Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6601349 Napisano: 19.05.2019 21:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesola napisał(a):

Agnes napisał(a):

wesola napisał(a):

Czy wie ktoś może, gdzie można zgłosić ustawiony konkurs? Chodzi mi o konkurs Tumito, gdzie wygrała praca znajomej z serwisu Tumito... niewygodne komentarze kasują i blokują użytkowników. Czy za to są jakieś konsekwencje? 

to jakiś konkurs na FB? to moim zdaniem zgłaszanie tego nie ma sensu...takich konkursów tam jest mnóstwoNI

Ogólnie rzecz biorąc organizatorzy czują się bezkarni i są bardzo chamscy, kasują wszystkie komentarze. Chodzi mi o ten konkurs: https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-10-000-zl1.html#.XOGjF8gzZPY

Tu jest wszystko dokładnie opisane jak sprawa wygląda:
https://www.facebook.com/groups/kryzyssm/permalink/597224474111491/

jak zobaczyłam nagrodę to nie mam juz wątpliwości...na FB konkurs z taką nagrodą to wiadomo że jest podstawiony Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601346 Napisano: 19.05.2019 20:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesola napisał(a):

Czy wie ktoś może, gdzie można zgłosić ustawiony konkurs? Chodzi mi o konkurs Tumito, gdzie wygrała praca znajomej z serwisu Tumito... niewygodne komentarze kasują i blokują użytkowników. Czy za to są jakieś konsekwencje? 

to jakiś konkurs na FB? to moim zdaniem zgłaszanie tego nie ma sensu...takich konkursów tam jest mnóstwo Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6600994 Napisano: 17.05.2019 16:51:39 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Agnes napisał(a):

maverick napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam w jakim sklepie mozna dostac produkty Balcerzaka?

C4

dzięki szkoda ze nie mam go blisko..a jakiś inny sklep kaufland np?

Zabka 

naprawdę? dzięki zaraz polecę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6600982 Napisano: 17.05.2019 16:41:49 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam w jakim sklepie mozna dostac produkty Balcerzaka?

C4

dzięki szkoda ze nie mam go blisko..a jakiś inny sklep kaufland np? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6600975 Napisano: 17.05.2019 16:21:10 w SZUKAM....
szukam w jakim sklepie mozna dostac produkty Balcerzaka? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6600387 Napisano: 16.05.2019 11:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kolorowekredki napisał(a):

Czy w konkursie koral zalodowani - najpierw mam kupić ich produkt i dopiero zgłosić tą  szczęśliwą datę urodzenia czy najpierw jest zgłoszenie a potem zakup?
dla mnie bardziej wersja 1, ale mam wątpliwości, ktoś wie?
Czytałam regulamin, mimo to nie mogę się na tym wyznać.

a nie lepiej poczekac na szczęsliwą datę i dopiero wtedy leciec po lody? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6599812 Napisano: 15.05.2019 09:53:51 w Wkurza mnie...
wkurzyłam się,kupiłam danio w Biedronce w domu zagladam na stronkę a tam jakiś kod trzeba podac, oczywiście w kasie dostałam tylko paragon
szkoda ze nie zajrzałam na stronkę wczesniej to bym pilnowała tego kodu .... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6594213 Napisano: 29.04.2019 11:58:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Uwaga! Dziś w loterii zalodowani Koral wylosowano datę urodzin 10 LIPCA. Jeśli to Wasza data, zgłoście się koniecznie!

Mojej siostry data  emotka

Analizuje regulamin, dowód osobisty potwierdzający datę urodzenia będzie potrzebny, ale nie rozumiem zapisu:
W przypadku Uczestnika, którego Zgłoszenie zostało wylosowane jako zwycięskie do nagrody specjalnej, kopia odpowiedniego dokumentu tożsamości dokumentującego datę urodzenia Uczestnika, o jakiej mowa w pkt 40 Regulaminu, poza potwierdzeniem zgodności daty urodzenia Uczestnika ze Szczęśliwą Datą Urodzenia w zakresie danych DD.MM (dzień.miesiąc) z dnia dokonywania zwycięskiego Zgłoszenia doLoterii, musi dodatkowo potwierdzać, że rok urodzenia Uczestnika przypada na rok 1979.

Może chodzi o to,że wtedy jest 40 lecie lodów Koral

o to mój facet jest 1979 haha to poprosze datę 05.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6594196 Napisano: 29.04.2019 11:35:33 w SZUKAM....
szukam odp bo głucha jestem i nie usłyszałam
ten załacznik o przekazaniu nagrody Stokrotka Tymbark to tez mam wypełnic i wysłac zdjęcie meilem? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6594192 Napisano: 29.04.2019 11:32:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

Agnes

#6593215 Napisano: 25.04.2019 18:15:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
budka lęgowa dla ptaków hihi z FB Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Agnes

#6593214 Napisano: 25.04.2019 18:11:52 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szlaggggg.... 2 paragony miałam do kauflanda i nie wysłałam zgłoszenia  emotka emotka emotka emotka
Chyba jestem przepracowana..  emotka

