Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6454257 Napisano: 19.01.2018 10:09:09 w Carrefour konkursy
rudawka napisał(a):

Ws napisał(a):

mahuska napisał(a):

fajny ale trochę się pogubili w nagrodach... raz jest mowa o 75 raz o 25

i teraz doczytałam ze agencja Mysiorków - odpuszczam na dzień dobry

U mnie nie było nic. Czemu mysiorki są złe? 

to ta agencja co dała autka swoim znajomym zresztą głośno o nich było kilka lat temu
nie wiem czy coś się zmieniło na lepsze? Ma ktoś jakieś dobre doświadczenie z nimi? Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

Agnes

#6454254 Napisano: 19.01.2018 10:05:12 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

fajny ale trochę się pogubili w nagrodach... raz jest mowa o 75 raz o 25

i teraz doczytałam ze agencja Mysiorków - odpuszczam na dzień dobry Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

Agnes

#6454251 Napisano: 19.01.2018 10:00:40 w Smolar
defed napisał(a):

Agnes napisał(a):

działa Wam stronka smolara?

tak: http://www.smolar.pl

o dzięki z tego linku działa a jak sama wpisuję to nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6454248 Napisano: 19.01.2018 09:57:51 w Smolar
działa Wam stronka smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6454224 Napisano: 19.01.2018 09:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rutka napisał(a):

szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

kazdy konkurs ma regulamin i tam jest napisane do kiedy trwa konkurs nie ma sensu trzymać paragonów po zakończeniu konkursu
i tak np.konkurs Luksji trwa do 28 lutego i dlatego tylko do tego czasu warto trzymać paragony 

kilka lat temu wygrałam laptopa z listy rezerwowej o tym fakcie pamiętam jak dziś zostałam poinformowana w listopadzie a konkurs zakonczył się w lipcu od tej pory staram się tak szybko paragonów nie wyrzucac ( wtedy na szczęście paragon jeszcze miałam) Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6454068 Napisano: 18.01.2018 19:04:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jakaś paczka z PZU konkurs emotka a w niej sporo rózności
zatyczki na kontakty, na rogi stołu, maskotka, naklejki, książeczka z bajkami, magnesy na lodówkę, osłonka samochodowa Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453887 Napisano: 18.01.2018 12:14:30 w Carrefour konkursy
dostałam jakiegoś smsa o konkursie melvit w carrefour ale na stronie nic nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453852 Napisano: 18.01.2018 10:55:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurza mnie, że za każdym razem jak napisze na forum że nie wygrałam w jakimś promo ( gdzie nie podawało się numeru paragonu) to potem dostaję pw z prośbą o sprzedaź paragonów

Bo oni myślą, że Twoje narzekania to zakamuflowana oferta sprzedaży (pewnie w większości przypadków tak właśnie jest) emotka Najlepiej dać upust emocjom, które rodzi brak wygranej + zamieścić krótkie info, że paragony nie do sprzedaży i uj emotka

tak, następnym razem pod narzekaniem napiszę ps. paragony są moją własnością i oddam je tylko agencji Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6453842 Napisano: 18.01.2018 10:47:02 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że za każdym razem jak napisze na forum że nie wygrałam w jakimś promo ( gdzie nie podawało się numeru paragonu) to potem dostaję pw z prośbą o sprzedaź paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453835 Napisano: 18.01.2018 10:32:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuuuu tylko tyle mogę napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453826 Napisano: 18.01.2018 10:17:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

1) promocjaMonster - wysyłał już ktoś zgłoszenie? Ile wynosi limit znaków? emotka
2) Agencja Streamline - mają jakieś preferencje co do zgłoszeń? Nagradzają częściej prostotę czy coś wymyślnego? emotka

na monstera 360 znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453395 Napisano: 17.01.2018 10:54:33 w SZUKAM....
basku napisał(a):

Dzisiaj dzwonili do mnie z numeru  61 622 08 56

Jednak jak chciałam odebrać to się telefon rozlaczyl

Czy ktoś wie co to za numer może być? Z jakiegoś konkursu może? 

