Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha news dnia na onecie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie to twoje Małe Niebo? Chętnie tam śmignę, bo u mnie gorąco jak w piekle, wyjść się nie da, spać się nie da, żyć się nie da... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na infekcje mi lekarz powiedział, że najlepsze jest wcinanie żurawiny lub żurawitu. Odnośnie kawy to spokojnie można dwie takie z jednej łyżeczki rozpuszczalnej na filiżankę, nie mocniejszą. Na pewno nie zaszkodzi, a ty przecież musisz funkcjonować jakoś. Nie możesz paść
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż ma gorsze ciśnienie bo jego górne to jakieś 90 kilka... a ty jesteś w ciąży, więc na prawdę nie jest źle... Mogło być gorzej. Dobrze, że już jesteś w domu. Daruj sobie eskapady. Jak czegoś ci potrzeba to idź poproś sąsiadkę, ciężarnej nie odmówi - ja bym nie odmówiła.
PS. Da się coś zrobić z opuchniętymi stopami, żeby zeszła opuchlizna? Mam wrażenie jakby zaraz mi miało skórę porozrywać. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytaj dokładnie aneks zanim cokolwiek podpiszesz... U mnie RWE podobnie kombinowało, z tym, że w aneksie było że aneks jest na 3 lata i za zerwanie umowy parę stów kary za każdy miesiąc przed końcem umowy... Więc przypilnuj tego i nic w ciemno! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo wykładzinę grubą typu gumolit czy jak to się zwało, ale taką konkretnie grubą, albo dywanik a'la łazienkowy, też taki gruby. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech sobie mają króla, nie wiem czy to dziecko jak się kapnie o co chodzi i jakie życie go czeka będzie też takie pełne optymizmu... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba błąd w linku, bo to jest ogólny a nie ten do rejestracji dla kogoś. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja wolę wiosenną pogodę - tak z 20 stopni, tak żeby było w sam raz ciepło ale bez upału... Nie lubię jak się ze mnie leje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też miałam z Kamisiem na początku stracha bo w szpitalu przesiewowe badanie słuchu nie wyszło i dostał do książeczki żółtą wlepkę. Nastraszyli mnie wtedy co nie miara, że mój maluszek może mieć problemy ze słuchem, a on słyszy świetnie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak usłyszałam o 36 stopniach w cieniu, to na samą myśl mi jakoś słabo... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio coś im się psuje, bo też tak miałam dwa razy, że nie doliczyło punktów, a raz, że niby zero... Wiadomo przecież że za darmo nikomu ankiet stukać nie będę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że musisz mieć konto Windows Live i niestety zarejestrować produkt, żeby sprawdzić status gwarancji. Wyświetl w wątku >>