Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3028
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wygrywałam w smolarze nie raz ale nigdy nie sprawdzałam wyników na stronie
wczoraj cos mnie podkusiło ( chyba diabeł jakiś) i na 3 paragony mam 1 wygrany ale od razu mi się formularz do wypełnienia i wysłania skanu zdjęcia
w szoku jestem
to oznacza ze juz nic dalej nie będe musiała wypełniać????????????
coś się zmieniło czy tak zawsze było? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jeszcze poszłam do Lidla ( którego blisko nie mam ) i Tymbarków nakupowałam i co ? i nic Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kilka lat temu miałam taką sytuację
przez przypadek znalazłam swój tekst który wygrał główną na polkach .pl
i w innym konkursie na tym samym portalu ktoś bezczelnie go wstawił
powiadmiłam polki.pl i dałam im link do tego samego tekstu napisanego przeze mnie
tamta osoba została wyrzucona z konkursu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
od razu napiszę rzadko gram w promocyjnych no chyba że naprawdę uzywam danych produktów, nie gram o dalekie podróze, omijam też raczej konkurs smsowe
Biorąc to wszystko pod uwagę stwierdzam że chyba ten 2019 rok konkursowo nie był taki najgorszy.
Wpadło trochę biletów do kina z czego większości spędziłam z córką na bajkach, dzięki Cudaczek polubiłam ankiety dzięki którym łącznie zdobyłam bony do empiku za ponad 600zł ( wydawałam na bieżąco na zachcianki dziecka lub męża), pojadłam trochę darmowej pizzy w różnych pizzeriach, zapiekanki ze slynnej zapiekarni, na Tłusty Czwartek mieliśmy w domu wielką paczkę pączków od Bliklego a na Wielkanoc Mazurka od nich a od Grota kosz z różnymi mięsnymi produktami.
nie wiem czemu ale wygrałam sporo leków i suplemementow diety a nawet mini inhalator dzięki któremu mam byc podobno odpręzona i zrelaksowana. Jak zwykle najwięcej skorzystała moja 5 latka której zdobyłam trochę zabawek w tym 2 fajne zestawy do robienia biżuterii, fajny zestaw garncarski i mega fajną gitarę elektryczną. Dzięki mojemu graniu poszlismy razem na Bal Halloween do Jupi Parku i kilka razy byłysmy w Kinder Planeta. Ale ...namówiłam ją do zaśpiewania 100 lat na konkurs i zdobyła dzięki temu głowną nagrodę i całodzienną wejsciówkę do Candy Park w Rzgowie gdzie spędzilismy super czas. Ma nowe buty Befado, fajną sukienkę,rajtuzy, kilka czapek kominów, koszulek i małą swoją własną walizkę z nestle. Z ubrań trafiłam też kilka bluz i koszulek Oreo i ku rozpaczy rodziny pokochałam je i nosilam na majówce. Ze słynnego konkursu Tic tac wpadł voucher na okulary ( jedyna nagroda która naprawdę chciałam zdobyć). Dla siebie zdobyłam kilka książek i kosmetyków oraz kolejnego storczyka. Wpadł bon do stokrotki, carrefour i Deccart na panele 3d które chcemy poprzyklejać na jednej ścianie na działce. Dzięki konkursom za darmo weszliśmy na największy w Polsce Diabelski Młyn który rozstawili 100 m od mojego domu. Trafiłam cudem ( no bo jak inaczej to nazwać?) nocleg w apartamencie we Wrocławiu dzięki któremu w końcu odwiedziliśmy słynne ZOO i Panoramę Racławicką. W oczekiwaniu na realizację czeka jeszcze prezent marzeń na przejażdzkę autkiem na Tor Łódż i bon travelist za który mamy zamiar najbliższą majówkę spędzić w Cieplicach. Czekam jeszcze na kasę z Tyskiego, kaskę zamiast bon do Trefl i maskotkę z glade. Łącznie wpadło 103 nagrody więc chyba nie jest zle.
Sobie i Wam w 2020 roku życzę byśmy umieli cieszyć się nawet z małych wygranych rzeczy .... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wpisałam na stronie smolar laureat z Michaszek znów dane i pokazał się komunikat ze moje dane sa juz w bazie i mam czekać na nagrodę
o co chodzi
to jak oni tą kasę chcą wysłać? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zresżrą łatwiej zamówić sobie przez net i odebrać stacjinarnie ja tak cały czas robię Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zamawialiście juz coś?
jak to jest z terminem wazności ?
kod ważny do 31 maja 2020 ale czy moge zrobić w maju rezerwację na sierpień? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
vouchery będa wysłane do 10.01.2020 Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes