Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6648725 Napisano: 15.10.2019 11:50:50 w Połączenia nieodebrane
darog napisał(a):

z tego nr 616102819  na tel wyłacznie konkursowy.
-najpierw cisza, potem facet: "halo dzień dobry" i się rozłaczył
w wyszukiwarce tego nr nie ma...
- nie wiem z jakiego konkursu?
-oddzwaniam - tel sygnał "zajęty"

https://www.niezn...r.pl/Numer/616102819 Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

Agnes

#6647551 Napisano: 10.10.2019 13:46:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no to se buknę bo liczyłam na Domestos buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

Agnes

#6647087 Napisano: 09.10.2019 14:03:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doszedł zestaw z Hochlanda Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6646611 Napisano: 08.10.2019 12:51:49 w WC - rozmowy o wszystkim
ivanotta napisał(a):

kermit napisał(a):

superloser napisał(a):

Nawet Wyborcza.pl czyta e-konkursy  emotka

Tak przy kawie poczytanie...

http://wyborcza.p...iwe-ze-konkursy.html

Pani Monika to wiem, że forumowiczka, a pani Beata Sk..ek i Renata P..k, też z forum? Może być PW emotka Jakby ktoś chciał cały artykuł to mogę wysłać emotka

A ja myślałam, że to coś nowego. To materiał z 2016 roku emotka

no własnie juz myslałam ze to jakas nowośc Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6646551 Napisano: 08.10.2019 10:49:53 w Wkurza mnie...
encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

anitka17 napisał(a):

Nie widzę kodu pod banderolą na majonezie kieleckim. Może mnie ktoś oświeci. Mam tylko datę ważności. Swoja drogą kretyński pomysł , pasek banderoli sie rozrywa podczas odklejania.

Dokladnie. Nie dosyć,  ze sklepy NOWYCH nie wystawia to jeszcze nie wiesz czego szukać. Ci ludzie w agencjach bezmyslnie uważają,  ze sprzedajacy nie robia rotacji towaru. I wystawia promocyjne - jasne  emotka  a niepromocyjne  wpiszą w straty.

Ja właśnie jeszcze nigdzie nie widziałam promocyjnych opakowań, nie idzie tego dostać, a Velvet gdzie bym nie kupiła to źle opisany

ja obeszłam wszystkie sklepy wokół siebie i zadnego Promocyjnego opakowania Kieleckiego nie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6646509 Napisano: 08.10.2019 09:18:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Agnes napisał(a):

mała kumulacja
ksiązka
zaproszenie na pizzę
komin plus czapka
wszystko na FB

a wieczorkiem jeszcze zaproszenie na największy diabelski młyn w Polsce jaki obok mnie postawili emotka Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6646373 Napisano: 07.10.2019 15:39:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
mała kumulacja
ksiązka
zaproszenie na pizzę
komin plus czapka
wszystko na FB Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6646341 Napisano: 07.10.2019 14:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odpisali
Witam serdecznie, Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację-wkradł się do systemu błąd
techniczny. Zestaw śniadaniowy wysyłamy do Pani w dniu jutrzejszym. Pozdrawiamy,Team Konkursowy Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6646324 Napisano: 07.10.2019 13:30:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

Miał być bidon i sniadaniowka napisałam też już do nich maila z reklamacja

czyli wygrywając zestaw nie powinnam wogóle dostac kubka?
Tez napisałam zobaczymy co odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6646320 Napisano: 07.10.2019 13:18:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

A mieliście powiadomienie od dhl że paczka przyjdzie z hochland? Do mnie nic nie dotarło a też czekam na zestaw śniadaniowy? Wszyscy dzisiaj dostali czy ktoś jeszcze czeka na nagrody z tego konkursu? 

ja tez czekam na zestaw

no własnie mąz dzwonił ze kurier przyniósł kubek z ukrychnietą nogą
a co tam miało jeszcze byc do tego zestawu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6646301 Napisano: 07.10.2019 12:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

A mieliście powiadomienie od dhl że paczka przyjdzie z hochland? Do mnie nic nie dotarło a też czekam na zestaw śniadaniowy? Wszyscy dzisiaj dostali czy ktoś jeszcze czeka na nagrody z tego konkursu? 

ja tez czekam na zestaw Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6645546 Napisano: 04.10.2019 08:08:23 w Wkurza mnie...
nataliarobert473 napisał(a):

