Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5694398 Napisano: 09.07.2013 18:25:24 w Konkursowiczki w ciąży
Nas cholernie boli brak wyjazdu nad morze w te wakacje. Jeszcze nie było tak byśmy nie jechali, a we wrześniu to już nie to samo i pogoda nie taka, więc raczej odpada.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5694031 Napisano: 09.07.2013 13:31:18 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Hej dziewczyny wróciliśmy niedawno - było suuuupeeeer! emotka
Mikołaj w siódmym niebie, zwiedziliśmy caaaałeee zoo a Miki szalał i był zachwycony emotka
Mnóstwo fotek narobiliśmy, a potem był Aquapark - rewelacja! 2 godziny non stop pływaliśmy - a nasz mały pływak pływa juz całkiem nieźle emotka
Ogólnie jestesmy mega zadowoleni i napewno kiedyś jeszcze pojedziemy emotka

My pojedziemy jutro lub w czwartek. Dzisiaj odpoczywamy po podróży wczorajszej, dziś upał jak nie wiem. Na razie młody szaleje wszędzie włażąc. Zazdroszczę mu sił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693210 Napisano: 08.07.2013 16:01:42 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

http://www.promob...egoria-pieluchy.html
znalazłam stronke z pieluchmi, my czesto cos za pobraniem wysyłamy, poza tym przydałyby sie komentarze na tablicy i prawidłowosci danej transakcji

Niektórzy zakładają konto i po "naciągnięciu cenzuraów" kasują. Jedyne co zostaje naciągniętemu to numer konta i fikcyjne dane, a tak na dobrą sprawę to niska szkodliwość społeczna i policja również nic nie zrobi... Pozostaje wtedy niesmak. Zwłaszcza jak ktoś coś oddaje za darmo. Jak chce zwrot kosztów wysyłki to niech wyśle za pobraniem, nie mam problemu by płacić za wysyłkę, tylko nie na tak dziwnych zasadach, poza tym 50zł to dużo piechotą nie chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693034 Napisano: 08.07.2013 14:01:58 w Konkursowiczki w ciąży
Zestawik byłby super emotka Tablica to świetny portal tylko brakuje tam nadzoru i weryfikacji nowych userów. Uważam, że powinni zrobić weryfikację każąc np. przelewać 1zł, wtedy nikt by nie był anonimowy i zniknęłyby problemy z naciągaczami i oszustami... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693032 Napisano: 08.07.2013 13:57:00 w Konkursowiczki w ciąży
gosia16 napisał(a):

znalazłam właśnie cos takiego
http://tablica.pl...cJt9.html#d53b05b3b1
jak ktos jest zainteresowany

Kolejne oszustwo emotka Jeśli ktoś od razu woła kasę za wysyłkę, podając numer konta, warto sprawdzić ten numer w google, bo całkiem możliwe, że ktoś już się na to nabrał i ostrzega innych. Kolejny powód dla jakiego oszustwo? Ktoś nie zgadza się na odbiór osobisty, no i ma konto założone chwilę temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693026 Napisano: 08.07.2013 13:51:38 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

agusia147 tylko na tablicy większość to oszuści którzy naciągają ludzi także radzę uważać no chyba że odbiór osobisty wtedy nie ma co się bać emotka

No tak, jak coś biorę to głównie na odbiór osobisty. A jak kupuję to proszę o wystawienie przedmiotu na allegro. Zdaję sobie sprawę, że panuje tam plaga oszustów. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693005 Napisano: 08.07.2013 13:31:58 w Konkursowiczki w ciąży
Widziałyście jakie fajne rzeczy czasami ludzie oddają za darmo na tablica.pl ? Wczoraj załapaliśmy się na autko akumulatorowe, takie co synek w nim może jeździć ze zdalnym sterowaniem za friko emotka Nie myślałam, że ludzie oddają takie rzeczy za darmo. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5693003 Napisano: 08.07.2013 13:28:43 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

benasia udanego wypoczynku:) ja tam czekam na ochłodzenie, ale ogolnie nadal w planach prasowanie emotka Aliice pozazdroscic - 3 tygodnie wypoczynku - marzenie.

Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc?

Hehe ja na siku się budzę 2 razy w nocy tylko, z Kamilkiem bardziej biegałam do toalety, a tak nawet wyspać się idzie. Kamilek też kochane dziecko daje mamie odpocząć i pospać emotka
Zobaczymy jakie będzie drugie bobo. Mam nadzieję, że równie złote emotka

yhyyyy też miałam taką nadzieje, ale sprawdziło się gadanie,że zawsze są odmienne charaktery emotka

Ajj tam, charaktery mogą być różne, byleby jednakowe zamiłowanie do spania i jedzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692945 Napisano: 08.07.2013 12:45:50 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

benasia udanego wypoczynku:) ja tam czekam na ochłodzenie, ale ogolnie nadal w planach prasowanie emotka Aliice pozazdroscic - 3 tygodnie wypoczynku - marzenie.

Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc?

Hehe ja na siku się budzę 2 razy w nocy tylko, z Kamilkiem bardziej biegałam do toalety, a tak nawet wyspać się idzie. Kamilek też kochane dziecko daje mamie odpocząć i pospać emotka
Zobaczymy jakie będzie drugie bobo. Mam nadzieję, że równie złote emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692666 Napisano: 08.07.2013 08:32:05 w Konkursowiczki w ciąży
A my pod Wrocław emotka Ale wpierw posprzątam. Żeby nic nie zagniło pod moją nieobecność. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692412 Napisano: 07.07.2013 16:11:55 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

agusia następnym razem dam znak emotka

To ja czekam emotka Żadną stówką nie pogardzę, wręcz się ucieszę, bo rzadko kto daje takie prezenty emotka Yhh idę pakować nas na wyjazd, nie wiem czy auto wszystko pomieści... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692254 Napisano: 07.07.2013 10:26:59 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

dolly tak, można mieć większą pewność po tym badaniu. A tak napisałam, bo kilku znajomym osobom wyszły średnie te wyniki, a amnio w porządku. Więc stąd były moje wątpliwości.

To, że można to ja wiem, ale Ty pisałaś to tak, że człowiek odbierał to jako- "eee zazwyczaj wychodzą źle, ale zrobie sobie, co mi tam, amio i tak nie zrobię, ale te tak, bo jak wyjda ok to jest ok, ale jak wyjda zle to przeciez wszystkim tak wychodzą"
Jeżeli ktoś pyta, chce się poradzić i inni odpowiadają, to nie dziw się później że znajdzie się taka jak ja, co zacznie prostowac to co piszesz. dlatego CI napisałam, że sie zakreciłaś.

Tak, te moje po USG, pod kątem trisomi na super sprzęcie. I tam jest wszystko ok. Co w tym dziwnego, że jestem spokojniejsza po zrobieniu tego badania? Komplet będzie kiedy odbiorę wyniki krwi.

To usg moim zdaniem , to każda ma, "czy tego chce czy nie", w tym tygodniu. Przy nim jednak masz mozliwość wykonac właśnie dodatkowo test Pappa. I tu dopiero jest wynik.

W sumie już wiem, po co mi było to badanie. miałam na zbyciu kilka stówek i nie wiedziałam co z nimi zrobić. Zastanawiałam się czy nie przepić (ale alko coś mi nie wchodzi ostatnio), więc stwierdziłam, że może zrobię badanie emotka

a tak poważnie to lekarz wyraźnie powiedział mi, że po usg ryzyko jest takie, a takie, a jak przyjdą wyniki krwi to je dodatkowo zestawi z usg, a także z moją wagą i ciśnieniem krwi. Czyli te były takimi połówkowymi wynikami. Ale może każda przychodnia, klinika ma swoje standardy i każdy robi je inaczej. Nie wiem, przekazuję tylko to, co powiedział mi lekarz.

Kurcze jak miałaś jakieś stówki na zbyciu to mogłaś mówić, teraz są wyprzedaże, ja żadną stówką nie pogardzę, chętnie prześlę mój numer konta. Polecam się emotka

Ja miałam kilku lekarzy ginekologów i jeśli idziesz do przychodni prywatnej (większości przynajmniej) to będą próbowali naciągnąć na wiele różnych zbędnych badań. Mnie w innej przychodni lekarz chciał wmówić, że test Pappa na pewno mi się przyda itp i powinnam zrobić, a mam nie całe 24 lata, żadnych poronień, i jedno dziecko śliczne i zdrowe... Ufam mojemu lekarzowi i robię tylko konieczne badania, a lekarz i tak co wizytę patrzy na USG, słucha serduszka i sprawdza. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692243 Napisano: 07.07.2013 09:43:56 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Wasze dzieci też dzisiaj takie nieznośne? W domu z młodym dziś było nie do zniesienia, bałaganił, wył, kuchnię muszę zamykać na klamkę, bo inaczej krzesło przesuwa do stołu albo do kuchenki lub blatów i się wspina. normalnie strach się bać co jeszcze wymyśli.

to dobrze że nie umie otwierać drzwi bo mój to wszystkie drzwi otworzy taki jest wysoki że nawet zewnętrzne te na dwór musze zamykać by nie wyszedl sam... emotka

My mamy klamki dość wysoko, myślę, że jeszcze chwilę mu zajmie odkrycie jak one działają. Bramka do kuchni już nie działa na niego. Nauczył się ją sam otwierać...

