Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6751413 Napisano: 11.12.2020 11:40:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
bony do stokrotki z Berlinek???? juz wysyłane były? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6749401 Napisano: 03.12.2020 08:02:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A jakich dni dochodziły czapki z mBanku? Ja wygrałam 12 listopada i nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6748525 Napisano: 30.11.2020 15:31:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agnike napisał(a):

Bon 100 zł , z konkursu Jedna to za mało 

u mnie też
dodatkowo kod na film od Mikołaja i pozytywna weryfikacja Kolej na Tyskie, tak więc czekam na 2 stówki Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6746948 Napisano: 24.11.2020 12:22:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmarta22 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

A czy bony z Dino tyskie ktoś już dostał?

Cisza, a czas był do dzisiaj?

Rzeczywiście, czas na wysyłkę do dzisiaj więc pewnie jutro zaczną docierać...

dobrze ze piszecie ze do dziś bo jakoś to przeoczyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

Agnes

#6745071 Napisano: 17.11.2020 18:44:56 w Czy informują/ informowali?
ditomaso napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

rajstopek22 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy Ferrero główne (10x5000 zł) już poinformowane?

też jestem ciekaw 

Naprawdę nikt z forum by nie trafił?

Mieli informować już tydzień temu, szkoda, że nikt się nie pochwalił, byłoby wiadomo. Przecież musiał ktoś z forum trafić.Przecież można napisać, że kuzynka szwagierki albo jakoś.

A skąd taka pewność że musiał ktoś z Nas trafić?
Czego sobie jak i każdemu z nas życzę

nie wszyscy którzy grają wchodzę na to forum
są osoby które wygrywają mnóstwo a nawet tu konta nie mają Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6744798 Napisano: 17.11.2020 10:10:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmarta22 napisał(a):

Agnes napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Agnes napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Spotify z Wawela? Konkurs Messenger - dostał już ktoś?

no własnie tez czekam

nie ;(

Napisałam przed chwilą do nich przez messengera i napisali, ze wysłali listem poleconym w poniedziałek i powinny wkróte dotrzec ...

tydzień minął i co dostał ktoś?????????????????

W "Dzisiaj dotarła nagroda z..." masz wpis ze wczoraj, z 22:41. To chyba to.

dzieki faktycznie nie zauwazyłam
to poczekam do jutra, jak nie to będę pisac, choc zaczyna mnie męczyć to ostatnie ciągłe upominanie się o nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6744779 Napisano: 17.11.2020 09:39:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

Agnes napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

no własnie tez czekam

nie ;(

Napisałam przed chwilą do nich przez messengera i napisali, ze wysłali listem poleconym w poniedziałek i powinny wkróte dotrzec ...

tydzień minął i co dostał ktoś????????????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6744767 Napisano: 17.11.2020 08:53:17 w Smolar
asia2000 napisał(a):

Agnes napisał(a):

makaronik napisał(a):umerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?

jesli tak to nie dziwne ze Cię zablokowali
oni mają nasze dane w swoim rejestrze i numer telefonu,
dobra rada zawsze wysyła się tylko z 1 numeru
gram w konkursy o 12 lat dłużej niz Ty więc wiem co pisze

NO właśnie, pytanie co z imieniem i nazwiskiem?
Agnes rozumiem, że podajesz te same dane zawsze?
optymalnie, to jak grasz w innych agencjach, dajesz im swoje dane osobowy i kilkukrotnie na nie wygrywasz?

oczywiście, gram tylko na siebie, sporadycznie na męża
wychodzę z zalożenia ze jak mam wygrać to wygram jednym zgłoszeniem i nie musze wysyłać 100 Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6744512 Napisano: 16.11.2020 11:54:11 w Smolar
makaronik napisał(a):

optymalnie napisał(a):

Obserwuje cały czas ten wątek i w końcu chce rozwiać wszelkie wątpliwości czy SMOLAR ma czarną listę. Uważam, że ma. Jestem loterio-maniakiem gram co najmniej od 8 lat - w tym czasie dorobiłem się ponad 400 numerów telefonów. Od roku nie potrafię trafić w SMOLARZE nagród. Przed rokiem co jakiś czas na te 400 numerów wpadała nagroda - nawet główne.

Tak zostałem wpisany na CZARNĄ LISTE argumentuje to tym, że w takich agencjach jak FORITS, ALBEDO, KROPKA BORDO, UNIQUEONE, FRIST LINE,  COLUMBIT - wygrywam regularnie po dzień dzisiejszy w smolarze nie.

Nic więcej dodawać nie trzeba. Jestem z wami od bardzo dawna - nowe konto założyłem, żeby nie robić g***burzy na swoim głównym profilu.
Pozdrawiam.

No ale czy jest możliwe żeby 400 numerów ( dla mnie ilość niewiarygodna wręcz, ale jak tyle masz to szacun) zablokowali. No i jak je namierzyli lub co spowodowało blokadę? Raczej wątpliwe aby blokowali numery stałe biorące udział w loteriach bo to jakby nie patrzeć stali klienci. No chyba ze wysylales jeden paragon na 400 zgłoszeń z różnymi numerami.

