Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3028
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wiecie jakie będa nagrody w kinder bueno? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja nawet łyżeczki nie trafiłam Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jakie tam są nagrody za pkt?
mam 265pkt a wczesniej mam ze 250pkt i juz zapłacono a ja zupełnie nie kojarze co za to dostałam
i jak mam wymienic te pkt na nagrody? tez tego znalexc nie mogę Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale moja 4 latka lubi tez zwykły Chińczyk który moim zdaniem jest niesmiertelny od wielu pokoleń
i Grzybobranie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
1 bilety do multikina
2 bilety do Heliosa
3 zestaw Listerine, Młody jęczmień i witamina C Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3028
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
trochę to mojej winy bo poświeciłam się nie tym konkursom co trzeba, odpuściłam prawie zupełnie promocyjne i smsowe a na Fb gram tylko jak mam wolną chwilę w pracy.
Najdroższa nagroda to mini szkalrnia domowa
Najdziwniejsza to naprawa auta do 100zł
Najbardziej stresująca to debiut na żywo na antenie RMF w zamian dostałam sporo gadżetów
Najwiecej rzeczy jakie wygrałam to zabawki i gry planszowe w tym dla nas najfajniejsze w tej kategorii to piłkarzyki z Lapsów
na drugim miejscu w najwiecej sporo róznych zaproszeń i voucherów, kilka dałam rodzicom lub bratu, z kilku sami skorzystaliśmy a pozostałe czekają na nadchodzący rok: było to kino, teatr, zaproszenia na pizzę,, rodzinne bilety do Akwarium gdyńskiego, do Parku Ewolucji w Sławutkowie, Doliny Skrzatów w Florentynowie ( tu poczułam się jak w Kinksajzie) , Experymentarium w Łodzi ( mieszkamy 5 minut na pieszo i dopiero dzięki wygranej tam trafiliśmy), Jura Park w Krasiejow, Festiwal Komiksu, Targi Zdrowej Żywności, kilka biletów na Koncert dla Niepodległej na stadionie Narodowym, kilka biletów do muzeów w Wawie, 2 godziny zabawy w Kinder Planeta i kilka biletów do Centrum Da Vinci w Chęcinach
Największa porażka to kategoria bony bo trafiłam tylko do kauflanda, auchan i empiku a zawsze miałam tyle że raz w miesiącu w jakimś sklepie miałam coś za darmo
Reszta nagrod to 200zł, trochę kosmetyków, kilka róznych zestawów kaw, kilka książek, zestawy słodyczy, jakieś ubrania bluzki, koszulki, legginsy i kilka innych mniej wartościowych rzeczy
Mimo tak kiepskiego roku nie poddaję się konkursy nadal traktuję jako hobby i niech tak zostanie a Wam i sobie życzę w 2019 spełnienia nagrodowych marzeń Wyświetl w wątku >>