Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6799168 Napisano: 04.08.2021 09:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

Siedzę, dumam, ale sama nie rozkminię tego. Czy Fortis to klon jakiejś agencji? Dostałam weryfikację (pozytywną) z Coca-Coli Kaufland na innego maila, niż poslałam dane i paragon. W dodatku mail, na którego dostałam nigdy nie był używany w Fortisie. Sprawdziłam 10 razy, nie wymyśliłam sobie tego... Może jak komuś brakuje weryfikacji, to niech posprawdza inne maile...  emotka

Mam dokładnie to samo.
na 2 mailach proszę o podanie INNEGO NUMERU TELEFONU - bo im "nie pasuje w danych".
Dokładnie wiem jakie były podawane. Nie ma żadnej pomyłki z mojej strony.  
Oni nic nie mają do "wygranych maili" tylko im numery tel do nich nie pasują...

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka

To jednak jest pomylka, skoro do weryfikacji prawa do nagrody, nie jestes w stanie podac zestawu "email+ numer telefonu" uzytego podczas rejestracji zgloszenia ... imie i nazwisko tez sie podawalo emotka

na 100% nie ma u mnie pomyłki...zrobione screny przy wysłaniu zgłoszenia emotka  
- ale to zostawię na deser, jak nadal będą się upierać że im "nie pasuje"
Niejeden uczestnik traci nagrode nie ze swojej winy i nie ma jak udowodnić bo screnu nie zrobił a agencja to wykorzystuje
-bo może? bazy z różnymi konkursami i danymi im się pomyliły. 

to potwierdza moje przypuszczenie - trzymają nasze dane cały czas, nawet jak się nie wygrało jest baza w agencji. 

A po co niektórym firmom (JET/ FORTIS? inne...)od razu przy zgłoszeniu pełne dane: imię, nazwisko, telefon, ADRES + wklejony paragon do formularza?

Dane w temacie: imie/nazwisko ADRES są potrzebne do wysyłki nagrody..
- a nie do oceny pracy konkursowej...tekstu czy zdjęcia.
Wtedy lista laureatów jest uboga o te miejscowości co zwykle w 50% wykaszają nagrody (coś tam " Łódzki, etc) 
Po prostu nie zwracają uwage na tekst/foto a na to by na liście "całą Polska" sie znalazła....a najlepiej świeże dane osobowo-adresowe Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6799153 Napisano: 04.08.2021 08:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

Siedzę, dumam, ale sama nie rozkminię tego. Czy Fortis to klon jakiejś agencji? Dostałam weryfikację (pozytywną) z Coca-Coli Kaufland na innego maila, niż poslałam dane i paragon. W dodatku mail, na którego dostałam nigdy nie był używany w Fortisie. Sprawdziłam 10 razy, nie wymyśliłam sobie tego... Może jak komuś brakuje weryfikacji, to niech posprawdza inne maile...  emotka

Mam dokładnie to samo.
na 2 mailach proszę o podanie INNEGO NUMERU TELEFONU - bo im "nie pasuje w danych".

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka

To jednak jest pomylka, skoro do weryfikacji prawa do nagrody, nie jestes w stanie podac zestawu "email+ numer telefonu" uzytego podczas rejestracji zgloszenia ... imie i nazwisko tez sie podawalo emotka

na 100% nie ma u mnie pomyłki...zrobione screny przy wysłaniu zgłoszenia emotka  
- ale to zostawię na deser, jak nadal będą się upierać że im "nie pasuje"
Niejeden uczestnik traci nagrode nie ze swojej winy i nie ma jak udowodnić bo screnu nie zrobił a agencja to wykorzystuje
-bo może? bazy z różnymi konkursami i danymi im się pomyliły.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6798949 Napisano: 03.08.2021 11:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Mam dokładnie to samo.

