Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6756102 Napisano: 04.01.2021 12:11:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darog napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"...

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody
zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu dostępności w ogólnopolskich sklepach

CZEKAJĄ NA PRZECENY, KTÓRE SĄ PO NOWYM ROKU??

Chyba "Serio nie ma w sklepach", bo kojarzę walki o ten sprzęt. Rozchodzą się w kilka minut  emotka

Dokładnie, trzeba czekać, aż PS5 będą w sklepach. Ja tam cierpliwie czekam na moją konsolę emotka

"Oficjalnie potwierdzono, iż premiera PS 5 zaplanowana jest na 12 listopada 2020 roku (m.in. w USA i Japonii), czyli najgorętszy okres w branży elektronicznej. W Europie PlayStation 5 zadebiutuje tydzień później, czyli 19 listopada 2020 roku."

Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne"

Poczytaj w necie o tej premierze w Polsce emotka  Rzucili kilka sztuk i rozeszły się jak świeże bułeczki w kilka minut. 
https://www.rtvma...148/ps5-w-2021-roku/

Wiem, wiem, do siostrzeńca dostarczyli 2 dni przed Wigilią. Zamówienie było złożone i chyba z 2 tyg czekanie na realizację, kto później składał zapotrzebowanie i zamówienie czeka i do dziś...
Mi chodziło o "niezwłocznie" co oznacza, że towar był zamówiony, inaczej to można czekać do maja.
Pozdrowienia.

Konsole są emotka

https://mirapolne...tm_medium=referral  na dzień 30 grudnia 2020 było 14 sztuk na stanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756100 Napisano: 04.01.2021 12:06:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody
zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu dostępności w ogólnopolskich sklepach

Chyba "Serio nie ma w sklepach", bo kojarzę walki o ten sprzęt. Rozchodzą się w kilka minut  emotka

Dokładnie, trzeba czekać, aż PS5 będą w sklepach. Ja tam cierpliwie czekam na moją konsolę emotka

"Oficjalnie potwierdzono, iż premiera PS 5 zaplanowana jest na 12 listopada 2020 roku (m.in. w USA i Japonii), czyli najgorętszy okres w branży elektronicznej. W Europie PlayStation 5 zadebiutuje tydzień później, czyli 19 listopada 2020 roku."

Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne"

Poczytaj w necie o tej premierze w Polsce emotka  Rzucili kilka sztuk i rozeszły się jak świeże bułeczki w kilka minut. 
https://www.rtvma...148/ps5-w-2021-roku/

Wiem, wiem, do siostrzeńca dostarczyli 2 dni przed Wigilią. Zamówienie było złożone i chyba z 2 tyg czekanie na realizację, kto później składał zapotrzebowanie i zamówienie czeka i do dziś...
Mi chodziło o "niezwłocznie" co oznacza, że towar był zamówiony, inaczej to można czekać do maja.
Pozdrowienia. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

darog

#6756089 Napisano: 04.01.2021 11:51:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756079 Napisano: 04.01.2021 11:34:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
witegz napisał(a):

Maszyny chłodzące od Jagermeistera? Dalej cisza? 

ägermeister

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody

CZEKAJĄ NA PRZECENY, KTÓRE SĄ PO NOWYM ROKU?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756035 Napisano: 04.01.2021 01:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

Czy Ballantines prosi o wysłanie oryginału zwycieskiego paragonu tradycyjną pocztą?

Odpowiem tak: lubię wysyłać paragony pocztą na nagrody wartości min 300zł. 
Dlaczego?>
Bo dzięki temu czasami coś wygram, najczęściej w rezerwie...
Dlaczego w rezerwie?
...a no właśnie co innego paragon mieć a co innego "go zrobić" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6755748 Napisano: 02.01.2021 10:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Johnnie Walker.
Wg regulaminu model Smartfona to kwota 2990 zł

Wg cen sklepowych to ...800zł...

???

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6755121 Napisano: 30.12.2020 09:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

czy oni nie potrafią wysłać laureatom nagród?
od 3 tygodni pojedyncze wpisy: dziś dotarł Jägermeister z I etapu...

Chyba sami pędzą i zbierają zioła w lasach emotka

misiamarysia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6755115 Napisano: 30.12.2020 09:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jägermeister

czy oni nie potrafią wysłać laureatom nagród?
od 3 tygodni pojedyncze wpisy: dziś dotarł Jägermeister z I etapu... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6754834 Napisano: 28.12.2020 21:17:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

Somersby - czy zestawy sylwestrowe są już wysyłane? Widziałam tylko jeden wpis o dotarciu przesyłki.

Oni chyba nie wszystkim wysłali jednocześnie. Tam w regulaminie był zapis, że ileś dni roboczych od momentu podania danych do wysyłki. szkoda, że nie ma na mailu numeru paczki do śledzenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6754631 Napisano: 27.12.2020 23:15:20 w Paragony na trwające konkursy
alan84 napisał(a):

Zbieram zamówienia na kawę mokate z Lidla.

