Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6751439 Napisano: 11.12.2020 12:25:36 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

valnieta napisał(a):

darog napisał(a):

kasik76 napisał(a):

katake napisał(a):

rufus napisał(a):

magisterek napisał(a):

Jagermeister?

cos czuje ze juz po. ale nadzieja jeszcze jest. nikt nic nie pisze..

Eeee no ktoś by cokolwiek napisał.

533 nagrody w każdym etapie, więc chyba ktoś by się pochwalił....mam nadzieje, że jeszcze nie informowali emotka

3 dni temu telefonicznie powiedzieli "JUTRO"

https://be7.pl/pl/contact

kurcze... ciekawe, czy już było to jutro, czy wciąż jednak nie... mam nadzieję, że nie haha emotka

Mail (nie do mnie) ...AAAaaaa to znaczy że w II etapie nagrodzili może kilka zgłoszeń III stopnia??????????? zamiast 500 nagród przyznali np 7 butelek ???

Według Regulaminu konkursu: „Organizator zastrzegł sobie prawo do odstąpienia od przyznania pierwszej lub kolejnych Nagród jeżeli Zadanie Konkursowe nie spełnia kryteriów przewidzianych w Regulaminie, nawet jeżeli wpłynie tylko tyle Zadań Konkursowych, ile jest przewidzianych Nagród.”

kończymy weryfikację wszystkich zgłoszeń i niebawem będziemy rozsyłać nagrody III i II stopnia. Na pewno dostaniesz wiadomość o wysyłce drogą mailową.
Przy okazji gratulujemy wygranej!

Pozdrawiamy,
Jägermeister team    

I reklamacje nic nie dadzą,, zapis z regulaminu...

"2. W skład Komisji wejdą 3 (słownie: trzy) osoby wskazane przez Organizatora oraz 2 (słownie: trzy) osobywskazane przez CEDC.
3. Komisja wybierze 1066 (tysiąc sześćdziesiąt sześć) zgłoszeń konkursowych, dokonując wyboru kierując się
kryterium adekwatność odpowiedzi względem Zadania konkursowego, kreatywności i zgodności z
wartościami marki: fascynacja, odwaga, śmiałość, dusza towarzystwa, tajemniczość, autentyzm,
wyjątkowość, perfekcyjność."

KTO OŚMIELI SIĘ PODWAŻYĆ 5 os komisję Organizatora i Sponsora? "....Komisja Konkursowa może przyznać mniejszą pulę nagród"

Nie no.....może jednak mimo tego że powiadamiali "jutro" to ktoś się wpisze, potwierdzi?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6751427 Napisano: 11.12.2020 12:05:05 w Czy informują/ informowali?
valnieta napisał(a):

darog napisał(a):

kasik76 napisał(a):

katake napisał(a):

rufus napisał(a):

magisterek napisał(a):

Jagermeister?

533 nagrody w każdym etapie, więc chyba ktoś by się pochwalił....mam nadzieje, że jeszcze nie informowali emotka

https://be7.pl/pl/contact

kurcze... ciekawe, czy już było to jutro, czy wciąż jednak nie... mam nadzieję, że nie haha emotka

Mail (nie do mnie) ...AAAaaaa to znaczy że w II etapie nagrodzili może kilka zgłoszeń III stopnia??????????? zamiast 500 nagród przyznali np 7 butelek ???

Według Regulaminu konkursu: „Organizator zastrzegł sobie prawo do odstąpienia od przyznania pierwszej lub kolejnych Nagród jeżeli Zadanie Konkursowe nie spełnia kryteriów przewidzianych w Regulaminie, nawet jeżeli wpłynie tylko tyle Zadań Konkursowych, ile jest przewidzianych Nagród.”

kończymy weryfikację wszystkich zgłoszeń i niebawem będziemy rozsyłać nagrody III i II stopnia. Na pewno dostaniesz wiadomość o wysyłce drogą mailową.
Przy okazji gratulujemy wygranej!

