Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7328189 Napisano: 13.01.2026 17:59:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
EVENTIM 100zł 
zamienię na np. Empik Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7328055 Napisano: 13.01.2026 14:26:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Delecta - max 500 znaków
Soplica - max 500 znaków
Jury - nie obchodzi nas ile znaków ma odpowiedź emotka

Czy mogłabyś podać linki do tych konków? Bym sobie zrobiła notatki odnośnie organizatora 👿

Zawsze można złożyć reklamację u organizatora / skargę u sponsora - kiedyś nagrodzono zbyt długi tekst samochodem i finalnie przyznano drugi samochód 🥳 O ile dobrze kojarzę, ten dodatkowy = przyznany pierwszemu prawidłowemu! zgłoszeniu z listy najlepszych, trafił na nasze forum 🙂

Odpowiedź soplicy na maila: Komisja Konkursowa dokonywała oceny uwzględniającej przede wszystkim merytoryczną wartość zgłoszeń. Regulamin Konkursu nie daje podstawy do automatycznej dyskwalifikacji prac w przypadku przekroczenia limitu znaków stąd też Komisja Konkursowa była uprawniona do dokonania ich oceny. emotka

jeśli jury nie obchodzi - to może SPONSOR będzie zainteresowany - z jakimi firmami współpracuje, 
= regulamin nie respektowany, uczestnicy poszkodowani. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

darog

#7327999 Napisano: 13.01.2026 12:39:16 w Co można dostać gratis?
xoxox napisał(a):

https://muzeumpolskiejwodki.pl/ 
Warszawa

nie działa

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7327677 Napisano: 12.01.2026 12:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ballantine’s 

były wpisy o bluzach/ głośnikach? 
- czy tylko wpisy o flaszkach? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7327659 Napisano: 12.01.2026 12:24:26 w Smolar
Luiza12 napisał(a):

Oj Smolar, Smolar, w konkursach gram z 10 lat z okładem, u Ciebie ani wygranych w "kreatywnych", a i loteriach, ale na listę z błędną informacją sie jakoś kilka lat temu załapałam...i bana na wieczność...

to samo, była wygrana w konkursie gdzie udziału nie było...był "wygrany" toster i czajnik - zaarz z i nfo o pomyłce.
I nic nic ..już oczekiwania były na rezerwe z Żabki Hard.
Nic z tego. 
Zdarza się nagroda- kiedy JEST OGRANICZENIE NA GOSPODARSTWO DOMOWE -- wygrywamy te skarpetki... Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

darog

#7327301 Napisano: 10.01.2026 13:14:34 w Czy informują/ informowali?
dziób_dziób1321 napisał(a):

darog napisał(a):

Chivas informowali?? 
lubię gre w szachy...

Nikt się nie chwalił. Zaś w regulaminie jest: "W ciągu 15 dni roboczych od zakończenia konkursu Komisja Konkursowa wyłoni 13 (słownie:trzynastu) zwycięzców". Jeśli dobrze liczę to info powinno iść w przyszłym tygodniu..

to ten sam organizator co Ballantines.
Ballantines trwał  dłużej 
= jest rozwiązany. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7327226 Napisano: 09.01.2026 21:23:56 w Czy informują/ informowali?
Chivas informowali?? 
lubię gre w szachy... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7326829 Napisano: 08.01.2026 22:51:58 w Smolar
Za moją uczciwość  i nie granie na słupy - rezerwa z Żabki niech wpadnie. Wyświetl w wątku >>

darog

#7326553 Napisano: 08.01.2026 11:33:28 w Czy informują/ informowali?
Kaufland/ Pepsi Lays
= powiadomiony cały?

https://www.e-kon...ufland-etapy-dzienne Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7326275 Napisano: 07.01.2026 13:20:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak myślę, że czas najwyższy aby poczytać troche gratulacji za mega wygrane które już już tuż tuż...
w wątku  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7326168 Napisano: 06.01.2026 23:52:00 w Paragony na trwające konkursy
avocado92 napisał(a):

