Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6500988 Napisano: 21.06.2018 23:28:20 w Smolar
cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy to był skarkazm emotka ? Jeśli sarkazm, to nie psuj chwili  emotka

Ojtam, ojtam emotka Zawsze doceniam zdolną konkurencję emotka Na tyle mnie jeszcze stać emotka

I takie dyskusje lubię!  Wyświetl w wątku >>

darog

#6499679 Napisano: 18.06.2018 23:58:28 w Intermarche
Monika11 napisał(a):

darog napisał(a):

Oni mówią jaką nagrodę się wygrało? czy potem sobie jakoś "dopasują" i na miejscu wydają jak im się podoba?

Nie braliśmy nigdy wcześniej udziału, ale osobiście się jedzie np po pralkę? 
Dają odebrać za brata czy kazdy sam się fatyguje? 

Że też oni nie mogą tych nagród wysłać..

Różnie zależy od sklepu, w niektórych mówili w innych nie. Zależy od kierowniczki. Ja jak miałam skuter wygrany -dzwoniła kierowniczka sklepu i pytam się , czy może powiedzieć ,a ona nie .Więc jej mówię że przyjadę samochodem , ale jak będzie główna chcę transport gratis-więc powiedziała -że mam przyczepkę wziąć . To samo było pralką  w innym sklepie (może to była lodówka ) tutaj nie chcieli  powiedzieć - jedziemy po nagrodę autkiem  bez przyczepki - ale na szczęście ktoś zgubił paragon i wskoczyliśmy miejsce wyżej. Tak to była by lipa. emotka   W innych sklepach jak dzwonili od razu mówili co się wygrało .
Jednak najlepiej wspominam kierowniczkę z Sandomierza, co przed wynikami od Organizatora dzwoniła zaraz po zakończeniu konkursu i rozdawała czajniki emotka  Od tej pory Sandomierz omijam wielkim łukiem , choć długo walczyłam i .. szkoda nerwów.

Myśmy myśleli, że to centrala z Wawy dzwoni i informuje, a  ie kierowniczka ze sklepu. W sumie głupota nie mówić: co się wygrało? To na miejscu może być szahen machen i kierowniczka da główną np znajomemu z widzenia a komus kto wygrał główną - czajnik? 

No i transport. jak zabrac np pralke do Yaris. Pralka najbardziej problematyczna nagroda w tym konkursie. 

No a ktoś odbierał za brata/siostre? Jeśli jest pisemne upoważnienie, to nie powinno być problemu.

Aha, Oni chyb anie mają prawa zabierać oryginałów paragonu? Zostawiają sobie ksero? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6499486 Napisano: 18.06.2018 14:46:17 w Czy informują/ informowali?
HOCHLAND. Rezerwy już były? Można wyrzucać paragony i kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6499292 Napisano: 18.06.2018 10:04:01 w Auchan
Przebiegła kolezanka z laptopem i pokazuje z Auchan mail sprzed 10min (zniknęła chwilowo-wiec nie mam jak zapytać, kiedy dostała potwierdzenie)

Dzień dobry,

Zapewniamy, że czas otrzymania potwierdzenia, w tym wypadku nie miał wpływu na poprawnie dodanie zgłoszenia. Najwidoczniej z jakiegoś powodu mail dotarł z opóźnieniem. Z naszej strony zapewniamy, że zgłoszenia dodawały się do bazy prawidłowo i były oceniane przez komisję konkursową.

Pozdrawiamy,
Auchan Polska Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6499059 Napisano: 16.06.2018 21:24:08 w Intermarche
Oni mówią jaką nagrodę się wygrało? czy potem sobie jakoś "dopasują" i na miejscu wydają jak im się podoba?

Nie braliśmy nigdy wcześniej udziału, ale osobiście się jedzie np po pralkę? 
Dają odebrać za brata czy kazdy sam się fatyguje? 

Że też oni nie mogą tych nagród wysłać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6499058 Napisano: 16.06.2018 21:20:46 w Informują
godz. 21;14 DZIŚ informuje Auchan- zgłoszenie przyjęte, wyniki poznam za 9 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6498879 Napisano: 15.06.2018 23:10:03 w Intermarche
To oni dzwonią województwami? Miastami?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6498804 Napisano: 15.06.2018 20:29:33 w Intermarche
myla napisał(a):

Miła26 napisał(a):

myla napisał(a):

Tak, dzwonią.

dzwonili do kogoś teraz?

Do męża jakieś 3 godz. temu.

