Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6393766 Napisano: 23.08.2017 13:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

ziolko napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Mi tez nie uznali paragonu,chociaż dla mnie był słabo ale czytelny na skanie 

zwiększyłaś kontrast w programie graficznym?

Nic nie zwiększyłam,normalny skan,nie mam siły sie z nimi wykłócać,od Pani usłyszałam ze "inni konkursowicze"potrafia zabezpieczać paragony" wiec ja tez powinnam 

legenda głosi, że niektórzy konkursowicze trzymają paragony w lodówce w alfabetycznie ustawionych segregatorach 

normalnie padłam haha
nie znałam tej legendy a jest na forum od początku jego istnienia Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393718 Napisano: 23.08.2017 12:44:46 w NA CO CZEKAMY?
nataszka napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Sadolin główna? Mieli informować w dniu losowania lub do 2 dni roboczych po. JESZCZE NIE DZWONILI emotka

emotka  , tygodniowe jak informuja?

na początku widziałam chyba jakiś wpis w MDW więc chyba informowali na bieżąco Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393621 Napisano: 23.08.2017 09:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Otrzymaliśmy Pani zgłoszenie w konkursie „Wygrywaj z Gillette” w sieci sklepów Żabka, jednak załączony jako dowód zakupu paragon jest nieczytelny w najistotniejszych z punktu widzenia konkursu miejscach. Ten fakt uniemożliwia stwierdzenie czy zakup spełnia wymagane w Regulaminie założenia. W związku z tym zgłoszenie zostało zdyskwalifikowane.  no i po bonach  emotka

o kurde meilem to przysłali?
ja czekam na bon.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393375 Napisano: 22.08.2017 15:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojawiło się w konkursach gwarantowanych
ostrzegam na koncu pojawia się napis ze trzeba zapłacic koszty wysyłki 9,95zł!!!!
https://www.e-kon...te.html#.WZwzICnkUdV Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393335 Napisano: 22.08.2017 14:22:16 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam infoczy jest jakaś loteria Heinekena?mam kilka kodów ale nie wiem czy to nie jakieś stare bo na butelce nic konkretnego nie widać

Już się skonczył konkurs z kodami.

uuu czyli za pózno zaczęłam pić... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393309 Napisano: 22.08.2017 14:00:29 w SZUKAM....
szukam info
czy jest jakaś loteria Heinekena?
mam kilka kodów ale nie wiem czy to nie jakieś stare bo na butelce nic konkretnego nie widać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6393245 Napisano: 22.08.2017 12:31:43 w Auchan
cala-ja napisał(a):

A czy rzeczywiście bony należy odebrać osobiście? Nie wystarczy dowód osoby, która wygrała (tu akurat moja mama)? Ktoś, coś... wie w tym temacie? emotka

jeśli Twoja mama grała to chyba powinna wiedzieć że sama musi odebrać bon emotka
przy ostatnim konkursie juz tu była akcja z wujkiem...... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6392462 Napisano: 21.08.2017 11:00:49 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

To ja zahaczę się o ten weselny klimat! emotka Na prezent daję ekspres do kawy (wielkie pudło) i dołączam kopertę uzupełniającą z kasą.Pytanie, jak to podarować Młodym?
-Dać oddzielnie? Będą pamiętać ze obie części od nas?
-Kopertę włożyć do pudła?
Nie wiem jak to będzie rozwiązane... czasem koperty idą do skrzyneczki już pod kościołem...

Podpowiedzcie proszę emotka

ekspres do kawy to prezent niemal alegoryczny jak na wesele... ku przestrodze: uwaga na związku można się sparzyć! lub też przesłanka wesoła: począwszy od nocy poślubnej parzenie jak marzenie:) 
Niemniej pamiętać należy o wyjęciu z pudełka ekspresu protokół odbioru nagrody emotka

ja do kasy chcę dorzuć blender może wymyślicie fajny tekst do karteczki która bym dołączyła Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6392399 Napisano: 21.08.2017 09:05:09 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Agnes napisał(a):

ile wynosi najtanszy zakup w konku z tym Persilem i Silanem???? zastanawiam się czy opłaca się grac

Troszke ponad 10 zl persil malutki 5,19 i silan 5,59

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6392378 Napisano: 21.08.2017 08:37:10 w Kaufland konkursy
ile wynosi najtanszy zakup w konku z tym Persilem i Silanem???? zastanawiam się czy opłaca się grac Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6391406 Napisano: 18.08.2017 14:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Dobra tylko nie śmiać się  emotka  Mam wygrane bilety do kina Helios , w formie fizycznej ,kupon z jakimś kodem kreskowym .U mnie tego kina nie ma. Chce je odsprzedać i teraz .... emotka  czy da się tylko w formie mailowej podać nr kodu kreskowego czy ten inny nr krótszy podaję się???? Czy tylko fizycznie tekturkę moge sprzedać??  emotka

nie wiem jak w heliosie jest ale ja miałam wiele wygranych kodów do cinema zawsze je pisałam na kartce i tak podawałam w kasie i było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6390193 Napisano: 16.08.2017 10:30:52 w Moja pierwsza wygrana!
w 1998 roku - 120 puszek Pepsi w loterii
wysyłało się wtedy etykietkę z butelki, nikt mnie o wygranej nie poinformował bo wtedy mało kto jeszcze miał komórki
a tu nagle dzień przed wigilią domofonem zadzwonił kurier by ktoś zszedł na dół i pomógł mu wnieść puszki na górę
Szok i zdziwienie tego nie zapomnę do konca życia

i tak to się zaczęło...... Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6390185 Napisano: 16.08.2017 10:20:22 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