400 numerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?
jesli tak to nie dziwne ze Cię zablokowali
oni mają nasze dane w swoim rejestrze i numer telefonu,
dobra rada zawsze wysyła się tylko z 1 numeru
gram w konkursy o 12 lat dłużej niz Ty więc wiem co pisze Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6744251 Napisano: 15.11.2020 11:11:18 w Smolar
reniii napisał(a):

gizoon napisał(a):

reniii napisał(a):

Widzę na horyzoncie nową loterię Tymbark, której organizatorem jest niestety znowu Smolar. Trzeba będzie chyba nowy numer telefonu i nowy e-mail sobie załatwić, bo w poprzedniej loterii z biletami na tyle zgłoszeń, nic nie wpadło. Widzę, że już od dawna jestem na czarnej liście Smolara, bo u innych agencji to jeszcze czasem coś wygram a u nich zupełnie nic. To już nie jest zabawne.

Reniii mam takie same zdanie jak Ty. Dla mnie ta agencja to  OSZUŚCI! Sporządzanie czegoś takiego jak czarna lista jest naganne. Niestety organizują większość loterii. Ludzie ich chwalą do momentu, gdy przestaną u nich wygrywać. Ja od 1,5 roku nic u nich nie wygrałem. Zainwestowałem w konkursy grubo ponad 2 tysiące złotych. Czasem mam ochotę napisać do tych OSZUSTÓW i im wygarnąć. Te gn ... nawet na e-maile mi nie odpisują jak mam pytanie. Za to na nr brata, mamy, ojca wygrywam. Ich pewnie też zaraz dodają do czarnej listy. Chyba po każdym konkursie zażądam by wykasowali moje dane. Chociaż wtedy to już w ogóle będę mieć u nich  przerąbane. 

Wiem, że są osoby, które się chwalą wygranymi u Smolara i podobno na ciągłe te same dane, ale cóż z tego, skoro ja tego niestety nie zauważyłam u siebie. Teraz jak jest jakiś konkurs to patrzę, kto go organizuje i jeśli jest to Smolar, to bardzo często nie biorę udziału. Jeśli to bramki, to jeszcze puszczam parę zgłoszeń, ale jeśli to oni wybierają, to już nie mam żadnych szans. Ostatnia moja wygrana to karta do Biedronki ''Graj o bon na tron''. A jak dawno to już było? Ale chyba sponsorom tych loterii/konkursów chodzi o to, aby wszystko było uczciwie przeprowadzone i wszyscy, którzy zakupili produkt mieli równe szanse na jakąkolwiek wygraną. Producentom zależy na jak największym zainteresowaniem danym produktem, ale skoro są te czarne listy to ja odpuszczam i wiele osób też tak robi. I jeszcze u Smolara jest to wkurzające, że nie podają listy laureatów a to już jest pole do nadużyć, bo kto wie ile osób naprawdę wygrało. Myślę, że dużo osób już zmieniło numery telefonu i skrzynki, tylko się z tym nie ujawnia na forum. 

nie chcę przechwalac Smolara ale ja w ciągu przynajmniej 10 lat grania u nich i to nie w kazdej loterii naprawdę sporo wygrałam, dla mnie to jedyna porządna agencja , wygrywam ciągle na ten sam numer i te same dane
kilka lat temu byłam nawet jako rezerwowa do Toyotki ( niestety pierwsza wylosowana osoba miała paragon) Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6743769 Napisano: 13.11.2020 08:39:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agnike napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

no własnie tez czekam

nie ;(

kod listem? myslałam ze meilowo podadzą

Nie kojarzę by tam się podawało adres ????

podawało się w tych oświadczeniach zwrotnych co wysłali na @ Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

Agnes

#6743567 Napisano: 12.11.2020 15:13:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

Agnes napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

no własnie tez czekam

nie ;(

kod listem? myslałam ze meilowo podadzą Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6743535 Napisano: 12.11.2020 13:45:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

kasjopeja napisał(a):

Co może iść InPostem od SERAAQ Robert Hakało? 

Jakiś czas temu chodziły bony Lech Dino, to może teraz bony Tyskie Dino?

zaległe bony z Lecha, z tyskiego jeszcze nie wysylają Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6743534 Napisano: 12.11.2020 13:44:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ita1987 napisał(a):

Zaległe bony DINO LECHendy - InPost (jeszczcze nie udało mi się o nie upomnieć, ale mimo to wysłali)

do mnie tez doszedł ale ja dzwoniłam w poniedziałek i się upomniałam Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6743475 Napisano: 12.11.2020 10:30:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nieprzytomna napisał(a):

no własnie tez czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6743142 Napisano: 10.11.2020 16:23:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do Stokrotki - Berlinki - własnie dzwonili Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6742765 Napisano: 09.11.2020 11:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Mam pytanko do osob które wygraly w Konkursie "Wawel"
Jedna to za mało!czy mieliscie problem z wysłaniem formularza ktory przyslany byl w mailu jako link! emotka

podpinam się pod to pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6742263 Napisano: 06.11.2020 19:12:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
bon sodexo ale nie udało mi się wyslac pliku ze zdjęciem przynajmniej taki mam komunikat
ktos tez ma problem? czekam na priv Wyświetl w wątku >>