Pozdrawiamy,
Jägermeister team     Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

darog

#6751370 Napisano: 11.12.2020 09:30:16 w Czy informują/ informowali?
kasik76 napisał(a):

katake napisał(a):

rufus napisał(a):

magisterek napisał(a):

Jagermeister?

https://be7.pl/pl/contact Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6751229 Napisano: 10.12.2020 14:55:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Kaufland /Albedo wysyłał z tego ?
https://www.e-kon...na.html#.X9IoSlVKipo

Bo widze że wysyłają nagrody z konka który dużo póżniej był w Kauflandzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6750479 Napisano: 08.12.2020 00:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Loyalty Point preferuje rymy czy prozę? emotka

preferują głupotę i w ramach rekompensaty dają nagrodę. serio.  Wyświetl w wątku >>
2 inter81, lager 0

darog

#6750478 Napisano: 08.12.2020 00:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

domika napisał(a):

kalinea napisał(a):

Mówicie ze underground to Smolar?

Na 120 % somolar emotka

potwierdzam rodzinne powiązania emotka  aczkolwiek składu komisji nie znam w tych agencjach emotka   

nawet Undergrund przyśle paczkę oklejoną taśmami Smolara... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6750471 Napisano: 08.12.2020 00:00:51 w Czy informują/ informowali?
happybee napisał(a):

rufus napisał(a):

jagermeister?

Ktoś coś wie?  emotka

jutro. Wyświetl w wątku >>

darog

#6750299 Napisano: 07.12.2020 13:16:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

A ten regulamin Glissa to skąd, jak na www. Biedry nie działa? Czy tylko mi nie działa?;/

nie działa! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6750296 Napisano: 07.12.2020 13:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

bethan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dzięki, ale to nie albedo tylko jakaś inna agencja organizowala

Tak jak Underground to nie Smolar. Lol  emotka

A to spoko, bo nie wiedziałam, że albedo ma klona. A dzwonią jeszcze? 

tak

"Albedo" potrafi dzwonić i 3 dni, ale martwi mnie, że jak dali wcześniej 50 zł nagrode na dany nr tel..to teraz "stracone" 500zł.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6750017 Napisano: 05.12.2020 22:13:21 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Jak wygląda kwestia Jagermeister? Stanęło na którymś tygodniu, czy już całość poinformowana?

w regulaminie jest, że wybór 2x pierwszy etap-miesiąc i II etap- miesiąc
nagród dużo, więc zapewne ktoś wpisze. 
w poprzedniej edycji informowali chyba po tygodniu od zakończenia tury miesięcznej.

ale co z niewydanymi nagrodami?! to mnie najbardziej interesuje: nie ma nic ani o rezerwie ani o przejściu na rzecz organizatora... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

darog

#6749980 Napisano: 05.12.2020 16:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy dają gdzieś KODY ZNIŻKOWE DO EMPIK?
gdzieś coś chyba było przy zakupie za 50zł kod -10zł??

A potrzebuję 3 płyty - to już coś

@samuraj
@ikropka
@monkakk
Dzięki za zniżki kod Empik! Na takie pytanie mam na PW kody. 
W sumie 3-4 mi trzeba/ więcej nie potrzebuje. DZIĘKI 

A czy ktoś ma wiedzę jak to jest z Jägermeister? Chyba nie ma w regulaminie: CO z niewydanymi nagrodami?
1. Na rzecz Organizatora?
2. Dodatkowo rozdadzą?? Wyświetl w wątku >>

darog

#6749946 Napisano: 05.12.2020 12:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dają gdzieś KODY ZNIŻKOWE DO EMPIK?
gdzieś coś chyba było przy zakupie za 50zł kod -10zł??

A potrzebuję 3 płyty - to już coś Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6749468 Napisano: 03.12.2020 11:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jägermeister
Tam w regulaminie nic nie ma o rezerwie? 
Szkoda.
Właśnie wiem o 3 przypadkach straconych nagrodach. Odesłania danych z paragonem/ gdyż zwycięzcom się pomyliło.. Nie do 7 dni a do 2 trzeba było odesłać..

