Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6317223 Napisano: 01.02.2017 20:44:39 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie Jet, Toyota, Gerard - takie jazdy co wyprawiają z autami ( wygranymi ) - bez komentarza emotka  aż się nie chce nic ,  człowiek nawet się nie cieszy , że auto wygrał -po prostu jazda -NA MAXA

a co wyprawiają?

w temacie to wkurza mnie smog śmierdzi jak diabli i oddychac się nie da
a dziecko juz prawie zdrowe i marzy o spacerku Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317109 Napisano: 01.02.2017 17:38:46 w Auchan
malgosia74 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Mam pytanie do tych, którym udało się już odebrać bony - jaką datę ważności mają i jaka jest procedura odbioru?

według regulaminu ważne do konca czerwca

zakupy roczne, a bon ważny do czerwca emotka  niech będzie ważny nawet miesiąc, tylko jak go wygrać przy takiej mocnej konkurencji? emotka

Małgosia a  Ty tak za 600 zł potrafisz cały rok? emotka

ojjj bywało nieraz ciężko... ale tak serio to nie wiem co mi padło na wzrok  emotka

ja liczę że starczą mi do maja przy kupowaniu tylko artykułów spożywczych Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317068 Napisano: 01.02.2017 16:03:03 w Auchan

Mam pytanie do tych, którym udało się już odebrać bony - jaką datę ważności mają i jaka jest procedura odbioru?

według regulaminu ważne do konca czerwca Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6316964 Napisano: 01.02.2017 14:07:29 w Auchan
ja ostatnio odbierałam po paru godzinach od meila
teraz najwczesniej będę mogła to zrobic w sobotę .... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6316812 Napisano: 01.02.2017 10:12:01 w Auchan
83huda napisał(a):

A pisał ktoś wierszem, nie prozą? Ja zagrałam dopiero dziś, bom żyła w nieświadomości..

pisałam i tak i tak a wygrałam za tekst pisany prozą Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Agnes

#6316261 Napisano: 31.01.2017 12:28:00 w Auchan
rudawka napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Agnes napisał(a):

wekt0r napisał(a):

madzik224 napisał(a):

rudawka napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Ktoś gra w Łodzi? emotka

Jaaa

Ja też 

O to konkurencja jest emotka  Na jeden konkretny sklep czy na wszystkie? emotka

Ja też gram

i ja

dużo nas emotka

Jak grać to o miliony emotka ) do każdego mi blisko więc codziennie na inny 

spoko mnie się bać nie musicie nie mam szans na wygraną
a grałam tylko o manu i Brzezińską Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6316249 Napisano: 31.01.2017 12:07:40 w Auchan
wekt0r napisał(a):

madzik224 napisał(a):

rudawka napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Ktoś gra w Łodzi? emotka

Jaaa

Ja też 

O to konkurencja jest emotka  Na jeden konkretny sklep czy na wszystkie? emotka

Ja też gram

i ja Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6315991 Napisano: 30.01.2017 17:30:29 w WC - rozmowy o wszystkim
tez mam wielki problem z auchan
ten konkurs nie dla mnie a raczej pytanie....
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6315990 Napisano: 30.01.2017 17:28:04 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Bardzo się cieszę,że dziś wybrałam się ze swoją siostrą na musical 'Metro" do wrocławskiej Hali Stulecia emotka W moim odczuciu genialne widowisko.Polecam każdemu emotka

Byłam ładnych kilka lat temu i do dziś jestem zachwycona!!! emotka

ja pamiętam to pierwsze Metro jeszcze z Janowskim i Górniak - super
bardzo chciałabym obejrzeć tamtą wersję ale nigdzie na necie znaleźć nie mogę ... Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6315860 Napisano: 30.01.2017 12:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

monisss napisał(a):

-Violka- napisał(a):

harnas napisał(a):

Obijają się coś z tym Auchan, zawsze koło południa już było pozamiatane emotka

Zaskoczyliśmy ich  emotka

Auchanomiliśmy swoją aktywną wysyłką emotka

To taka oszałamiająca ciekawostka na nasz temat  emotka

czekacie na wyniki? w regulaminie jest że wyniki z piątku i weekendu będą we wtorek Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313525 Napisano: 23.01.2017 07:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day...

musisz odszukać tę dyskusję było chyba tak, że do nich trzeba napisać na co chcesz wykorzystać ten bon (super prezenty)i wtedy dopiero zamówić o ile dobrze pamiętam 

dzieki
ale to było w tym wątku? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313464 Napisano: 22.01.2017 19:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

androm napisał(a):

ktos dostal bon superprezenty od Tubadzin? Tez macie bon wazny do 1 marca? Troche chamsko, ze taki krotki, normalnie jest, ze bon wazny rok od zakupu a dali nam prawie przeterminowane. Nie da sie teraz wykorzystac na niektore rzeczy np skoki itp bo wiadomo jaka jest pogoda .

już była o tym dyskusja do 1 marca masz sobie wybrać swój prezent a wtedy masz rok na realizację emotka

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?
to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6309206 Napisano: 09.01.2017 17:39:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem

odp dla ciekawskich
bony wazne do konca lutego
wysłane 4 stycznia i mogę dodać tylko tyle że akurat 4 stycznia napisałam do nich z pytaniem kiedy dojdzie nagroda - przypadek? Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

Agnes

#6309049 Napisano: 09.01.2017 13:52:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308600 Napisano: 07.01.2017 15:22:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

tak patrze na wyniki duracella nie powinno być 100 laureatów? i 2 głównych?

Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki emotka

Powinny, ale nie będzie pewnie już więcej, bo organizator nie przewidział listy rezerwowej emotka

W Duracellu były 103 nagrody(3+100), zatem brakuje 24 nazwisk laureatów.To zapewne efekt grania bez paragonów
Nie znoszę konkursów bez podawania nr paragonu emotka

a tam będzie rezerwa? czy nagrody przechodzą na organizatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308385 Napisano: 06.01.2017 11:50:16 w Lay's
czyli zmarnowałam kod
wrzuciłam zdjęcie śmieszne bez uśmiechu - bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308219 Napisano: 05.01.2017 18:09:33 w Lay's
buraczek napisał(a):

Czy w każdej paczce jest kod? W mojej nie ma emotka

kod jest na opakowanie ale bardzo zle widoczny Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6307494 Napisano: 04.01.2017 10:21:13 w Zdjęcia naszych wygranych
ace napisał(a):

tyle, że te bransoletki z posti są całkiem ładne (mimo, że na sznurku) - do tego stopnia, że rozważałam nawet zostawienie sobie jednej (a ja nie noszę biżuterii), a te perełki to jak z odpustu - co najwyżej można dać jakiejś małej strojnisi na korale dla lalki.

no ta z Posti jest fajna
i własnie przed chwilą doszła ta z Biedry moja dwuletnia córka już ją przechwyciła emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Agnes

#6307490 Napisano: 04.01.2017 09:59:50 w Zdjęcia naszych wygranych
te bransoletki w regulaminie miały wartość 18zł- ja nadal na swoją czekam
te z posti chyba 50zł
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6306062 Napisano: 30.12.2016 19:15:05 w Nasze wygrane w minionym roku
chyba juz nic w tym roku nie wygram więc moge się już tu wpisac choć tak naprawdę to robię bardziej z tradycji niz z tego że mam się czym pochwalić..
patrząc na mój staż w graniu to niestety ale w tym roku było gorzej niż moglo być....ale i tak nie narzekam
Nie wygrałam autka ale byłam blisko, baaaa nawet bardzo blisko. Smolar uraczył mnie wylosowaniem jako osoby rezerwowej do toyotki. Smsa o tym fakcie postanowiłam nigdy nie kasowac. I tak naprawdę zamiast mnie to podłamać to mnie to bardzo podniosło na duchu że jednak warto grać nawet w loteriach.
A z realnych nagród....
w tym roku wpadło
-mnostwo zabawek różnego rodzaju, nie dośc że dawałam dwuletniej córce systematycznie to jeszcze mam spory zapas schowany na pawlaczu na zaś, cały czas czekamy też na śnieg z wygranymi sankami Piccolino
- sporo gier planszowych które uwielbiam
- sporo bonów do przeróżnych sklepów Auchan Kaufland tesco, witeks,decathlon, Jula, Leroy Merlin, Takko,zalando,toys us rous,tk maxx, superprezenty i karty przedplacone
- kilkanaście książek z których jestem mega zadowolona zwłaszcza z kryminałów które uwielbiam
- walizki Puccini i Witchen plus plecak dla córki ( więc spakowac się juz mamy w co)
- trochę różnych słodkości, koszy i innego jedzenia
-
mimo że nie wygrałam ani Tyskiego ani Heinekena to i tak wpadło sporo różnych alkoholi
- depilator i szczoteczka do twarzy,
torba Obag
do mojego domu trafiły też rzeczy których bym sobie za kasę nie kupiła a które pokochałam np drzewko bonsai i świece Yankee candle, w czerwcu zastanawialiśmy się jaki kierunek wybrać na urlop i wpadły rodzinne bilety do Zatorlandu tak padło na Wadowice i okolice haha
-trochę kosmetyków
-
kilka płyt
-trochę jedzenia dla kotów co bardzo wspomogło mój budżet gdyż na działce mam kilka przychodzących kotów
sporo drobiazgów których nie chce mi się wymieniać choć np koc z Milki super a ze wszystkich biletów do kina itp bardzo zadowolony był mój tata
no i dwie nagrody które jeszcze nie zostały zrealizowane
kurs bezpiecznej jazdy w szkole skoda oraz wisienka na torcie czyli weekend w SPA w Karpaczu
Wyświetl w wątku >>