Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5703657 Napisano: 21.07.2013 13:54:10 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

bridget napisał(a):

no a słyszałyscie ze na przyszły weekend po 36 stopni??? masakra, ja tez juz bym chciała byc po wszytskim emotka

o masakra, wlasnie sprawdzilam pogode, po tym jak napisałas. Matulu odczuwalna 39stopni emotka

To chyba pozostaje rozłożyć basen, nalać zimnej wody i w tym dogorywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703648 Napisano: 21.07.2013 13:39:00 w GFK
91- dostawcy internetu emotka GFK dziś jakieś łaskawe... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703647 Napisano: 21.07.2013 13:36:27 w Biedronka
A z 18 były już wyniki z frugo? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703641 Napisano: 21.07.2013 13:29:44 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

no a słyszałyscie ze na przyszły weekend po 36 stopni??? masakra, ja tez juz bym chciała byc po wszytskim emotka

Załamka... To już chyba całkiem napuchnę jak bąbel jakiś... Jeszcze z rana jest ok, ale po południu to nogi w japonki ciężko wsadzić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703630 Napisano: 21.07.2013 12:55:25 w GFK
91 za centra handlowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703628 Napisano: 21.07.2013 12:52:02 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

abodak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a gdzie sie to kupuje bo w zielarskim pani miala tylko ziarenka do samodzielnego zmielenia

właśnie w zielarskim, dokładnie kapsułki z olejem z wiesiołka, ale w aptece też może być;)

Ja kupiłam w aptece. W zielarskim mi dawała olej i wciskała, że się z łyżki żłopiee, a ja wiem po sobie że tłustego nie przełknę... No po prostu nie potrafię, od razu mam cofkę...

Kali ja bym bardzo już chciała urodzić, mieć z głowy, ten wiesiołek jakiś przereklamowany - łykam ponad tydzień i nic... Liście malin to też lipa... Jeszcze słyszałam/czytałam o olejku rycynowym, ale tu boję się częstych wizyt na "tronie" Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703285 Napisano: 20.07.2013 13:52:55 w Wygraj mi / Wygram za...
ondine napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Odnośnie maskar, to mam pytanie: Czy one tak szybko znikają? Czy oni nie wrzucają? Weszłam równo o pełnej godzinie i był napis, że wszystkie rozdane...

Raczej wrzucają. Mi zawsze udaje się trafić na moment kiedy "są" tylko trzeba wpisać maila i wtedy już odpadam.

A teraz dopiero doczytałam w regulaminie, że co godzinę są tylko 4 maskary... Malutko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703163 Napisano: 20.07.2013 10:18:37 w Dziś cieszę się z.....
awi napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

tak bardzo sie cieszę, że nie kupowałam muffinek

Jak zobaczyłam w biedronce te muffinki (waniliowe tyulko były) to odeszła mi ochota i na nie i na konkurs emotka

U mnie żadnych nie było... Ani nawet cenówki na półce nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703162 Napisano: 20.07.2013 10:17:21 w Wkurza mnie...
vingag napisał(a):

Moja teściowa. Nie było jej w domu przez miesiąc, dzisiaj przyjechała i już od drzwi pretensje.
O to, że jej krzeseł brakuje w JEJ pokoju gościnnym - okazuje się, że źle policzyła.
O to, że jej krzesła są "połamane" - mąż poszedł sprawdzić - w jednym krześle wyskoczył bolec.
O to, że stół w ogrodzie stoi nie tak jak powinien.
O to, że w łazience są nie te dywaniki (!).
O wszystko.
A najlepsze jest to, że pół dnia spędziłam na sprzątaniu, a w pół godziny po jej przyjeździe zastałam ją na klęczkach, jak myje podłogę w piwnicy. Podłogę, którą nie dalej jak dwie godziny temu skończyłam szorować.
Dlaczego w ogóle tacy samoumęczający się ludzie istnieją. Po co zatruwać życie innym? Czy to rodzaj hobby, czy jak, bo ja tego za cholerę nie mogę pojąć.
Jest mi źle i spać nie mogę.
Niby nie powinno się ludziom źle życzyć, ale czasami ciężko się powstrzymać i nie pomyśleć: "co by było gdyby..."

Ajj moja jak do nas przyjeżdża to to samo... Mimo, że ja robię tzw sanepid przed przyjazdem i dla mnie jest nieskazitelnie czytsto to, ona przyjeżdża i tu, że niby okna brudne, tu, że podłogi, że dywany itp. To daje jej się samorealizować z mopem i szmatą emotka Skoro ma taką potrzebę emotka Polecam olewać.

koza.k90 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Piłkarski klub FC Barcelona - dla mnie pokazali zupełny brak szacunku dla polskich kibiców, czy w sportowym duchu nie było lepiej zagrać dla chorego ( przecież nie był to jakiś losowy wypadek ) byłego już trenera i pyknąć patałachów z Lechistanu 15:00? Oczywiście na Audi Cup za parę dni do Monachium pojadą, życzę im solidnego łomotu od Bayernu

ja też im życzę łomotu

Dostaną go tylko w innym terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703158 Napisano: 20.07.2013 10:13:39 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Dziewczyny chciałam spytać co sądzicie czy powinnam dać do sklepu spacerówkę na gwarancję - bo chodzi o to że ostatnio porządnie skrzypi chyba koło, wiem że mogę ja popsikać tzw W-D 40, ale głównie chodzi o to ze boję się że jak za miesiąc byśmy pojechali nad morze to czy obciążeniu typu synek +bagaze plażowe nie odpadnie koło - choć teoretycznie nie powinno bo ma podwójne koła ale już słyszałam że w niektórych wózkach odpadają, nasz niby dosyć porządny, ale gwarancja jeszcze jest wiec nie wiem czy samemu to sprawdzać czy do sklepu dac?