Mam 42 takie same  paragony na każdym Neboa i Mixa. 
Chętnie odsprzedam tylko nie wiem za ile?
p.s. 
pracuje w młodzieżowym ośrodku i robiłam zaopatrzenie dla podopiecznych emotka

edit. 
wszystkie sprzedane, poszły tanio ale lepszy rydz niż nic i zapewniam że kasę wydam na coś fajnego dla podopiecznych emotka

nie czaruj. 
1. produkty dla podopiecznych są kupowane tanie
2. na faktury imienne podopiecznego
3. nikt nie sprawdzi-jeśli faktycznie sprzedajesz paragony: czy rzeczywiście kase przeznaczyć dla podopiecznych
4. na jakiej zasadzie rozliczasz się 'w ośrodku" skoro paragony "fruwają" poza ośrodkiem?> Wyświetl w wątku >>

darog

#7325352 Napisano: 02.01.2026 11:20:43 w Żabka
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam do odstąpienia 92 zappsy ważne do jutra. Jakby ktoś potrzebował, poproszę o info na pw z nr tel to prześlę

Wszystko oddane z zappsow

w imieniu M - dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7325157 Napisano: 31.12.2025 21:03:35 w Żabka
To żabsy do dziś/ czy nie?
U mnie komunikat że normalnie 2 stycznia można jeszcze wymienić

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7324603 Napisano: 30.12.2025 12:51:42 w Albedo Marketing
Calliope22 napisał(a):

Czy jest sens pisać odwołanie ? Wysłałam górny numer paragonu zamiast dolnego

Nie. W odpowiedzi na reklamacje dostaniesz konkretny zapis z regulaminu i dodatkowo posiłkują się wizualizacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7324524 Napisano: 30.12.2025 09:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

I przynajmniej te swetry tz Nutellę kupował w Społem bo oni mają W przed numerem na paragonach. Niech mu się ten akryl dobrze nosi emotka

"W" to Chorten.
w Społem u nas bez  -W" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323589 Napisano: 26.12.2025 21:25:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum

napisz napisz o spiskach-to ciekawe! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323574 Napisano: 26.12.2025 20:04:31 w Żabka
cudaczek121 napisał(a):

Ja to zdupilam sprawę. W wigilię poszłam do żabki wykorzystać bony na 60 złotych do żabki z poprzedniej loterii, że skupiłam się tylko na tym, aby pokazać te bony i zapomniałam poprosić pana o zeskanowane aplikacji, eh. Natomiast po zakupach wracałam do domu i spotkałam po drodze jakiegoś przydrożnego menela.wreczsm mu 4 pak Harnasia, a pan tak osłupiały ze zdziwienia, mówi: Ale jak to prezent ma pani dla mnie? Dużo zdrówka pani życzę w takim razie, ha ha ha!

No zaskoczyłaś Kasiu. 
Ech..jaki szacunek na święta. Rozbawiła Cie ta sytuacja? 
Poza tym uzależnionym nie daje się "towaru" - by utwierdxać go w przekonaniu-że społeczeństwo akceptuje jego menelostwo. Sąd wiesz-jak się zachowuje potem -czy np nie sprawił łom otu swoim blkiuskim w domu/.czy gdzie  siue może awanturował po "spożyciu". Wyświetl w wątku >>

darog

#7323516 Napisano: 26.12.2025 13:04:13 w Żabka
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Mi się przypomniała na podobnej zasadzie loteria w Bierze na mieszkania po 500 tys zł. 
I co, że ktoś miął karte Bieronka, dostal los-jeśli nie miał świadomości o loterii
- kojarze, że nagrody przepadły? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323457 Napisano: 25.12.2025 20:11:25 w Żabka
szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody. Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

darog

#7323448 Napisano: 25.12.2025 19:23:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Masz Ci los... pusty jak zwykle od samego początku 😭
Czy jest ktoś kto nie trafił nawet ani jednej osiemsetki w żabie??
Dramat...🤯

ja na grubo ponad 20 losów .... emotka

U mnie podobnie, wielkie zero wygranych

u mnie zero, a na mamy apke żaby też zero.
gdyby były ograniczenia nagród na 1 osobe -byłoby łatwiej. 
Loteria z duża ilością atrakcyjnych nagród = bez ograniczeń.

To samo SMOLAR ten sam organizator w loterii na skarpetki za 10 zł- = ograniczenia na 1 osobe i gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
0 0