Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3028
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.e-kon...ca.html#.XZ3cemYwiUl Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ksiązka
zaproszenie na pizzę
komin plus czapka
wszystko na FB Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Witam serdecznie, Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację-wkradł się do systemu błąd
techniczny. Zestaw śniadaniowy wysyłamy do Pani w dniu jutrzejszym. Pozdrawiamy,Team Konkursowy Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tez napisałam zobaczymy co odpiszą Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a co tam miało jeszcze byc do tego zestawu? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mnie tez wkurzaja kierowcy zwłaszcza wtedy jak na pasach jeden porządny się zatrzyma a drugi idiota go mija przejezdzając tuz obok przechodzącego po pasach pieszego Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
rozumiem ze te ceny na stronie to same oprawki a ceny szkieł ile kosztują? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
orientuje sie ktos czy w tych salonach robią tez badania wzroku? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
poszłam kupic Belriso na konkurs, były po 1,99zł więc kupiłam 6 byc przekroczyc 10zł
i dopiero za kasą zerknęłam a mi jakiś rabat nabili za ponad 3zł własnie na Belriso
paragon do wywalenia Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
np- weekend w SPA z Małgorzatą Pienkowską, wspólna kolacja i wspólne gotowania
poza tym niesamowite kursy gotowania w hotelach Sheraton ( to było mega doświadczenie robić np rissoto z prawdziwymi truflami i poznać życie hotelowej kuchni)
- miło wspominam też kurs parzenia kawy w hotelu w katowicach na który nawet mogliśmy zabrać osobę towarzyszącą
no a takie inne cenne ale juz które mozna sobie kupić mając kasę a które fajnie wspominam to mega wycieczka do Paryża na walentynki lub np wypasiony weekend w Sztokholmie plus niezłe kieszonkowe
a i bal sylwestrowy w hotelu Polonia w Wawie
Pozdrawiam wszystkie konkursowiczki które udało mi się poznac na tych różnych wyjazdach Wyświetl w wątku >>