Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6403542 Napisano: 14.09.2017 18:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzień dobry, dziękujemy za kontakt.
Zgodnie z regulaminem loterii „Noc Gwiazd z Kinder Bueno”, w przypadku 
braku ofert odkupu
biletów na galę rozdania Oscarów
, organizator 
zapewnia jako nagrodę I stopnia voucher na realizację tożsamej 
wycieczki, o takiej samej wartości, z tą różnicą, że w miejsce 
uczestnictwa w gali rozdania Oscarów zapewni udział w imprezie z 
udziałem gwiazd towarzyszącej gali rozdania Oscarów - tj. Elton John 
Foundation Academy Award Party.

W przypadku dalszych pytań prosimy o wiadomość na adres 
kontakt@kinderbueno.pl lub kontakt z infolinią pod numerem 22 393 37 95.

Pozdrawiamy,
Zespół Kinder Bueno

JAK NA RAZIE KINDER BUENO OWYCH BILETÓW NA GALĘ OSCAROWĄ NIE ODKUPIŁ, to jest odp z dziś , a reklamy lecą..o "czerwonym dywanie". No mam wątpliwości, że obie imprezy mają taki sam koszt..
Wrażenia być na rozdaniu Oscarów, zapewne inny poziom. Wyświetl w wątku >>

darog

#6402403 Napisano: 12.09.2017 12:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

darog napisał(a):

Fotel z Wedel na wypasie przyjechał, ale jeden, druga koleżanka w pracy czeka. Napompowaliśmy, nie zdążyłem zrobić foto, w każdym razie kumpela obrażona, bo stwierdziłem, że inny niż na folderze i brzydszyhttps://www.dmuch...-bestway-75046.htmlA taki na folderze

http://wakacjenawypasie.pl/nagrody.php

Ta trzeba było powiedzieć, że piękny i jej do oczu pasuje emotka

Rzeczywiście, oczy to się jej zrobiły nawet czerwone emotka  emotka  druga z utęsknieniem czeka na przesyłkę i na misiaa z ...folderu. W tym du..pa się nie mieści z jakiś względów ten model przysłany niedobry do opalania-jak podsłuchałem Wyświetl w wątku >>

darog

#6402401 Napisano: 12.09.2017 12:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

darog napisał(a):

Fotel z Wedel na wypasie przyjechał, ale jeden, druga koleżanka w pracy czeka. Napompowaliśmy, nie zdążyłem zrobić foto, w każdym razie kumpela obrażona, bo stwierdziłem, że inny niż na folderze i brzydszyhttps://www.dmuch...-bestway-75046.htmlA taki na folderze

http://wakacjenawypasie.pl/nagrody.php

Taki do Ciebie przyjechał? Do mnie taki jak na stronce, a ten Twój właśnie mi się fajniejszy wydaje emotka A co to za obrażanie się emotka

Nie mój..2 dziewczyny z pracy wygrały  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

darog

#6402359 Napisano: 12.09.2017 11:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fotel z Wedel na wypasie przyjechał, ale jeden, druga koleżanka w pracy czeka. Napompowaliśmy, nie zdążyłem zrobić foto, w każdym razie kumpela obrażona, bo stwierdziłem, że inny niż na folderze i brzydszy

https://www.dmuch...m-bestway-75046.html

A taki na folderze

http://wakacjenawypasie.pl/nagrody.php Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6401830 Napisano: 11.09.2017 11:08:52 w Smolar
Ja nadal jestem za tym, żeby Smolar wytłumaczył się/ poprawił swoja technikę w wysyłaniu SMS z gratulacjami. W żadnym regulaminie nie ma zapisu: sprawdzaj sobie czy wygrałeś.. jest zapis DODATKOWO można wyniki sprawdzić tu i tu..

Nie mam czasu, zamiaru kontrolowania czy sms dotarł/czy sprawdzać...

SMOLAR MUSI w taki sposób SAM powiadamiać-by laureat wiedział-że jest laureatem. 

