Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6516917 Napisano: 06.08.2018 22:17:23 w Czy informują/ informowali?
Halszka napisał(a):

czemuszka napisał(a):

anus napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Zotarella C4 za ostatni etap?

ktoś się chwalił wygraną z ostatniego dnia

a thermomixem ktoś się chwalił? z tego, lub któregokolwiek wcześniej etapu? emotka

Przyłączam się do pytania o Thermimix  emotka

termoimix i mnie ciekawi..w jakimkolwiek etapie rozdali te nagrody?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516899 Napisano: 06.08.2018 21:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

warcik napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Czyżby tylko jedna wygrana w Astrze Intermarche

Czy ktoś wygrał wysyłając maila?  Mieli przepełnioną skrzynkę i przychodziły zwrotki, że nie można dostarczyć wiadomośći.

No ja też dostałam zwrotkę na maila że nie dotarło. na drugi dzień Wysłałam im jeszcze raz z informacją że nie dotarło i Otrzymałam wiadomość zwrotną Dziękujemy za przesłanie jeszcze raz zdjęcia i info że zdjecie będzie brało udział w konkursie.

u nas to samo, poszły maile, były przyjęte..ale jakoś nikt sie nie pochwalił, że wygrał z maila.. same MMS nagrodzili? bo za kare- bo ci co słali maile mieli odwage  zareagować??? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516895 Napisano: 06.08.2018 21:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

elka01 napisał(a):

Szanowna Pani,

W odpowiedzi na maila wysłanego za pośrednictwem strony bricomarche.pl 
informujemy, że ze względu na przepisy RODO i bezpieczeństwo danych 
naszych Klientów wyniki konkursu mundialowego zostały zamieszczone na 
plakatach w poszczególnych sklepach stacjonarnych
, a do każdego 
Laureata, zgodnie z regulaminem, wykonany został telefon z informacją o 
wygranej.

Pozdrawiamy
Zespół Bricomarché

Ha ha ha. Chyba bardzo poszczególnych, bo ja w żadnym z "moich" trzech nie widziałam.
To się nazywa ukręcić łeb sprawie. emotka

? to wywieszeni listy w sklepie -NIE jest RODO,
a wywieszenie na www - to JEST RODO? 
a to zależy od tego ile osób te dane zobaczy? dziwnie interpretowany przepis ochrony danych osobowych..

przeciez moga przesłać liste zwyciężców pełną na maila...skoro nie moga na www, a moga na sklepie.. Wyświetl w wątku >>
2 kropka-82, mia 0

darog

#6516827 Napisano: 06.08.2018 18:02:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

darog napisał(a):

Czy były wyniki? na jakiej stronie? Bricomarche- 

https://www.brico...nowy-bricomarche,149

Powinny być na stronie Brico, w Aktualnościach.
Coś sobie agencja olała temat wyników w tym roku... emotka

dzięki za info mia, ale wyników nie widze Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

darog

#6516805 Napisano: 06.08.2018 17:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violetta napisał(a):

czy z Astry zestawy też już poszły emotka

Astra ITM
czy dostał ktoś maila z info o nagrodach, czy tylko SMSY? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516727 Napisano: 06.08.2018 14:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki? na jakiej stronie? Bricomarche- 

https://www.brico...nowy-bricomarche,149 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516724 Napisano: 06.08.2018 14:26:32 w Czy informują/ informowali?
ITM
ten konkurs ze słodyczami rozwiązany?
https://www.e-kon...he.html#.W2g-RdIzZPY

dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516406 Napisano: 05.08.2018 18:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nique napisał(a):

edzia21 napisał(a):

konkurs z łapami pupila, działa Wam strona?

właśnie przestała, ale 5 minut temu dodałam jeszcze zgłoszenie i poszło

świetnie  emotka  brawo SMOLAR 

nie działa, z żadnej przeglądarki. ani z tel. ani ze stacjonarnego kompa Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516134 Napisano: 03.08.2018 21:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

ale..to nie miało być losowanie ;-(

Z całego serca życzę zatem aby tym razem los uśmiechnął się do Ciebie i Ciebie wylosowali!

magie1982 wzajemnie, niech losują..rowerki! Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

darog

#6516082 Napisano: 03.08.2018 16:41:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

ale..to nie miało być losowanie ;-( Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6516079 Napisano: 03.08.2018 16:36:10 w Czy informują/ informowali?
A Cydr Lubelski, do końca powiadomiony?
dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6515576 Napisano: 02.08.2018 10:37:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

luckymen napisał(a):

grandprix napisał(a):

darog napisał(a):

Red Bull Biedra.
Nie ma żadnej nagrody z 23 lipca? Czy ja dobrze widze?

Pominęli w losowaniu.

