Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6588380 Napisano: 09.04.2019 10:49:28 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja wiem to już było
ale ja jeszcze nie pisałam
więc wkurza mnie strajk
juz po pierwszym dniu mam dosyć
na ten tydzien opiekę wykombinowałam na nast epny tydzien moze uda mi się załatwić opiekuncze ale nie moge tak trwać do wakacji
najbardziej szkoda mi dziecka które juz wczoraj wieczorem pytało się kiedy w koncu pójdzie do przedszkola

A jakies inne przedszkole nie ma u Was dyzuru?

nie jesli inne działają to do nich chodza te dzieci co są na stałe
zresztą nie mozna zapisac dziecka na nie wiem ile bo przeciez nie wiem ile strajk potrwa?
w płacach mi mówią ze aby isc na opiekuncze musze miec zwolnienie!!! w kadrach ze muszę napisac dokąd chce być na tym opiekunczym
przecież to paranoja Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6588363 Napisano: 09.04.2019 10:17:57 w Wkurza mnie...
ja wiem to już było
ale ja jeszcze nie pisałam
więc wkurza mnie strajk
juz po pierwszym dniu mam dosyć
na ten tydzien opiekę wykombinowałam na nast epny tydzien moze uda mi się załatwić opiekuncze ale nie moge tak trwać do wakacji
najbardziej szkoda mi dziecka które juz wczoraj wieczorem pytało się kiedy w koncu pójdzie do przedszkola Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6586661 Napisano: 03.04.2019 13:38:55 w Wkurza mnie...
2500zł na rękę tez zazdroszcze
dodam ze pracuje w budżetówce i nie mogę oficjalnie strajkowac
tzn moglismy urzadzic pikiete ale musielismy wziąć na to dzień wolny Wyświetl w wątku >>
1 matik2001 0

Agnes

#6586583 Napisano: 03.04.2019 11:03:58 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

strajk nauczycieli który ma być (od)8go... Czy nauczyciele naprawdę mają aż tak źle??? Przecież nikt im nie broni iść do lepiej płatnej pracy zamiast użerania się z dzieciakami... Na dodatek wychowawczyni mojej pierwszoklasistki miała wypadek 2 miesiące temu i od tego czasu jest na L4 a dzieciaki mało co robią w szkole, nie wspominając że nie dostają żadnych ocen i ogólnie się lenią bo zajmuje się nimi kupa różnych nauczycielek... emotka

oj tez mnie to wkurza zwłaszcza ze nadal nie wiem ile strajk potrwa i co mam zrobic z 4 latką ?
przy okazji kolezanka która jest nauczycielką i narzeka ze na rekę ma tylko 2900zł
naprawdę chciałabym miec tyle Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

Agnes

#6585351 Napisano: 30.03.2019 19:28:04 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

Agnes napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Agnes napisał(a):

dostałam smsa ze jutro za zakup przemysłowych rzeczy ( oprócz tekstyli) za 50zł bon za 20zł
i tak się zastanawiam
co oprócz ubrań i butów mogę kupić?
ksiązki wchodzą w grę?

a jest gdzieś regulamin tej akcji? u mnie też sms..

nie mam pojęcia
ja częśto dostaje smsy od nich ale jakos o regulaminie nie myślę

tu nic nie ma jeszcze:
http://www.biedronka.pl/pl/regulaminy

własnie ogladam aktualne gazetki i widzę że są krzesła plastikowe a moje na działce się łamią
nawet byłabym skłonna kupic ze 3 ale gdzie je dorwać w Łodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6585347 Napisano: 30.03.2019 19:22:57 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

Agnes napisał(a):

dostałam smsa ze jutro za zakup przemysłowych rzeczy ( oprócz tekstyli) za 50zł bon za 20zł
i tak się zastanawiam
ksiązki wchodzą w grę?

a jest gdzieś regulamin tej akcji? u mnie też sms..

nie mam pojęcia
ja częśto dostaje smsy od nich ale jakos o regulaminie nie myślę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6585345 Napisano: 30.03.2019 19:17:36 w Biedronka
i tak się zastanawiam
ksiązki wchodzą w grę? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6585139 Napisano: 29.03.2019 15:27:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Pamiętam jak w konkursie Lay's były koszulki z podpisem Błaszczykowskiego (odręczny podpis wykonany markerem). Na forum buuuu beznadziejne, co to za koszulki co ich nawet nie można wyprać bo podpis się spierze.
Następny konkurs Lay's- koszulki z nadrukowanym podpisem Błaszczykowskiego (można prać). A na forum buuuu co to za koszulki, podpis nadrukowany, bez sensu.
Domek z Almette źle, bo może ja bym chciała gdzie indziej domek, z Kasztelana źle, mieszkanie z Prince Polo też źle, bo mogliby dać kasę do ręki itp. itd.

oj z podpisem Błaszczykowskiego nie mam ale wygrałam z podpisem Nawałki i mój facet narzeka ze go nie mozna sprać
no to tak apropo narzekania Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6584962 Napisano: 29.03.2019 10:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka

ja też nie mam a z pierwszego dnia zgłoszenie

Mieliście info o pozytywnej weryfikacji?

tak, nawet już wczoraj do nich napisałam na ten adres co weryfikacja przyszła ale nie odpisali emotka może na inny adres trzeba pisać ?

