Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6824131 Napisano: 19.11.2021 21:12:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
324 !!?? Ja chce dostawać powiadomienia na moje posty, a nie hurtowe powiadomienia na wątki w których wcale nie uczestnicze
No wkurza mnie to, muszę wyszukiwać swój post i patrzeń czy ktoś coś odpisał, 
Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

darog

#6823741 Napisano: 18.11.2021 19:52:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rezerwa z Kinder Bueno jak powiadamia?
mail?
sms?
DZIĘKI za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6823659 Napisano: 18.11.2021 14:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

Do mnie kiedyś zadzwonili i jako pierwsza napisałam na forum. Też nie powiedzieli co wygrałam, ale to była główna. Nie narzekam na nich, wątpię, żeby wykorzystywali nasze dane, bo co mieliby z nimi robić?
I rozumiem rozgoryczenie, bo poprosili o pesel, ktoś sie nakrecił, a dostał np. doładowanie... Można się wkurzyć. Ale mimo wszystko nie wieszajcie na nich psów, dają super nagrody, a jak tak dalej pójdzie, to się wkurzą i pieniądze przeznaczone na marketing wydadzą w inny sposób, nie na konkursy.
Nie musicie podawać danych, ani przyjmować nagród, ktoś inny się ucieszy
emotka

Ale MY nie mamy pretensji do ORANGE tylko do Firmy przeprowadzającej konkurs - do Organizatora. 
ORANGE może wybrać agencję- która postępuje zgodnie z prawem i zanim zadzwoni do laureata - to ma już listę
KTO CO WYGRAŁ 
- i nie musi podpasowywać tego pod dane osobowe..bo np ktoś kiedyś wygrał...to teraz we doładowanie?

Sponsorem jest Orange. a nie ci co dzwonią ... Wyświetl w wątku >>

darog

#6823649 Napisano: 18.11.2021 14:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

awe napisał(a):

Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

Gratulacje! Oni raczej dzwonią po kolei od najlepszych nagród, więc na pewno jest czego gratulować emotka

Niestety nie zawsze tak jest. Ja jestem tego przykładem i nie tylko Ja. Robią co chcą, lepiej się nie nastawiać, choć życzę, by paula miała rację.

POTWIERDZAM. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6823646 Napisano: 18.11.2021 14:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.
Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!
My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych Wyświetl w wątku >>

darog

#6822520 Napisano: 14.11.2021 11:08:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię PlayStation 5 z dwoma Padami
na
Ikea, Apart, Gotówka, ...

polecam nówka, nieotwierana Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822519 Napisano: 14.11.2021 11:04:54 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię 2x100zł do Home&You ważne do końca roku 
na 
APART lub Decathlon lub TKMaxx Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822278 Napisano: 12.11.2021 15:17:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W sumie w pracy mamy ok 140 opakowań z kodami Kinder Bueno. Nikt z nas nie wygrał NIC.

Miesiąc już jemy...popijamy kawą FORT z jakiegoś starego konkursu gdzie w sumie mieliśmy ok 40 paragonów - i też ZERO wygranych. Wyświetl w wątku >>

darog

#6822264 Napisano: 12.11.2021 14:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magiczny napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Freeway wolność wyboru" - czy ktoś z forum wygrał u nich cokolwiek w poprzednich miesiącach trwania konkursu? Rower, zestaw win? Lista laureatów ponoć miała być publikowana cyklicznie, ale nic takiego tam nie ma. Przeszukałam forum i też ani wpisu o wygranych...

Tez sie nad tym zastanawialem... zero informacji emotka

lista laureatów powinna być do 15 dni po każdym etapie. Czyli w lipcu za czerwiec/ w sierpniu za lipiec/ we wrześniu za sierpień/ w październiku za wrzesień.

Mail w tym zakresie zapytania był do nich wysłany 9 września (info@jntgroup.com)
- bez odpowiedzi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822255 Napisano: 12.11.2021 14:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finih w Lidl
- który to konkurs - dziś powiadamiają?
 Wiem..wyszukiwarka
- wciskam Lidl- nie ma takiego konkursu/
wciskam Finish - jest taki konkurs (ale tam były nagrody po 1000zł a nie 500zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822182 Napisano: 12.11.2021 10:53:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Ja nie mam nic wspólnego z tymi wątkami, nie ma tam moich postów dostaje powiadomienia "hurtowo"
Oczywiście kilkanaście otworzone po to by sprawdzić o co chodzi? 
- jako odpowiedź?? (screen z wczoraj) 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6820175 Napisano: 11.11.2021 14:50:46 w Wkurza mnie...
Zezowaty_kot_ napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zezowaty_kot_ napisał(a):

Niemiła niespodzianka, straciłam konto na ekonkursach, po tylu latach zaczynam od zera 🥲

O masz....Następna petarda wracaemotka  tłok przed świętami robić emotka

Wróciłam żeby składać Wam życzenia świąteczne  🙃  

warto podawac przy okazji swój STARY NICK, bo ja np nie wiem: kto Ty "wracasz" Wyświetl w wątku >>

darog

#6820174 Napisano: 11.11.2021 14:48:50 w Wkurza mnie...
Od czasu rewolucji na stronie e-konkursy
 dostaje powiadomienia.
I naiwnie cały czas mysle-że chodzi o wątek w którym coś było przeze mnie napisane. 
NIE. dziś znów kilka wiadomości w różnych wątkach a to z 20.10.20231 a to z 5.11.2021 etc..w którym nic nie było pisane
więc po co mam u siebie na profilu te linki??? Dodam że dziś się pojawiły ponownie. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

darog

#6820128 Napisano: 11.11.2021 09:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

W Jäger'ze opisywaliście co wchodzi w skład waszego drinka wraz z nazwą? 

