Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6672140 Napisano: 10.01.2020 08:14:44 w Smolar
słuchajcie bo zgłupiałam
wygrywałam w smolarze nie raz ale nigdy nie sprawdzałam wyników na stronie
wczoraj cos mnie podkusiło ( chyba diabeł jakiś) i na 3 paragony mam 1 wygrany ale od razu mi się formularz do wypełnienia i wysłania skanu zdjęcia
w szoku jestem
to oznacza ze juz nic dalej nie będe musiała wypełniać????????????
coś się zmieniło czy tak zawsze było? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6671722 Napisano: 09.01.2020 09:39:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rzadko narzekam ...ale mamy 9 stycznia a ja w tym roku nic nie wygrałam
jeszcze poszłam do Lidla  ( którego blisko nie mam ) i Tymbarków nakupowałam i co ? i nic Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6670936 Napisano: 06.01.2020 17:58:36 w SZUKAM....
masa_k napisał(a):

[quote=Nie rabat, ale 4,,% cashback można dostać

https://planetplus.com/sklep/bookingcom

ace]

rare85 napisał(a):

Szukam zniżki na booking.com albo podpowiedzi gdzie takowej szukać  emotka

ja rowniez szukam emotka

ja wiem tylko o 10%znizki jak się jest na ich stronie jako Genius ja dostałam taką mozliwośc gdy 3 razy dokonałam rezerwacji Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

Agnes

#6670439 Napisano: 03.01.2020 15:44:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buknę sobie bo jeszcze w tym roku nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6670355 Napisano: 03.01.2020 12:34:59 w Dziś cieszę się z.....
forrrum napisał(a):

Władze Łodzi zachęcały mieszkańców, by spędzić sylwestra w sposób "bezpieczny i przyjazny dla środowiska", stąd decyzja o rezygnacji z fajerwerków. Przynajmniej ktoś zadbał realnie o to, by nie stresować zwierząt, a zadowolić człowieka. emotka Kilka minut po północy nad Manufakturą pojawiły się... rozświetlone drony, które układały się w przeróżne obrazy - niektóre mające nawet kilkadziesiąt metrów wielkości. Wśród nich znalazły się np. symbole Bożego Narodzenia oraz miasta, ale nie zabrakło także tęczowych i fantastycznych wzorów dedykowanych najmłodszym widzom.

widziałam fragment pokazu na żywo z okna na klatce schodowej, dla mnie ok ale co z tego jak wokół wybuch za wybuchem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6670081 Napisano: 02.01.2020 13:23:27 w PLAGIATY
filemon02c napisał(a):

Chciałabym ostrzec przed Dorotą Batko, która chamsko skopiowała całą moją wypowiedź konkursową i wstawiła u siebie na inny konkurs.
Zwróciłam jej uwagę w wiadomości prywatnej po czym mnie ona zablokowała...
Jak walczyć z takim zjawiskiem?  emotka

pisz do organizatora
kilka lat temu miałam taką sytuację
przez przypadek znalazłam swój tekst który wygrał główną na polkach .pl
i w innym konkursie na tym samym portalu ktoś bezczelnie go wstawił
powiadmiłam polki.pl i dałam im link do tego samego tekstu napisanego przeze mnie
tamta osoba została wyrzucona z konkursu Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6669528 Napisano: 30.12.2019 17:57:12 w Nasze wygrane w minionym roku
Chyba juz nic w tym roku nie wygram więc tradycyjnie jak co roku od wielu lat powspominam w tym wątku i dodam sobie otuchy na kolejne 12 miesięcy.
od razu napiszę rzadko gram w promocyjnych no chyba że naprawdę uzywam danych produktów, nie gram o dalekie podróze, omijam też raczej konkurs smsowe
Biorąc to wszystko pod uwagę stwierdzam że chyba ten 2019 rok konkursowo nie był taki najgorszy.
Wpadło trochę biletów do kina z czego większości spędziłam z córką na bajkach, dzięki Cudaczek polubiłam ankiety dzięki którym łącznie zdobyłam bony do empiku za ponad 600zł ( wydawałam na bieżąco na zachcianki dziecka lub męża), pojadłam trochę darmowej pizzy w różnych pizzeriach, zapiekanki ze slynnej zapiekarni, na Tłusty Czwartek mieliśmy w domu wielką paczkę pączków od Bliklego a na Wielkanoc Mazurka od nich a od Grota kosz z różnymi mięsnymi produktami.
nie wiem czemu ale wygrałam sporo leków i suplemementow diety a nawet mini inhalator dzięki któremu mam byc podobno odpręzona i zrelaksowana. Jak zwykle najwięcej skorzystała moja 5 latka której zdobyłam trochę zabawek w tym 2 fajne zestawy do robienia biżuterii, fajny zestaw garncarski  i mega fajną gitarę elektryczną. Dzięki mojemu graniu poszlismy razem na Bal Halloween do Jupi Parku i kilka razy byłysmy w Kinder Planeta. Ale ...namówiłam ją do zaśpiewania 100 lat na konkurs i zdobyła dzięki temu głowną nagrodę i całodzienną wejsciówkę do Candy Park w Rzgowie gdzie spędzilismy super czas. Ma nowe buty Befado, fajną sukienkę,rajtuzy, kilka czapek kominów, koszulek i małą swoją własną walizkę z nestle. Z ubrań trafiłam też kilka bluz i koszulek Oreo i ku rozpaczy rodziny pokochałam je i nosilam na majówce. Ze słynnego konkursu Tic tac wpadł voucher na okulary ( jedyna nagroda która naprawdę chciałam zdobyć). Dla siebie zdobyłam kilka książek i kosmetyków oraz kolejnego storczyka. Wpadł bon do stokrotki, carrefour i Deccart na panele 3d które chcemy poprzyklejać na jednej ścianie na działce. Dzięki konkursom za darmo weszliśmy na największy w Polsce Diabelski Młyn który rozstawili 100 m od mojego domu. Trafiłam cudem ( no bo jak inaczej to nazwać?) nocleg w apartamencie we Wrocławiu dzięki któremu w końcu odwiedziliśmy słynne ZOO i Panoramę Racławicką. W oczekiwaniu na realizację czeka jeszcze prezent marzeń na przejażdzkę autkiem na Tor Łódż i bon travelist za który mamy zamiar najbliższą majówkę spędzić w Cieplicach. Czekam jeszcze na kasę z Tyskiego, kaskę zamiast bon do Trefl i maskotkę z glade. Łącznie wpadło 103 nagrody więc chyba nie jest zle.
Sobie i Wam w 2020 roku życzę byśmy umieli cieszyć się nawet z małych wygranych rzeczy .... Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6669229 Napisano: 28.12.2019 21:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
red-dress napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy komuś udało się wysłać meila na konkurs Noworoczny w kropce?????????

