Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tiaaa i ponad 2 tysiące postów różnicy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie lekarz inny niż mój na jednym z USG usiłował namówić, darowałam sobie... Moim zdaniem to naciąganie, a jeśli na USG wszystko wychodzi w normie to po co się denerwować? Mój lekarz jak o tym usłyszał to mi mówił, że po co to robić i nerwy sobie psuć i że często mimo, że wszystko ok, to wynik wychodzi zły, a dziewczyny się niepotrzebnie stresują. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 godziny na baseny to mało, lepiej jedźcie na cały dzień, zabawa przednia nawet dla maluszka takiego. Potem wam padnie jak złoto. A odnośnie ZOO to tak jak Jorunn napisała, w upale i tak zwierzaki będą ospałe i będą stronić od słońca, a co za tym idzie wielu nie obejrzycie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym chyba brzuchem klakson w kierownicy wciskała
Pewnie jakaś angina? Współczuję w upał taki się rozchorować. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asiu ale ta promocja obowiązuje jedynie w dni robocze, czyli tak czy siak musicie w środku tygodnia. W weekend wybierając się i tak zapłacicie normalnie. "Warto pamiętać jednak, że bilet obowiązuje wyłącznie w dni robocze."
Edit: http://www.aquapa...sci/aquapark-zoo_104 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i tak nieźle. Ja sama bym się bała wyjść, dlatego wychodzę z mężowską obstawą, więc zazwyczaj czekam aż on wróci z pracy. A jak muszę coś szybko kupić, to idę na uliczkę obok do żabki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZOO nie ucieknie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kiedy wybieracie się na baseny? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My byliśmy rok temu w wakacje, Kamiś miał w pół roku. Bierz karnet rodzinny i całodniowy, dwie godziny czy trzy to mało
ZOO fajna sprawa, z tym, że chyba nie na taki upał - ja bym to jeszcze przemyślała - bo nie ma sensu się męczyć - no chyba, że dobrze znosicie upały. Ja w upale mam ochotę położyć się i umrzeć
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, lekarze straszą najbardziej. My mamy pełno lekarzy i aptekarzy w rodzinie, więc patrzymy na to co mówią z przymrużeniem oka. Polecam to też innym - wyjdziecie na tym zdrowiej psychicznie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam przeczytać regulamin. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do ikei nie pojadę teraz, mam za daleko, a sama autobusem chyba bym fiknęła po drodze
PS. Też chcę na plażę! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali, ale to dawać mu taki normalny metalowy widelec? Czy kupić plastikowy dla dzieci, na który wg. mnie nie ma szans nabić wielu produktów? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tu już lekka przesada. Młody używa mi butli, ale głównie w nocy do picia jak sobie leży - czy po prostu ma w łóżeczku jakby mu się pić zachciało. Ja mam święty spokój a on sobie zawsze butelkę potrafi znaleźć. W ciągu dnia dostaje albo do ręki jedzenie, albo np. serek łyżeczką. Pije z niekapka lub przez słomkę. A na dworze dajemy mu się brudzić, ubranka to ubranka - kupi się nowe... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u nas wykładziny do wymiany będą jak nic - doprać się już nie chcą... Ściany szkoda gadać - będzie jak nic malowanie