Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6613940 Napisano: 27.06.2019 09:35:40 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają....

naprawdę nie mozna trafić?
ja w pierwsze dni wysłałam 3 zgłoszenia i wszystkie trafiłam Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6611317 Napisano: 19.06.2019 09:13:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nasturcja19 napisał(a):

Co dziś idzie dpd z Włoclawka?

mysle ze coś z danonek bo tez czekam na kuriera no chyba ze z Visy coś moze jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611011 Napisano: 18.06.2019 09:59:48 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam strasznie głupie pytanie ale gdzie sie wpisuje kody z żywca?
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie

To chyba ze starej promocji jakiejś.

haha a dopiero teraz do sklepu je dowiezli Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Agnes

#6611009 Napisano: 18.06.2019 09:57:19 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611006 Napisano: 18.06.2019 09:52:52 w SZUKAM....
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6611003 Napisano: 18.06.2019 09:50:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Wyniki z wczorajszego konka na kochanamama.pl nagrodzone odp to jakaś kpina!!!
https://kochanamama.pl/konkurs/zdrowe_dziecko_w_domu_i_podrozy 

jaki portal, takie odpowiedzi.....a czy oni sie przejmuja komu te nagrody daja?

albo losują albo wybiera to ktoś bez pojecia i nie znający pytania,omg 

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram

to nieprawda, na ogol jest tak ze trzeba miec jakies głosy ale one w większości przypadków nie mają znaczenia bo tam jak 30 osob wezmie udział w konkursie to naprawdę jest sukces (albo jakieś super nagrody). Na ogół zamyka się to w 20 chętnych a w ich regulaminie jest że "jury wybierze wygranych spośród 20 osób z największą ilością głosów". Kiedyś były 4 książki do wygrania a 6 chętnych, ja się nie załapałam bo miesiąc wcześniej wygrałam ale siostra która pierwszy raz udział wzięła - książkę wygrała....

liczba głosów nie ma znaczenia,kiedyś byłem 1 na liście w głosach i co?? nie wygrałem,nagrodzili wówczas osoby które miały po 1-3 głosy,

a to nie wiedziałam, myslałam ze tam głosy sie zbiera i wyrywa a inaczej nie mam szans Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6610985 Napisano: 18.06.2019 08:47:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Wyniki z wczorajszego konka na kochanamama.pl nagrodzone odp to jakaś kpina!!!
https://kochanamama.pl/konkurs/zdrowe_dziecko_w_domu_i_podrozy 

jaki portal, takie odpowiedzi.....a czy oni sie przejmuja komu te nagrody daja?

albo losują albo wybiera to ktoś bez pojecia i nie znający pytania,omg 

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6610502 Napisano: 16.06.2019 19:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
słuchajcie wygrał ktoś Lipton i po wpisaniu kodu okazało się że kod juz zuzyty?
tzn ze moga mieć iles tam kodów wygranych a wygrywa tez kto wpisze ten kod pierwszy? Przecież to bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6608820 Napisano: 11.06.2019 17:30:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

Agnes

#6608678 Napisano: 11.06.2019 11:54:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
żaba z Bakusia - ale tylko 2 kolportery w Łodzi? w tak wielkim mieście? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6606668 Napisano: 05.06.2019 10:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka

no własnie tez mnie nie ma Wyświetl w wątku >>
1 judytkak 0

Agnes

#6605174 Napisano: 31.05.2019 14:20:37 w Wkurza mnie...
a ja uwielbiam ta bluze z Oreo, nie dośc ze mój rozmiar to jeszcze ocieplana
po działce w niej latałam , baa nawet wzięłam ją na majówkę do Chęcin i miałam pod kamizelką Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6605173 Napisano: 31.05.2019 14:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mnie się te reczniki nawet i podobają pod warunkiem ze są to ręczniki którymi mozna się wytrzec a nie jak kiedyś ( nie pamiętam co to za konkurs był) ale dawali tez mnóstwo ręczników które okazały się tak dziwnym materiałem ze tylko nadają się by je rozłozyc na plazy i usiąśc nic wiecej Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6604988 Napisano: 31.05.2019 08:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

e-e napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

e-e do teraz nie otrzymalam odpowiedzi od organizatora, ale potem juz kupowalam tylko jogurt sam jeden, wiec nie mialam tego klopotu emotka

Ja wysyłam z kwotą całego paragonu, zazwyczaj tego agencje oczekują emotka   ale popieram, dobre rozwiązanie! emotka

https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/5642/#p6603660 tu ktoś pisał, że ma odpowiedź od organizatora, że ma być kwota całego paragonu

wygrałam jeden jedyny worek i nie ma mnie na liscie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6603665 Napisano: 27.05.2019 14:31:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tyle litrów Tymbarka wypiłam i co na próżno? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6602101 Napisano: 22.05.2019 08:49:39 w Informują
trnd informuje o dostaniu sie do kampanii mięsnych przekąsek Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601434 Napisano: 20.05.2019 09:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grappa25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam problem z wysłaniem na Robico ciągle ze kody nieprawidłowe lub uzyte
miał ktos tak?

U mnie na nakrętkach nie było kodów, a były na butelce (nad etykietą) zaczynają się na literkę R a druga to nie litera O tylko cyfra zero. Trzeba zachować wtedy butelki, a nie nakrętki.

u mnie są kody na nakrętkach ale zaczynają się na K - czyli co kody nic nie warte? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601422 Napisano: 20.05.2019 09:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam problem z wysłaniem na Robico ciągle ze kody nieprawidłowe lub uzyte
miał ktos tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601349 Napisano: 19.05.2019 21:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesola napisał(a):

Agnes napisał(a):

wesola napisał(a):

Czy wie ktoś może, gdzie można zgłosić ustawiony konkurs? Chodzi mi o konkurs Tumito, gdzie wygrała praca znajomej z serwisu Tumito... niewygodne komentarze kasują i blokują użytkowników. Czy za to są jakieś konsekwencje? 

to jakiś konkurs na FB? to moim zdaniem zgłaszanie tego nie ma sensu...takich konkursów tam jest mnóstwoNI

Ogólnie rzecz biorąc organizatorzy czują się bezkarni i są bardzo chamscy, kasują wszystkie komentarze. Chodzi mi o ten konkurs: https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-10-000-zl1.html#.XOGjF8gzZPY

Tu jest wszystko dokładnie opisane jak sprawa wygląda:
https://www.facebook.com/groups/kryzyssm/permalink/597224474111491/

jak zobaczyłam nagrodę to nie mam juz wątpliwości...na FB konkurs z taką nagrodą to wiadomo że jest podstawiony Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6601346 Napisano: 19.05.2019 20:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesola napisał(a):

Czy wie ktoś może, gdzie można zgłosić ustawiony konkurs? Chodzi mi o konkurs Tumito, gdzie wygrała praca znajomej z serwisu Tumito... niewygodne komentarze kasują i blokują użytkowników. Czy za to są jakieś konsekwencje? 

to jakiś konkurs na FB? to moim zdaniem zgłaszanie tego nie ma sensu...takich konkursów tam jest mnóstwo Wyświetl w wątku >>
0 0