Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kij im w oko, młoda w gondoli po bracie pojeździ i jakoś to będzie, kupim podwójny wózio potem... A ten cały Rossnet niech mnie w cenzura wycałuje... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna i nawet nie masz komu dać w łeb
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam to
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaak bo ból porodowy zagłuszył ból wbijania wielkiej i długiej igły w kręgosłup. Swoją drogą zastanawiam się czym znieczulają do cesarki? Czy to jest to samo znieczulenie? Bo powiem szczerze, że oprócz tego, że mniej bolało i trochę mnie otępiło to swoje ciało czułam świetnie....
Z tego co widzę żaden wózek nie wpadł forumowiczowi? Aż dziwne... Myślałam, że może mi się trafi, tak dawno nic tam nie wygrałam... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha lazaj ty nie masz co robić, że się bawisz w detektywa? Dwa róże ktoś wygrał czy jak? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do szpitala tu na nogach mam około kilometra
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz no chciałabym aby tym razem nawet jak ma tak kurewsko boleć to żeby bolało krócej a nie prawie dwie doby... Parę godzin, a nie... Wszyscy mówią, że znieczulenie spowalnia akcję porodową, być może ale na psychice było mi lepiej...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na 8mego sierpnia, ale wózek i tak by się zdał. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiesz w momencie bólu znieczulenie to tak jak etopiryna na ból głowy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To przecie dwa sznurki ze sobą związane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie a co będzie jak zacznę się ryć zamiast przeć?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, a jak mnie tak bolało, to bym sobie dała wszystko zrobić, nawet igła gruba jak nie wiem w sam środek kręgosłupa mnie nie przerażała... A jak ma teraz znowu tak boleć, to co mi po gazie, nie chodzi chyba o to coby się śmiać tylko urodzić...
Młody nocnik traktuje bardziej jak zabawkę, może powinniśmy spróbować z nakładką na sedes? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Kamilek nie bardzo chce mówić, w rodzinie męża wszystkie dzieci zaczynają mówić mając dwa latka, Kamiś bardziej gada po swojemu, ma te pojedyncze słowa jak mama, tata, baba, ziapu (żabka), coś tam sobie gada, że czasem idzie skumać o co mu chodzi. Dużo rozumie, wykonuje polecenia, ale jakoś nie chcę go zmuszać do nocnika kiedy nie chce... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszłam wczoraj do szpitala w którym mam potencjalnie rodzić i jestem załamana, co z tego jak szpital ładnie wyremontowany, mogę mieć salkę pojedynczą itp, jak nie mają kluczowej sprawy jak znieczulenie do porodu. Tylko gaz rozweselający... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast cieszyć się, że wpadnie parę stów na konto... A mówią, że faceci są prości... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie nikt nie dzwoni poza mężem jak coś chce
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo na lawetę... Wyświetl w wątku >>