nie wysyłałam jeszcze na ten konkurs, ale ostatnio jak był jakiś konkurs i wysyłało się maila na adres konkurs@kropkatv.pl, to mail cały czas wracał z powrotem 

emotka  Niezły konkurs 

No teraz jest identycznie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6669189 Napisano: 28.12.2019 19:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy komuś udało się wysłać meila na konkurs Noworoczny w kropce????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6667522 Napisano: 19.12.2019 08:19:14 w SZUKAM....
szukam odp
wpisałam na stronie smolar laureat z Michaszek znów dane i pokazał się komunikat ze moje dane sa juz w bazie i mam czekać na nagrodę
o co chodzi
to jak oni tą kasę chcą wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6667290 Napisano: 18.12.2019 13:44:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mini inhalator z Familie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6667110 Napisano: 17.12.2019 20:30:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

Orientuje się ktoś czy kod do empiku z Kantar można używać w sklepach stacjonarnych?

Raczej nie ale to tylko moje zdanie
Zresżrą łatwiej zamówić sobie przez net i odebrać stacjinarnie ja tak cały czas robię  Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6666045 Napisano: 13.12.2019 08:50:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gosia5 napisał(a):

Słoik Milka w kształcie zegara z Carrefour emotka

do mnie też zegar- rewelacyjny Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6665557 Napisano: 11.12.2019 13:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

olunka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lidl Tymbark jest ograniczenie na gospodarstwo domowe, bo w regulaminie nie widze zapisu? Ale może ślepa jestem i jest tam gdzieś.

ja sie doczytałam 1 nagroda - na 1 osobę, ale niech ktos potwierdzi jeszcze

tak jedna osoba jeden bon

A czy tam nie było biletów do kina do wygrania??? Wszyscy piszą o bonach, myślałam, że za Tymbark są 4 bilety.  Nie mam jak teraz sprawdzić w pracy , proszę dajcie znać  czy piszecie o loterii Tymbark w Lidlu czy innym konkursie / loterii

bilety sa do wygrania w ogólnopolskim a pisza o Lidlowskim Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6665542 Napisano: 11.12.2019 13:18:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
specjalnie poszłam do Lidla buuuuuuuuuu i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6665118 Napisano: 10.12.2019 10:36:55 w SZUKAM....
szukam osób które wygrały bon travelist z tymbarka?
zamawialiście juz coś?
jak to jest z terminem wazności ?
kod ważny do 31 maja 2020 ale czy moge zrobić w maju rezerwację na sierpień? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6663690 Napisano: 04.12.2019 11:35:00 w Informują
Smolar informuje o pozytywnej weryfikacji paragonów za Michaszki
vouchery będa wysłane do 10.01.2020 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6662737 Napisano: 30.11.2019 19:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam 1 raz w Heniu zestaw dla bliskiej osoby i dla siebie.Czy oni mi 2 zestawy przyślą pod 1 adres czy muszę podać 1 swój i jeden osoby Obdarowanej?

w tamtym roku jak wysłałam podałam jeden i ten sam adres, wszystko przyszło bez problemu tylko że były inne dane Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6662337 Napisano: 29.11.2019 12:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktos wygrał wczoraj albo dzis w Tyskie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6662124 Napisano: 28.11.2019 20:22:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czy zamówione puzzle Psi Patrol i to takie jak chciała córka za pkt z Ariadna mogę uznać za wygraną?
Super to uznaje plus 40 zl do empiku z kantar  Wyświetl w wątku >>
0 0