Inaczej doprowadzimy do tego, że nic nie zmienią w kwestii powiadamiania, tylko ulepszą stronę z wynikami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6401786 Napisano: 11.09.2017 09:37:26 w Smolar
pingu4 napisał(a):

Hej wszystkim mam takie pytanko, czy zdarza sie taka mozliwosc  bo jakos nie wygrywam u smolora emotka  ze smsy nie dochodzą i ktos nie dostal smsa,a na wyniki smolar.pl miał ( chodzi mi o ot że w ogolnie dostał smsa przed i po sprawdzeniu) ?

No właśnie podobno taka sytuacja się zdarza, ja np nie sprawdzam listy zwyciezców nie wbijam nr paragonu, tel.
I to też nie fair. Skoro błąd w wysyłaniu leży u Smolara. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

darog

#6401426 Napisano: 09.09.2017 15:56:44 w Smolar
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

Zgryźliwość tu nie na miejscu. Post dotyczył respektowania prawa przez Smolar... Prawo Agencja reklamowa tez musi respektować i tworzyć regulaminy zgodnie z prawem. 
Nie bardzo jestem przekonany, że w konkursach/loterii  może być zapis: jedna osoba z gospodarstwa domowego...

Ojtam. Prawda jest taka, że każdego uczestnika obowiązuje jednak Regulamin.
Jak się z nim nie zgadza, mógł odpuścić swój udział albo protestować u organizatora PRZED, a nie płakać po fakcie.

Regulamin? Już wspomniałem-musi być skonstruowany zgodnie z prawem. Nad regulaminem są ustawy, konstytucja, etc.. 

Kiedyś ktoś ode mnie (ze znajomych) wysłał zapytanie do Smolara: 
- skoro udział w konkursie może wziać każda osoba pełnoletnia, mająca zdolnośc do czynności prawnych..etc.. 
PYTANIE: czy może brać udział osoba głuchoniema, posiadająca pełne prawa..etc? (chodziło o kogoś z rodziny)
- NIE. Ponieważ warunkiem jest odebranie telefonu i potwierdzenie udziału w konkursie oraz podanie tel danych os.
No...głuchy sms może wysłać, wygrać, ale otrzymać nagrody już nie, bo przecież tel nie usłyszy a i nic nie potwierdzi..
- To samo z "gospodarstwem domowym", moja koleżanka z pracy mieszka w domu z siostrą - jedna rodzina na górze, druga na dole, 2 różne nazwiska, ale..adres zameldowania i zamieszkania jeden. Nie rozmawiają ze sobą kilka mies. Obie uczciwe, tak się składa, że np Kaufland/Smolar, inne/ nagradza 1x "gospodarstwo domowe", więc nigdy nie ma tak-że wygrywają obie. Co? Mają uzgadniać: kto kiedy bierze udział? Ograniczenia rozumiem, ale przemyślane.

Ustawy. Konstytucja mówi o równouprawnieniu, etc, więc taki regulaminek jest niczym- Agencje robią często regulamin: kopiuj-wklej, nie zastanawiają się, czy ich przepisy są zgodne z obowiazującym prawem.
-Nie wydają dokumentu gwarancji - co jest sprawą naturalną przy każdym zakupie! Skąd ten towar biorą? Z okradzionego tira przy ruskiej granicy? Ile razy trzeba się upominać o gwarancję,,a często się jej nie dostaje!
- a wypełnianie oświadczeń-kiedy kurier przywozi nagrode , a tam : nr dowodu, etc..bez koperty..prosto w kuriera rączkach.. gdzie te dane wędrują, przez tyle rąk? Agencja zabezpiecza taką formę wydania nagrody? Co na ten temat w regulaminie? Nic! Dostajesz nagrodę-jak wypełnisz przy kurierze świstek z pełnymi danymi...Na przesyłce nr dowodu nie ma, ale w oświadczeniu zwrotnym cżęsto tak. 

Ile razy sam Smolar nie wysyłał w terminie ZGODNIE z regulaminem nagród? Twierdząc, a że sponsor nie przekazał, a to, a siamto.. Ile razy nagroda/ cena/ inne... nie zgadzała się z regulaminem? (najczęściej na szkodę laureata)

Tyle w przedmiocie regulaminu... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6400994 Napisano: 08.09.2017 13:33:02 w Smolar
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Na oświadczeniu wraz z paragonem był zapis "prosze o odesłanie paragonu). Pracownica Agencji zapewniała, że zostanie przesłany z nagrodą, nie wcześniej. Przychodzi nagroda, bez owego zwrotu paragonu. (...)

Pracownica agencji zapewniała... serio... oj dzieci, dzieci... emotka

darog napisał(a):

Czy ktoś zgłaszał już SMOLAR do jakiś instytucji, służb odnośnie przechowywania danych osobowych, gromadzenia, wykorzystywania..(tak jak pomyłki wysyłania sms dla laureata, który nie bral udziału w konkursie..etc..?)

Nic mi nie wiadomo, żeby ktoś zgłaszał, chociaż z tymi pomyłkami w informowaniu laureatów przeginają. A czemu pytasz? Będzie zemsta? emotka

darog napisał(a):

Loterię prowadziło i np. Albedo, zawsze paragony odsyłali. 

To następnym razem Albedo Ci nie odeśle docs i będzie płacz, że "kuzynka sąsiadki mojego szwagra straciła nagrodę, chamstwo! przecież zawsze odsyłali paragony" emotka

darog napisał(a):

Siostra koleżanki musi zrzec się nagrody w Smolar (100zł bon) bo wygrała 500 zł w innym konku - a tamci też chcą oryginał...(...)

Wystarczy regulaminy czytać i nie ma człowiek takich problemów emotka

Nie chodzi o regulamin, ale o prawo.
A można na jakiejś podstawie prawnej, zapisywać w regulaminie: jedna nagroda na gospodarstwo domowe? - szczególnie jeśli chodzi o loterie a nie o konkurs? Widział ktoś w lotto zapis: Jedna osoba z gospodarstwa domowego może wygrac 1x "piątkę i jeden raz czwórkę"? 
A jeśli chodzi o oryginał paragonu- jest własnością kupującego i tyle i służy tylko okazaniu do celów konkursu.
Poza tym jeśli chodzi o zakupy na jednym paragonie-moja wina, pisze komuś w sms: co ma być kupione i gdzie, bez zaznaczania: na innym paragonie... Czasami ktoś pyta: jestem w C4-jest tu jakiś konkurs?> Sprawdzam i pisze: wedel na 20zł, pudliszki 2 artykuły, etc.. 
Zgryźliwość tu nie na miejscu. Post dotyczył respektowania prawa przez Smolar... a tu dopinanie, że chodzi o zemstę w przypadku gromadzenia przez Smolar danych i wysyłania na chybił trafił info o nagrodach-mimo nie brania udziału w konkursie...
Teraz odmowa odsyłania paragonów,,, I tego dotyczył temat. 

co więcej znam przypadek, gdzie oryginał paragonu został zwrócony przy wydaniu nagrody z loterii - AUTA, sam organizator oddał "na pamiątke i w ramkę"

Co do czytania regulaminów, jasne, że należy.
Prawo Agencja reklamowa tez musi respektować i tworzyć regulaminy zgodnie z prawem. 
Nie bardzo jestem przekonany, że w konkursach/loterii  może być zapis: jedna osoba z gospodarstwa domowego... Wyświetl w wątku >>

darog

#6400956 Napisano: 08.09.2017 12:47:10 w Smolar
darog napisał(a):

Na oświadczeniu wraz z paragonem był zapis "prosze o odesłanie paragonu). Pracownica Agencji zapewniała, że zostanie przesłany z nagrodą, nie wcześniej.Przychodzi nagroda, bez owego zwrotu paragonu. 

W mailu zapytanie: dlaczego paragon nie został odesłany?
Smolar odpowiada: "nie odsyłamy paragonów, zgodnie z regulaminem naleźało wysłac oryginał paragonu.."
Zaraz drugi mail takiej treści:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Konkrety.
Czytuję ustawę o grach hazardowych:
Art. 19. 1. Wygrane w grach hazardowych wypłaca się (wydaje) okazicielom losów lub innych dowodów udziału w tych grach lub za zwrotem tych dowodów….. 
Cytuję regulamin akcji w której Pani dobrowolnie wzięła udział i której zasady były powszechnie dostępne i znane:
17.4 Warunkiem wydania nagrody jest przesłanie przez laureata, po otrzymaniu informacji o wygranej, o której mowa w pkt. 17.1 w nieprzekraczalnym terminie 7 dni od momentu wysłania przez organizatora wiadomości SMS, na adres biura organizatora (Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Sp. z o.o., ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź) następujących danych i oświadczeń laureata, tj.:
-         oryginał dowodu zakupu promocyjnego,

18.1 Warunkiem odebrania nagrody jest:

-         przedłożenie oryginału dowodu zakupu promocyjnego opatrzonego numerem (zgodnym ze wskazanym w zgłoszeniu)

Nam nie wolno odsyłać oryginału dowodu udziału w grze.
W razie kontroli to my będziemy mieli nieprzyjemności.
Chce Pani oryginał dowodu zakupu proszę się zrzec nagrody i odesłać nam nagrodę, wówczas będziemy mogli odesłać paragon.
Zasady akcji sa znane i powszechnie dostępne.
Pozdrawiam,
Robert Wojkowski
Smolar Agencja Promocyjno - Reklamowa
93-569 Łódź, ul. Inżynierska 15
-------------------------------------------------------------------------------------------

Czy ktoś zgłaszał już SMOLAR do jakiś instytucji, służb odnośnie przechowywania danych osobowych, gromadzenia, wykorzystywania..(tak jak pomyłki wysyłania sms dla laureata, który nie bral udziału w konkursie..etc..?)  

Loterię prowadziło i np. Albedo, zawsze paragony odsyłali. 

Siostra koleżanki musi zrzec się nagrody w Smolar (100zł bon) bo wygrała 500 zł w innym konku - a tamci też chcą oryginał...
Niestety na jednym paragonie produkty konkursowe i w obu konkursach/loteriach należało podać nr paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6400953 Napisano: 08.09.2017 12:44:03 w Smolar
Na oświadczeniu wraz z paragonem był zapis "prosze o odesłanie paragonu). Pracownica Agencji zapewniała, że zostanie przesłany z nagrodą, nie wcześniej.
Przychodzi nagroda, bez owego zwrotu paragonu. 

W mailu zapytanie: dlaczego paragon nie został odesłany?
Smolar odpowiada: "nie odsyłamy paragonów, zgodnie z regulaminem naleźało wysłac oryginał paragonu.."
Zaraz drugi mail takiej treści:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Konkrety.
Czytuję ustawę o grach hazardowych:
Art. 19. 1. Wygrane w grach hazardowych wypłaca się (wydaje) okazicielom losów lub innych dowodów udziału w tych grach lub za zwrotem tych dowodów….. 
Cytuję regulamin akcji w której Pani dobrowolnie wzięła udział i której zasady były powszechnie dostępne i znane:
17.4 Warunkiem wydania nagrody jest przesłanie przez laureata, po otrzymaniu informacji o wygranej, o której mowa w pkt. 17.1 w nieprzekraczalnym terminie 7 dni od momentu wysłania przez organizatora wiadomości SMS, na adres biura organizatora (Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Sp. z o.o., ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź) następujących danych i oświadczeń laureata, tj.:
-         oryginał dowodu zakupu promocyjnego,

18.1 Warunkiem odebrania nagrody jest:

-         przedłożenie oryginału dowodu zakupu promocyjnego opatrzonego numerem (zgodnym ze wskazanym w zgłoszeniu)

Nam nie wolno odsyłać oryginału dowodu udziału w grze.
W razie kontroli to my będziemy mieli nieprzyjemności.
Chce Pani oryginał dowodu zakupu proszę się zrzec nagrody i odesłać nam nagrodę, wówczas będziemy mogli odesłać paragon.
Zasady akcji sa znane i powszechnie dostępne.
Pozdrawiam,
Robert Wojkowski
Smolar Agencja Promocyjno - Reklamowa
93-569 Łódź, ul. Inżynierska 15
-------------------------------------------------------------------------------------------

Loterię prowadziło i np. Albedo, zawsze paragony odsyłali.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6399833 Napisano: 05.09.2017 22:36:14 w Czy informują/ informowali?
becia1973 napisał(a):

cin&cin III etap już cały poinformowany?????????

tam jakaś durnowata dziewczyna pracuje,,,ponoć cały czas uczy się tej pracy..
mam taka wiedzę, że było jedno krótkie połączenie w drugim etapie, nikt więcej nie dzwonił, nie wysyłał sms, nie odbierali też tel, gdyby nie wpisy na forum z jakiego nr dzwoni cin cin i na jaki adres wysyłac paragon, nagroda pewnie by ...poszła...!

w odp na mail (po tygodniu) okazało się, że ponoć wysyłali smsy - do kogo nie mogli się dodzwonić..

cyrk jakiś..
też mnie ciekawi czy wszystko za 3 etap powiadomione,, w sumie tylko 25 nagród..
podobno dostali reklamacje za pobite rzeczy w koszu...obiecali dosłać..? może kilka koszy nie przyznają, tylko rozdzielą na braki do wysłania laureatom.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6399458 Napisano: 05.09.2017 11:08:57 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

inter81 napisał(a):

bibeck napisał(a):

te małe opakowanie 140gr za 3,49 - to faktycznie taniocha

Dla kogoś, kto chce tylko zagrać w konkursie, a nie je tej trucizny, to cena atrakcyjna. Ja sam niestety Laysy już utylizuję, bo szkoda zdrowia mojego i innych.

ja to oddaje na dom dziecka te wszystkie śmieciowe produkty spożywcze

My dokarmiamy... paczki jeszcze z UEFA

Niestety ptaki padną od tej soli i przypraw... Wyświetl w wątku >>

darog

#6398369 Napisano: 02.09.2017 17:00:55 w Czy informują/ informowali?
Polo Market BURN...na Ibize bym poleciał...

Informowali? Mieli czas do wczoraj 26 nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6395295 Napisano: 26.08.2017 23:45:21 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kasiul
też z kasiul miałem do czynienia. Polecam na wymiankę! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6395294 Napisano: 26.08.2017 23:43:59 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sosna
Rzetelna, dokładna korespondencja dot wymianki, Kulturalna osoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6394947 Napisano: 25.08.2017 17:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jeśli ktoś wygrał za 40 zł misiaa z Wedla...

Jest do użytku WEWNĘTRZNEGO emotka

https://www.dmuch...-cm-intex-68592.html Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6394871 Napisano: 25.08.2017 14:16:53 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Wedel na wypasie czy informował o głównych ?

Chyba najpierw puszczą 4 etap, później główne.

W regulaminie wyczytałam że mają czas do jutra  emotka  albo coś źle doczytałam

Raz że do jutra, raz któryś tam wrzesień występuje...poplątanie z pogmatwaniem ;/

Faktycznie poplątane...ale...
5.2 Powiadamianie o Nagrodzie I stopnia będzie prowadzone w następujący sposób:

a) Laureaci Nagród I stopnia wyłaniani są w terminie 7 dni roboczych od zakończenia danego czasu trwania Konkursu,
b) Organizator skontaktuje się z Laureatami w terminie do 25.08.2017 r. telefonicznie na numer, z którego dokonano zgłoszenia konkursowego; Laureat zostanie poproszony o przesłanie oryginału Dowodu Zakupu oraz Oświadczenia Laureata

CZYLI DZIŚ! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6394618 Napisano: 24.08.2017 23:12:21 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Wedel na wypasie czy informował o głównych ?

Chyba najpierw puszczą 4 etap, później główne.

W regulaminie wyczytałam że mają czas do jutra  emotka  albo coś źle doczytałam

Raz że do jutra, raz któryś tam wrzesień występuje...poplątanie z pogmatwaniem ;/

mi się wydaje: ostatni etap do jutra, główne chyba 5 września Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6394593 Napisano: 24.08.2017 22:09:07 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Sensodyne Natura (zakupy chyba za 15 zł)
rozwiązany?

Dzięki za odp

juz widze..do poniedziałku smolar ma czas Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6394588 Napisano: 24.08.2017 21:57:21 w Czy informują/ informowali?
Sensodyne Natura
(zakupy chyba za 15 zł)
rozwiązany?

Dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0