim i można tam wygrać w każdym etapie tygodniowym rowery i kosze piknikowe. Zapomniałem pobrać regulamin. Tego konkursu nie było w bazie,  a on naprawdę był, choć w niektórych sklepach, np. w Lewiatanie był plakat, wywieszka. Wcześniej na stronie był w formie dokumentu tekstowego, a teraz są tylko wyniki. Nikt mnie nie powiadomił, ale imię i pierwsza litera nazwiska się zgadza, z tego co widzę na stronie. Ciekawe, czy już informowali mailowo. A może dzwonili?

1. Pytasz o ZAKOŃCZONY "pewien" konkurs z wynikami - w których są być może Twoje dane.
2. Przyznajesz, że konkursu na e-konkursy.info - w bazie nie było
..............................
Nie chcesz się dzielić wiedzą o znanym ci konkursie - a czerpiesz info z TEJ BAZY od tych - którzy konkursy dodawają... Wyświetl w wątku >>

darog

#6878690 Napisano: 26.08.2022 15:40:17 w Wkurza mnie...
Metaxa na maxa...... wkurza Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6878533 Napisano: 25.08.2022 22:24:08 w Czy informują/ informowali?
Konkurs "Jedz lody i łap nagrody" Netto
???
Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6877896 Napisano: 23.08.2022 13:43:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

300zł od Nałęczowianki emotka  a już straciłam nadzieję emotka  

chyba chaotycznie dzwonią, godzine temu 100zł Wyświetl w wątku >>

darog

#6877854 Napisano: 23.08.2022 11:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Czy w konkursie "Płać mobilnie Visa i bądź ekomobilny" Empik mogę zarezerwować produkt w salonie Empik i na miejscu zapłacić za niego kartą (za zamówienie internetowe)...? Nie widzę w regulaminie, by to było wykluczone, ale strasznie naciskają na ten salon stacjonarny, więc już zgłupiałam emotka

NIE. Bo zakupu dokonujesz w sklepie internetowym - a DDBIÓR tylko w stacjonarnym. Paragon/faktura - masz ze sklepu internetowego. A płacić możesz-owszem - jak PRZY ODBIORZE czy to z Allegro, czy z każdego innego sklepu.  Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

darog

#6877762 Napisano: 22.08.2022 23:30:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fbmonika1966 napisał(a):

[quote=

• androm]Ale brzydki wystrój w tym domu, były lepsze w przeszłości. Ta czerwień jakaś wstrętna w salonie i u góry. Tak kiczowato jak dla mnie. Połączone z tym szarym, jestem na nie:)

obejrzalam przed chwila...totalna masakra,te czerwone poduszki dostalby moj piesio i kot,chyba ze im tez by sie nie podobalyemotka .a tak serio to moje chyba 7 podejscie i jestem w stanie zaakceptowac te dom przy domu,toczka w toczke,bo chce wyjechac na wies,tzn,chce sie tam przeprowadzic i pozyc kilka lat spokojnieemotka ,wiec z calym szacunkiem,moze Byscie nie wysylali za duzo zgl0szen emotka

Spokojnie nie pożyjesz, okna przy deszczu, śniegu nie otworzysz, a że drewniane to za kilka lat do wymiany wszystko. Oni to zrobili na jednym poziomie. w internetach była fotka zimowa jeszcze przed wstawieniem okien /z dyktami-stan surowy /. Niemal do połowy "okna"i taras w śniegu...Codziennie będziesz odśnieżać jak auto przed blokiem w mieście...Tyle że w mieście coraz rzadziej śnieg pada-nie to co tam. 

Wyświetl w wątku >>

darog

#6877740 Napisano: 22.08.2022 19:48:01 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

katee14 napisał(a):

Pojawiły się wyniki na stronie Metaxy.

pewnie losowane

mam przekonanie że to losowanie, ponadto patrzyli miejscowości na paragonach bo przecież muszą Sponsorowi wykazać jaka to rzesza ludzi z całej Polski brała udział w ich promocji, ale w wynikach za to "porządek".
dziewczyny w biurze w rozpaczy, bo nie wygrała żadna:
- Ania
- Magda
- Gosia
- Aga
Wygrały za to kilka x:
- Anna
- Magdalena
- Małgorzata
- Agnieszka
A zawsze tak podają dane: co by na liście się znaleźć szybciej..No przecież nie poprawiali sami z siebie imion zwycięzców...emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6877718 Napisano: 22.08.2022 18:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ps. jest jakiś konkurs na papier toaletowy? emotka  własnie koleżanka przez ramię mnie pyta Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6877717 Napisano: 22.08.2022 18:22:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Sam nie wiem... Słyszałem, że jest zupełnie odwrotnie. Przynajmniej u mnie się sprawdziło. Coś, o czym myślimy, ściągamy na siebie (dobre, czy złe rzeczy) i nam się przydarzają. Grunt to pozytywne nastawienie i dobra energia. Podobno niektórzy na tablicy korkowej sobie wieszają swój cel i spoglądają w niego... emotka emotka

