Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby do celów firmowych, ale zapewne nadawcą przelewów w takim wypadku nie będzie firma, tylko ty - tak jak osoba prywatna z imienia i nazwiska. Więc to będzie chyba ta druga opcja. Ale najlepiej będzie jak zapytasz w UM przy składaniu wniosku CEIDG. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachunki w banku otwiera się teraz w kilka minut. Ja bym mimo wszystko nie mieszała prywatnego konta z firmowym. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podajesz tylko i wyłącznie numer konta firmowego!! Mi koleś w urzędzie miasta jak rejestrowałam firmę powiedział, żebym nie podawała prywatnego, bo takie info idzie do różnych innych urzędów, a po co mają mieć wgląd?
Rachunek związany z prowadzeniem dg to inaczej mówiąc rachunek zarejestrowany firmowy, z którego będziesz robiła przelewy do ZUS i US i na które będą przychodziły "dochody". Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ciebie nie może wziąć, bo nie jesteś jego żoną, żyjecie w konkubinacie - a wg. prawa jesteś obcą osobą. Ale macie wspólne dziecko, więc może skorzystać z prawa opieki nad dzieckiem zdrowym (chyba 14 dni, ale nie jestem pewna), gdyż ty z powodu ciężkiego porodu - cc nie możesz sprawować opieki nad dzieckiem. Potrzebujecie zaświadczenia od lekarza i musicie do kadr napisać odpowiednie oświadczenie. Mogą także poprosić o akt urodzenia dziecka do wglądu. Możecie też pomyśleć nad tacierzyńskim?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obawiam się, że niestety nie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro i tak idziemy z małą na kontrolę, to może tam coś zaradzą, albo pokażą co z tym robić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie pępka, to jeszcze nie śmierdzi. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jej tak beznadziejnie krótko tą pępowinę przycięły po zdjęciu klamerki, że nawet nie ma jak jej odgiąć, żeby pod tym umyć... Jeszcze skubana się wycwaniła i spać musi ze mną i najlepiej jeszcze trzymać za rękę.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Yhh ja to nie imprezowałam nigdy do rana, więc nie mam tego bólu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojjj dla mnie było idealnie, wolę marznąć niż się pocić
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ledwie wyszłam ze szpitala, to w niedzielę wzięłam młodego na ręcę - tak się za nim stęskniłam, że musiałam przytulić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez 3 miechy po porodzie to ćwiczyć ani przeciążać się nie wolno. Koleżanka brzuszki tydzień po porodzie zaczęła robić i dostała krwotoku, trafiła do szpitala i ledwie ją odratowali. Lepiej nie kombinować. Ja dźwignęłam Kamisia i znowu brzuch boli, więc coś w tym jest. Nie dźwigam niczego prócz młodej. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babskie gadanie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny? ile czasu się czeka na macierzyńskie? Złożyłam dziś wszystkie papiery. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się starły nadruki po umyciu w zmywarce... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aj tam trzymać ją na rękach to sama przyjemność