Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6615221 Napisano: 01.07.2019 10:16:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miał ktoś sytuację ze kod z Familijne został juz wykorzystany??????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6613977 Napisano: 27.06.2019 10:37:52 w Dziś cieszę się z.....
Masza86 napisał(a):

margobb napisał(a):

Tego, że wracam do "żywych" i do konkursów po wyjątkowo ciężkim cesarskim cięciu  emotka  

łącze się w bólu trzy cesarki za mną emotka

najgorsze pierwsze godziny , przynajmniej u mnie tak bylo
potem z każdym dniem coraz lepiej a po tygodniu poszłam na 2 godzinny spacer
Tobie i dziecku duzo zdrówka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

Agnes

#6613940 Napisano: 27.06.2019 09:35:40 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają....

naprawdę nie mozna trafić?
ja w pierwsze dni wysłałam 3 zgłoszenia i wszystkie trafiłam Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6611317 Napisano: 19.06.2019 09:13:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nasturcja19 napisał(a):

Co dziś idzie dpd z Włoclawka?

mysle ze coś z danonek bo tez czekam na kuriera no chyba ze z Visy coś moze jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611011 Napisano: 18.06.2019 09:59:48 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam strasznie głupie pytanie ale gdzie sie wpisuje kody z żywca?
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie

To chyba ze starej promocji jakiejś.

haha a dopiero teraz do sklepu je dowiezli Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Agnes

#6611009 Napisano: 18.06.2019 09:57:19 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611006 Napisano: 18.06.2019 09:52:52 w SZUKAM....
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611003 Napisano: 18.06.2019 09:50:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Wyniki z wczorajszego konka na kochanamama.pl nagrodzone odp to jakaś kpina!!!
https://kochanamama.pl/konkurs/zdrowe_dziecko_w_domu_i_podrozy 

jaki portal, takie odpowiedzi.....a czy oni sie przejmuja komu te nagrody daja?

albo losują albo wybiera to ktoś bez pojecia i nie znający pytania,omg 

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram

to nieprawda, na ogol jest tak ze trzeba miec jakies głosy ale one w większości przypadków nie mają znaczenia bo tam jak 30 osob wezmie udział w konkursie to naprawdę jest sukces (albo jakieś super nagrody). Na ogół zamyka się to w 20 chętnych a w ich regulaminie jest że "jury wybierze wygranych spośród 20 osób z największą ilością głosów". Kiedyś były 4 książki do wygrania a 6 chętnych, ja się nie załapałam bo miesiąc wcześniej wygrałam ale siostra która pierwszy raz udział wzięła - książkę wygrała....

liczba głosów nie ma znaczenia,kiedyś byłem 1 na liście w głosach i co?? nie wygrałem,nagrodzili wówczas osoby które miały po 1-3 głosy,

a to nie wiedziałam, myslałam ze tam głosy sie zbiera i wyrywa a inaczej nie mam szans Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6610985 Napisano: 18.06.2019 08:47:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Wyniki z wczorajszego konka na kochanamama.pl nagrodzone odp to jakaś kpina!!!
https://kochanamama.pl/konkurs/zdrowe_dziecko_w_domu_i_podrozy 

jaki portal, takie odpowiedzi.....a czy oni sie przejmuja komu te nagrody daja?

albo losują albo wybiera to ktoś bez pojecia i nie znający pytania,omg 

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6610502 Napisano: 16.06.2019 19:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
słuchajcie wygrał ktoś Lipton i po wpisaniu kodu okazało się że kod juz zuzyty?
tzn ze moga mieć iles tam kodów wygranych a wygrywa tez kto wpisze ten kod pierwszy? Przecież to bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6608820 Napisano: 11.06.2019 17:30:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

Agnes

#6608678 Napisano: 11.06.2019 11:54:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
żaba z Bakusia - ale tylko 2 kolportery w Łodzi? w tak wielkim mieście? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6606668 Napisano: 05.06.2019 10:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka

no własnie tez mnie nie ma Wyświetl w wątku >>
1 judytkak 0

Agnes

#6605174 Napisano: 31.05.2019 14:20:37 w Wkurza mnie...
a ja uwielbiam ta bluze z Oreo, nie dośc ze mój rozmiar to jeszcze ocieplana
po działce w niej latałam , baa nawet wzięłam ją na majówkę do Chęcin i miałam pod kamizelką Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6605173 Napisano: 31.05.2019 14:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mnie się te reczniki nawet i podobają pod warunkiem ze są to ręczniki którymi mozna się wytrzec a nie jak kiedyś ( nie pamiętam co to za konkurs był) ale dawali tez mnóstwo ręczników które okazały się tak dziwnym materiałem ze tylko nadają się by je rozłozyc na plazy i usiąśc nic wiecej Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6604988 Napisano: 31.05.2019 08:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

e-e napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

e-e do teraz nie otrzymalam odpowiedzi od organizatora, ale potem juz kupowalam tylko jogurt sam jeden, wiec nie mialam tego klopotu emotka

Ja wysyłam z kwotą całego paragonu, zazwyczaj tego agencje oczekują emotka   ale popieram, dobre rozwiązanie! emotka

https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/5642/#p6603660 tu ktoś pisał, że ma odpowiedź od organizatora, że ma być kwota całego paragonu

wygrałam jeden jedyny worek i nie ma mnie na liscie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6603665 Napisano: 27.05.2019 14:31:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tyle litrów Tymbarka wypiłam i co na próżno? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6602101 Napisano: 22.05.2019 08:49:39 w Informują
trnd informuje o dostaniu sie do kampanii mięsnych przekąsek Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601434 Napisano: 20.05.2019 09:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grappa25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam problem z wysłaniem na Robico ciągle ze kody nieprawidłowe lub uzyte
miał ktos tak?

U mnie na nakrętkach nie było kodów, a były na butelce (nad etykietą) zaczynają się na literkę R a druga to nie litera O tylko cyfra zero. Trzeba zachować wtedy butelki, a nie nakrętki.

u mnie są kody na nakrętkach ale zaczynają się na K - czyli co kody nic nie warte? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601422 Napisano: 20.05.2019 09:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam problem z wysłaniem na Robico ciągle ze kody nieprawidłowe lub uzyte
miał ktos tak? Wyświetl w wątku >>
0 0