Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6531937 Napisano: 26.09.2018 11:26:27 w Czy informują/ informowali?
viviean napisał(a):

magie1982 napisał(a):

viviean napisał(a):

Wiejskie Ziemniaczki-z Lewiatana? 

Ten konkurs chyba umarł śmiercią naturalna. Nikt nic nie wie. Agencja nie odpisuje. Terminów brak...

No wlasmie, a tak sie naprodukowalam.. Wrr mi tez na maile nie odpisali

Dziwne, tam było chyba z 50 nagród? kilkadziesiąt chyba zestawów chipsów poza gotówką - co oni zrobią z tyloma chipsami? dziwna agencja, a regulamin w punktach toczka w toczke ...smolarowy.. tylko oni mają zapis: "w przypadku nie odebrania przesyłki zostanie pozostawione awizo...ble ble ble.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6530278 Napisano: 20.09.2018 14:38:20 w Czy informują/ informowali?
Lewiatan Wiejskie ziemniaczkami ciosane. Informowali? Czy maja jeszcze czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6529612 Napisano: 18.09.2018 16:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kaufland bony wszystkie kody poszły razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6528761 Napisano: 15.09.2018 22:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Payback kaufland. Trzeba trzymac paragony do wysłania?
dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6528311 Napisano: 14.09.2018 10:44:56 w Czy informują/ informowali?
-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

A co z loterią Lato jest przygodą - Schwarzkopf ? 
Bylo jakies info?

twierdzą,że 4.09 poszły maile

emotka  chyba nikt z forum sie nie chwalil wygrana 

nikt, ale takie jest info z agencji, czyli pozamiatane

Może się obudzą, jak im żadne paragony nie wpłyną 

hahaha...
jasne...
ciekawe co z nagrodą główną...pozamiatana jako pierwsza? a laureat z pewnością skutecznie poinformowany...wszak za chwile już wyjazd na festiwal w Australii...

ps. do nas rzekomo wysłali nagrody-które wróciły...po dwóch mies pytamy: gdzie nagrody? a Albedo na to: wyślemy jeszcze raz.. ja: hola hola: nr przesyłki proszę która wróciła- ZERO ODP...

Skoro nikt nie jest zainteresowany monitowaniem- że z pewnością maile nie poszły i wypisuje TU zamiast do nich a przede wszystkim do sponsora- to czego oczekiwać?? 

Nie dostaną paragonów? I OK- może wyślą maile ALE DO LISTY REZERWOWEJ  skoro twierdzą że laureaci właściwi zostali poinformowani. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527844 Napisano: 12.09.2018 16:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ruda88 napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
https://duka.com/pl/konkurs
cały czas działa
... na maile nie odpowiadają...

KONKURS ZAKOŃCZONY. Czytaj Regulamin i nie mąć ludziom w głowach. emotka
a) etap pierwszy: 13.08 - 19.08.2018,
b) etap drugi: 20.08 - 26.08.2018,
c) etap trzeci: 27.08 - 02.09.2018,
d) etap czwarty: 03.09 - 09.09.2018.

no własnie mamy podziekowanie za wzięcie udziału.. wysłaliśmy foto kapci..
nikt tez jakoś nie pochwalił się mailem, a już z 2 edycji dawno powinni być laureaci i mailem info.. więc...? poza tym pani stwierdziła, że "konkurs jest cały czas realizowany"

wczoraj na FB pisali, że wyniki będą 11.09.2018 ale chyba nie było... przepraszają jednak za opóźnienie. Więc kto ma rację... Pani która twierdzi, że weryfikują paragony czy agencja która prowadzi fp duka

Chyba padnę - dostałam przed chwilą newsletter DUKI, a w nim wielki banner "Konkurs Kuchenne Historie" z odnośnikiem do tego konkursu  emotka

tak...już dziś był wpis-że formularz działa, zgłoszenie przyjęte, było dzwonione, pani odpowiedziała- ze weryfikują paragony... z 2 etapów... czyli 100 laureatów już jest... nadto "konkurs jest realizowany" rozumiem: TRWA. aha, poza mną nikt tej sprawy nie wyjaśniał... Szkoda..więc DUKA jeszcze troche sie pobawi. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527842 Napisano: 12.09.2018 16:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali. Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"...

