Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5705845 Napisano: 24.07.2013 15:19:19 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

Widziałyście jak zapakowali "małego księcia" do fotelika??
http://www.plotek...cia_Williama,,3.html
Łapki podkurczone, gdzieś pod pasami poprowadzone. Szok po prostu. emotka

Haha news dnia na onecie emotka Mnie to już zaczyna wkurzać ten cały szum wokół jednego dziecka, a gdzie w Afryce dzieci z głodu umierają. Żeby ci co kupują bzdetne gadżety z royal baby oddali tą kasę na szczytny cel... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705816 Napisano: 24.07.2013 14:50:34 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie pogoda. Jest tak zimno, że dzisiaj nawet z domu nie wyszłam. Okna pozamykane, bluzy z długim rękawem, długie spodnie, gorąca herbata emotka Lipiec mamy emotka

A gdzie to twoje Małe Niebo? Chętnie tam śmignę, bo u mnie gorąco jak w piekle, wyjść się nie da, spać się nie da, żyć się nie da... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705811 Napisano: 24.07.2013 14:46:01 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dzieki dziewczyny, spróbuje sie z lekarka swoja skontaktować ale ma tel wyłaczony, w ogole draznia mnie rozbieznosci, ona na infekcje układu moczowego cos tam mi przepisała w szpitalu powiedzieli ze nie widza potrzeby stosowania 2 z 3 lekow.

Na infekcje mi lekarz powiedział, że najlepsze jest wcinanie żurawiny lub żurawitu. Odnośnie kawy to spokojnie można dwie takie z jednej łyżeczki rozpuszczalnej na filiżankę, nie mocniejszą. Na pewno nie zaszkodzi, a ty przecież musisz funkcjonować jakoś. Nie możesz paść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705593 Napisano: 24.07.2013 11:39:07 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

bridget napisał(a):

jestem w domu juz, miałam zostac do piatku ale na same wyniki nie bede czekac w szpitalu dla przyjemnosci, a było to tak po 10 wybrałam sie z synkiem na poczte i do miesnego nieopodal, poczte zaliczylismy cieniem szłam do zubra, stanełam przy pasach czekajac na zielone i nagle stwierdziłam ze kreci mi sie w głowie i musze sie czego chwycic, a ze stał znak drogowy , to go capnełam najpierw jedna reka, pozniej obiema i osunełam sie na ziemie, nie wiem w którym momencie bo straciłam przytomnosc. Ocknełam sie na ziemi po jakims czasie, Wiki plakał, tłum gapiow w okoł, ktos zadzwonił po karetke, kolegi syna mama z przedszkola do meza , szczescie w nieszczesciu ze jeszcze nie wyjechal bo w pn o 13 miał pociag, pojechał wczoraj.... nigdy nie zemdlałam , nie straciłam przytomonosci, czuje lekki bezwład i jak wstaje z lezenia czy siedzenia znow mi sie kreci w głowie , cisnieniomierz mam, 2x dziennie mam sprawdzac cisnienie w piatek po wypis i wyniki

a te cisnienie jakies kurcze chyba słabe nie 105/ 59 puls 96 czy to oki?

O rany, straszna historia. Ciśnienie dość niskie, ale nie najgorsze. A może faktycznie masz "złośliwe" bobo, które Ci najpierw uciskało nerwy w dłoniach, a teraz wzięło się za co innego?

Mój mąż ma gorsze ciśnienie bo jego górne to jakieś 90 kilka... a ty jesteś w ciąży, więc na prawdę nie jest źle... Mogło być gorzej. Dobrze, że już jesteś w domu. Daruj sobie eskapady. Jak czegoś ci potrzeba to idź poproś sąsiadkę, ciężarnej nie odmówi - ja bym nie odmówiła.

PS. Da się coś zrobić z opuchniętymi stopami, żeby zeszła opuchlizna? Mam wrażenie jakby zaraz mi miało skórę porozrywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705531 Napisano: 24.07.2013 10:48:31 w Pomocy!!!!
kaskikk napisał(a):

A więc dzwoni do mnie koleś z Taurona i mówi, że brałam udział w konkursie i że mają dla mnie propozycję (aneks do umowy) o zmniejszeniu opłat za prąd i że jak będę płacić ok 3 zł co mies to przy ewentualnych zmianach cen prądu moja się nie zmieni.
Nie wiem czy w to wchodzić czy naciągają ??