U mnie tak jest nachwale się, co to za promo, że to chce, a i nawet już dziele (choć mówi się nie dziel skóry na niedźwiedziu)  co więcej im więcej podziele tych biletów do kina, kosmetyków, past do zebów etc tym szybciej wygram coś nastepnego. Nie umiem utrzymać w tajemnicy - tym bardziej że w pracy komp i e-konkursy są w zasadzie ciągle "na pasku" i niejednokrotnie nawet ktoś tam ode mnie potrafi TU zagadnąć heheh. Wyświetl w wątku >>

darog

#6877681 Napisano: 22.08.2022 16:53:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

sabart napisał(a):

Nie wiem, czy kogoś interesuje, ale można już obejrzeć dom z Almette..

ekoDOM w PARZE Z ekoSAUNĄhttps://maps.app....gl/r14CiJERpMZLNLWH7

????
nic nie ma.

DOM ALMETTE

Chyba się zdenerwowali opiniami? 
Pod hasłem "dom wakacyjny" - kilkanaście opinii ze zdjęciami. same krytyczne - że nie nadaje się do zamieszkania zimą - do pół okna śnieg leży zawiany - ktoś kto tam był w czasie robót musiał dokumentować/albo sąsiad na miejscu.

Treści dot ogólnie partactwa na etapie budowy i że w ekipie budowlanej było 2 ukraińców, którzy nie zrozumieli na jakiej wysokości mają być wieszaki w holu i zrobili 3 na jednym poziomie, że nie wymierzyli wysokości karniszy i firanki wiszą za krótko, reszty nie pamiętam, zdjęć było ok 30...mam 3 - bo strony były w pasku otwarte, widze że znika wszystko błyskawicznie - link wyżej też nie działa. 
1. Główny problem to fatalnie położony dom na totalnie płaskiej powierzchni:  z zielenią, polbrukiem i tarasem w jednym rzędzie/ że chodnik między kostkami już jest w trawie i się rozlatuje,  zdjęcia sauny też były-z tyłu okno 50% szkło i widoczny jedynie płot. Z każdej strony były tez widoki z domu - to w zasadzie łąka. 

Wyświetl w wątku >>

darog

#6877671 Napisano: 22.08.2022 16:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

Nie wiem, czy kogoś interesuje, ale można już obejrzeć dom z Almette..

ekoDOM w PARZE Z ekoSAUNĄhttps://maps.app....gl/r14CiJERpMZLNLWH7

????
nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6877659 Napisano: 22.08.2022 15:50:53 w Czy informują/ informowali?
radosna napisał(a):

Dotyczy konkursu METAXA.
Dzisiaj napisałam do agencji MIŁY e-mail i od razu dostałam taką odpowiedź:
Dzień dobry,
Ilość zgłoszeń przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Komisji konkursowej zależy na rzetelnej weryfikacji prawdziwości zgłoszeń i wyborze najciekawszych odpowiedzi – lista zostanie opublikowana w dniu dzisiejszym po finalnej weryfikacji zgłoszeńPrzepraszamy za zaistniałe opóźnienie i dziękujemy za cierpliwość.
Miłego dnia!

Weryfikacja finalna PRAWDZIWOŚCI zgłoszeń to polega na weryfikacji w sklepie PARAGONU- który był załączony do zgłoszenia. 
Bo przecież nie treści zgłoszenia- odp na pytanie ( będą sprawdzać czy serio mam babcię Zosię o której było w zgłoszeniu? emotka  !!!

- ktoś uwierzy w to że tyle paragonów "najśmielsze oczekiwania..." oni właśnie sprawdzają i sklepy im na bieżąco TE TYSIACE paragonów potwierdzają?> 
Wybór "najciekawszej odpowiedzi" ? Termin w regulaminie jest jasny. Spodziewali się równo 300 zgłoszeń? 

Nie no...w Cointreau też głupio się tłumaczyli.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6877619 Napisano: 22.08.2022 13:29:37 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

darog napisał(a):

mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Chyba się nie doczekamy emotka

Już się zdarzało, że wyniki pojawiały się na stronach konkursowych pięć minut przed północą... emotka

wątpię, ta agencja jest pokręcona, nieogarnięta. Kiedyś pomylili nagrody w wysyłce, o wyniki trzeba było się upominać, na reklamacje nie odp ponad miesiąc ( a było 14 dni) 

No dobra, mogliby już "wylosować". Może chociaż wpadnie flaszka na zapicie niedawnych porażek emotka

No teraz to się robi bezczelne z ich strony. Zwłaszcza że ludzie im na fb zwracali uwagę - ale oczywiście usuwają komentarze. Fajna agencja, taka nie za profesjonalna. 

No Agencja fatalna. Oni są jednocześnie: Koordynator i Organizator/ ale kompletowanie i wysyłanie nagród - jeszcze kto inny. 
Pytanie: czy jest NAM potrzebna taka "agencyjka" ?
Skoro poważny konkurs, poważne nagrody, zakup artykułu nie tani...
A oni w losowanko po terminie się bawią, telefonu nie odbierają, na FB kasują posty....

Czas powiadomić Sponsora-Zleceniodawcę

https://cedc.com/kontakt/

[email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0