Te wylosowane to jakieś dno totalne, niektóre takie badziewne a ma rower

to to losowanie?

w tym pierwszym były jakies pozory, z każdego dnia tygodnia jakaś nagroda różnego stopnia, .
w tym ZERO z 23 lipca i hasła niektóre poniżej wszystkiego..

wygląda na to że pomineli ten dzień..? Wyświetl w wątku >>

darog

#6515557 Napisano: 02.08.2018 09:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Red Bull Biedra.
Nie ma żadnej nagrody z 23 lipca? Czy ja dobrze widze? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6515272 Napisano: 01.08.2018 13:06:02 w NA CO CZEKAMY?

darog

#6514859 Napisano: 31.07.2018 13:58:34 w Albedo Marketing
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

pionas napisał(a):

belca napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

miketyson napisał(a):

Frama napisał(a):

Carrefour, już dawno trwa, ale nie znalazłam w bazie.

Typowe dla Albedo - najpierw konkurs owiany tajemnicą a potem nagle się go ujawnia. Nie widziałem regulaminu ale podejrzewam że już parę etapów zdążyło się skończyć

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podają, że regulamin dostępny u Organizatora - Albedo. Mam taki pomysł - może się skrzykniemy na któryś dzień w Poznaniu pod siedzibą Albedo? Każdy z nas po kolei będzie wchodzić do ich siedziby i prosić o wydruk regulaminu danego konkursu. Nazbieramy więcej takich konkurów z info w plakacie, że regulamin dostępny u Organizatora - niech nam drukują. Jeśli dadzą do wglądu i nie będą chcieli drukować, to każdy po kolei będzie robić fotki regulaminów - spędzimy tam pół dnia, a potem pozwiedzamy stolicę Pyrlandii. Kto jest za?

Czy to nie jest czasem konkurs ogólnopolski? W gazetce drogerii natura też jest info...

Napisałem do nich maila aby podali więcej informacji tak aby można było wrzucić konkurs do bazy...

A można do nich napisać i zażądać, (prośby nic nie dały) aby regulaminy wbijali na swoją www, żeby za każdym razem nie było afery, że konkurs trwa od 2 mies- o którym nikt nic nie wie? W zasadzie zawsze jest poszukiwanie regulaminów i akcji Albedowych..

Ale ten konkurs już jest w bazie od tygodnia i to raczej obowiązuje we wszystkich sklepach:
https://www.e-kon...me.html#.W2BAl7gyXYA

Ale chodzi o to, że trwa OD 1 CZERWCA.. a nie od tygodnia, i bez znaczenia czy są etapy czy nie, trzeba się nieźle naszukać-aby wiedzieć..Trwa "wszędzie" i ani w drogeriach, ani w marketach nie było info..Pracownik Albedo - Konrad K.....czko- sam nic nie wiedział, połączył do innego kolesia, który też nie wiedział - ale w 10 min poszukał..
I wyrzuty Albedo w mailu! Przeciez na podstawie regulaminu wiadomo na jakiej stronie konkurs.,..
Tłumaczenie- że regulamin dostepny  u organizatora w siedzibie,, a wcześniej to trzeba ulotke znakeźć.. by wiedziec-że w ogóle cokolwiek takiego jest.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6514787 Napisano: 31.07.2018 12:39:44 w Albedo Marketing
pionas napisał(a):

belca napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

miketyson napisał(a):

Frama napisał(a):

Carrefour, już dawno trwa, ale nie znalazłam w bazie.

Typowe dla Albedo - najpierw konkurs owiany tajemnicą a potem nagle się go ujawnia. Nie widziałem regulaminu ale podejrzewam że już parę etapów zdążyło się skończyć

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podają, że regulamin dostępny u Organizatora - Albedo. Mam taki pomysł - może się skrzykniemy na któryś dzień w Poznaniu pod siedzibą Albedo? Każdy z nas po kolei będzie wchodzić do ich siedziby i prosić o wydruk regulaminu danego konkursu. Nazbieramy więcej takich konkurów z info w plakacie, że regulamin dostępny u Organizatora - niech nam drukują. Jeśli dadzą do wglądu i nie będą chcieli drukować, to każdy po kolei będzie robić fotki regulaminów - spędzimy tam pół dnia, a potem pozwiedzamy stolicę Pyrlandii. Kto jest za?

Czy to nie jest czasem konkurs ogólnopolski? W gazetce drogerii natura też jest info...

Napisałem do nich maila aby podali więcej informacji tak aby można było wrzucić konkurs do bazy...

A można do nich napisać i zażądać, (prośby nic nie dały) aby regulaminy wbijali na swoją www, żeby za każdym razem nie było afery, że konkurs trwa od 2 mies- o którym nikt nic nie wie? W zasadzie zawsze jest poszukiwanie regulaminów i akcji Albedowych.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6514627 Napisano: 30.07.2018 21:48:34 w Czy informują/ informowali?
Cudr lubelski do końca poinformowany?
(dzięki za odp) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513935 Napisano: 27.07.2018 21:05:53 w Smolar
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

REKLAMACJE pisze sie na papierze, wysyła kurierem albo listem poleconym. Reklamacje na email sa lekceważone.