Nagród było sporo, może i więcej jest takich przypadków a nagrody dla rezerwy nie robią  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748986 Napisano: 01.12.2020 17:46:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

W konku Kiwi nie podawało się numeru paragonu, więc według mnie zgłoszeń jest 1300 a nie poniżej 300... To wysyłanie na raty informacji też jest dziwne, gdy nie ma podanych głównych. Może ma to związek z tym punktem regulaminu:  W  razie  niewydania  jakiejkolwiek  nagrodynp.w razie braku zgłoszeń Uczestników Konkursu spośród, których można byłoby wyłonić Laureatów lub z  przyczyn wynikających z Regulaminu, dana nagroda pozostaje  do  wyłącznej  dyspozycji Organizatoraktóry  może  w  szczególności  dokonać  ponownego wyłonienia Laureata danej nagrody na zasadach wynikających z Regulaminu."

Może ale nie musi.

ale skarpety były dla 300 pierwszych...
a jest tu na forum wpis o zgłoszeniu przed północą Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748972 Napisano: 01.12.2020 17:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Czy z Kiwi poszły główne i tylko ślą skarpety? Czy wpierw skarpety, a na główne czekamy?

Ja mam nadzieję,ze idą skarpety a główne i niegłówne jeszcze przed nami emotka Skarpety były gwarantowane,więc mam nadzieję,ze się nie mylę i główne jeszcze przed nami... Chyba jeszcze mają czas na informowanie...

Skarpety informowali w piątek- jest wpis w "informują".  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748968 Napisano: 01.12.2020 17:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skarpetki KIWI powiadamiają?? 300 sztuk dla pierwszych zgłoszeń? A to nie było tydzień temu wyników?
Dziś powinni powiadamiać z kasą i aparatami...

Ma ktoś doświadczenie z tą jednoosobową działalnością gospodarczą-która ten konkurs robi? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748963 Napisano: 01.12.2020 17:08:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniemani napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

darog napisał(a):

helcia85 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Colgate wysyłało do wszystkich o tym samym czasie?

podpinam się pod pytanie. Już pozamiatane emotka  ?

No tragedia. 6 zgłoszeń ZERO nagrody...

Ja 3 zgłoszenia i też 0. Było do przewidzenia, ze u nich nie wygram. 

A to nie w tym konkursie nie przechodziły nagrody ostatniego dnia, a potem znowu po zakończeniu jeszcze strona działała kolejnego dnia ????
To chyba w nim (ale mogę się mylić)  ludzie pisali reklamacje???  Ja wygrałam zgłoszeniem z przedostatniego dnia, bo ostatniego mam zapisane, że nic absolutnie nie dało się już wysłać, strona wisiała, więc raczej te zgłoszenia nie ujrzały światła dziennego. Może Wasze nie dotarły? Albo jeszcze będą  informować?

Tak, to ten konkurs. Z ciekawości zapytam, czy udało się komuś wygrać z tych wysyłanych mailem zgłoszeń?

Mi się udało wygrać zgłoszeniem wysłanym zaraz po północy. I była to rymowanka.

aaa.to już jasne, przypominam sobie, faktycznie...a potem zdaje się przedłużyli o 1 dzień na zgłoszenia- a tiaaa czyli wszystkie moje okazały się złe... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748747 Napisano: 01.12.2020 10:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Colgate wysyłało do wszystkich o tym samym czasie?

podpinam się pod pytanie. Już pozamiatane emotka  ?

No tragedia. 6 zgłoszeń ZERO nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748609 Napisano: 30.11.2020 19:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

darog napisał(a):

taki sms z nr 73900 mam...los 10 tys zł trafia do mnie..gratulacje, ospisz..PLN...(3,69zł)

www.multiloteria.eu

Tyle że na taką loterie nie były słane zgłoszenia...

jawne oszustwo emotka

no i regulamin jest na www   a loteria trwa ..2 lata -by wygrać najwyższą wygraną chyba 10 tys zł Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6748593 Napisano: 30.11.2020 18:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taki sms z nr 73900 mam...los 10 tys zł trafia do mnie..gratulacje, ospisz..PLN...(3,69zł)

www.multiloteria.eu

Tyle że na taką loterie nie były słane zgłoszenia... Wyświetl w wątku >>
0 0