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6798395 Napisano: 31.07.2021 09:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CO ODWALA ADVALUE? 
paragony na stole... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6797284 Napisano: 25.07.2021 10:56:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
klasyk! WAYFARER
RAY BAN model 2140 wielkość 54, czarne/ ORYGINAŁ w etui i pudełku, 
https://www.zalan...y-ra254f006-802.html

zamiana na
DUKA
IKEA
APART
SKLEPY BUDOWLANE/SPORTOWE/TK MAXX Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6797283 Napisano: 25.07.2021 10:47:17 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2x vouchery online o wartości: 100.00 zł. (czyli 200zł) 
www.home-you.com.

Data ważności: 31.12.2021.
ORAZ 
voucher 100zł do Showroom.pl (ciuchy, akcesoria) 
ważny do 2021-09-30. 
RAZEM 300ZŁ 
zamiana na
DUKA
IKEA
APART Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6796866 Napisano: 22.07.2021 14:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wku...a mnie ten Fortis . Jednego dnia wszystkie konkursy rozwiązują...( losowanie na czas!)
Wiele osób się napracowało, zgodnie z regulaminem nawymyślało odp i du..pa

Ja byle jak na szybko - 100zł Kaufland wpadło, Lidl-zero.

w sumie 10 paragonów to się zakup zwrócił Wyświetl w wątku >>

darog

#6796790 Napisano: 22.07.2021 12:45:51 w Czy informują/ informowali?
„Colgate Max Protect”
w sklepach sieci Lidl
??? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6796685 Napisano: 22.07.2021 00:40:31 w Czy informują/ informowali?
garyman napisał(a):

anaesth napisał(a):

mia napisał(a):

donia7 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Apropo Lidla dzwoniłem wczoraj i dzisiaj mają być wyniki emotka

Się nainformowali  emotka

Bidoki dalej czytają w pocie czoła... emotka Może do północy się zmieszczą. emotka

Noc jeszcze młoda emotka

Wczoraj szwagier dzwonił i mu powiedzieli, że wyniki dzisiaj. A dzisiaj zadzwonił zapytać, o której będą wyniki to usłyszał, że zostały wysłane do Coca Coli w celu akceptacji i CC ma informować. Coś kręcą.

Jasne...tyle -że takiej procedury REGULAMIN nie przewiduje.  Wyświetl w wątku >>

darog

#6796469 Napisano: 21.07.2021 10:58:50 w Czy informują/ informowali?
aguagu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kumulacja napisał(a):

domika napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Może wie ktoś co z tym Lidlem i Coca-Colą?  Ja pisałem maila kilka dni wstecz, ale cisza.

cisza

Zatrzymali się przy moim zgłoszeniu i ... szlag ich trafił, takie było dobre  emotka
Urlopy, urlopy, urlopy ... tylko to może ich tłumaczyć plus tysiące zgłoszeń.
https://nck.pl/pr...to_trafil____,cltt,S

Oni wydają się być ogarniętą agencją,  regulamin obowiązuje dwie strony, nie tylko nas, a sezon urlopowy można uwzględnić wczesniej emotka  wiec pozostaje wersja ze szlag trafił emotka  

emotka  Kiedyś zapomniałam do mejla z danymi dołączyć zdjęcia paragonu. W odpowiedzi od nich otrzymałam podziękowanie za przesłanie paragonu. A następnego dnia nagroda była w domu.  emotka

ta agencja to porażka, pamiętam że jednocześnie był konkurs Pepsi u Avanti. tekst przygotowany z pepsi wysłany na konk Fortis. I nagrodzili...
- ani odp na pytanie nie była zgodna z pytaniem
- numer paragonu dotyczył pepsi i Avanti
- tekst zawierał słowo PEPSI (i chyba jeszcze lays?) 
Nagrodzili, zaakceptowali ( w mailu było wyjaśnienie i wysłanie zgłoszonego paragonu z pepsi i tym numerem oraz paragon wcale nie zgłoszony z zakupem cola)
A nagrodzony tekst...cóż nie mam wątpliwości iż są to zawsze losowania, a nawwt nie przjszą wylosowanych tekstów.. Wyświetl w wątku >>
1 lucya 0

darog

#6795957 Napisano: 19.07.2021 13:10:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
witegz napisał(a):

