Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6557194 Napisano: 17.12.2018 09:31:25 w GFK
edi999a napisał(a):

Agnes napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja juz od prawie roku nie dostaje ankiet

a zalogować się możesz? Ja tak np z opinii wyleciałam, bo okazało się ,że na stronie miałam RODO do zaakceptowania i zapomniałam o tym, i z jeszcze dwóch jakiś innych paneli

no własnie nie mogę

Mi też odpisali, że Rodo nie było zaakceptowane i jak chcę, to mogę założyć nowe konto... ale nie przypominam sobie ŻADNEGO maila z prośbą o akceptację Rodo, cóż -trudno, trochę punktów zbieranych przez chyba kilka lat poszłooo...

no szkoda tych pkt bo miałam juz chyba z 1000 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6557177 Napisano: 17.12.2018 08:35:33 w GFK
mugolinka napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja juz od prawie roku nie dostaje ankiet

a zalogować się możesz? Ja tak np z opinii wyleciałam, bo okazało się ,że na stronie miałam RODO do zaakceptowania i zapomniałam o tym, i z jeszcze dwóch jakiś innych paneli

no własnie nie mogę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6556202 Napisano: 13.12.2018 09:32:12 w GFK
a ja juz od prawie roku nie dostaje ankiet Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6553376 Napisano: 04.12.2018 11:52:35 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurzam sie na siebie
wysłałam kod na Łaciate ( nic nie trafilam)
mam paragon a opakowanie wywaliłam

Opakowanie nie jest potrzebne

poważnie? no to sie chyba przestanę wkurzać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6553335 Napisano: 04.12.2018 10:29:05 w Wkurza mnie...
wkurzam sie na siebie
wysłałam kod na Łaciate ( nic nie trafilam)
mam paragon a opakowanie wywaliłam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6552102 Napisano: 30.11.2018 09:18:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja tak trochę nie na temat
chodzi mi o panel norstat, zamieniłam tam 2 dni temu pkt na kartę do empiku
ile czasu się czeka by coś dostać? nie dostałam żadnego meila Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6551312 Napisano: 27.11.2018 19:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysypalam płatki nestle a kodu nie ma. Tzn jest ale nie wiadomo gdzie. On jest w wewnątrz opakowania ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6551311 Napisano: 27.11.2018 19:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysypalam płatki nestle a kodu nie ma. Tzn jest ale nie wiadomo gdzie. On jest w wewnątrz opakowania ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6548778 Napisano: 19.11.2018 14:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

Ja też pamiętam z batonami konkurs, pamiętam jak w domu wszyscy skakali z radości na te pudełka pełne batonów, haha, z niczego się tak nie cieszyli:)
Pamiętam też Timotei koszyczki, koszyczki do dziś są w użyciu w rodzinie:)
A pamiętacie ten Winiary konkurs co się dzwoniło i odpowiadało na pytania i wygrywało jakieś gadżety typu skrobaczka, fartuch,parasol:))
Boshe, to były czasy! Dziś to jest smętna pozostałość, normalnie nic nie ma, bieda.

o tak ten konkurs winiar tez był fajny ja do tej pory mam gdzieś żółte radyjko od nich Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6548741 Napisano: 19.11.2018 12:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oj tak fajne były konkursy dla pierwszych danego dnia
to siedzenie do północy, te emocje Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6548723 Napisano: 19.11.2018 12:08:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

monisss napisał(a):

Agnes napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Łącze się w bólu i wspomnieniach emotka emotka emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

oj tak kiedyś to było fajnie
nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010

niestety mnie tu wtedy nie było emotka  ale nawet widzę różnicę pomiędzy 2016 a 2018.. prawie konkursów nie ma emotka   

kiedyś był konkurs gdzie się chyba batony mars czy snickers wygrywało kodami... każdy miał w domu kilkanaście kilogramów tego emotka

ja w pewnym momencie przestałam juz o te batony grac bo nie miałam gdzie kartonów chowac Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6548718 Napisano: 19.11.2018 11:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6548686 Napisano: 19.11.2018 10:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

oj te czasy nie wrócą Wyświetl w wątku >>
1 lima 0

Agnes

#6544289 Napisano: 05.11.2018 14:09:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

Agnes

#6542892 Napisano: 30.10.2018 09:49:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja to powinnam miec zainstalowane automatyczne wpisywanie się do tego wątku Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6542146 Napisano: 26.10.2018 13:01:25 w Wkurza mnie...
no fajnie ze do Was dzwonią
u mnie odkąd weszło RODO to nic zero powiadomień
w tym roku straciłam juz 5 paczek Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6542135 Napisano: 26.10.2018 12:36:18 w Wkurza mnie...
tydzien temu pisałam to samo ale znów powtórzę
kurierzy kurierzy i jeszcze raz kurierzy
w ciągu tygodnia 2 paczki zwrócone do nadawcy bo nie było mnie w domu, szkoda tylko ze nikt nie raczyl do mnie zadzwonić Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6540962 Napisano: 22.10.2018 15:34:10 w Wkurza mnie...
Kurierzy i to na maksa 
Paczka wysłana w sierpniu i mnie nikogo nie było zero awiza paczka wysłana ponownie w zeszłym tygodniu i gdyby nie moja interwencja na poczcie to znów by była odesłania 
Kurier dot zaginął z moją paczka około tygodnia temu niestety nie wiem który to więc nie mogę podać rydopisu. Kolejna paczka idzie tydzień i mogę chyba o niej zapomnieć. Po co gram jak i tak nic nie dochodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6538331 Napisano: 15.10.2018 13:27:04 w Biedronka
myslicie ze jest jeszcze sens kupowac Surf na zwrot czy juz po ptakach? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6536625 Napisano: 10.10.2018 10:57:12 w Czy informują/ informowali?
czy ostatni etap Nivea juz był informowany? Wyświetl w wątku >>
0 0