Nie. w pytaniu była NAZWA. a że mam sentyment do mojego jedynego psa, który umarł rok temu a miał wyjątkowo fajne i nietuzinkowe imie- często je używam (nawet jako nazwa potrawy w konkursie) 
- i imie mojego husky przynosi szczęscie Wyświetl w wątku >>

darog

#6820065 Napisano: 10.11.2021 20:45:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

darog napisał(a):

Gdzie można kupić Jagera z takim numerem paragonu? emotka   dobrze że chociaż  przez tel po 14;00 powiedzieli, że "jeszcze nie wylosowali" 

u mojego męża też nie zgadza się numer paragonu z tym co w wynikach

system się nie myli - to nie jest odręczne wpisywanie wyników, dostałaś mail o wygranej? może to inne dane
ps. bez nazwiska formularz nie przepuszczał - jest kilku laureatów tylko z imieniem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6820061 Napisano: 10.11.2021 20:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie można kupić Jagera z takim numerem paragonu? emotka   dobrze że chociaż  przez tel po 14;00 powiedzieli, że "jeszcze nie wylosowali" 

Wyświetl w wątku >>
2 rufus, olivkap 0

darog

#6820059 Napisano: 10.11.2021 20:10:02 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

Już są wyniki Jagermeistera https://zapolujna.../wyniki-konkursu.pdf - MAM PLAYSTATION emotka  - tekst miałam (według mnie) bardzo dobry emotka  wiec chyba jednak czytali a nie losowali

ależ to super że miałaś świetny tekst i wygrałaś - gratuluje, gorzej jeśli jest losowanie i nagrody za  byle co.owszem nie wierzę by od 14:40 ponad 100 zgłoszeń przeczytali...
Dlatego szybciej im było liste zamieścić a potem zając się wysyłaniem maili.

Bez nazwiska formularz przechodził? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6820053 Napisano: 10.11.2021 19:52:05 w Czy informują/ informowali?
mamadwojga napisał(a):

Już są wyniki Jagermeistera https://zapolujna.../wyniki-konkursu.pdf - MAM PLAYSTATION emotka  - tekst miałam (według mnie) bardzo dobry emotka  wiec chyba jednak czytali a nie losowali

ależ to super że miałaś świetny tekst i wygrałaś - gratuluje, gorzej jeśli jest losowanie i nagrody za  byle co.
owszem nie wierzę by od 14:40 ponad 100 zgłoszeń przeczytali...
Dlatego szybciej im było liste zamieścić a potem zając się wysyłaniem maili. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6820022 Napisano: 10.11.2021 17:50:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A tak apropi konka z tyskiego to tam jest poza kasa do wygrania zwykły przejazd pociągiem, bez żadnych atrakcji, czy ja coś źle zrozumiałam? 

Teoretycznie można liczyć na jakieś atrakcje, wszak to specjalny pociąg "Tyskie" i w dodatku są podane konkretne daty "podróży", ale wartość "biletu na pociąg" to 50 zł / osobę, więc słabo emotka

Następnym razem mogliby zaoferować: przelew 400 zł / laureat albo rozdać vouchery PKP, żeby (w teorii) każdy laureat mógł zabrać bliską sobie osobę / osoby do Muzeum Tyskich Browarów Książęcych i tam "przejść na TY" emotka

monisss i paula9891 -> na YT aktualnie co druga reklama to kasa z Lay's, że tak powiem: granda w biały dzień emotka emotka emotka

nie bardzo też rozumiem "trasę" czyli np z Wawy  do Tych? i z powrotem? nie wysiadając z pociągu? 
Jeśli np ktoś wygra z Gdańska/ Suwałk, Lublina..etc..
to ma dojechać sobie za swoje do Wawy (w te i z powrotem) a potem przenieść się z pociągu do pociągu??
-------------------
To jeśli mam zapłacić ok. 70-80 zł  na podróż do Wawy - by wsiąść do innego pociągu i stracić cały dzień 
- to wolę te 80zł przeznaczyć na paragony konkursowe..

AHA I SĄ TO BILETY IMIENNE WŁAŚNIE PO TO BY ZLOKALIZOWAĆ W RAZIE COVID... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6820015 Napisano: 10.11.2021 17:42:02 w Czy informują/ informowali?
ditomaso napisał(a):

Jägermeister? Do dziś powinno być 

Otóż owszem był tel w tej sprawie dziś (223792551) 
- pani powiedziała, że jeszcze LOSOWANIA nie było, ale zgodnie z terminem laureaci zostaną powiadomieni
-  lista do wysyłki nagród bezzwłocznie po otrzymaniu danych i paragonów będzie przekazana do DRUKARNIA KRIS....(kris coś tam)  Wyświetl w wątku >>
0 0