Zestawy Singleton /Talisker? 

lenistwo zawsze jest wrogiem konkursowicza.
w regulaminie jest napisane DO KIEDY CZAS

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6795948 Napisano: 19.07.2021 12:49:21 w Czy informują/ informowali?
Konkurs "Kompleksowa ochrona i świeżość" Lidl ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794906 Napisano: 13.07.2021 20:37:46 w Czy informują/ informowali?
margotkowe napisał(a):

A co z Ballantine's...?

nagród dużo nie było, a zawsze informowali w terminie-podejrzewam że już dawno wszystkie paczki rozesłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794766 Napisano: 13.07.2021 11:10:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Lewiatan Coca Cola.
https://www.e-kon...an.html#.YO1X19Uzapo

czy wysyłali piłki?
do 30 czerwca miały być Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794612 Napisano: 12.07.2021 15:28:54 w Czy informują/ informowali?
picola napisał(a):

katrin1 napisał(a):

darog napisał(a):

Somat C4?
informowali? Kiedy?

Eski słali 5 lipca emotka

Ja dostałam 23 czerwca i wpisy w mdw z tego konkursu też były 23 czerwca

No i sprawdzam. Żadnego SMS NIE było/ ale na www wyniki - wygrana jest...
- nie kumam-tym bardziej w przypadku zgłoszeń na www gdzie podawany jest mail. - potwierdzają na maila/ ale o nagrodach to ślą smsy? (który znów !! nie doszedł)  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794595 Napisano: 12.07.2021 13:53:31 w Czy informują/ informowali?
escada napisał(a):

czy ten konkurs z orzechami już został rozstrzygnięty? https://konkurs.bakal.pl/
BułeczkiMleczne  z Dan Cake tez mi jakoś nie rzuciły się w oczy

Nie rzuciły Ci się w oczy wyniki z ostatniego etapu bułeczek na www? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794592 Napisano: 12.07.2021 13:48:57 w Czy informują/ informowali?
Somat C4?
informowali? Kiedy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6794199 Napisano: 09.07.2021 18:18:29 w Zdjęcia naszych wygranych
Nasz konkursowicz wszystko wyliczył. wstawiam forto na prośbę.\ DZIĘKI za poświęcony czas i wyjaśnienie pani Klaudii P. Wyświetl w wątku >>

darog

#6793631 Napisano: 07.07.2021 20:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maria1980 napisał(a):

nataliii napisał(a):

I co piszemy e-maile w sprawie Zestawu Z Johny WALker? Nie mam doświadczenie… według Was co warto pisać?Same zażalenia czy od razu prosić o jakąś rekompensatę?
ps. Mąż żartuje że się wszyscy nie znamy bo te łyżki są ze złota i to dlatego emotka

A mi się wydaje ,że to te zasuszone cytrusy tak podbiły wartość ... kurczę tak serio nie spodziewałam się tak ubogiego zestawu ... emotka  

prosić o wycenę: marka i nazwa serii szklanek, marka i nazwa serii łyżki i kieliszka.No szklanka Vileroy Boch może kosztować sztuka i 80zł - ale w oryginalnym opakowaniu a nie kartonie JW
- ja wyceniam ten zestaw na ok 50zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6793542 Napisano: 07.07.2021 14:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Dziś z konkursu Tarczyn poinformowali mnie o wygranej nagrodzie. Proszą o numer dowodu osobistego w celu rozliczenia z US. Trochę mi się nie uśmiecha podawać. Czy PESEL nie powinien im wystarczyć?

? przy żadnych rocznych rozliczeniach z US nie ma wymogu podawania numeru dowodu, pesel owszem Wyświetl w wątku >>