Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6676334 Napisano: 23.01.2020 07:45:41 w SZUKAM....
szukam odp
słuchajcie znalazłam paragon w Auchan
Maczugi 80g
jak myślicie to STAR?
bo nie wiem czy ryzykować i brać udział w tym konku? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6675722 Napisano: 21.01.2020 12:40:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
takaja86 napisał(a):

A może po wszystkim ktoś po prostu chciałby tylko wiedzieć czy jego odpowiedz była choć w połowie zbliżona do tej wygranej? 

albo zostawić ja sobie i potem przerobić na inny konkurs
..... Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

Agnes

#6675224 Napisano: 20.01.2020 09:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs, w którym trzeba kupić kawę? 

o tez mnie to interesuje Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6675073 Napisano: 19.01.2020 14:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

anaesth napisał(a):

W temacie Milki loteryjnej: kupiłam w C4 ciastka, które są w fioletowym opakowaniu z logo Milki, ale obok jest też logo Pieguski i na paragonie widnieją one właśnie jako Pieguski emotka Niby dystrybutor ten sam, co od czekolad (Mondelez), ale mam wątpliwości, czy wysłać ten paragon. Co o tym sądzicie? Patrząc po poprzednich wpisach, to i tak nie wygram, ale połudzić się można emotka

Ja tez te ciastka kupilam i na paragonie mam pieguski i wyslalam. 
Jak wygram 100 tys to pójdę po pisemną adnotację do sklepu, ze te ciastka Milki są pod taką nazwą systemową emotka

spokojnie ja z takim paragonem wygrałam słoik
Pieguski są ok Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

Agnes

#6674559 Napisano: 17.01.2020 11:45:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja kiedyś wygrałam kilka razy u Karlsbada raz nawet główną a teraz jakoś mi te ich konkursy nie po drodze...

Owszem, tak było, ale sama przyznasz, że daaawno temu. Wtedy jeszcze konkursy miały ręce i nogi, bo agencje postępowały zgodnie z regulaminami. Teraz najczęściej po prostu trzeba mieć więcej szczęścia, niż rozumu.

no dawno dawno
chciałoby się zaśpiewać
Gdzie się podziały tamte konkursy
gdzie te nagrody gdzie tamten świat Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6674549 Napisano: 17.01.2020 11:29:47 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wkurza mnie Karlsbad - nie mogę ich rozgryżć, tyle razy już próbowałam i nic.

Doskonale Cię rozumiem, ale pomóc nam nie umiem. Zero wygranych u Karlsbada  Czy jest na to jakaś rada?

Nie ma emotka Co konkurs wysyłam całkowicie różniące się od siebie zgłoszenia, żadne nie wygrywa emotka

no ja zaczynam już snuc teorie spiskowe  emotka  no bo jak można wygrywać w innych agencjach (nawet główne) a tu nic emotka

Mam to samo, już w różnym stylu zgłoszenia wysyłane i nigdy nic nie wygrane emotka

Kurde ale straszycie emotka  ja pierwszy raz gram u nich.... ech...

ja kiedyś wygrałam kilka razy u Karlsbada raz nawet główną a teraz jakoś mi te ich konkursy nie po drodze... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6674260 Napisano: 16.01.2020 15:36:22 w RMF
ktoś wygrał w Łodzi na Wojska Polskiego, Zgierskiej lub Strykowskiej? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6674193 Napisano: 16.01.2020 13:42:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
az się pochwalę bo chciałam to wygrać
bilety na Tomek ratuje cyrk do teatru. Czyli kolejna nagroda z której najbardziej cieszy się moje dziecko Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6673928 Napisano: 15.01.2020 15:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Czy miał ktoś tak, że poszedł na orlen po wygraną bombonierkę a tam info, że już wyszły? emotka

to jest możliwe?
Myslałam ze wiedzą ile zgłoszeń na daną stację ma wygrać.
Ja bym pisała do RMF FM niech to wyjaśnią.
Chyba sobie pracownicy pojedli. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6673482 Napisano: 14.01.2020 12:01:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

Agnes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

FBilona napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Tymbark.Dziwne troche, to już któryś konkurs Smolarka gdzie wygrane są (pomimo ze konkurs np trwał 2 miesiące) tylko z 1 dnia emotka

Nie rozumiem w jakim celu wypisujesz takie bzdury?

a dlaczego bzdury? Ktoś ma wątpliwość , czegoś nie rozumie.Może lepiej grzecznie odpowiedzieć

A dlatego bzdury, bo jest to bezpodstawne pomówienie moja droga (forma zdania twierdzącego). Nagrody na bank nie były losowane TYLKO i WYŁĄCZNIE z 1 dnia, jak to wszystkim zakomunikował aendrius1. Po drugie nie wiem co w tym jest "niegrzecznego"  emotka

moja wygrana na 100% nie jest z pierwszego dnia

Ja na ponad 20 zgłoszeń nic nie wygrałam, ale to dziwne, że było tam do wygrania aż 1000 voucherów do kina i 10 głównych i tak mało wygranych było na forum. Smolar powinien udostępniać listę laureatów, żeby była transparentność tych wygranych, tak jak chociażby Grzegrzółka z Tymbarkowej loterii ,,Tego jeszcze nie było'',gdzie była uzupełniana lista zwycięzców i były też częste wpisy z wygranymi i rezerwami. I że już nie wspomnę, iż człowiek się dokształcał z geografii, stawiając te kapsle na mapie Polski i codziennie śledził stronę konkursową.