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6753809 Napisano: 21.12.2020 17:43:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

To się nadaje do wątku popraw sobie humor, ale jak sobie pomyślę, że takie "jury" mnie potem ocenia, to mi przechodzi dobry nastrój. Z regulaminu Jacobs w ITM:
"Nagroda Główna – 2 (słownie: dwa) x telewizor 55” o wartości 4250 zł brutto(słownie: pięć tysięcy pięćset złotych) każdy"

A do mnie dotarło info o extra obciachu w Selgrosie.

Bony z Berlinek które niedawno wysyłali są ze stemplem ważne do: 31.05.2020...
dzwoni do mnie koleżanka ze sklepu-by przyjechać po nią, bo nie ma jak wrócić do domu-gdyż sprawa była pół godziny z Warszawą uzgadniana - i powiedzieli jej: to wina Organizatora-że nie sprawdził jakie bony wysyła?! 

W każdym razie skarga poszła z wnioskiem o zadośćuczynienie.

Ja zakupy robiłam w Katowicach już dawno, też dzwonili do Warszawy, chwilę zeszło ich dogadywanie się ale bon został zrealizowany

No ale w sumie, nie wiadomo do kiedy de facto są ważne?
Skoro Agencja wie o tym, Selgros też - to dlaczego wciąż są problemy z tą partią bonów?
Agencja powinna zadzwonić, przeprosić, etc..
A już jak ktoś np podarował komuś na Mikołajki? I taka niespodzianka w sklepie za czas jakiś?
Do kosza wywali wścieknie się i obrazi na darczyńce "mugol" nie będzie dochodził przy kasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6753728 Napisano: 21.12.2020 12:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

To się nadaje do wątku popraw sobie humor, ale jak sobie pomyślę, że takie "jury" mnie potem ocenia, to mi przechodzi dobry nastrój. Z regulaminu Jacobs w ITM:
"Nagroda Główna – 2 (słownie: dwa) x telewizor 55” o wartości 4250 zł brutto(słownie: pięć tysięcy pięćset złotych) każdy"

A do mnie dotarło info o extra obciachu w Selgrosie.

Bony z Berlinek które niedawno wysyłali są ze stemplem ważne do: 31.05.2020...
dzwoni do mnie koleżanka ze sklepu-by przyjechać po nią, bo nie ma jak wrócić do domu-gdyż sprawa była pół godziny z Warszawą uzgadniana - i powiedzieli jej: to wina Organizatora-że nie sprawdził jakie bony wysyła?! 

W każdym razie skarga poszła z wnioskiem o zadośćuczynienie. Wyświetl w wątku >>

darog

#6753211 Napisano: 17.12.2020 22:33:04 w PODZIĘKOWANIA
kumulacja, stokrotka33, pink086, kuleczkar,
Dzięki za odzew na PW, dzięi za troskę czy jeszcze kody mi potrzebne (Empik zniżki) i dziękuję za kody, Jesteście BARDZO SERDECZNI. Już więcej nie potrzebuję, wcześniej też 3 inni dobrzy forumowicze podarowali., Wyświetl w wątku >>

darog

#6753167 Napisano: 17.12.2020 18:57:46 w SZUKAM....
Halo, Czy może ktoś chciałby oddać KOD zniżkowy do Empik przy kupnie 50 zł - 10 zł ?
Gdzieś w piwie były do wygrania, (już kilka na PW wcześniej mili forumowicze dali-wykorzystaliśmy) ważne są  do końca roku, gdyby miały się zmarnować, to proszę na PW
-to jeszcze więcej kolorowanej kupilibyśmy do świetlicy.

NIEAKTUALNE. DZIĘKI! kumulacja, stokrotka33, pink086,  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6752943 Napisano: 17.12.2020 00:13:45 w PODZIĘKOWANIA
monkakk,
Dzięki za KOD zniżkowy EMPIK, malowanki zakupione! Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

darog

#6752478 Napisano: 15.12.2020 22:08:17 w Paragony na trwające konkursy
paula27 napisał(a):

Wciąż szukam kogoś kto ma na sprzedaż paragon z biedronki, na którym będą 2 paczki pampersów Dada z obojętnie jakiego dnia grudnia. 

A jaki to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6752366 Napisano: 15.12.2020 15:15:14 w Czy informują/ informowali?
"ROSÉślij optymizm na Nowy Rok" 18+ Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6752165 Napisano: 14.12.2020 20:32:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

harnas napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Z jakiego adresu @
Informują z Konkurs "Discover Star" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail

??

kontakt@odkryjwsobie.pl

edzia Ciebie chyba wszystkie agencje lubią? emotka

Na ogół jestem sympatyczną dziewczyną, więc dlaczego miałyby nie lubić? emotka  

edzia21 z dedykacją! (w temacie dyskusji o innych konkursach to mój konkurs osobisty i moja wygrana w sensie wychwycenia avataru emotka więc nie mogę dostać za ten wpis karniaka.

https://www.youtu.../watch?v=qDxtsPseia8 Wyświetl w wątku >>

darog

#6752100 Napisano: 14.12.2020 17:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakiego adresu @
Informują z Konkurs "Discover Star" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail

?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6751591 Napisano: 11.12.2020 19:43:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
JAGER 3 butelki z kieliszkami na 9 zgłoszeń mamy. 
No..niestety ani konsoli, ani maszyny...Dobre i to. Wyświetl w wątku >>