Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5702127 Napisano: 19.07.2013 10:17:46 w Biedronka
petunija1 napisał(a):

Ja jestem ciekawa jak to się skończy u mnie...
Pani miała dzwonić- na razie czekam. emotka

dolly -może Twój adres też poczta uważa za nieistniejący. emotka Masakra z tym konkiem.

Masakra z organizacją. Nagrody którym się nie spieszy pojechały kurierem, a bilety, na który mecz jest jutro pocztą polską emotka Parodia... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701806 Napisano: 18.07.2013 17:26:10 w Konkursowiczki w ciąży
Poszliśmy na KTG do szpitala w końcu rano, bez problemu zrobiła miła położna... Ale z tą prywatną służbą zdrowia i tak coraz to gorzej jest! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701299 Napisano: 18.07.2013 09:26:47 w Pomocy!!!!
zaczytana-pola napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

koza, teoretycznie możesz podać jako ostrzeżenie przed oszustem i wyłudzaczem, żeby inni wiedzieli, żeby z nim interesów nie robić
w końcu u nas tez jest temat "nie polecam wymiany z.." i tez tam podaje się nicki

dzięki, zrobię to za jakiś czas na spokojnie

bo ostatnio za dużo nerwów mi gość zafundował

nie wiecie, czy do allegro można wszystko opisać bez wszczynania sporu ?
po prostu jako zapytanie i poradę, co oni ze swojej strony o tym sądzą

Zastanawiam się, czy cokolwiek Ci odpiszą. Bo niestety nie są chętni do odpisywania na e-maile w żadnych, nawet ważnych sprawach emotka

Kiedyś były czasy co jeszcze raczyli odpisywać. Teraz odpisują tylko na hejty na facebooku. Polecam więc tam zrobić dym. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701298 Napisano: 18.07.2013 09:25:39 w Konkursowiczki w ciąży
A ja nie miałam robionego tego badania przy ostatnim porodzie, i teraz też mi jeszcze nikt nie raczył zrobić/skierować na nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701296 Napisano: 18.07.2013 09:23:05 w Wkurza mnie...
A mój charakter zodiakalnego skorpiona, i mąż baran nie pozwalają żadnemu z nas odpuścić, tak więc zawsze jak się kłócimy to na maksa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701162 Napisano: 17.07.2013 22:06:54 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Nawet okiem nie mrugnęłam jak z poduszką wychodził emotka Przynajmniej całe łózko moje emotka emotka
A teściowej niczym nie podpadlam, ona po prostu taka jest...
Przyzwyczailam sie i nawet juz to na mnie nie robi wrażenia emotka

Haha przynajmniej nikt się tyłkiem nie będzie ci w nocy rozpychał emotka A rano zrób sobie pycha śniadanie i wetnij na jego oczach emotka A co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701154 Napisano: 17.07.2013 21:53:13 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

agusia147

mój to lew emotka No i siedzi sobie w pokoju obok po ciemmku emotka Faceci są nienormalni emotka
A co do teściowych...
Mamy dwa wesela, jedno u mojego kuzyna drugie kuzyna mojegofaceta.Na mojego kuzyna idziemy bo mieskzamy w jednym miescie.Na wesele kuzyna mojego nie jedziemy bo jest daleko i ja pracuje. A co na to szanowna teściowa przyszla?Powiedziala mojemu,ze skoro ja nie chce tam jechac, to zeby wzil kogos innego ,zamiast mnie emotka

