Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha 3zł za odbiór osobisty? To już za naciśnięcie klamki sobie liczą? Dla mnie to paranoja Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To listonoszowi się oberwie, bo nie dość, że nie chce im się nosić, to jeszcze się opierdzielają i awizo nie chce wypisywać... U mnie to wg listonosza to większość przesyłek nie mieści się do euroskrzynki - nawet prenumeraty gazet...A na pocztę mam ze 2 kilosy... Dobrze chociaż że listonosz od paczek jest spoko gościu i zawsze do mnie dzwoni się spytać czy jestem aktualnie w domu lub czy może zostawić u sąsiadki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wklepałam 6, bo 6 haseł mi się udało ułożyć w miarę sensownych, choć nieźle się trzeba nagimnastykować aby zmieścić się w 60 znakach. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten no nie chcę dużej konkurencji dla moich 20 paragonów
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha i zawsze możesz poprosić, żeby sprawdzili w którym sklepie posiadają Twój rozmiar, żebyś na marne nie jeździła po całym mieście. Możesz jeszcze skoczyć do Blue City, bo jak coś jest obok CH Reduta i blisko do podobnych sklepów
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo chińskie mp3, co na aukcji każde kosztuje grosze, a wysyłka 50zł za sztukę... Wiadomo, że ktoś zarabia na przesyłce, bo wysyłka stamtąd wcale nie kosztuje tyle, tylko ceny są normalne, nie powinny przekroczyć 20zł. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyluzujcie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdej galerii niemalże. Obłowiłam się w Wola Parku. A na dobrą sprawę to we wszystkich galeriach ceny te same, z tym, że może być gorzej z rozmiarówką, więc polecam te co są bardziej na zadupiu a nie w centrum. Do tego Factory na Ursusie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzieś marudzić trzeba, a że w życiu wiele osób wkurza to inna sprawa... Mnie wkurzyła dziś teściowa. Idę z laptopem do łazienki i z telefonem, żeby pozałatwiać parę spraw w spokoju, a tej się nagle wieszać pranie zachciało i co chwila mi wali w drzwi z zapytaniem czy wsio ok i czy nic mnie nie boli. A ja tylko chciałam w spokoju pogadać... Jak widać nawet w sraczu nie można mieć spokoju. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Olej, krowa która dużo ryczy mało mleka daje... Postrasz go, że zgłosiłaś sprawę do prokuratury jako próbę wyłudzenia pieniędzy i kradzież. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha znam to. Sprzedawałam ostatnio laptopa, gościu wpłacił kasę prawie po dwóch tygodniach po tym jak do niego już dzwoniłam...
Inna laska kupiła słuchawki, aukcja kończyła się po północy, a ta mi o 6 rano maila z zapytaniem czy raczyłam jej już wysłać i dwa smsy z pretensjami
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mam być szczera, to dla mnie to bez różnicy, dziecku też chyba nie robi to różnicy. Byleby miały atesty.
Hehe teraz uświadomiłam sobie jak blisko do finiszu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas przy Kamilku się Johnssons sprawdził, w szpitalu używali Nivea. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie nadal jest jeden kontener koloru niebieskiego, co nie ma nic wspólnego z segregowaniem
Nie wiem czy przypadkiem nie mają max 48h na odblokowanie. Bo to komputer jakoś robi... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szwagierka jedzie
Odnośnie zakupów, to ja od zawsze preferuję zakupy internetowe, przynajmniej jak chodzi o wszystkie produkty poza ubraniami czy butami - bo ja np. muszę mierzyć, na dzieciaki ciuszki wolę kupić w Auchan z końcówek serii (5-10zł za ubranko) lub w pepco (ubranka też są bardzo fajne i tanie)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane