Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6561970 Napisano: 08.01.2019 22:45:44 w Czy informują/ informowali?
STOCK ostatni etap  główna+ nagrody dodatkowe / wódeczki
dziś ostatni dzień na powiadomienie,, 
i jak?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6561898 Napisano: 08.01.2019 18:22:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wszyscy dostali mail ??
Info z Nivea Men o akceptacji konkursowej powiadomienie zwycięzców do 21.01 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6561591 Napisano: 07.01.2019 18:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
somat? czy jest ten program do zwrotu? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6561566 Napisano: 07.01.2019 17:21:39 w Czy informują/ informowali?
KAMIS loteria -wyrzucać paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6561292 Napisano: 06.01.2019 12:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bakalland= tu nie ma rezerwy?
Sa wyniki:
https://jesiennyf....pl/lista-zwyciezcow

brakuje 2 zwycięzców Kaufland i 2 Super Pharm Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6561245 Napisano: 05.01.2019 22:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

magie1982 napisał(a):

luko922 napisał(a):

A tam były jeszcze smsy, ktoś smsowo dostał powiadomienie o wygranej? 

No właśnie, ja grałam smsowy. Może najpierw poszły maile. Ciekawe. Albo olali sms

czekamy...

https://www.e-kon...ta.html#.XDEkaFxKhPY
Danio/Kaufland
SMS nie było?
czy dobrze rozumiem, że w sms trzeba było podac z odp imie i nazwisko?> Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6560953 Napisano: 04.01.2019 13:53:16 w Informują
@gnieszk@ napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

MK Cafe smsy smolar

Mk Cafe organizował Underground

hehe...to zdaje się to samo, też mam x2 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6559214 Napisano: 27.12.2018 12:58:49 w Czy informują/ informowali?
KAMIS losowanie 24.12
już powiadamiali? (z jakiego dzwonią?) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6558149 Napisano: 20.12.2018 00:22:35 w Czy informują/ informowali?
FROSTA - złoto- informowali? Wyświetl w wątku >>

darog

#6557772 Napisano: 18.12.2018 19:05:25 w Paragony na trwające konkursy
ameryka napisał(a):

marzanna napisał(a):

beam napisał(a):

kupię paragon -skan na zgrzewkę wody Nestle Pure Life do 16.12.18

Co to za konkurs?

Konkursu nie było w bazie. Poza tym zakończony 16.12

jak wiesz że zakończony - to może podasz jaki to BYŁ konkurs?  dla ciekawości..jeszcze jakaś agencja oprócz Albedo Marketing nie lubi na czas regulaminów podawać? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557599 Napisano: 18.12.2018 11:20:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

darog napisał(a):

Ferrero
https://www.e-kon...ku.html#.XBjDjlxKhPY

rozumiem, że rezerwa poszła i koniec, wyrzucać paragony-więcej rezerwy nie ma?

z rezerwy informowali całkiem niedawno, ja bym jeszcze zostawiła w razie czego, sama czekam na karte z rezerwy a na liscie poki co mnie nie ma (nie wiem czy beda to uzupelniac)

jokan gratulacje! ale chyba już rezerwy rezerwy innej rezerwy nie będzie... szkoda paragonów z 20, wygranej zero. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557588 Napisano: 18.12.2018 10:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ferrero
https://www.e-kon...ku.html#.XBjDjlxKhPY

rozumiem, że rezerwa poszła i koniec, wyrzucać paragony-więcej rezerwy nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557423 Napisano: 17.12.2018 18:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

darog napisał(a):

case napisał(a):

I tak, owszem, piszę to po to, że być może tacy specjaliści to przeczytają. Czytajcie czytajcie. I wiedzcie - MY WIEMY. I któregoś dnia jakiś Organizator albo Fundator się wkurzy i postanowi interweniować w bardziej stanowczy sposób. Wtedy żarty się skończą.

Przy okazji - jak już się próbuje manipulować, to w Photoshopa wypada umieć.

a to ciekawe,,,, A to przypadkiem nie NAV chce mailem paragony? 
Nie  tu nigdy nic ani ja ani znajomi nie wygrali, 
ale miałem kiedyś przypadek kupna paragonu gdzie inny był scan a kiedy poprosiłem o przesłanie oryginału bo jednak organizator chce dodatkowej weryfikacji strasznie "sprzedawca" sie wkurzył i przesłał zupełnie inny paragon niż scan...hmm..chyba jakaś nagroda mu przepadła-bo tez miała wysłać? no ale zapewne nie główna-bo by mi go nie przesłał wcale.
poza tym tak- photoshop żaden problem...nie takie grafiki / filmy się robni na zgłoszenia konkursowe, paragon 10x powielić z innymi numerkami. co za problem? jakoś nie słyszałem by którakolwiek agencja w sklepie sprawdzała autentyczność paragonu...

Jak nie nakręcisz jakiejś afery na forum to chyba masz zły dzień.. wszędzie węszysz, widzisz spiski, chłopie.. skoro to wszystko kosztuje cie tyle nerwów a nie masz z tego frajdy, może pora sie wycofać z tego?

pikantny...mam bardzo interesującą wiadomość na twój temat Smolarku...niestety niepochlebną.
Kiedy się wycofam - moja sprawa. mało gram.
A może pora by pikantny się wycofał z tego forum i nie krytykował spraw oczywistych typu, że przed świętami kurierzy moga nie doręczć paczek bo nie mają czasu??  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557415 Napisano: 17.12.2018 18:03:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
aleks1983 napisał(a):

glena napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria "Złote chwile w Nowym Jorku"

https://www.loter...pl/?hsivred=fddb37e2 gratulacje dla Barbary emotka , z takim imieninowym prezentem to się chyba można spóźnić emotka

czy jest rezerwa rezerwy? troche nagród nie wydanych...

