Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6729063 Napisano: 15.09.2020 09:00:43 w Czy informują/ informowali?
Lech z Dino informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6728288 Napisano: 10.09.2020 18:15:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
wygrałam lot w kosmos hahahaha

tzn kod na wirtualny lot na FB Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6727982 Napisano: 09.09.2020 15:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Ostatnio przejrzałam parę wpisów konkursowych w konkursach na facebooku i przeraża mnie poziom nagradzanych wypowiedzi.
Ja wiem, z gustem jury się nie dyskutuje, ale nagradzać rymowankę w stylu " motylki w brzuszku mi buszują bo dobrze się w nim czują"?
Nagminnie mam ostatnio wrażenie że większość odpowiedzi jest wybierana za zasadzie losowania a nie czytania komentarzy emotka

ja od dawna myslę że większośc agencji losuje więc wniosek jeden po co sie wysilac jak mozna wygrac byle czym? Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

Agnes

#6726979 Napisano: 04.09.2020 19:02:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
normalnie dziś mały dzień dziecka
- plecak kangan z Nestle Pure
- perfumy Black by Recman i gadżety z konka lokalnego
- 20 zł Dino Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6722363 Napisano: 16.08.2020 20:40:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas szczęścia i jeszcze raz szczęścia i radości na nowej drodze życia Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6721572 Napisano: 12.08.2020 12:48:48 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

zepsula mi się suszarka, mialam 25 lat, zobaczyłam konkurs - ucieszyłam sie - bo szansa była spora, bardzo potrzebowałam suszarki do włosów, kupialam 2 drogie szampony, przeszłam pieszo przez całe miasto, żeby je kupić, siedzialam ze 3 weekendy nad hasłami i wygrałam 2 zestawy szamponow... 

Sprzedaj szampony i wygrane zestawy, i kup suszarke emotka

nie wiem za bardzo jak, kiedy osattnio było ciężko próbowalm sprzedawać w necie rośliny z róznym skutkiem, trudno jest coś sprzedać

Nie mam żadnego problemu ze sprzedażą nagród, w tym kosmetyków. Kwestia ceny. Jeśli coś musiałbym sprzedać za tanio to wolę komuś podarować albo sobie zostawić. Nie dziwię się, że niektóre ogłoszenia wiszą po kilka tygodni, gdy cena oferowana przez sprzedającego po doliczeniu wysyłki jest tylko kilka złotych niższą lub wręcz taka sama jak w sklepie. To wolę kupić w sklepie i mam paragon i prawo do 14 dyniowego zwrotu (myślę tu o zakupach przez internet). Ewentualnie polecam regionalne grupy sprzedażowe na FB, bo tam odchodzi koszt wysyłki i ludziom się opłaca kupowac i odbierać osobiście.

a ja mam duzy problem ze sprzedaza i to mnie wkurza
sprzedaję za połowe wartosci a i tak ludzie uwazaja ze to za duzo Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6721567 Napisano: 12.08.2020 12:23:33 w Wkurza mnie...
[quote=
FBmarta22 napisał(a):

asantesana napisał(a):

ODIDO  emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a.

Bo te konki z Odido, to mają takie dodatkowe utrudnienie... szukanie sklepu, opisy z d****, albo brak produktów... ja np. w trzech już byłam, tylko jeden ma normalne opisy produktów coke, w ani jednym nie ma produktów E emotka

FBmarta22]
asantesana napisał(a):

ODIDO  emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a.

Bo te konki z Odido, to mają takie dodatkowe utrudnienie... szukanie sklepu, opisy z d****, albo brak produktów... ja np. w trzech już byłam, tylko jeden ma normalne opisy produktów coke, w ani jednym nie ma produktów E emotka ja mam odido obok bloku napis nad sklepem wielki ale paragon jako PPHU Anna mam nadzieję  że gdybym cudem wygrała to by to uznali bo na liscie u nich ten sklep widnieje Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6720447 Napisano: 06.08.2020 15:45:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mało gram a nie wygrywam ostatnio wcale!!!
czy moge tu zlożyć reklamację? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6717117 Napisano: 21.07.2020 09:41:50 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurzaja mnie kurierzy
czekam na 2 piłki z Gillete na 2 rózne adresy
pech chciał ze pod żadnym teraz nie ma nikogo
mogę się załozyć że zaden kurier nie zadzwoni ze jest pod klatką tylko odesle paczki spowrotem
już tak raz miałam....