Uszkodzone nagrody to STRATY, do odpisu - też się je rozlicza. 
Nie dziwie się, że Smolar tak podchodzi do ciebie... masz takie podejscie jak kasjerki w Biedronce. Mało w głowie dużo w  "ustach" (delikatnie pisząc)

Tyle na koniec. 

Jestem tego samego zdania, w regulaminie jest jasno: jak ma wyglądać reklamacja. I tak wyglądała. 
Jestem zdania, że szybko można sprawy załatwić (ja wole jednym mailem/ KTOŚ WOLI ROZMOWĄ TEL - ktora nigdy nie będzie dowodem) Zapytanie - to nie reklamacja. 
Numer nadania paczki bym podał mailem..kto jest Sponsorem też, numer nadania listu poleconego z odp na mail - też bym podał. Nawet uznałbym to za obowiązek tej firmy/ czy tez pana "R"
Też bym sie wkurzył, że jest ktoś- kto "darowanemu koniowi w zęby zagląda" i ośmiela się wyjaśniać sprawy..i kilka razy prosić o numer nadania przesyłek, pytać: kto jest Sponsorem? 
-----------------------------
Rzeczywiście mało ktoś tu ma w głowie, by żądać czarno na białym pieniędzy za wysyłkę paczki...to jakby "próba wyłudzenia" ? 
A nawet nie próba....pieniądze za ponowne wysłanie nie poszły do snmolara to i nagroda od pół roku nie wysłana.. taki tam "szantażyk"...
Ciekawe jakby snmolar rozliczył wpływ gotówki ze strony zwycięzcy za przesłanie nagrody...(pewnie pani z kasy biedronki wie?) 
Nigdzie tego w regulaminie nie ma.. -mało trzeba miec w głowie by takie coś pisac..

W kilku mailach pisał o wszystkim..cytował regulamin o tym, że kurier zostawia awizo...i tak wielkie ograniczenie sprawia- że nie moze przyjąc do wiadomosci, że nie zostawia..-co wiecej Smolar dokument od DPD ma.. z treścią iz NIE ZOSTAWIA AWIZO..i kurier nie ma obowiązku dzwonienia.

Tyle  w temacie. Dobrze, że jednak to nie była ustna rozmowa tel z szantażykiem płacenia za przesyłke, a jednak mail..więc może ktoś tu ma wiecej w głowie od kogoś kto takie coś napisał...;-) 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513829 Napisano: 27.07.2018 16:35:38 w Intermarche
Do formularza na www dot dzisiejszycgh bonów ITM należy wpisac nr paragonu.
KTÓRY?
W sms się nie podawało
Więc na dole - systemowy, czy górny koło daty? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513824 Napisano: 27.07.2018 16:29:21 w Smolar
superloser napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

DAROG - Organizator nie ma prawa zatrzymać niewydanych nagród. Zapis "pozostają do dyspozycji Organizatora" oznacza, że Fundator płaci mniej za akcje promocyjne. To, że Agencja zamiast wydania 25 samochodów wyda tylko 5, bo samochód przypisany do kodu a nie do bramki, nie znaczy, że Organizator zatrzymaje 20 samochodów. Fundator dostaje faktury na 5 nagród a UC dostaje podatek od 5 a nie 25 nagród. 
Agencje muszą wyspowiadač się z każdego wydanego grosza.
Ps. Czasami wystarczy zadzwonič (Smolar, i360 czy Albedo odbierają, rozmawiają nawet oddzwaniają) I zapytać, co stało się z nagrodą. Reklamacja nie zawsze jest pierwszym krokiem do "nagrody". 

@ superloser, O. dzięki, nie wiedziałem na jakiej zasadzie jest "w dyspozycji organizatora". zatem skoro towar był zakupiony, wysłany do laureata, odesłany z powodu braków oraz śladów użytkowania z powodu min zerwanych metek..znaczy że "gdzieś" ten towar jest...i Organizator go przetrzymuje..choć wydaje mi się że nie ma do tego prawa? 

ps. reklamacja poszła po kilku mailach, kiedy pan Rober w końcu napisał agresywnie "DOŚC!!!" kiedy po raz ufff..chyba czwarty??!! został wysłany mail z PROŚBĄ o podanie Sponsora...
Wiesz..reklamacja to stanie na poczcie, znaczek na polecony,, drukowanie, zbieranie "dowodów" , ze 3 strony korespondencji z DPD, wymiana maili z Smolarem..etc,,, do ostatniej chwili i z wielką niechęcią takie rzeczy się robi..

A gdyby to były tylko telefony? bez maili, bez reklamacji.. to w tej chwili żadnej szansy by nie było na pogrożenie paluszkiem w stronę Smolara "bądź uczciwy...bo jest wszystko czarno na białym i kłopoty się szykują".. Wyświetl w wątku >>
0 0