Nivea Hairmilk tylko 1 osobę poinformowała? Tyle było wpisywów w MDW...

mnie tez poinformowali więc juz są 2 osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6386969 Napisano: 07.08.2017 11:08:47 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Agnes napisał(a):

wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugimmuszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronieplisssss pomocy

https://www.e-kupon.info/zabka tu musisz wpisac dane+ paragon załączyć

wielkie dziękiemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Agnes

#6386965 Napisano: 07.08.2017 11:00:05 w SZUKAM....
wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugim
muszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronie
plisssss pomocy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6384510 Napisano: 31.07.2017 12:46:29 w Wkurza mnie...
oj tam poduszki
w podstawówce miałam sznaucera
na koniec szkoły kupiliśmy z klasą bukiety dla wszystkich nauczycieli
podzieliliśmy się nimi by przechowac jedną noc w domu
jakieś było moje wkurzenie gdy rano wstałam i zobaczyłam kuchnię usłaną płatkami róż
dobrze ze wstałam wczesniej a nasz sąsiad miał kwiaciarnię i na szybko sporządził nam takie same bukiety jak wczesniej miałam Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6384384 Napisano: 31.07.2017 08:25:31 w Smolar
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

Zauważyliście, że Smolar jest kolejną agencją, która pomału rezygnuje z rezerwy? emotka Vide: regulaminy nowych konkursów, np. Surf...

To, co ostatnio zauważyłam, to spora ilość loterii. emotka

no nie proszę ja u nich tyle razy wygrałam z rezerwy buuuuuuuuuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383801 Napisano: 28.07.2017 14:33:45 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

Agnes napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wchodzę dziś do ITM, na oczach Pani ekspedientki biorę tabletki, które stoją przy kasie, i podaję jej do skasowania. Pani z miną mówiącą "mam ochotę zaciągnąć Cię na zaplecze i zamordować za to, że muszę Cię obsłużyć" rozpoczyna długą procedurę sprawdzania pudełka, czy przypadkiem tam czegoś nie schowałam  emotka  Tylko co i kiedy? Poczułam się jak członkini zorganizowanej grupy przestępczej: że niby najpierw ktoś wchodzi do sklepu, dokłada do pudełka dodatkowy listek Apapu, a potem ja bez podejrzeń, na oczach kasjerki kupuję go za normalną cenę, a nadwyżkę sprzedajemy na czarnym rynku. Biedaczka tak się zmęczyła tym sprawdzaniem, że brakło jej siły, żeby odpowiedzieć na "dziękuję" i do widzenia". 

ja sama sprawdzam pudełka od momentu kiedy kupiłam PUSTE opakowanie po Cholinex w auchan

a ja sprawdzam wszelkie soki w kartonach-odkąd moja siostra kupiła niby cały  a jednak zapleśniały,bo ktoś przeprowadził sobie degustację.Stwierdził,że jest bee i odstawił na półkę! A po Waszych wpisach sprawdzam jogurty ,mleka i inne po np.konkach  muu!! emotka

ja kupiłam dziecku sok bobovita w butelce i w domu się okazało ze był otworzony i normalnie juz skisł
tak więc powinno się chyba sprawdzać wsio co się wkłada do koszyka ale z drugiej strony bezsensu otwierać sok w sklepie bo trzeba go wypic czyli nic na zapas Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383786 Napisano: 28.07.2017 13:59:42 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza ząb
złamał mi się a raczej prawie wyleciał cały został korzeń i kawałek jednej ścianki
poleciałam do dentystki a tam kartka ze ma urlop do 6 sierpnia
no wkurzyłam się na maksa bo w środę wyjezdzam a teraz boję się ruszyć z tym zębem
najbardziej boję się że mi na wyjezdzie jakiś stan zapalny się zrobi..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383767 Napisano: 28.07.2017 13:39:26 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wchodzę dziś do ITM, na oczach Pani ekspedientki biorę tabletki, które stoją przy kasie, i podaję jej do skasowania. Pani z miną mówiącą "mam ochotę zaciągnąć Cię na zaplecze i zamordować za to, że muszę Cię obsłużyć" rozpoczyna długą procedurę sprawdzania pudełka, czy przypadkiem tam czegoś nie schowałam  emotka  Tylko co i kiedy? Poczułam się jak członkini zorganizowanej grupy przestępczej: że niby najpierw ktoś wchodzi do sklepu, dokłada do pudełka dodatkowy listek Apapu, a potem ja bez podejrzeń, na oczach kasjerki kupuję go za normalną cenę, a nadwyżkę sprzedajemy na czarnym rynku. Biedaczka tak się zmęczyła tym sprawdzaniem, że brakło jej siły, żeby odpowiedzieć na "dziękuję" i do widzenia". 

ja sama sprawdzam pudełka od momentu kiedy kupiłam PUSTE opakowanie po Cholinex w auchan Wyświetl w wątku >>
0 0