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557414 Napisano: 17.12.2018 17:59:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
pikantny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikantny napisał(a):

A co myslicie o magazynie Tesco Loves Baby i ich konkursach, czy kiedykolwiek tam ktos wygrał, widział wyniki? Probuje sie kontaktowac z agencją, która tam te konkursy organizuje, ale w zyciu jeszcze nie odpisali...

dawno, dawno temu (tak ze 3 lata temu) ze dwa razy udało mi się tam coś wygrać. Ale potem to już nigdy nic... Ile bym nie nawysyłała smsów tak zero wygranych więc nie wiem, bama mi zrobili chyba....

Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Bedziemy sie kontaktowac z wydawcami czasopisma tesco loves baby aby skontrolowali agencje zajmujaca sie akcjami promocyjnymi na lamach czasopisma, bo ewidentnie widac, ze od jakis 2-3lat nikt zadnej nagrody nie widzial na oczy, a w kazdym magazynie po 10 konkursow i kilkadziesiat nagrod. Sms 1,23 i leca sobue w kulki, pora to ukrocic emotka

serio? węszysz tu coś? Smolar ma to przejąć?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557393 Napisano: 17.12.2018 17:19:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

darog napisał(a):

case napisał(a):

Co trzeba mieć w głowie, żeby fałszować paragony? Ja wiem i rozumiem, że giełda paragonów ma się dobrze, ale fałszerstwo?

Ciekawe, czy ci, którzy to robią, mają świadomość, że z punktu widzenia KK jest to oszustwo, które jest przestępstwem niezależnie od wartości wyłudzonej w ten sposób korzyści.

I tak, owszem, piszę to po to, że być może tacy specjaliści to przeczytają. Czytajcie czytajcie. I wiedzcie - MY WIEMY. I któregoś dnia jakiś Organizator albo Fundator się wkurzy i postanowi interweniować w bardziej stanowczy sposób. Wtedy żarty się skończą.

ale miałem kiedyś przypadek kupna paragonu gdzie inny był scan a kiedy poprosiłem o przesłanie oryginału bo jednak organizator chce dodatkowej weryfikacji strasznie "sprzedawca" sie wkurzył i przesłał zupełnie inny paragon niż scan...hmm..chyba jakaś nagroda mu przepadła-bo tez miała wysłać? no ale zapewne nie główna-bo by mi go nie przesłał wcale.
poza tym tak- photoshop żaden problem...nie takie grafiki / filmy się robni na zgłoszenia konkursowe, paragon 10x powielić z innymi numerkami. co za problem? jakoś nie słyszałem by którakolwiek agencja w sklepie sprawdzała autentyczność paragonu...

Jak nie nakręcisz jakiejś afery na forum to chyba masz zły dzień.. wszędzie węszysz, widzisz spiski, chłopie.. skoro to wszystko kosztuje cie tyle nerwów a nie masz z tego frajdy, może pora sie wycofać z tego?

Smolar...weź odczep się od jokan, od wszystkich. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557170 Napisano: 17.12.2018 07:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

delvitto napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

bo pewnie większość z nas zastanawia się ile może być zgłoszeń w różnego rodzaju loteriach

to byłaby świetna sprawa, gdyby organizatorzy byli zobligowani do podania takich danych na zakończenie loterii/konkursu. Pamiętam konkursy Rossmana, ale w tysiącach to wtedy ludzie tam nie grali, mimo wszystko ten licznik  był ciekawym wskaźnikiem dla grających emotka

No właśnie, a Rossmann organizuje konkursy?

Po wielu, wielu fajnych konkursach się wkurzyli i skasowali konkursy. A bylo ich miesiecznie nawet 10 emotka  

a na co to sie wkurzać? taka duża sieć sklepów. nawet jakies ABC / OdiDO konkurują z ITM/C4, Tesco..i robią promo Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557168 Napisano: 17.12.2018 07:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Co trzeba mieć w głowie, żeby fałszować paragony? Ja wiem i rozumiem, że giełda paragonów ma się dobrze, ale fałszerstwo?

Ciekawe, czy ci, którzy to robią, mają świadomość, że z punktu widzenia KK jest to oszustwo, które jest przestępstwem niezależnie od wartości wyłudzonej w ten sposób korzyści.

poza tym tak- photoshop żaden problem...nie takie grafiki / filmy się robni na zgłoszenia konkursowe, paragon 10x powielić z innymi numerkami. co za problem? jakoś nie słyszałem by którakolwiek agencja w sklepie sprawdzała autentyczność paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6557157 Napisano: 17.12.2018 00:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

bo pewnie większość z nas zastanawia się ile może być zgłoszeń w różnego rodzaju loteriach

to byłaby świetna sprawa, gdyby organizatorzy byli zobligowani do podania takich danych na zakończenie loterii/konkursu. Pamiętam konkursy Rossmana, ale w tysiącach to wtedy ludzie tam nie grali, mimo wszystko ten licznik  był ciekawym wskaźnikiem dla grających emotka

No właśnie, a Rossmann organizuje konkursy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6555708 Napisano: 11.12.2018 19:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy przy zgłoszeniu do konkursu "Jesienny festiwal smaków"
podawało się numer paragonu?

tak

i NIP chyba też?? coś mi się wydaje, że i numer kasy? Wyświetl w wątku >>
0 0