Czym jej podpadłaś? Teściowa w stylu baba jaga na miotle emotka Zołza widzę... Yhh pewnie takie same będziemy emotka Daj mu posiedzieć po ciemku, może przemyśli sprawę, a siebie porozpieszczaj, niech widzi, że cię to nie obeszło emotka Mówią, że faceci są prości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701152 Napisano: 17.07.2013 21:50:20 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

dokładnie, bo gościu spuścił z tonu, gdy mu napisałam, że mam stosowny protokół przekazania grilla bez uszkodzeń oraz świadków

być może nawet to pierwsze zdjęcie (odbicie na misce obok uchwytu wielkości kciuka) i te dzisiejsze (stłuczony i porysowany cały spód) dotyczą jednej i tej samej wybrakowanej miski

uwaga, allegrowicze, bo może gość poluje na kolejne elementy - pokrywę, koła, itd

A odesłał uszkodzoną część? Ejj może on kompletuje drugiego grilla? emotka Od jednego wyłudzi miskę, od drugiego koła, od trzeciego jeszcze coś innego... Może podaj nicka tego cwaniaczka dla ogółu, żeby przypadkiem ktoś mu czegoś nie sprzedał.

jeszcze nie odesłał a skoro ta nowa miska bardziej zniszczona od pierwszej, więc pewnie kombinuje, żeby nie odesłać

ziółko, czy mogę wpisać nick na forum ?

ale jak gościu będzie sprytny, może mieć więcej kont i allegrowych tożsamości

Allegro wymaga potwierdzania swoich danych przy zakładaniu konta i można mieć maks 2 konta na osobę (firmowe + prywatne) więc pewnie nie będzie miał innych kont, chyba że na żonę czy syna... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701138 Napisano: 17.07.2013 21:35:51 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

dokładnie, bo gościu spuścił z tonu, gdy mu napisałam, że mam stosowny protokół przekazania grilla bez uszkodzeń oraz świadków

być może nawet to pierwsze zdjęcie (odbicie na misce obok uchwytu wielkości kciuka) i te dzisiejsze (stłuczony i porysowany cały spód) dotyczą jednej i tej samej wybrakowanej miski

uwaga, allegrowicze, bo może gość poluje na kolejne elementy - pokrywę, koła, itd

A odesłał uszkodzoną część? Ejj może on kompletuje drugiego grilla? emotka Od jednego wyłudzi miskę, od drugiego koła, od trzeciego jeszcze coś innego... Może podaj nicka tego cwaniaczka dla ogółu, żeby przypadkiem ktoś mu czegoś nie sprzedał. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701131 Napisano: 17.07.2013 21:30:16 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

chochliczko, nic się nie skończyło http://zaskocz.pl/konkurs/konkurs.html

dziekuje emotka
wkurza mnie ze luby właśnie wzial swoja poduszkę i ewakuowal sie spac do pokoju obok.No tak zabiera swoje zabawki i idzie na inne podwórko- typowe emotka

Haha to jakbym mojego widziała emotka Też tak robi emotka To ja udaję, że nie widzę, mówię mu żeby w takim razie sam się rano do pracy obudził i sam budzik ustawił, a potem sam zrobił śniadanie i kanapki na wynos. No i żeby przygotował sam ubranie itp, bo ja tego nie zrobię więc lepiej żeby wieczorem sobie wszystko wyjął i mi rano cenzura nie zawracał tekstem "Agaaaa a gdzie są skarpetki??????????" Czy Twój może jest zodiakalnym baranem? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701126 Napisano: 17.07.2013 21:20:49 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Ja w ciąży mialam skrajne wyniki jak wy i też brałam żelazo.

Choć ja i Mikołaj uwielbiamy buraczki zaprawiane i teraz codziennie prawie je jemy - mmmm... mniam mniam emotka