Proszę napiszcie jak ktoś wie 

Nie można na ten nr oddzwonic

lepiej nie odzwaniaj
http://www.niezna...r.pl/Numer/616220856 Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6453392 Napisano: 17.01.2018 10:53:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyskie mnie olało
a mnie by się tak wygrać coś chciało
wątku działaj śmiało
bo u mnie nagród tak mało Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6452859 Napisano: 16.01.2018 10:29:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

buziolek napisał(a):

https://www.e-kon...od.html#.Wl3DW67ibIU
czyżby Smolar? w regulaminie też ma zapis "własnoręcznie podpisanie oświadczenia przez uczestnika o wyrażeniu zgody na uzyskanie wjego imieniu danych objętych tajemnicą telekomunikacyjną w postaci wszystkich numerów
telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika, od wszystkich operatorów
telekomunikacyjnych świadczących usługi telekomunikacyjne na terytorium Rzeczpospolitej
Polskiej, w tym zwolnienie na podstawie art. 159 ust. 2 pkt. 2 ustawy Prawo
telekomunikacyjne (t.j. Dz.U. 2016 poz. 1489 ze zm.) ww. operatorów z zachowania tajemnicy
telekomunikacyjnej w odniesieniu do informacji o numerach telefonów, które są
zarejestrowane na uczestnika i polecenie ich ujawnienia organizatorowi."

Ojoj, Smolar się sklonował emotka Też z Łodzi, podobne zapisy w regulaminie - to jakiś ich odłam

smolar jest na ul Inzynierskiej a ta agencja kilkanaście metrów dalej na Radwańskiej naprawdę to rzut beretem az dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6452845 Napisano: 16.01.2018 10:17:22 w SZUKAM....
Tylko jedna osoba dostała bransoletkę z Syoss z kauflanda?
w temacie szukam tych co jeszcze nie dostali Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6452195 Napisano: 13.01.2018 13:16:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilety na Pasażer z eski Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

Agnes

#6451430 Napisano: 11.01.2018 11:53:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mam dziś zły dzień wątku popraw mi humor Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6451090 Napisano: 10.01.2018 14:54:11 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

przedszkola tez mają dyżury, więc wtedy dziecko chodzi do innego tego, które ma dyzur

dzieci są rózne i nie wszystkie tak szybko przyzwyczajają się do nowych miejsc Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6451079 Napisano: 10.01.2018 14:35:20 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

cb656 napisał(a):

http://www.eska.p...czne_przepisy/146842
Urlopy 2018
O tym, kiedy pojedziemy na wakacje, zadecyduje nasz szef. W marcu zostaną zakończone prace nad dwoma projektami nowego kodeksu pracy. Prócz tego nie będzie można w czasie urlopu podejmować żadnych prac zarobkowych. To czas jedynie na wypoczynek. Przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy i jaka wygrana wycieczka wpadnie...

Ale to chyba dotyczy tych niewykorzystanych dni... Znam przypadek, że jeden pracownik nie brał urlopu przez 4 lata - ani jednego dnia. Gdy urodziło mu się dziecko, wykorzystał wszystko co możliwe plus tacierzyńskie. Nie było go długo za długo, a że był kluczowym pracownikiem, to wszystko stało przez ładne parę miesięcy. Od tamtej chwili w firmie były sugestie, żeby 26 przepisowych dni wykorzystywać w ciągu bieżącego roku. Więc podejrzewam, że ta zmiana przepisów ma zwalczać takie patologie. Zresztą wyobraź sobie, planowanie urlopu 15 osobom z danej komórki organizacyjnej. Toż to masakra.

Współpracujemy z jedną firmą, w której w jednym terminie urlop mają WSZYSCY. Zakład stoi zamknięty przez 2 tygodnie i później wszyscy grzecznie wracają do pracy emotka  i nie ma problemu kto i kiedy. 
Jedynie kilku pracowników ochrony pracuje na zmiany (widać mają wolne w innym terminie)

gorzej jak ktoś ma dzieci w przedszkolu które np jest zamknięte w sierpniu a pracodawca powie ze urlop pracownik ma wziąć w lipcu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6450989 Napisano: 10.01.2018 11:03:29 w Informują
kropka z konkursu gwiazdkowego śle smsy Wyświetl w wątku >>
0 0