dolly napisał(a):

emotka emotka

Już rozumiem w jaki sposób nabija się 2 tysiące postów więcej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692130 Napisano: 06.07.2013 21:08:19 w Konkursowiczki w ciąży
Wasze dzieci też dzisiaj takie nieznośne? W domu z młodym dziś było nie do zniesienia, bałaganił, wył, kuchnię muszę zamykać na klamkę, bo inaczej krzesło przesuwa do stołu albo do kuchenki lub blatów i się wspina. normalnie strach się bać co jeszcze wymyśli. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5692011 Napisano: 06.07.2013 15:09:19 w Konkursowiczki w ciąży
Wróciłam emotka Normalnie zadowolona, kupiłam sandały, 4 koszulki, spodnie, koszulke do spania i 5 par majteczek i nawet 200 zlotych nie poszlo emotka Ale się nieco zmęczyłam emotka A teraz będę obiad robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5691934 Napisano: 06.07.2013 10:38:04 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

agusia poszalej za mnie tez:)) u mnie tak skwarzy ze sie nie ruszam:D, ciotka ma przyjsc wezmie Wikiego,
powiedzcie mi czy mozliwe zeby dziecko od smakowego nurofenu/paracetamolu dostało wysypke? kiedy wczesniej nigdy nie miało? po nurofenie miał na buzi na policzkach taka pokrzywke która po 2 dniach schodziła, zmieniłam na paracetamol i wyszła mu na dłoniach, lekarka wczoraj powiedziała ze to alergiczne, smak mamy truskawkowy, dziecko je swieze truskawki nic mu nie jest.

My mamy blisko do galerii, busem podjedziemy, damy radę emotka We wtorek jedziemy do teściów, a tam mi w samopas nie dadzą łazić "jeszcze coś ci się stanie" i te klimaty emotka Zmień smak na pomarańczowy... Może dziecko nie toleruje jakiegoś barwnika albo innego świństwa, które nadaje smak czy zapach. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5691931 Napisano: 06.07.2013 10:30:32 w Konkursowiczki w ciąży
Niby stopa rośnie coraz wolniej. 2 rozmiary w ciągu roku w tym wieku mi się wydaje, że jeszcze rośnie, ale czy 3 to chyba nie. Tylko, że to chłopiec, a chłopcom ogólnie stopy większe rosną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5691926 Napisano: 06.07.2013 10:17:48 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dziewczyny doradzcie chce kupic Wikiemu sandałki ecco na przyszły sezon bo maja swietna cene , w ub z wyprzedazy kupiłam 30 tez z ecco o 50 zł drozsze, obecnie 30 która ma jest na styk równie dobrze mogłby nosic 31, jaki byscie wzieli rozmiar teoretycznie;] 33 ? czy 34?

33 może być na styk w przyszłym roku. Jeszcze dość szybko dziecku w tym wieku nogi rosną. Ale też każde dziecko inne i głupio jakby zaś młody ciapał ci w za dużych.

Idziem z Kamsiem w świat emotka Mężu na uczelni tępi studentów na obronach, mam troszkę czasu, idę na wyprzedaże zmarnować czas, może znajdę coś sexi flexi co będzie dało się naciągnąć na mój bęben emotka Albo coby mężowi ślina pociekła na widok takiego ptysia emotka Haha żarty się mnie trzymają od rana emotka Ciekawe czy jemu też będą jak zobaczy potem minus na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5691773 Napisano: 05.07.2013 21:41:15 w Konkursowiczki w ciąży
Odnośnie chusty udało mi się kupić polekontu w kolorze papai jak nówka emotka Będziemy się chustować jak się młoda urodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5691628 Napisano: 05.07.2013 18:34:22 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

bo sama nie wiesz po co Ci to badanie

wiem. Żeby mieć większą pewność, że jest dobrze albo źle emotka już jestem po i wcale nie żałuję. Warto było chociażby po to, żeby zobaczyć w tak dobrej jakości malucha, posłuchać bicia serca i poznać płeć (nie na 100 proc. oczywiście, bo na podstawie jakiejś kości). Z samego USG jest super, bo lekarz powiedział, że jak na mój wiek, ryzyko po USG jest wyjątkowo niskie. Bo np. ryzyko Downa dla mojego wieku jest 1:386, a moje 1:7729. Dla dwóch innych wad ta różnica jest jeszcze duużo większa na moją korzyść.

pewnie ze tak.Trzeba korzystać z techniki i możliwości emotka AAAAA wlasnie wrociłam widziałam wielkie jaderka i siusiaka wiec to MUsi być chlopak emotka

Super! Gratulacje. Chłopaki fajne są emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0