A swoją drogą mam na sprzedaż/wymianę nowe nieotwierane mleka NAN PRO 3 i NAN PRO 4 - jak coś to pw emotka

Odnośnie gwarancji to sprawdź w karcie gwarancyjnej bo u nas np. gwarancja kół nie obejmowała i musieliśmy płacić za naprawę... Kółka się pokrzywiły po jakimś czasie i chcieliśmy je naprostować, bo baliśmy się, że poodpadają. Możesz więc spróbować z gwarancją, ale radzę wpierw zajrzeć do karty... Do tego znajdą ci ziarnko piasku w łożysku i już jest, że wózek był źle użytkowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5703050 Napisano: 19.07.2013 23:15:51 w Wkurza mnie...
Kurcze ja wszystko rozumiem, ale czy nie mają drugiego trenera w razie choroby pierwszego? Meczy się nie odwołuje z dnia na dzień! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702981 Napisano: 19.07.2013 22:21:33 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze kogos bawi, smieszy ludzka choroba i nieszczescie emotka
Rozumiem, ze sytuacja konkursu z biletami na jutrzejszy mecz byla zaskakujaca i mogla bawic no ale teraz...chyba nie odwolano tego meczu bez powodu.

Chyba, ze ja taka wrazliwa jestem...

To jakiś żart? Z dnia na dzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702980 Napisano: 19.07.2013 22:21:05 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

agusia147 napisał(a):

abodak napisał(a):

dziewczyny czy mozecie powiedziec co z tego wiesiolka kupic,jak go przyjmowac itd.Moja lekarka powiedziala ze po wizycie w nastepnym tygodniu moge brac:D

A na kiedy termin? Ja kupiłam kapsułki z olejkiem z wiesiołka 19,99 za 100kapsułek. A jak przyjmować jest napisane na opakowaniu.

na 16 sierpnia w sobote koncze 36 tydzien ide w srode na badania i pani mowila ze po skonczeniu 37 moge jesc:Ddzieki agusia

Czyli w sumie masz tydzień po mnie. Ja już łykam, chciałabym wcześniej urodzić. Tak w ogóle możnaby rzecz, że młoda donoszona i mogłaby się już pchać na ten świat a nie emotka A jak na razie bobo i brzuch wysoko... Oby znowu nie po terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702716 Napisano: 19.07.2013 18:56:25 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

dziewczyny czy mozecie powiedziec co z tego wiesiolka kupic,jak go przyjmowac itd.Moja lekarka powiedziala ze po wizycie w nastepnym tygodniu moge brac:D

A na kiedy termin? Ja kupiłam kapsułki z olejkiem z wiesiołka 19,99 za 100kapsułek. A jak przyjmować jest napisane na opakowaniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702529 Napisano: 19.07.2013 16:01:12 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

czy coś teraz pyli??? gluta mam no i kichać zaczynam emotka

Polecam krople Allergodil... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702522 Napisano: 19.07.2013 15:55:59 w dziś mam urodzinki
swibek napisał(a):

emotka ja też dziś dmucham świeczki.. emotka emotka

emotka jak wytrzymam do wieczora to imprezujemy jak co roku!! emotka zapraszam..

emotka

100 lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702161 Napisano: 19.07.2013 11:03:07 w Wygraj mi / Wygram za...
Odnośnie maskar, to mam pytanie: Czy one tak szybko znikają? Czy oni nie wrzucają? Weszłam równo o pełnej godzinie i był napis, że wszystkie rozdane... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702155 Napisano: 19.07.2013 10:51:50 w Biedronka
nice napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

dolly -może Twój adres też poczta uważa za nieistniejący. emotka Masakra z tym konkiem.

nie, bo mi podali numer przesyłki, wiec jest nadany. Nie wiem, czy w związku z tym się cieszyc, czy płakać

Odnośnie biletów na mecz, to przy zakupie online dają pdf a bilet papierowy dosyłają. Może upomnijcie się o te pdf? Powinni mieć.

raczej nie liczyłabym na to, że wiedzą komu jaki bilet (z miesjcem i rzędem wysłali). Więc to pdf prześlą losowo? A potem się okazę że ktoś już na Twoim miejscu siedzi na papierowy bilet, albo Cię wcale nie wpuszczą na stadion bo pierwszy (zeskanowany przy wejsciu) zostanie normalny bilet. emotka

Myślę, że powinni mieć jakąś listę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702133 Napisano: 19.07.2013 10:22:19 w Biedronka
dolly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

dolly -może Twój adres też poczta uważa za nieistniejący. emotka Masakra z tym konkiem.

nie, bo mi podali numer przesyłki, wiec jest nadany. Nie wiem, czy w związku z tym się cieszyc, czy płakać

Odnośnie biletów na mecz, to przy zakupie online dają pdf a bilet papierowy dosyłają. Może upomnijcie się o te pdf? Powinni mieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5702128 Napisano: 19.07.2013 10:18:17 w Wygraj mi / Wygram za...
barti978 napisał(a):

maribog napisał(a):

ika1 napisał(a):

szukam kuponu na maskarę emotka

Również emotka

również emotka

Haha malujesz się? Wyświetl w wątku >>
0 0