No to jest lekuchne nadużycie emotka
To, że darog nie jest laureatem, nie oznacza automatycznie, że NIKT nie jest laureatem. To potwarz. emotka No chyba, że masz dowody na oszustwo emotka ale wtedy to wiesz, droga prosta: prokuratura i doniesienie o prawdopodobieństwie dokonania przestępstwa... emotka

no jakoś nagród chyba 100...a choć jeden wpis był o wygranej?? to że ja, nikt znajomy nie wygrał-rozumiem.. ale nie sądze, że jakby ktoś dostał mail- to by o tym na forum nie wpisał.. jakoś o FA kilku wpisało.. a skoro to było w tym samym terminie z podobną ilością nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527840 Napisano: 12.09.2018 16:23:32 w Informują
?
z Lidla info o bonie za 50 zł z nr 66915....

dziwne, bo nie przypominam sobie takiego konkursu..w dodatku trzeba na sms odp (koszt 2,58)..czy ktoś jeszcze dostał taki "spam"? Wyświetl w wątku >>

darog

#6527819 Napisano: 12.09.2018 15:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

"Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt..."
CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO... serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych?? 

Proponuję skorzystać z propozycji Albedo i napisać do nich pytanie pozornie naiwne, ale dające szansę rozwiania wątpliwości:

"Szanowni Państwo, zwracam się z zapytaniem, czy 4-09-2018 został do mnie wysłany mail z informacją o wygranej na adres xxxx@cośtam.pl? Jeśli był wysłany, proszę o przesłanie PONOWNE, gdyż w w swojej skrzynce mailowej go nie znajduję! Przypuszczam, że ten mail gdzieś zaginął w niebycie, ale potrzebuję ostatecznego potwierdzenia."
emotka emotka

W odp na wyżej skonstruowany mail jest;
"LAUREACI ZOSTALI POWIADOMIENI MAILEM DNIA 4 WRZEŚNIA ZARÓWNO W LOTERII FA JAK I SCHWARZKOPF" - czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali..Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud".... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

darog

#6527755 Napisano: 12.09.2018 12:58:06 w Informują
A to ciekawe...ktoś jeszcze dostał SMS Vanish C4? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527717 Napisano: 12.09.2018 11:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
cały czas działa
... na maile nie odpowiadają...

KONKURS ZAKOŃCZONY. Czytaj Regulamin i nie mąć ludziom w głowach. emotka
a) etap pierwszy: 13.08 - 19.08.2018,
b) etap drugi: 20.08 - 26.08.2018,
c) etap trzeci: 27.08 - 02.09.2018,
d) etap czwarty: 03.09 - 09.09.2018.

no własnie mamy podziekowanie za wzięcie udziału.. wysłaliśmy foto kapci..
nikt tez jakoś nie pochwalił się mailem, a już z 2 edycji dawno powinni być laureaci i mailem info.. więc...? poza tym pani stwierdziła, że "konkurs jest cały czas realizowany" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527713 Napisano: 12.09.2018 11:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

DUKA

cały czas działa...na maile nie odpowiadają...

własnie dzwoniliśmy 608 921 770 (wew. 2) paniusia stwierdziła, że właśnie trwa WERYFIKACJA.. rozwiązanie etapów było w terminie.,. dziś pojawi się info na www...Czyli musieli dostać paragony- skoro je weryfikują...

a to ciekawe...formularz działa,, zdjęcia można dodawać, zdjecia ich własne (a nie przesłane) Pani stwierdziła-że to chwilowy błąd na www....
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527706 Napisano: 12.09.2018 10:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DUKA

cały czas działa...na maile nie odpowiadają... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527702 Napisano: 12.09.2018 10:47:22 w Czy informują/ informowali?
oleg napisał(a):

Czy smolar z vanish C4 wysyłał smsy?Widziałam wpisy o wygranych,Ale było info,że wyniki że strony.

