Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3028
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gdzie mam się dowiedzieć?
jak nas zatrzymają co mamy powiedzieć?
Moi rodzice specjalnie nie jadą bo chcą by wnuczka była na powietrzu , z nikim tam się nie spotkamy no chyba ze z kotką którą do nas przychodzi albo muchami, żabami itp
mamy duzy teren więc nigdzie wychodzić nie musimy
zapasy jedzenia wezmiemy ze sobą
buuuuu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
cały czwartek zastanawiałam się czy możemy jechać i co mamy powiedziec jakby nas policja zatrzymałą
ale udało się, 3 dni na powietrzu!!!!
3 dni intensywnej pracy w ogrodzie, nawet kilka warzyw juz wsadziłam w ogródku
tego mi było trzeba Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak teraz zamkną hotele to koniec nikt nic mi nie załatwi Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wszyscy te bony z tymbarka zrealizowaliscie???????????/ Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a pracuję w ...MOPS
aktualnie jestem na opiece na dziecko z powodu zamknięcia przedszkola ale kolezanki mi piszą że się nie wyrabiaja bo jest mnóstwo podań ludzi którzy chcą teraz zasiłki na termometry, środki higieny, rękawiczki itp
przez ostatnie 2 lata ciągle nam ludzi ubywało bo tyle znalazło pracę teraz sytuacja będzie odwrotna Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam zarezerwowaną wygrana majówkę którą cóż musze przełozyć z wiadomych powodów ale nie wiem czy dzwonić do travelist czy lepiej od razu do hotelu? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na chwilę zapomniałam o wirusie i o tym co się wokół dzieje.
Moje dziecko w końcu swobodnie wybiegało się w ogrodzie i wypieliło ze mną pół ogródka.
A ile radości sprawiło jej huśtanie się na hustawce bo nawet jak idziemy na chwilę przejść się do parku to na plac zabaw może popatrzec sobie z daleka. Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ile bym teraz dała by znów wrócic do pracy ale jestem na opiece na dziecko
ile bym dała by iść do sklepu ot tak swobodnie bez rękawiczek Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
moja córka 5 lat wczoraj rano się rozpłakała pytając kiedy będzie mogła isć do sklepu ze mną na zakupy i że ona tak tęskni za ciociami w przedszkolu i za Olą ( jej przedszkolna przyjaciólka) Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a co ja mam jej odpowiedzieć ? że może już kilku koleżanek nie zobaczyc bo jak zamkną przedszkola do wakacji to kilka dzieci juz idzie z jej grupy do szkoły
poza tym pół dnia przeleży, ogląda bajki i tylko prawie zmuszam ją do robienia zadań jakie przysyłają panie z przedszkola
patrzy w okno liczy ludzi ilu chodzi po ulicy
i własnie wkurza mnie ta moja bezradność że nie umiem nic w tej kwestii zrobic Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziś odwiedził mnie kurier DPD z Frozen bez rękawiczek
otworzyłam drzwi a on mi dał do wypełnienia protokół i jeszcze swój długopis mi chciał wcisnąć ale się nie dałam i wzięłam swój z Olafem i futerkiem oj mina jego była bezcenna Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a jakie macie zestawy? Moje dziecko czeka na Else albo Annę powiedziała ze jak bedzie Olaf to mam paczkę oddac z powrotem kurierowi Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a tak przy okazji jak to jest z odbiorem paczek
kurier zostawia mi pod drzwiami i ja otwieram je po kilku minutach? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
- teatr - odwołany a dziecko marzyło o Tomku który ratuje cyrk
- majówkę odwołam w najbliższym czasie
- wypad do Wawy- trudno pojedziemy jesienią
- skierowanie na badania dziecka wczoraj straciło ważnośc a miałam iść 13.03 no ale stało się jak się stało
- dentystka dziecka
- moja dentystka - oby tylko żaden ząb mnie nie zaczął boleć
- mój tata miał mieć zabieg ( ma jakieś guzki na pęcherzu usunięte rok temu ale co roku ma mieć czyszczenie) teraz boi się iść do szpitala, zresztą by go nie przyjeli więc tylko mamy nadzieję że nic się tam u niego nie dzieje Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
przeczytałam Twój post i już na swoje zycie nie będę narzekała
ogólnie juz chyba nigdy nie będę na nic narzekała, teraz najważniejsze jest przetrwać to wszystko w zdrowiu
ale co mnie wkurza?
wkurzają mnie starsze osoby chodzace do sklepu co 5 minut
teraz mogą dostać zakupy pod drzwi ale nie, muszą wyjsc z domu
pchają się w sklepie i nie rozumieją co to jest 1 m odległości
gdy jednej pani w kolejce zwróciłam uwagę to usłyszałam że jak mamy zachorowac to i tak zachorujemy Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jeszcze nigdy na zaden konkurs nie nakupowałam tyle produktów
ale mam w domu małą fankę Krainy Lodu wiec się poswieciłam i prosze mam nagrodę i zapas wody na kwarantanne do 25 marca Wyświetl w wątku >>