Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My pojedziemy jutro lub w czwartek. Dzisiaj odpoczywamy po podróży wczorajszej, dziś upał jak nie wiem. Na razie młody szaleje wszędzie włażąc. Zazdroszczę mu sił
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy zakładają konto i po "naciągnięciu cenzuraów" kasują. Jedyne co zostaje naciągniętemu to numer konta i fikcyjne dane, a tak na dobrą sprawę to niska szkodliwość społeczna i policja również nic nie zrobi... Pozostaje wtedy niesmak. Zwłaszcza jak ktoś coś oddaje za darmo. Jak chce zwrot kosztów wysyłki to niech wyśle za pobraniem, nie mam problemu by płacić za wysyłkę, tylko nie na tak dziwnych zasadach, poza tym 50zł to dużo piechotą nie chodzi. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolejne oszustwo
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, jak coś biorę to głównie na odbiór osobisty. A jak kupuję to proszę o wystawienie przedmiotu na allegro. Zdaję sobie sprawę, że panuje tam plaga oszustów. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajj tam, charaktery mogą być różne, byleby jednakowe zamiłowanie do spania i jedzenia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe ja na siku się budzę 2 razy w nocy tylko, z Kamilkiem bardziej biegałam do toalety, a tak nawet wyspać się idzie. Kamilek też kochane dziecko daje mamie odpocząć i pospać
Zobaczymy jakie będzie drugie bobo. Mam nadzieję, że równie złote
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja czekam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze jak miałaś jakieś stówki na zbyciu to mogłaś mówić, teraz są wyprzedaże, ja żadną stówką nie pogardzę, chętnie prześlę mój numer konta. Polecam się
Ja miałam kilku lekarzy ginekologów i jeśli idziesz do przychodni prywatnej (większości przynajmniej) to będą próbowali naciągnąć na wiele różnych zbędnych badań. Mnie w innej przychodni lekarz chciał wmówić, że test Pappa na pewno mi się przyda itp i powinnam zrobić, a mam nie całe 24 lata, żadnych poronień, i jedno dziecko śliczne i zdrowe... Ufam mojemu lekarzowi i robię tylko konieczne badania, a lekarz i tak co wizytę patrzy na USG, słucha serduszka i sprawdza. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy klamki dość wysoko, myślę, że jeszcze chwilę mu zajmie odkrycie jak one działają. Bramka do kuchni już nie działa na niego. Nauczył się ją sam otwierać...
Już rozumiem w jaki sposób nabija się 2 tysiące postów więcej...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy blisko do galerii, busem podjedziemy, damy radę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
33 może być na styk w przyszłym roku. Jeszcze dość szybko dziecku w tym wieku nogi rosną. Ale też każde dziecko inne i głupio jakby zaś młody ciapał ci w za dużych.
Idziem z Kamsiem w świat
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super! Gratulacje. Chłopaki fajne są