A mąż gdzie robił zakupy? fajnie wiedziec który Brico obdzwonili.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6498802 Napisano: 15.06.2018 20:27:22 w Intermarche
stamp2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Brico jeszcze informuje?

Jakaś cisza nastała...Dzwonią czy nie dzwonią...

oni czesto około godz. 17-18 budzą sie do życia emotka

Może prowadzą podwójne życie i w nocy robią co innego-kiedy my śpimy...
nie za bardzo chce żeby ktoś mi mecz tel przerywał i pytał jaki tam numer paragonu, czy coś tam.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

darog

#6498623 Napisano: 15.06.2018 13:58:02 w Czy informują/ informowali?
BRICOMARCHE- wszystko powiadomione? Czy skakali po miastach/ jaki system powiadamiaNIA WYBRALI, KTOŚ MA TROP? Wyświetl w wątku >>
0 1 margobb

darog

#6496324 Napisano: 10.06.2018 16:16:54 w Smolar
mampytanie napisał(a):

cb656 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jak to jest z tą agnecją Smolar... Czy oni może mają jakiś system, że dany numer tel nigdy nie ma szansy wygrania? 
Zdarza mi się wygrywać jednym zgłoszeniem w konkursach (jak się naprawdę postaram), loteriach, ale jakoś nigdy u Smolara.

Słusznie wnioskujesz emotka emotka Smolar ma tajny algorytm, według którego przerabia cyfry składające się na numer telefonu i ich kolejność w numerze także ma wielki wpływ na wynik, tak więc na przykład numery 666555666 oraz 665 665 566 choć składają się z TYCH SAMYCH cyferek, po obrobieniu przez ten tajny algorytm Smolara dają miażdżąco różne wyniki. No i jak wynik mieści się w założonym przez Smolara przedziale, to posiadacz numeru jest skazany na porażkę, jest pomijany, ignorowany dożywotnio przy wyborze zwycięzcy, a nawet - o zgrozo - przechodzi to na wszystkie pozostałe numery tego własciciela. Dlatego Smolar zastrzegł sobie, że chce wiedzieć o WSZYSTKICH numerach, jakie uczestnik posiada (zastrzegli to sobie nawet w regulaminie, żeby była jasność).
Nikt od Smolara istnienia tego tajnego algorytmu nie potwierdzi nawet na mękach, emotka ale on istnieje. Ja to wiem. Tak, tak, jak raz popadniesz w szpony Szatana toś przepadł emotka

Taka odpowiedź jakoś nie jest satysfakcjonująca emotka Chyba jednak lepiej nie korzystać z tego forum, gdy ma się pytania.
Ps. Jak znajdujesz czas na odpowiedzi, praktycznie każdemu, kto zada jakieś pytanie?Nie masz życia poza tą stronką? :-D
Miłego dnia, uciekam korzystać z pięknej pogody emotka Polecam innym!

JA TAM cb656 lubie, często jest pomocny, rzeczywiście wnikliwie cytuje, odp, regulaminy czyta,,,ale tyle sarkazmu co dziś?? uff zaskoczenie. Wyświetl w wątku >>

darog

#6496319 Napisano: 10.06.2018 15:43:31 w Smolar
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy Smolar w związku z RODO zmienił treść swoich regulaminów, czy nadal inwigilacja typu ile nr tel ma zwycięzca zarejestrowanych u operatora etc..

Przeczytałem za Ciebie i już to wiem. Radzę zrobić to samo - regulaminy dostępne na stronach konkursowych. emotka

Skoro nie biore udziału w konkursach smolarowych to i regulaminu nie czytam.
Może zacznę brać, jeśli regulaminy będą zgodne z prawem. 
Więc pytanie, czy coś na plus się zmieniło w związku z RODO, kogoś kto stale bierze u nich udział. Dziwne? 
Czyli:
-dyskryminacja - która polega na 1 nagrodzie na 1 gospodarstwo domowe// ADRES..czyli np 3 piętrowa willa 3 rodziny..ALE nie! JEDNA NAGRODA. RODZINY MUSZA SIĘ DOGADAĆ: KTO BIERZE UDZIAŁ?
- wymuszanie danych: zgoda wg regulaminu na dane od operatorów tel- kto ile i jakich ma nr tel..
- dyskryminacja niepełnosprawnych - głuchy nie ma prawa wygrać głównej nagrody, gdyż nie odbierze tel i nie potwierdzi uczestnictwa sms..
- naruszenia w kwestii zapisu w regulaminach: "kurier zostawi awizo". NIE takiej opcji Smolar nie wykupił w DPD - mam pisemną odp. z DPD od kogoś kto nagrode stracił a Smolar kazał zapłacić za ponowną przesyłke.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496317 Napisano: 10.06.2018 15:33:28 w Smolar
cb656 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jak to jest z tą agnecją Smolar... Czy oni może mają jakiś system, że dany numer tel nigdy nie ma szansy wygrania? 
Zdarza mi się wygrywać jednym zgłoszeniem w konkursach (jak się naprawdę postaram), loteriach, ale jakoś nigdy u Smolara.