Uwielbiam buraczki i wcinam jak mam okazję... Żelazo też jem, ale i tak leci mi w dół, a źle się po nim czuję jak cholera... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701123 Napisano: 17.07.2013 21:15:56 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Koza - masz dowód, że wysyłałaś miskę w stanie idealnym (szkoda, że zdjęć nie zrobiłaś), nie wiadomo, czy faktycznie ktoś zniszczył przesyłkę czy facet sam poobijał

tylko dziwne, że akurat na niego biednego tak się kurierzy uwzięli i niszczą mu grilla emotka

wiesz, też mi przyszło do głowy, że podpał na amen komuś z DPD

ale te zdjęcia raczej nie wyglądają na typowe odbicia - raczej jakąś niedoróbę podczas produkcji

może gościu kupił na wyprzedaży za grosze takiego uszkodzonego grilla

Olej dziada, załóż spór na allegro. Każ mu pocałować się w cenzura i to dosłownie... Najwyżej negatywa dostaniesz, wtedy ty mu oddasz w odwecie to samo. Napiszesz do allegro ze to szantarzysta i ci analują. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5701110 Napisano: 17.07.2013 20:54:42 w Wkurza mnie...
minka77 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

minka77 napisał(a):

że cały dzień numer zajęty do przychodni emotka

A mnie, że na NFZ może mnie lekarz przyjąć dopiero w październiku (na nic tłumaczenia, że termin porodu za dwa tygodnie), cenzura ich pacjent obchodzi...

ja w końcu się dodzwoniłam emotka a Ciebie nie przyjmą bo miejsca nie mają? jak jesteś w ciąży to chyba masz pierszeństwo do lekarza

Pielęgniarka przez telefon powiedziała, że ją to nie obchodzi, a na NFZ mają terminy na październik emotka Chyba przez kuzynkę męża wizytę u lekarza szpitalnego trzeba załatwić i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700958 Napisano: 17.07.2013 17:09:53 w Rossmann
auvenione napisał(a):

czekamy.. czekamy a pewnie i tak nie wygramy emotka

Przestańcie czekać to wtedy coś wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700939 Napisano: 17.07.2013 16:45:49 w Wkurza mnie...
minka77 napisał(a):

że cały dzień numer zajęty do przychodni emotka

A mnie, że na NFZ może mnie lekarz przyjąć dopiero w październiku (na nic tłumaczenia, że termin porodu za dwa tygodnie), cenzura ich pacjent obchodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700930 Napisano: 17.07.2013 16:28:45 w Biedronka
A z jakiego numeru dzwoni frugo? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700919 Napisano: 17.07.2013 16:12:18 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

hemoglobina 10 (norma to 12-16), hematokryt 32 (norma to 37-47)

to ja mam gorsza bo 9,8 ( 12-16) hematokryt 29 (35-47) wczesniej mialam hemoglobine ponizej 8 zaczełam jesc buraka w tabletkach i ładnie podskoczył, nie chciałam zelaza bo zle na szkliwo mi w 1 ciazy podziałał, a wówczas po porodzie i krwotokach miałam tak niska ze chcieli przetaczac mikrew i dostawałam konskie dawki.

Ahh te anemie...

Tak czy inaczej lekarz mnie wkurzył swoim opieszalstwem... Ważniejsza kasa niż pacjentka i jej dziecko... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700899 Napisano: 17.07.2013 15:56:25 w Konkursowiczki w ciąży
hemoglobina 10 (norma to 12-16), hematokryt 32 (norma to 37-47) Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700884 Napisano: 17.07.2013 15:47:01 w Konkursowiczki w ciąży
A ja mam anemie i do tego znowu grzybice zlapalam... Nosz kurde nie wiem skąd to... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5700862 Napisano: 17.07.2013 15:17:46 w Wkurza mnie...
annaszura napisał(a):

polarniczka napisał(a):

sąsiad obok puszcza disco w polu... wlasnie leci Jestes Szalona... zabiję gada emotka

Czasami to lepsze od codziennego słuchania o szóstej rano Radia Maryja

Mój teściu słucha radia maryja! W aucie, w pracy - wszędzie ;( Nie lubię do tego z nim jeździć nigdy bo hmmm... jeździ jakby to nazwać dość "szarpiąco" i nawet do sklepu (1km) to mam ochotę mu tapicerę obhaftować. Wyświetl w wątku >>
0 0