Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6764386 Napisano: 11.02.2021 13:30:44 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

W dostawie do Zabki (6,99) lub odbior w Empiku - normalnie "srodkami" mozna placic.

Robisz na stronie czy apce? 

na stronie robie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764385 Napisano: 11.02.2021 13:29:47 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

W dostawie do Zabki (6,99) lub odbior w Empiku - normalnie "srodkami" mozna placic.

Robisz na stronie czy apce? 

no to czemu u mnie tylko blik sie pokazuje
przed chwila spróbowałam i nic tylko blik wrrrrrrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764378 Napisano: 11.02.2021 13:16:08 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam osób które ostatnio kupowały coś na empiku i placiły zebarnymi środkami
ja próbuję od 2 tygodni i pojawia mi się tylko możliwosc zaplaty blikiem

Zalezy co masz w koszyku.
Jesli to nie Empik.com sprzedaje to tylko cash beda chcieli

no własnie empik sprzedaje

A ile masz rzeczy?

1 ale to nie ma nic do rzeczy bo często kupowałam po 1 produkcie i było ok

Daj link co to emotka

no np to
https://www.empik...olne-i-papiernicze-p Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764374 Napisano: 11.02.2021 13:09:29 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

no własnie empik sprzedaje

A ile masz rzeczy?

1 ale to nie ma nic do rzeczy bo często kupowałam po 1 produkcie i było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764371 Napisano: 11.02.2021 13:07:25 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

Agnes napisał(a):

bez problemu przechodzi, może zmień sposób płatności - u mnie w Premium hula emotka

jak chce zmienic to pojawiaja mi sie tylko opcje dostawy np w zabce itp Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764368 Napisano: 11.02.2021 12:56:25 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

no własnie empik sprzedaje Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6764365 Napisano: 11.02.2021 12:52:31 w SZUKAM....
ja próbuję od 2 tygodni i pojawia mi się tylko możliwosc zaplaty blikiem Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6763263 Napisano: 05.02.2021 13:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie?

lion.numer paragonu.data dzień miesiąc rok

teraz tak wysłałam i mam ze smsem nieprawidłowy?
lion z malej czy z duzej choc nie wiem czy to ma jakies znaczenie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6763245 Napisano: 05.02.2021 12:24:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja nawet o braku wygranej nie dostałam

moze znowu okaże się , ze nie obsługują maili z części domen jak fortuna z wawelem?

ja pisze o lionie, smsem sie wysyła Wyświetl w wątku >>
1 inska 0

Agnes

#6763241 Napisano: 05.02.2021 12:17:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

ja nawet o braku wygranej nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6762019 Napisano: 30.01.2021 11:23:04 w SZUKAM....
szukam pomocy bo mnie zaraz sz..g trafi
od kilku dni chę wejsc na FB i jak otwieram stronę główną to prawie natychmiast robi się biała strona i napis
Ta strona nie jest teraz dostępnaMoże to być spowodowane błędem technicznym, nad którego rozwiązaniem pracujemy. Spróbuj odświeżyć tę stronę.

ale jak wchodze na czyjs profil to jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6761084 Napisano: 26.01.2021 16:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

Agnes napisał(a):

w jakich sklepach kupujecie kinder pinqui?

biedronka,lidl,kaufland,auchan,dino

kurcze to u mnie w Biedrze i w auchan nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6761077 Napisano: 26.01.2021 15:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w jakich sklepach kupujecie kinder pinqui? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6761076 Napisano: 26.01.2021 15:45:03 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

kejm napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie czy ozdrowieńcy są bezpieczni dla osób które nie chorowały? Czy mogą przenosić wirusa, sami będąc chronieni?