Przeczytaj dokładnie aneks zanim cokolwiek podpiszesz... U mnie RWE podobnie kombinowało, z tym, że w aneksie było że aneks jest na 3 lata i za zerwanie umowy parę stów kary za każdy miesiąc przed końcem umowy... Więc przypilnuj tego i nic w ciemno! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705520 Napisano: 24.07.2013 10:45:04 w Konkursowiczki w ciąży
minia napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

Nie kupuj puzzli piankowych emotka kup dywan lub wykładzinę emotka

zgadzam się.
My kupilismy niedrogi dywan. Przeszedł naukę sikania do nocnika emotka Nie szkoda go nam emotka )

Albo wykładzinę grubą typu gumolit czy jak to się zwało, ale taką konkretnie grubą, albo dywanik a'la łazienkowy, też taki gruby. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705518 Napisano: 24.07.2013 10:43:51 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza ten cały szum wokół "royal baby"... Jakby to jedno dziecko na świecie się rodziło, istny mesjasz itp... emotka

Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość emotka Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć... emotka

Niech sobie mają króla, nie wiem czy to dziecko jak się kapnie o co chodzi i jakie życie go czeka będzie też takie pełne optymizmu... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705276 Napisano: 23.07.2013 21:16:02 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza ten cały szum wokół "royal baby"... Jakby to jedno dziecko na świecie się rodziło, istny mesjasz itp... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705245 Napisano: 23.07.2013 20:22:20 w Konkursowiczki w ciąży
et1978 napisał(a):

https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/

Dziewczyny proszę o pomoc zarejetrujcie się z tego linka do programu Bebilon. Dostanę darmowe mleko. Proszę. Jakby co to odwdzięczę się w wolnej chwili na priv.

Chyba błąd w linku, bo to jest ogólny a nie ten do rejestracji dla kogoś. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705178 Napisano: 23.07.2013 17:56:53 w Konkursowiczki w ciąży
Telefon babci się znalazł emotka Młody wyniósł na ogródek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705065 Napisano: 23.07.2013 15:48:35 w Konkursowiczki w ciąży
To ja bym wolała jakąś wykładzinę kupić Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5705011 Napisano: 23.07.2013 14:43:45 w Konkursowiczki w ciąży
Mój mąż uwielbia cukinię ale usmażoną na patelni pokrojoną w cieniutkie plasterki i lekko posoloną. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704956 Napisano: 23.07.2013 13:23:53 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

nice napisał(a):

babariba napisał(a):

u nas również masakryczny upał, a tu mamy małą siostrzenicę na wakacjach, a wyjść z domu się nie da

a u nas zimno i wiatr spory, zero słońca, same chmury emotka Ja chcę troszkę ciepełka emotka

u mnie zimno i może tak pozostać emotka Nie mogę się doczekać zimy ! Wkurzają mnie upały nie cierpię uczucia lepkości brrrr

a ja tam wolę ciepełko od zimna i wiatru emotka

A ja wolę wiosenną pogodę - tak z 20 stopni, tak żeby było w sam raz ciepło ale bez upału... Nie lubię jak się ze mnie leje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704948 Napisano: 23.07.2013 13:19:09 w GFK
Papierosy +110 emotka Przeszły LM. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704908 Napisano: 23.07.2013 12:54:54 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

Pomyśl jak ty byś się czuła jak by np mąż cały dzień latał za Tobą z grzechotką przy uchu emotka pewnie 1 co to chciała byś mieć spokój i twoja dzidzi pewnie też ma dość emotka emotka Daj jej i sobie luzu a będzie ok emotka emotka

No to chyba do mnie przemówiło emotka emotka
Dam znać jutro co powiedziała pediatra.

Też miałam z Kamisiem na początku stracha bo w szpitalu przesiewowe badanie słuchu nie wyszło i dostał do książeczki żółtą wlepkę. Nastraszyli mnie wtedy co nie miara, że mój maluszek może mieć problemy ze słuchem, a on słyszy świetnie emotka Więc nie ma co się przejmować. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704906 Napisano: 23.07.2013 12:52:33 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

też nienawidzę upałów, a tu zapowiadają jeszcze większe emotka emotka

Jak usłyszałam o 36 stopniach w cieniu, to na samą myśl mi jakoś słabo... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704808 Napisano: 23.07.2013 11:37:44 w Wkurza mnie...
Ja się strasznie męczę w taki upał. Rozumiem te 25 stopni ale nie ze 30, słońce, zero wiatru... Puchnę... Chcę urodzić i mieć z głowy!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704803 Napisano: 23.07.2013 11:32:05 w GFK
taleksander napisał(a):

ostatnio z prawie każdą ankietą mam problem. A to po zrobieniu dalej nie mam punktów i wciąż jest "do zrobienie", a to link z koniecznośćią zalogowania się w jakimś kraju?, a dziś za ankietę zero punktów. Szlag trafia, bo za każdym razem musze maile pisać do nich inaczej nie dostanę punktów. emotka Macie też tak?

Ostatnio coś im się psuje, bo też tak miałam dwa razy, że nie doliczyło punktów, a raz, że niby zero... Wiadomo przecież że za darmo nikomu ankiet stukać nie będę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704794 Napisano: 23.07.2013 11:26:02 w Wkurza mnie...
Dolny śląsk - upał i słońce... Wymieniłabym na dzień pizgania. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5704750 Napisano: 23.07.2013 10:57:18 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

Jak sprawdzić do kiedy ma Xbox gwarancję???Ale nie rejestrować, bo wolałabym, żeby kupiec ją sobie zarejestrował emotka

Wydaje mi się, że musisz mieć konto Windows Live i niestety zarejestrować produkt, żeby sprawdzić status gwarancji. Wyświetl w wątku >>
0 0