Słusznie wnioskujesz emotka emotka Smolar ma tajny algorytm, według którego przerabia cyfry składające się na numer telefonu i ich kolejność w numerze także ma wielki wpływ na wynik, tak więc na przykład numery 666555666 oraz 665 665 566 choć składają się z TYCH SAMYCH cyferek, po obrobieniu przez ten tajny algorytm Smolara dają miażdżąco różne wyniki. No i jak wynik mieści się w założonym przez Smolara przedziale, to posiadacz numeru jest skazany na porażkę, jest pomijany, ignorowany dożywotnio przy wyborze zwycięzcy, a nawet - o zgrozo - przechodzi to na wszystkie pozostałe numery tego własciciela. Dlatego Smolar zastrzegł sobie, że chce wiedzieć o WSZYSTKICH numerach, jakie uczestnik posiada (zastrzegli to sobie nawet w regulaminie, żeby była jasność).
Nikt od Smolara istnienia tego tajnego algorytmu nie potwierdzi nawet na mękach, emotka ale on istnieje. Ja to wiem. Tak, tak, jak raz popadniesz w szpony Szatana toś przepadł emotka

Akurat mam powody by wierzyć w "manipulacje" Smolarowe przy loteriach a jeszcze bardziej w eliminowanie "pewnych numerów" z konkursów na hasło. 
Wyjaśni mi ktoś po co Smolarowi zapis w regulaminie w sensie, iż jest ciekawy ile numerów i jakich ma dany uczestnik oraz uczestnik zgadza się na wyjawienie tajemnicy telekomunikacyjnej u operatorów??
"Losowanie z urny" ...widział ktoś kiedyś na żywo? Cieli setki karteczek? Wyświetl w wątku >>

darog

#6496287 Napisano: 10.06.2018 12:20:16 w Smolar
Czy Smolar w związku z RODO zmienił treść swoich regulaminów, czy nadal inwigilacja typu ile nr tel ma zwycięzca zarejestrowanych u operatora etc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496279 Napisano: 10.06.2018 11:43:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kody do kina z Guseppe Team sæ ważne do 27 lipca we wszystkie dni tygodnia. Taką mam odp na mail od organizatora.

Nie wiem, dlaczego ktoś pisze, ze do końca czerwca...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496244 Napisano: 09.06.2018 23:28:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

darog napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Czy tylko ja nie mogę wsiąść udziału w konkursie Blend-a-med?  Żadnego linku do potwierdzenia, a jak chciałam spróbować jeszcze raz to pisze ze błąd w mailu 

Myślę, że owszem, tylko Ty nie możesz wsiąść emotka

Oooo pisze na tel i samo mi widocznie poprawiło emotka   sorki emotka

ooo...w dodatku myślisz, że idioci tu na forum? ;-( telefon poprawił na "wsiąść"? a nie poprawił takiego trudnego słowa "spróbować" "Blend-a-med"?? ufff... Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6496140 Napisano: 09.06.2018 13:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

Czy tylko ja nie mogę wsiąść udziału w konkursie Blend-a-med?  Żadnego linku do potwierdzenia, a jak chciałam spróbować jeszcze raz to pisze ze błąd w mailu 

Myślę, że owszem, tylko Ty nie możesz wsiąść emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6495655 Napisano: 08.06.2018 00:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6495654 Napisano: 08.06.2018 00:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

barcza napisał(a):

POMOCY PROMOCJA FORTIS OGÓLNOPOLSKA PIŁKARSKIE EMOCJE, ILE TRZEBA MIEĆ PUNKTÓW ŻEBY GRAC O tv 55 CALI CAŁY CZAS MAM NAPISANE ZA MAŁO PUNKTÓW emotka

Loteria piłkarska Coca-Cola WOAH - TV 55 CALI
POMOCY LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE, KOLEJNY KTOŚ, KTO NIE UMIE PRZECZYTAĆ PROSTEGO TEKSTU NA EKRANIE  emotka

to widać: los = 1 punkt, ale nie widać ILE tych losów ma być na TV- skoro jest komunikat "masz za mało punktów" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6494654 Napisano: 05.06.2018 12:47:55 w Czy informują/ informowali?