Znam osobę, która TRZECI raz jest już chora na koronę (każdy kolejne zachorowanie jest coraz gorsze), więc nie wiem czy są aż tak "chronieni". 

czyli jej organizm nie wytworzył przeciwciał? masakra
a w temacie szczepiena osoba zaszczepiona po jakim czasie jest w miarę bezpieczna? oczywiscie po drugiej dawce? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6760894 Napisano: 25.01.2021 17:34:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mogę zagrac w Schwzrzkopf z jednym paragonem w dwoch konkach w tym ogolnym i w tym auchan jak oba prowadzi albedo??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6760858 Napisano: 25.01.2021 15:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy paragon i dane na Apart odsyłacie poleconym?  na adres skrytki  pocztowej?

ja często wysyłałam na skrytke polecony Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6760804 Napisano: 25.01.2021 12:34:42 w SZUKAM....
szukam osoby która zna się na FB!!!!!
mam przy wiadomościach czerwoną 2 tak jakbym miała 2 nowe wiadomości, oczywiscie wchodze i nic nowego ne widzę, patrze na inne wiadomosci i tez nie ma nic
co z tym fantem zrobic?
oznaczyła mnie w konkursie jakas dziewczyna pisząc ze napisała do mnie z prywatnego konta a ja nic nie mam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6760604 Napisano: 24.01.2021 10:58:56 w WC - rozmowy o wszystkim
lukasz6 napisał(a):

nataliii napisał(a):

joan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

popieram przedmówców. Po co się zabijać i lamentować, że się nie wygrało jakiejś paczki słodyczy. Sama chemia, cukier, zło. Od miesiąca nie jem mięsa, żadnych słodyczy, nie spożywam cukru, kawy, nabiału, soli, nic przetworzonego. Jem tylko owoce i warzywa plus mielony len. Owoce i warzywa w dowolnej konfiguracji i ilości, bez ograniczeń. Efekt  jest oszałamiający. Schudłem 4 kg, lepsze samopoczucie, skończyły się problemy jelitowe, itd. Na próżno w konkursach szukać wygranych w postaci ekologicznych warzyw czy owoców. Wszędzie atakują nas coca colą, batonami, czekoladami i innymi chemikaliami. Naprawdę nie ma co płakać, że się nie wygrało czekolad. Każdemu wyjdzie to na zdrowie! Ps. Kto jeszcze ma dietę? Jak wrażenia?:)

Ja 10kg w DÓŁ!  9 miesięcy pandemi emotka I czuje się rewelacyjnie emotka Teraz normalnie czasami pozwolę sobie na jakieś szaleństwa dziś np.  zjadłam kinderki (ale jestem szalona"  emotka   Moje wrażenia są takie: Schudnąć jest super ale szkoda mi znajomych które nie schudły- czasami mam wrażenie, że tylko mężczyźni cieszą się moim szczęściem emotka  A koleżanki to albo udają,że nie widzą albo komentują coś w stylu "No gdybym jadła samą sałatę to też bym schudła". I jakiś taki niesmak pozostaję. BO ja się cieszę ale nie chcę kogoś w kompleksy większe wprowadzać. 

Gratuluję. Ja myślę, ze w tym trzeba być egoistycznym jednak, a nie zastanawiać się, co ludzie powiedzą. Skoro zazdroszczą, to niech też z czegoś zrezygnują i czegoś sobie odmówią. Ważne by samemu się dobrze czuć. Ci, którzy nam kibicują i dobrze życzą, będą to robić zawsze. A ci, którzy zazdroszczą,
to zawsze będą umniejszać nasze osiągnięcia i odnosić je do swojej sytuacji, znajdując usprawiedliwienie, że im się nie udaje, albo, że to żaden wyczyn i oni też by mogli, ale to, tamto i siamto... 

wow zazdroszcze
ja od 3 tygodni nie jem slodyczy, ziemniaków i chleba ale z reszty nie potrafię zrezygnowac, piję tylko wodę , herbatki ziolowe , sok grapefruita który sam wyciskam ale kawę kocham ponad zycie więc codziennie rano musi być
mięsa w sumie tez jem mało , prawie nic z porównując z wczesniejszą dietą Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6759870 Napisano: 20.01.2021 16:23:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

a ja głupia mózg wysilam hasła beznadziejne wymyslam
zamiast córki maszynę do lepienia garnków z gliny wyciagnąć z pawlacza emotka

tyle lat grania, nic się człowiek nie nauczył Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6759868 Napisano: 20.01.2021 16:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja głupia mózg wysilam hasła beznadziejne wymyslam
zamiast córki maszynę do lepienia garnków z gliny wyciagnąć z pawlacza emotka Wyświetl w wątku >>