Ilość zgłoszeń ma się nijak do wygrania w loterii
jak się ma wygrać to wygra się nawet 1 zgłoszeniem
w Tymbarku wysłałam 3 i mam bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6673431 Napisano: 14.01.2020 10:31:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
5 zyczeń i żadne się RMF FM nie podobały?????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6673399 Napisano: 14.01.2020 09:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

FBilona napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Tymbark.Dziwne troche, to już któryś konkurs Smolarka gdzie wygrane są (pomimo ze konkurs np trwał 2 miesiące) tylko z 1 dnia emotka

Nie rozumiem w jakim celu wypisujesz takie bzdury?

a dlaczego bzdury? Ktoś ma wątpliwość , czegoś nie rozumie.Może lepiej grzecznie odpowiedzieć

A dlatego bzdury, bo jest to bezpodstawne pomówienie moja droga (forma zdania twierdzącego). Nagrody na bank nie były losowane TYLKO i WYŁĄCZNIE z 1 dnia, jak to wszystkim zakomunikował aendrius1. Po drugie nie wiem co w tym jest "niegrzecznego"  emotka

moja wygrana na 100% nie jest z pierwszego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6673189 Napisano: 13.01.2020 15:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
takie komentarze pod konkiem Actimela że nagrody słabe, ze nie warto itp itd
a tu patrzę mamy poniedziałek a juz do konca tygodnia zostało tylko 6 majtek, 16 skarpet haha Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6673166 Napisano: 13.01.2020 14:12:24 w RMF
piszecie rymowanki?
wysłałam dzis 3 i nic buuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6673091 Napisano: 13.01.2020 12:17:12 w SZUKAM....
szukam....sprawdzonych noclegow w Czorsztynie  odpowiednie dla dzieci) i z łazienką Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6672296 Napisano: 10.01.2020 13:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli wygrałam ten emultibilet, to muszę wszystkie 4 bilety wykorzystać od razu jednego dnia czy np. mogę w konfiguracji 2 teraz, 2 kiedy indziej lub 4 razy pójść do kina sama na pojedynczy bilet?

tez mnie to interesuje
szczerze mówiac wolałabym 2 razy po 2 bilety Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6672186 Napisano: 10.01.2020 10:11:50 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

rare85 napisał(a):

Szukam zniżki na booking.com

przeczytaj sobie
https://zakupersi...-booking-com-kupony/

moim zdaniem jak chce się mniej zapłacić na pobyt w danym miejscu to najlepiej znaleźć bezpośredni numer do obiektu i dokonać rezewacji nie przez booking ( oczywiscie najpierw na booking mozna poogladac i sprawdzic ceny)
wtedy mozna negocjować a jesli nawet negocjowac się nie da to i tak zapłacimy mniej
booking bierze przecież prowizję
Ja 2 razy byłam w tym samym obiekcie przez booking, za drugim razem własciciel dał nam swój numer ze w razie czego byśmy dzwonili od razu do niego bo pokoje będą a i taniej będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6672182 Napisano: 10.01.2020 10:08:07 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Szukam zniżki na booking.com

przeczytaj sobie
https://zakupersi...-booking-com-kupony/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6672180 Napisano: 10.01.2020 10:05:12 w Wkurza mnie...
pawelski napisał(a):

ziolko napisał(a):

Właśnie obejrzałam wyniki z Inpostu... w pewnym momencie myslałam, że wygrałam rower, ale niestety, jedna cyferka w telefonie się nie zgadzała emotka
Echh.. jak zwykle nic.. 

Agencja Smolar chyba lubi ludzi torturować psychicznie bo jak może czuć się człowiek który widzi swój numer telefonu na miejscu rezerwowym w kolejce do odbioru samochodu ? Lepiej gdyby tych rezerwowych nie pokazywali wcale.

ja dostałam kiedys od nich smsa ze jestem pierwsza rezerwową do Toyotki buuuuuuuu Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6672142 Napisano: 10.01.2020 08:18:22 w Smolar
@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

słuchajcie bo zgłupiałam
wygrywałam w smolarze nie raz ale nigdy nie sprawdzałam wyników na stronie
wczoraj cos mnie podkusiło ( chyba diabeł jakiś) i na 3 paragony mam 1 wygrany ale od razu mi się formularz do wypełnienia i wysłania skanu zdjęcia
w szoku jestem
to oznacza ze juz nic dalej nie będe musiała wypełniać????????????
coś się zmieniło czy tak zawsze było?

Od jakiegoś czasu tak jest. Wypełniasz formularz dołączasz paragon i tyle.

dzięki ale mimo to pózniej dostanę smsa od nich czy oni juz nie wysyłają? Wyświetl w wątku >>
0 0