Wydaje mi się, że to przez to, że kurierzy nie dostali telefonów do kontaktów. Miałam taką sytuację - nie było mnie w mieszkaniu cały wtorek, w środę koło 17 dzwoni domofon. Ja trochę zdziwiona, bo z nikim nie umówiona, a to kurier o takiej dziwnej porze. I mówi mi "nie było pani wczoraj". Na nadruku z adresem żadnego telefonu emotka  Bardzo często nie ma mnie w mieszkaniu, ale zawsze dzwonią i instruuję ich gdzie zostawić paczkę, dlatego bardzo się zdziwiłam z tym bidonem. 

no możliwe, ale przecież kurier też powinien zostawić awizo z namiarem na siebie emotka  a jaka firma kurierska to woziła ?

kurierzy od dawna nie zostawiaja awiza
a jak nadawca nie zapłacił za dzwonienie to nawet jak maja nr tel to i tak nie zadzwonią
ja non stop mam przeboje z paczkami które wracają do nadawcy
teraz będe miała ten sam przebój z koszulkami ibluzkami Oreo Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6584626 Napisano: 28.03.2019 10:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
czy dostajecie jakieś zwrotki z konkursu MONSTER MUNCH ?

pozdrawiam

A po co grasz teraz  emotka ???

dostałam na meila

a czemu nie mozna grac? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6584076 Napisano: 26.03.2019 15:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ktoś mi powie co to jest za aparat z Frugo? W regulaminie 700 zł, w internetach badziew jednorazowy za 70 zł. 

W regulaminie chyba podali łączną wartość wszystkich tych aparatów...   emotka

a co to za konek? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6583082 Napisano: 22.03.2019 17:21:57 w SZUKAM....
ktos mi wytłumaczy o co chodzi z tym
pokaz zeskanowany kod?
mam pokazac im na meilu ze mam kod a oni sobie go wbiją?
Danonki za 1 gr Biedronka
https://wezzesoba...mpaign=biedronka0319 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6582702 Napisano: 21.03.2019 13:56:26 w SZUKAM....
dzięki WAM juz mi się udało rozpracowac ten bidon
zastanawiam się z jakimi owocami będzie najlepsza ta woda Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6582635 Napisano: 21.03.2019 11:36:46 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osoby która wyjaśni mi działanie bidony z halls 
Owoce wrzuca się ta dziurką? A potem jak je wyjąć. 

To wszystko się rozkręca, ten granatowy "koszyczek" też. Delikatnie acz stanowczo, nic na siłe, nauczysz się. Myślałam, że to europejski produkt, niestety chińszczyzna, plus - nie śmierdzi  emotka

no to mój jest chyba nierozbieralny
ale nic będę próbowac dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6582625 Napisano: 21.03.2019 11:09:32 w SZUKAM....
Szukam osoby która wyjaśni mi działanie bidony z halls 
Owoce wrzuca się ta dziurką? A potem jak je wyjąć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

Agnes

#6577822 Napisano: 06.03.2019 13:53:24 w SZUKAM....
dzięki to się uspokoiłam bo juz myslałam ze coś żle tam napisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6577819 Napisano: 06.03.2019 13:52:13 w SZUKAM....
andziabid7 napisał(a):

Szukam sprawdzonego i polecane go domku blisko morza we Władysławowie dla 2 dorosłych i 2 dzieci. Może ktoś coś? 

musi być Władysławowo? Osobiście nie polecam
my w zeszłym roku bylismy w Swarzewie 3 km od Władysławowa, cisza spokój
https://www.fajne...ery_prywatne/22893 
pokoje ok a najwazniejsze ze na dole dobre i tanie obiady domowe co przy małym dziecku uratowało nas bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6577815 Napisano: 06.03.2019 13:50:20 w SZUKAM....
szukam osób które nie dostały meila o weryfikacji z HALLS
wysyłałam wczoraj rano Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6577770 Napisano: 06.03.2019 12:42:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
szok nagroda III stopnia z Karnawału Słodkości Wyświetl w wątku >>