Wiosna ... słoneczko ... mini spódnica ...
bujasz w obłokach jak czarownica!  emotka
PS. Ja w tym roku dwa paragony zmarnowałam i jakoś to przeżyłam. 

ja dziś chciałam wysłac zgłoszenie na tymbark w stokrotce...tez paragon zmarnowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6593138 Napisano: 25.04.2019 13:49:24 w Dziś cieszę się z.....
zawieszenie strajku!!!!!!! to mnie ucieszyło najbardziej Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6592825 Napisano: 24.04.2019 17:26:44 w SZUKAM....
mam głupie pytanie na które szukam odp
wygrałam w visa worek
czego zdjęcie mam zrobić?
tego potwierdzenia co dostałam w żabce? nie wiem o jaki wyciąg z bankowości im chodzi...normalnie zgłupiałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6592642 Napisano: 24.04.2019 12:17:53 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

andii napisał(a):

azaflora napisał(a):

Jak to się dzieje? Kiedy jest zła pogoda i człowiek czeka na poprawę, to prognozy wciąż się mylą i zawodzą  emotka . Teraz zapowiedź pogorszenia pogody znów się sprawdza i Dyngus będzie naturalnie  mokry i na dodatek chłodny, brrr

A gdzie to takie pogorszenie pogody? u nas piękniutko emotka , w piątek ma byc 27st emotka

....
I najważniejsze rośliny!!! Warzywa już są bardzo drogie, ziemniaki minimum 1,8 zł za kg, a bywa, że i 3 zł. Już nie mówiąc o reszcie... Jak się idzie na targowisko to za 50 zł niewiele się kupi  emotka  
Jak będzie tak dalej to znowu warzywa będą droższe i będzie ich mało.  Tak samo owoce. Co z tego, że część pestkowych już się zawiązała? jak nie będzie wody to zawiązki będą opadać albo owoce będą małe i suche.
Niech pada!! nawet tydzień!  Chociaż odrobinę to poprawi stan ziemi... 

Warzywa i jarzyny+ mięso co roku w porze "komunijnej" szybują w górę a w czerwcu się normuje, bez względu jaka jest pogoda. W rodzinie mamy prawie co rok komunie i ciągle ta sama śpiewka, że znów w kwietniu i maju wszystko drogie emotka

to samo tyczy benzyny drożeje na długie weekendy i na wakacje Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6591621 Napisano: 19.04.2019 15:04:50 w SZUKAM....
szukam osób które wygrały w aktualnym konku Mkcafe- ekspress Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6591617 Napisano: 19.04.2019 14:53:54 w Informują
smsy MKcafe z wczoraj Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

Agnes

#6591298 Napisano: 18.04.2019 13:04:26 w Wkurza mnie...
wkurzył mnie wynik dzisiejszych rozmów ZNP z rządem
ja juz słów nie mam na ten strajk
nie wiem kto pierwszy oszaleje w domu ja czy moje dziecko Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6590204 Napisano: 15.04.2019 14:55:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon z Karnawał słodkosci - carrefour kurier gls Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6588601 Napisano: 09.04.2019 18:44:09 w Wkurza mnie...
gryfnobabka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Agnes napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja wiem to już było
ale ja jeszcze nie pisałam
więc wkurza mnie strajk
juz po pierwszym dniu mam dosyć
na ten tydzien opiekę wykombinowałam na nast epny tydzien moze uda mi się załatwić opiekuncze ale nie moge tak trwać do wakacji
najbardziej szkoda mi dziecka które juz wczoraj wieczorem pytało się kiedy w koncu pójdzie do przedszkola

A jakies inne przedszkole nie ma u Was dyzuru?

nie jesli inne działają to do nich chodza te dzieci co są na stałe
zresztą nie mozna zapisac dziecka na nie wiem ile bo przeciez nie wiem ile strajk potrwa?
w płacach mi mówią ze aby isc na opiekuncze musze miec zwolnienie!!! w kadrach ze muszę napisac dokąd chce być na tym opiekunczym
przecież to paranoja

To słabo. W niektórych miastach są dużury i nawet jak dziecko nie jest zapisane do danego przedszkola to może chodzić. A jakieś inne instytucje nie organizują czegoś? U nas w mieście biblioteka i muzeum regionalne i jakiś klub malucha coś organizują za darmo. A może jakaś inna mama z grupy Twojego dziecka mogłaby się nim zająć albo ma taki sam problem jak Ty i mogłybyście się jakoś podzielić? No to trudna sytuacja

To jest bardzo duży problem i nawet dyżury go nie rozwiążą. Nie każdy maluch tak łatwo zaakceptuje nagłą zmianę - inne panie, inne miejsce, nieznane dzieci. Dla niejednego dziecka to stresująca sytuacja. Nawet jeśli do swojego przedszkola chodzi chętnie to w innym może nawet nie chcieć zostać.

dokładnie moja 4 latka ma nawet trudne momenty wejscia na salę rano jak widzi ze nie ma jej pań z grupy Wyświetl w wątku >>
0 0