Pierwszy raz się tutaj wpisuję, bo rzadko aż tak się wkurzam i muszę to z siebie wyrzucić. Wkurzam się na nieuważnych i głupich kierowców. Dzisiaj taki jeden przed 22 potrącił moją mamę na pasach ( przechodziła na zielonym świetle i była już w połowie drogi, a przejście jest naprawdę dobrze oświetlone). Efekt - Złamana noga z przemieszczeniem, otwarte złamanie ręki, wstrząśnienie mózgu, wybity bark. Tłumaczenie kierowcy? Zapatrzyl się i nie zauważył, że ma czerwone światło.  Tak trudno uważać na drodze???i skupić się na tym co się na niej dzieję? Gdybym go dorwała to chyba bym go rozszarpała  emotka   rozumiem, że pieszy musi uważać na drodze ale kierowca też jest zobligowany do tego...a nie tłumaczenie, że się zapatrzył

masakra ale mam nadzieje ze poniesie jakąs karę?
Mnie tez wkurzaja kierowcy zwłaszcza wtedy jak na pasach jeden porządny się zatrzyma a drugi idiota go mija przejezdzając tuz obok przechodzącego po pasach pieszego Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6645230 Napisano: 03.10.2019 08:11:49 w SZUKAM....
margobb napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam osoby która kupowala juz okulary za bon z tic tac
rozumiem ze te ceny na stronie to same oprawki a ceny szkieł ile kosztują?

Od 49 zł najtańsze, trzeba sobie wybrać rodzaj wg własnych potrzeb. 

dzięki czyli w sumie duzo nie dopłacę Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

Agnes

#6645227 Napisano: 03.10.2019 08:03:17 w SZUKAM....
szukam osoby która kupowala juz okulary za bon z tic tac
rozumiem ze te ceny na stronie to same oprawki a ceny szkieł ile kosztują? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6644053 Napisano: 30.09.2019 08:56:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
moja 5 letnia córka za zaśpiewanie życzeń wygrała wejściówkę do Candy Park w Rzgowie emotka Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6642564 Napisano: 24.09.2019 12:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dostałam bon na okulary z tic tac
orientuje sie ktos czy w tych salonach robią tez badania wzroku? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6641768 Napisano: 20.09.2019 12:47:45 w Wkurza mnie...
wkurzyłam się
poszłam kupic Belriso na konkurs, były po 1,99zł więc kupiłam 6 byc przekroczyc 10zł
i dopiero za kasą zerknęłam a mi jakiś rabat nabili za ponad 3zł własnie na Belriso
paragon do wywalenia Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Agnes

#6640454 Napisano: 17.09.2019 09:02:16 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
koniczynka123 napisał(a):

Agnes napisał(a):

tak się zastanawiam jaka nagroda była moją najcenniejszą i wiecie to nagrody ktorych bym sobie sama kupic nie mogła
np- weekend w SPA z Małgorzatą Pienkowską, wspólna kolacja i wspólne gotowania
poza tym niesamowite kursy gotowania w hotelach Sheraton ( to było mega doświadczenie robić np rissoto z prawdziwymi truflami i poznać życie hotelowej kuchni)
- miło wspominam też kurs parzenia kawy w hotelu w katowicach na który nawet mogliśmy zabrać osobę towarzyszącą

no a takie inne cenne ale juz które mozna sobie kupić mając kasę a które fajnie wspominam to mega wycieczka do Paryża na walentynki lub np wypasiony weekend w Sztokholmie plus niezłe kieszonkowe
a i bal sylwestrowy w hotelu Polonia w Wawie

Pozdrawiam wszystkie konkursowiczki które udało mi się poznac na tych różnych wyjazdach

A ja miło wspominam sylwestra w Palace Hotel w Warszawie. Większość gości hotelowych to konkursowicze- ech gdzie te piękne nagrody sprzed lat  emotka

to byłysmy tam razem Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6640102 Napisano: 16.09.2019 09:47:15 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
tak się zastanawiam jaka nagroda była moją najcenniejszą i wiecie to nagrody ktorych bym sobie sama kupic nie mogła
np- weekend w SPA z Małgorzatą Pienkowską, wspólna kolacja i wspólne gotowania
poza tym niesamowite kursy gotowania w hotelach Sheraton ( to było mega doświadczenie robić np rissoto z prawdziwymi truflami i poznać życie hotelowej kuchni)
- miło wspominam też kurs parzenia kawy w hotelu w katowicach na który nawet mogliśmy zabrać osobę towarzyszącą

no a takie inne cenne ale juz które mozna sobie kupić mając kasę a które fajnie wspominam to mega wycieczka do Paryża na walentynki lub np wypasiony weekend w Sztokholmie plus niezłe kieszonkowe
a i bal sylwestrowy w hotelu Polonia w Wawie

Pozdrawiam wszystkie konkursowiczki które udało mi się poznac na tych różnych wyjazdach Wyświetl w wątku >>