A tam bylo ograniczenie na adres? 

nie wiem wolałam nie ryzykować więc podałam 2 rózne ale wygrywając nie wiedzialam że wyślą akurat w tym tygodniu co nigdzie nikogo nie będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6717114 Napisano: 21.07.2020 09:37:29 w Wkurza mnie...
wkurzaja mnie kurierzy
czekam na 2 piłki z Gillete na 2 rózne adresy
pech chciał ze pod żadnym teraz nie ma nikogo
mogę się załozyć że zaden kurier nie zadzwoni ze jest pod klatką tylko odesle paczki spowrotem
już tak raz miałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6710140 Napisano: 17.06.2020 14:39:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
goniurka napisał(a):

Mail z wczoraj zwrot za kawę - w loterii „Co kwadrans czas na kawę!” MK Cafe - 15 zł

tez mam Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6710106 Napisano: 17.06.2020 13:00:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
rano pomarudziłam i mam 2 pilki z Gillette Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6710031 Napisano: 17.06.2020 09:46:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie wierzę nawet piłki w gillete nie mam? ( widzę ze ktoś się chwalil w MDW wczoraj tylko dziwne ze tylko jedna osoba)

o visie nie wspomnę bo ja tylko kartą placę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6709888 Napisano: 16.06.2020 16:02:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Gillete z Biedry buuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6709822 Napisano: 16.06.2020 12:36:18 w Informują
Informują z Loteria "Co kwadrans czas na kawę" etapy

Rodzaj powiadomienia: meilowy
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6698380 Napisano: 22.04.2020 10:02:56 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

A Tymbark Auchan informował?

podpinam sie pod to pytanie
jutro wyjezdzam na ponad tydzień na wieś i nie wiem czy brac klaser z paragonami czy nie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6696646 Napisano: 14.04.2020 15:10:27 w Przedszkolaki i przedszkola :)
zaczytana-pola napisał(a):

Agnes napisał(a):

my dziś jeszcze nic nie dostalismy....
a ta to codziennie po kilka rzeczy do zrobienia, dla mnie najgorsze są techniczne

powiedzcie mi jak myslicie jak to będzie w wakacje z opieką?
No bo że dzieci nie wrócą do przedszkola to juz wiemy ale wakacje przedszkola sa czynne więc co z rodzicami takich dzieci? Bedziemy mieli mozliwość dalszej opieki?

Nie wiem... W takim Kuwejcie na przykład placówki są zamknięte do sierpnia, a szkoły wyższe do września. Czas pokaże.

ja rozumiem ze będą zamkniete ale szkoły beda miec wolne, więc przedłuzą zamknięcie do konca roku szkolnego i będą mieli gdzieś co zrobią rodzice bo teoretycznie dla nich to juz coroczne wakacje ale z przedszkolami jest inaczej
one są czynne jeden miesiąc wakacyjny a na drugi mozna zapisac dziecko do dyzurującego
w tym momencie odpada to
jak nie będzie opieki dla rodziców przedszkolaka to ja jestem udupiona bo nie wiem co będe miała zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6696635 Napisano: 14.04.2020 14:47:17 w Przedszkolaki i przedszkola :)
my dziś jeszcze nic nie dostalismy....
a ta to codziennie po kilka rzeczy do zrobienia, dla mnie najgorsze są techniczne

powiedzcie mi jak myslicie jak to będzie w wakacje z opieką?
No bo że dzieci nie wrócą do przedszkola to juz wiemy ale wakacje przedszkola sa czynne więc co z rodzicami takich dzieci? Bedziemy mieli mozliwość dalszej opieki? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6695941 Napisano: 09.04.2020 16:52:02 w Wkurza mnie...
mandarynka16 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja się wkurzam bo nie wiem czy mogę z dzieckiem wyjechac do całorocznego domu na wsi na 2 tygodnie
gdzie mam się dowiedzieć?
jak nas zatrzymają co mamy powiedzieć?
Moi rodzice specjalnie nie jadą bo chcą by wnuczka była na powietrzu , z nikim tam się nie spotkamy no chyba ze z kotką którą do nas przychodzi albo muchami, żabami itp
mamy duzy teren więc nigdzie wychodzić nie musimy
zapasy jedzenia wezmiemy ze sobą

buuuuu

a czemu nie - jedż - przecież jedziesz do swojego domu - powiesz, że masz dwa i tyle

no ale jak ja im to udowodnię? wkurzona jestem bo mam akt notarialny ale tam na miejscu

Możesz nie przyjąć mandatu, a akt notarialny pokażesz W sądzie emotka  A tak poza tym nie można tak panikowac, nic Ci nie zrobią. Wytłumaczysz I pojedziesz dalej. O ile Cię w ogóle zatrzymaja

no tylko ja jestem tym panikary\dziś  wzięlam dziecko na spacer do śmietnika zze śmieciami i moja 5 latka po wyjściu z klatki poczuła się się jak pies uwolniony z budy i na dzień dobry przewróciła się i ma całe kolana i ręce obcierane
no po prostu bez komentarza Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6695935 Napisano: 09.04.2020 16:12:58 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja się wkurzam bo nie wiem czy mogę z dzieckiem wyjechac do całorocznego domu na wsi na 2 tygodnie
gdzie mam się dowiedzieć?
jak nas zatrzymają co mamy powiedzieć?
Moi rodzice specjalnie nie jadą bo chcą by wnuczka była na powietrzu , z nikim tam się nie spotkamy no chyba ze z kotką którą do nas przychodzi albo muchami, żabami itp
mamy duzy teren więc nigdzie wychodzić nie musimy
zapasy jedzenia wezmiemy ze sobą

buuuuu

a czemu nie - jedż - przecież jedziesz do swojego domu - powiesz, że masz dwa i tyle

no ale jak ja im to udowodnię? wkurzona jestem bo mam akt notarialny ale tam na miejscu Wyświetl w wątku >>
0 0