NIE WYSŁAŁ. Dlatego wraz z wysyłka paragonu należy napisać reklamacje: iż sms nie było, info ze strony internetowej o nagrodzie, termin powiadomienia nieznany-wiec trudno odliczyć termin do wysyłki paragonu!  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527700 Napisano: 12.09.2018 10:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

darog napisał(a):

ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub pod numerem 618690430. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17.

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO....serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych??

U mnie i znajomych tez zero wygranych...

czy chociaż 2 osoby potwierdzi, że były maile?? przecież tyle było wpisów, że nie było losowania, że nie było maili, że opóźnienie i nie wiadomo dlaczego.. 

To jakaś plaga czy co? emotka Smolar twierdzi, że wysłał esy z C4, a Albedo, że poszły maile ze Schwarzkopfa emotka

im się popier....dolo...ło  owszem, wysłali, ale z FA..zapomnieli że mieli jeszcze scharzkopfa.. 

a W OGÓLE GŁÓWNE KTOŚ U NICH ZGARNIA?? W Fa były chyba 3x 10 tys,, a w Schwarzkopf 20 tys gotówa i 10 tys na Austalie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527697 Napisano: 12.09.2018 10:34:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

darog napisał(a):

ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub pod numerem 618690430. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17.

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO....serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych??

U mnie i znajomych tez zero wygranych...

czy chociaż 2 osoby potwierdzi, że były maile?? przecież tyle było wpisów, że nie było losowania, że nie było maili, że opóźnienie i nie wiadomo dlaczego..  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527691 Napisano: 12.09.2018 10:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527619 Napisano: 11.09.2018 22:22:39 w Albedo Marketing
A ja się pytam kiedy w końcu będa wyniki 
lato jest przygodą- Shwarzkopf..
na maile nie odp od piątku, telefonicznie podali, że wczoraj były maile i przepraszają za opóźnien ie..
Nikt nic nie wygrał??

czekam na info do mnie w spr wyjazdu do Australii... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6527618 Napisano: 11.09.2018 22:19:56 w Albedo Marketing
bruce napisał(a):

madlette napisał(a):

Do zainteresowanych tematem zwrócenia przez Albedo paragonu Winiary. Napisałam do nich i dostałam odpowiedź:
"Dzień dobry,Dziękujemy za przesłanie wiadomości
Niestety odesłanie paragonu możliwe jest dopiero po zakończeniu okresu reklamacyjnego tj. po 18-01-2019. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem winiary@albedomarketing.pl. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17. "
Czyli nici z tego  emotka  W 2019 r. już mi z niego G...

emotka Dzięki za wiadomość. emotka No i ładne kwiatki.  emotka emotka

Pisać można wszystko...
Ale-czy to ma jakieś podstawy prawne?
Takie przetrzymywanie dokumentu-paragonu.
Okres reklamacyjny dotyczy czego?
Ktoś wygrał, odesłał paragon i napisze z tego powodu reklamacje?
Moim zdaniem paragon jest do OKAZANIA i podlega zwrotowi  niezwłocznie po wezwaniu do jego zwrotu.
Niech robią ksero i tyle. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

darog

#6527595 Napisano: 11.09.2018 21:36:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

darog napisał(a):

kaufland loteria 
https://www.e-kon...bp.html#.W5gL4egzZPY

czy tu trzeba wbijać paragony? strona mi nie działa..

Wchodzisz na payback.pl/loteria i klikasz , że bierzesz udział.  Potem przy zakupach dajesz kartę i automatycznie Ci naliczy los. Do 20 transakcji / dzień 

dzięki Violka, 
to ja mam odwrotnie. najpierw paragony a teraz rejestracja..czyli nic sie nie liczy...
ps. oni licza punkty do loterii? czy ilośc paragonów?
w sensie czy lepiej zrobić 3x zakupy po 10 zł, czy za 30 zł 1x  Wyświetl w wątku >>
0 0